Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 276.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Šalabahteri
Arxi kaže...

da baš ču gledat u koka kolu dok pišem isppit.....

kod nas ne smijemo imat ništa za pit na satu

hahahahaah
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 10:43 (car).
15 godina
protjeran
Šalabahteri

https://www.youtube.com/watch?v=yk_IpmZwTlk&feature=related

hahahhahahahahaahahaahhaah

Inače ako pišete test možete zaljepiti papirič na dio noge prekriven čarapom i dok sjedite jedu nogu imati dolje a drugu na njoj neznam kak da objasnim ali da ti je papirič iznad koljena (nadam se da znate na kaj mislim).  I kad pišete jednom rukom pišite a drugom maknete čarapu i nebi trebali imati problema jer jednu nije uhvatila učiteljica a cjelo je vrjeme bila 2.5 metra od nje.

Jednom smo pisali test iz vjeronauka a bio je 4 taj tjedan pa  nam je dala test za doma da kao "nebi bio test". Svi smo do vjeronauka koj je bio 3. sat sve napisali. Zatim smo stavili testove u torbe i čekali vjeronauk. Par njih je prepisivalo i nikoga nije skužila! Ali kome se da pisati? Večina razreda je pisala kaj je znala a na kraju samo zamjenila testove. Jednog je uhvatila u svim 7. razredima jer je predao test za 5 minuta. I sad je od 30(ili više) od 41 učenika u ta 2 razreda uhvatila jednog i hvalila se svima da "oni" koji su pokušali zamjeniti test nisu se dobro proveli!

Ide li svima vama na živce hvaljenje učitelja ako nađe 1 od 20 ili više šalabahtera ili to ide na živce samo meni?

Sk8er Boi
15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Jedna poruka je bila dosta Osmijeh

Jel ti barem pomogla ?

Zimmermann
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

dobro varanje na testu

hahahahaah
16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Vrlo zanimljivo,ali u nas uzimaju sva pića u razredu

Na nekim faksevima ti dopuštaju ako test traje dulje od 2 sata da imaš čokoladicu i bocu soka/vode/cole od 0.5l.

Barem sam tako čuo od jednog kolege

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 13:17 (Paolo2612).
16 godina
car kaže...

dobro varanje na testu

To su  moji frendovi jednom napravili i uspijelo je, ali nisu bili prezadovoljni.. .Jedan je sebi stavio tisak na leđa pa je kolega iza njega prepisivao...

Al ima i negativnih strana:

1. košta :D

2. ne možeš puno informacija staviti gore...

3. profesora bi mogla zaintrigirati majica s puno teksta na leđima lol

4. profesor mora biti naivčina i po mogućnosti ne šetati dvoranom...

---

Vidim da ste raspravljali o tekućini za UV svijetlo-probajte s limunovim sokom Namigiva

Evo i uv boja za printere....

printer UV ink

Jel se neko sjeća onoga časopisa za klince Mickey Mouse?

U njemu je jednom bio poklon kemijska s nevidljivom tintom i UV svijetilka-sve u jednom za 12 kn, ja kupio odma 2 komada Smijeh

EDIT: to sa flašicom i kod nas je potpuno normalno... I na testu i na predavanjima... Pa šta njega briga za moje potrebe-i mislim da je to u redu :)

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 13:24 (Gunner_V).
15 godina
protjeran

Jel se neko sjeća onoga časopisa za klince Mickey Mouse?

U njemu je jednom bio poklon kemijska s nevidljivom tintom i UV svijetilka-sve u jednom za 12 kn, ja kupio odma 2 komada Smijeh

to imam još doma ali to je premali flomač a svjetiljka ti je velika i nema šanse da je koristiš na testu

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 13:46 (filip avril_fan).
16 godina
filip avril_fan kaže...

to imam još doma ali to je premali flomač a svjetiljka ti je velika i nema šanse da je koristiš na testu

Kak ne? :D

Slažem se jedino da je flomaster jadan, meni predebelo piše...svjetiljka je ok. A gle, kolko para, tolko muzike. Ako to dijele s časopisom, šta misliš kolko košta :D

Uzmeš dvolisnicu (papir is sredine bilježnice, 4 strane) i na nju doma ispišeš sve kaj ti treba... Na testu to područje zagradiš dlanom, laktom, pernicom ili već čime i osvijetliš te pročitaš...

Can't find a better Jam!
15 godina
protjeran
Gunner_V kaže...
filip avril_fan kaže...

Kak ne? :D

Slažem se jedino da je flomaster jadan, meni predebelo piše...svjetiljka je ok. A gle, kolko para, tolko muzike. Ako to dijele s časopisom, šta misliš kolko košta :D

Uzmeš dvolisnicu (papir is sredine bilježnice, 4 strane) i na nju doma ispišeš sve kaj ti treba... Na testu to područje zagradiš dlanom, laktom, pernicom ili već čime i osvijetliš te pročitaš...

bolje je uzeti neki privjesak koj je manji

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

i kod mene... ali ideja je super

15 godina
protjeran
Arxi kaže...
PC Street Hacker kaže...

i kod mene... ali ideja je super

nama ponekad dopuštaju kad su ljetni mjeseci a tad i najviše treba a i možeš si staviti otvorenu torbu a u njoj bocu i opet je dobro

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 22:35 (filip avril_fan).
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ja sam jednom na natjecanju iz informatike usao nastavniku u racunalo i ukrao rjesenja iz loga,Coolracunala su bila umrezena tako da sam ja sebi ljepo prebacio spremljene zadatke (gotove) i to mu poslao,priznajem,podlo ali domislato :D

lol, e zbog takvih i onih kojima profesori sve riješe nisam nikad otišo na državno iz loga..xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ovu temu moram komentirati i dati svoj nacin rađe salabahtera... da puno ne pricam odah cu vam u par rijeci opistai postupak i nacin rađe mog jedinstvenog i orgnalnog slabahtera

!!!!!!!!!!!! Ova ideja mi je pala na pamet gledajuci jednu emisiju na HRT-u....  Za izradu ovog salabahtera potrebno je:

1. Tanki lastik velicine 15-20cm... najbolje je uzeti od hlača ili ovratnika od odjeće !!!

2. Napisan šalabahter manjih dimenzija otprilike oko 6 puta 10 cm..ili manje

3. Majca dugih rukava za vrijeme testa !!!

4. Malo ljepila (selotejpa)

Koraci u izradi konacnog salabahtera :

1. Tanki laštik zaljepiti u rukav majce sa selotejpom

2. Drugi kraj lastika zaljepiti za salabahter 

3. Salabahter i lastik staviti u rukav od majce i otici pisti test!!!

Salabahter se koristi tako :

- Izvuce se iz rukava majce i istavi u ruku 

- Kad profesor/ica se okrene i posumlja da imate nes u ruci samo ga pustite i on se sam vrati u rukav...

- Zatim se ponovno izvuce .....i tako za redom !!!

Ideja izgleda komplicirana... ali vjerujete treba samo 2 min i i malo volje za izraditi ga...

Nikad nisam bio uhvacen u prepisivanju!!!!!! i ideja stavrno pali!!! 

Vrijedi pokusat...

Uzimam u obzir i ideje da se zalkjepi na hamer plakat koji je na panou !! Smijeh odlicna ideja moram je isprobati.. ali zasad ovo pali!!

Pozz svima koji su ovo procitali ,... 

Nadam se da ce vam ovo posluziti ncemu :) !!!!

POZZ SVIMA

slika obicnog salabahtera..nimalo slicnog mom :)

16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Eh odlična ideja.. Kao autor ove teme sa zadovoljstvom ću je iskušati Smijeh

Nego, možeš staviti 1-2 slike ili video da ljudi malo bolje vide kako to izgleda za one koji ne razumiju?

LP,

pajic3

15 godina
neaktivan

može se kupiti sofisticirana verzija te kemijske olovke s nevidljivom tintom, izgleda posve neprimjetno, piše debljinom poput obične kemijske, a UV svjetlo je skriveno u samoj kemijskoj olovci. Može se naručiti na kemijske@gmail.com po cijeni od 30 kn

15 godina
neaktivan

Koja reklama LOL! Cool

Jel ima garanciju? Belji se

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
15 godina
neaktivan
Šalabahteri
haha, baš se vidi da je reklama, ali vidiš to bi mi dobro došlo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
Šalabahteri

Ima li koja stranica sa puno šalabahtera za skinuti? Tak da ako kad zatreba, da se nađeSmijeh

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Uf koliko načina ima :)

Ipak ja sam najviše koristio ovei:

Izdiktiratš cjelu bilježnicu na mp3 (svaka tema jedna pjesma) - provući slušalicu kroz rukav i nasloniti glavu na ruku dok pišešSmijeh

tanke mat folije ispisane s flomasterom u boji klupe - ako je dobro napravljeno neće skužiti ga na klupi čak i ako zuri u njega s pola metra

papir u onom oklopu kalkulatora - staro ali meni najdraže

majca s 2 džepa ispred na trubuhu (ko klokanSmijeh) u jednu šaliće (a u drugu bacaš iskorištene)

kemijska s onim kalendarom ili rasporedom na razvlačenje (mislim da se dijelila s Jutarnjim listom jedne godine) - zamijeniš kalendar s papirom i možeš unutra napisati cijelu knjigu

ovo sa slusalicom radim uvijek kad je bilo kakva tekma na radiju :D

ovo podebljano s kalkulatorom obavezno koristim kad imam priliku

ostale metode koje koristim:

-kemiju posto moramo imat periodni pod testom i na njega sve ispisem s druge strane a posto profa ne okrece periodne napisem si sve moguce

-salabahter oko kemijske zaljepljen na najmanji font, profa ne kuzi jer kaj ona zna kak kemijska treba izgledat a ti sam vrtis kemijsku kak oces

-onda na predmetima na kojima trebamo imat svoj papir onda napisem sve na klupu i prek toga papir i ne skuze u vecini slucajeva

-dok smo prije imali one zelene ploce za krede onda napisemo kaj treba i lagano izbrisemo da se vidi al da ne bude uocljivo ak ne gledas bas u plocu

-napravim salic bilo koje dimenzije i dok profa djeli testove i svi jos pricaju sam ga izvadim i stavim pod svoj papir/test dok ne gelda bas ko kaj radi i kad zatreba sam ga izvucem

-za usmeno odgovaranje kad trebas doci kod prof sve lijepo napisemo na zid i citam

i jos puno onih klasicnih tipa ljepljnje po majicama hlacam, pisanje po stolcima i frendovima ispred i slicno

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:56 (spaws).
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Dosta se toga naredalo.. Ajmo narode, ko će najjoriginalniji i najkorisniji otkriti? CoolSmijeh

15 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Dosta se toga naredalo.. Ajmo narode, ko će najjoriginalniji i najkorisniji otkriti? CoolSmijeh

Ovak. Stara fora u mojoj školi al se prakticira i nitko nikada nije uhvaćen (neznam je li bio): obučemo skejte za u školu, i samo na njih zalijepimo šalabahter. Kad je nastavnik tu, nogu na pod, a kad ode, samo prekrižiš noge ko Bruno xD

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
15 godina
neaktivan
Šalabahteri
evo juĉer sam koristio dva, jedan za kem, a drugi za bio, jedan sam normalno imao u džepu, a drugog sam sakrio u krpicu za brisanje koja je bila u futroli od cviksa. nisu me otkrili.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

evo  cijela armija : LINK

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ja sam par puta stavljao u prozirnu rotring tehničku unutra.. mogu vidjeti kroz nju, ali i mogu je otvoriti.. nema problema s tim..

al slabo tu može stati materijala :D

16 godina
Mr.Dado kaže...

Ja sam par puta stavljao u prozirnu rotring tehničku unutra.. mogu vidjeti kroz nju, ali i mogu je otvoriti.. nema problema s tim..

Ja sam u takvu tehničku stavio cijeli esej od 300-riječi samo u neprozirnu pa otvaram, al kad dođe profesor samo zatvorim i niš se ne vidi

Svaki kraj ovisi o početku!
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...
Mr.Dado kaže...

Ja sam u takvu tehničku stavio cijeli esej od 300-riječi samo u neprozirnu pa otvaram, al kad dođe profesor samo zatvorim i niš se ne vidi

lol nice

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ja idem u 8. razred osnovne škole . Objasnit ću vam meni najbolji način švercanja u kojemu nikada nisam primijećen . Ja sam odličan učenik i uvijek sve redovno učim ali za svaki slučaj pripremam šalabahter . Šalabahter pišem na bijeli papir dimenzije 9 sa 9 kojeg kupujem u Pevecu u Osijeku . Nikada nemam više od 2 papira jer je dosta teško švercati se ako imaš puno papira . Imam pernicu s 2 kata dugu 18 cm i široku 11cm u koju stavim šalabahter . Kada mi profesor/ica da ispit i ode onda uzmem šalabahter iz pernice, stavim ga ispod ispita i pernicu stavim ispred ispita . E sada kako se švercati ... ? Ja to radim ovako : Šalabahter povučem do početka pernice i prekrijem ga ispitom. Ako nešto ne znam, onda lagano povučem ispit prema sebi da vidim što piše u šalabahteru , ali pretvarajući se da gledam što piše u ispitu, a ne u šalabahteru ! Kada pronađeš to što tražiš u šalabahteru i prepišeš to na ispit, onda opet ispitom prekriješ šalabahter.

Zimmermann
16 godina
neaktivan
Mateo Z kaže...

Ja idem u 8. razred osnovne škole . Objasnit ću vam meni najbolji način švercanja u kojemu nikada nisam primijećen . Ja sam odličan učenik i uvijek sve redovno učim ali za svaki slučaj pripremam šalabahter . Šalabahter pišem na bijeli papir dimenzije 9 sa 9 kojeg kupujem u Pevecu u Osijeku . Nikada nemam više od 2 papira jer je dosta teško švercati se ako imaš puno papira . Imam pernicu s 2 kata dugu 18 cm i široku 11cm u koju stavim šalabahter . Kada mi profesor/ica da ispit i ode onda uzmem šalabahter iz pernice, stavim ga ispod ispita i pernicu stavim ispred ispita . E sada kako se švercati ... ? Ja to radim ovako : Šalabahter povučem do početka pernice i prekrijem ga ispitom. Ako nešto ne znam, onda lagano povučem ispit prema sebi da vidim što piše u šalabahteru , ali pretvarajući se da gledam što piše u ispitu, a ne u šalabahteru ! Kada pronađeš to što tražiš u šalabahteru i prepišeš to na ispit, onda opet ispitom prekriješ šalabahter.

1. savjet: rezi papir, jeftinije je od kupovine koja je nepotrebna

2. savjet: to smo svi radili, nisi nam nista novo otkrio, pa probaj smisliti nesto...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
Mateo Z kaže...

Pa to si već napisao na 3.stranici,čemu opet?Nije to ništa posebno.Kod opasnijih profesora to ne pali.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 23:18 (dncrmt).
16 godina
Šalabahteri

Jedan moj prijatelj je oko bijele špicerice obljepio papir (jednostavan šalabahter) sa ultra malim slovima ni sam neznam kako je to uspio čitati ali uvijek je dobivao dobre ocijene i nikad ga nitko nije skuzio, olovka je izgledala iz daljine čist normalno, nista se nije vidjelo, i tako samo okreces špicericu i zajamčen ti je uspjeh, stvarno i ja sam se čudio koliko je to dobro napravio i zaljepio. Ispričavam se ako je bilo nisam čitao od početka.

12 mjesec je blizu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice