Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 283.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Najlaksi nacin za ukrasti test iz informatike,mislim da ce ovo nekome biti bezkoristno kao meni,a nekome jako potrebno,trebate imati samo 3 stvari:1.znati spremiti web stranicu.

2.pisati test iz informatike na internetu

3.imati hrabrosti

Ako pisete test iz informatike kada udete u kviz,i pocnete rijesavati,spremite web stranicu :D,tu web stranicu mozete staviti na usb stick i prodati nekome :D ja sam zaradio preko 200 kn :DD,malo vam je vremena za rijesavanje testova?kada vam sat krene promijenite vrijeme 10-15 minuta vise,preporucio bih vam da to neradite na poceku zato sto vam nastavnik/ca moze pogledati u monitor.. 

16 godina
neaktivan
RE: Šalabahteri
acmilan0083 kaže...

ma najbolje se dogovoriti sa nekim iz drugog razreda(neka bude dobar prijatelj ili povjerljiva osoba) koji piše test prije tebe da slik test sa mobitelom pa da ti pošalje sliku.i onda samo naučiš odgovore napamet i nema šanse da te uhvate,a kada bude usmeni ako si dobro zapamtio odgovore bar možeš dobiti 3 jel 75% pitanja koji te npita bili su u testu.

ma tako je kopd vas na usmenom...

kod mene kad te digne,  profa iz povijesti ode u  kabinet izvuče knjige iz 2003 i rešeta te po njima...

a na pismenom totalno drukčija da ti pitanje za ispit i ti to samo staviš na šačić i imaš 5

cijeli razz iz pismenog ima 5 a  iz usmenog svi poberemo kece

hahahahaah
17 godina
neaktivan
Šalabahteri

Uf koliko načina ima :)

Ipak ja sam najviše koristio ovei:

Izdiktiratš cjelu bilježnicu na mp3 (svaka tema jedna pjesma) - provući slušalicu kroz rukav i nasloniti glavu na ruku dok pišešSmijeh

tanke mat folije ispisane s flomasterom u boji klupe - ako je dobro napravljeno neće skužiti ga na klupi čak i ako zuri u njega s pola metra

papir u onom oklopu kalkulatora - staro ali meni najdraže

majca s 2 džepa ispred na trubuhu (ko klokanSmijeh) u jednu šaliće (a u drugu bacaš iskorištene)

kemijska s onim kalendarom ili rasporedom na razvlačenje (mislim da se dijelila s Jutarnjim listom jedne godine) - zamijeniš kalendar s papirom i možeš unutra napisati cijelu knjigu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Šalabahteri

Ja sam kupovao prozirne kemijske i u njih stavljao papirice sa salabahterima :))))))))))

Isprintas salabahter na mali font i mijenjas kemijske :))) Zacudili bi se koliko stane na jednu kemijske. Jos bolje ako stavljate prozirnu foliju za grafoskop.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Imam jednu ideju u vezi uv svjetiljke probat cu zamjeniti printer tintu s nekom tekučinom koja se vidi uv lampom isprintat text na a4 papir i stavit prazan papir na klupu i kad treba samo posvjetlit  i pročitat!

Sad ako se netko kuži u kemiju neka preporuči nešto!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 19:47 (zeroname).
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Imam jednu ideju u vezi uv svjetiljke probat cu zamjeniti printer tintu s nekom tekučinom koja se vidi uv lampom isprintat text na a4 papir i stavit prazan papir na klupu i kad treba samo posvjetlit  i pročitat!

Pa iz različitih CSI serija si mogao vidjeti da jedna ljudska izlučevina je osjetljiva na UV svijetloSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran

Ja imam drugačiji način za šalabahtere,isprintam na A4 puno teksta samo stavim u torbu,onda ga presavijem i kako ga okrećem vidim sve kad profesor naiđe ja samo torbu sklopim i nevidi ništa!

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
zeroname kaže...

Pa iz različitih CSI serija si mogao vidjeti da jedna ljudska izlučevina je osjetljiva na UV svijetloSmijeh

Mislim nešto drugo osim toga, da je prozirno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 20:31 (zeroname).
16 godina
odjavljen

UV flomasteri. Vrijede svake lipe Namigiva

EDIT: UV kit

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 20:53 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Šalabahteri

najlaksi je šalabakter sjesti i nauciti..ali tko ce uciti..kod nas nastavnici neki pregledaju prvo dlanove i gumice..

ja sam jedno vrijeme imao  salabaktere na gumici...

jednom sam na kompu napisao sve u stupce i kad sam isprintao izrezaoo sam i satvio u rukav(jer je bila zima i imao sam majci sa dugackim rukavima)..tak kad bi nastavnik malo otisao u zadnje klupe ja bih izvadio i citao...

pod matematikom sam imao olovku sa tablicom mnozenja u nizim razredima..i sad mi dobro dode ta olocka..hehe

jedino zast mi netreba salabakter je Informatika, Tehnicki i Glazbeni Cool

16 godina
protjeran
Šalabahteri

Nama stavljaju probne testove ECDL-a..Cijeli razred ima 3...Ja naravno 5. :)

16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Bilo bi dobro kad bi netko znao šta je u njima kakva tekučina!

16 godina
neaktivan

Ma tko zna... Vjerojatno neka tekucina sa slicnim svojstvima kao ono sto je Paolo rekao

Fenestro Vulgaris
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 21:01 (Proz0r).
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

bilo bi dobro kad bi postojalo nešto kao "uv naočale" da se s njima može vidjeti bez lampe to bi bilo nemoguče otkriti!

16 godina
odjavljen

Nažalost nema niš slično ali budi kreativan - iskoristi okoliš Smijeh

Prijedlozi - pisanje po podu, zidu, radijatoru, prozoru, sustretljiv kolega iz razreda (sjedi ispred tebe, ofkors) koji je eto "slučajno" imao majicu za koju mu nije žao taj dan, vlastite hlače (isto neke "za otpis"), sam stol (ako je pozicija povoljna)... Mogućnosti su beskrajne. Sve ovisi o vašoj snalažljivosti....

P.S. Disclaimer : Niti Bug, niti Bug Forum, niti Sum_of_all_fears ne snose odgovornost za posljedice korištenja gore navedene opreme i posupaka. Radite sve na svoju odgovornost, da nebi bilo kasnije nismo znali, nismo htjeli.

P.P.S - razred na sunčanoj strani i/ili flourescentna rasvjeta u razredu su jako dobre stvari

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Nažalost nema niš slično ali budi kreativan - iskoristi okoliš Smijeh

Prijedlozi - pisanje po podu, zidu, radijatoru, prozoru,

Ja po podu pisao, pali...Samo ako visoko sijedis moras vecim slovima pisat..

16 godina
neaktivan
Šalabahteri
kod mene je najbolje na glazbenom pola testa prepišem iz knjige, a ostali dio mi riješi frendica iza tako za ja njoj riješim prvi dio i onda smo kvit.

A idobre su one olovke koje imaju onaj papir na razvlačenje u sebi pa na njih sve napišeš.
Ja i samo moj Logitech G11
16 godina
protjeran
Šalabahteri

kad smo več kod toga ima ko Building Bridges 8 testove

plačam na paypal xD

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Šalabahteri
za kemiju: isprintaš periodni s neta, uzmeš neki stari omot i s njim omotaš periodni. ali jedan rub omota ne zaljepiš, u omot iza periodnog staviš jedan prazan list da zavaraš profu,a između lista i periodnog ubaciš šalabahter.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Šalabahteri

Mene gnjavila logika:

Prvi put kad se pisalo test bilo je oko mene sve ispisano ko šalabahter (stol, zid, škarnicl od peciva, gumica...)

i ko za nesreću dobijem 2

Pita profa oće ko popravit ocjenu

Tak je došlo do drugog puta, al me bezobraznica strpala u prvu klupu i moš poslat sve šalabahtere na odmor 

jer se sve vidi i dobijem 1.

Al je bila  dovoljno smotana pa je zapisala 2... kad me pitala šta bilo, ja rekoh da me poslala u prvu klupu pa je 

bilo nemoguće prepisat a ona se nasmijala jer je to eto bilo baš simpatična šala

Zauvjek mrzim Likove i Moduse u Zaključku ... fuj pravila

16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
za kemiju: isprintaš periodni s neta, uzmeš neki stari omot i s njim omotaš periodni. ali jedan rub omota ne zaljepiš, u omot iza periodnog staviš jedan prazan list da zavaraš profu,a između lista i periodnog ubaciš šalabahter.

e nama na ispitu profeor da svoj periodni sustav tako da to kod mene ne može upalit

hahahahaah
16 godina
protjeran
car kaže...
max1919 kaže...

e nama na ispitu profeor da svoj periodni sustav tako da to kod mene ne može upalit

i kod mene

Sk8er Boi
16 godina
Šalabahteri

A i još uvijek pali kad se u pernicu stave šalići samo si stavim gumicu okomito unutra da mi je pernica stalno otvorena i lijepo prepisujem.Ak profesor dolazi,brzom spuštam gumicu i prčkam po pernici da tražim nešto(dobro je da je pernica krcata svim i svačim pa se u tom "čeprkanju" lako izgubi šalićSmijeh

16 godina
neaktivan

Pa zašto jednostavno kod te profesorice iz latinskog ne staviš pernicu ispred ispita , a šalabahter ispod ispita i onda samo lagano povučeš ispit prema sebi i pročitaš što piše u šalabahteru , praveči se da čitaš što piše ispitu i onda kad si pročitao što piše u šalabahteru ispitom prekriješ šalabahter ?!

Zimmermann
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Kako kod kojeg profesora. Imamo profu iz latinskog, smijes imat pernicu na stolu, i samo unutra stavis šalabahter, nikad ne gleda. Al ako ga stavis bilo gdje drugdje, uhvatit ce te. Na povijesti je uvijek ekstremno tezak test, al zato lik lagano cita novine, i svi se dogovaramo. Naravno, opet pola raz dobije jedan. Kemija ili fizika na kalkulator pises formule, biologija lijepis na unutrasnju stranu majice salabahter, itd...

Pa zašto jednostavno kod te profesorice iz latinskog ne staviš pernicu ispred ispita , a šalabahter ispod ispita i onda samo lagano povučeš ispit prema sebi i pročitaš što piše u šalabahteru , praveči se da čitaš što piše ispitu i onda kad si pročitao što piše u šalabahteru ispitom prekriješ šalabahter ?!

Zimmermann
16 godina
neaktivan

Jedna poruka je bila dosta Osmijeh

Specijalna anti Cyber-teroristička jedinica
16 godina
neaktivan

Jel ti barem pomogla ?

Zimmermann
16 godina
neaktivan
Šalabahteri
Ak vam profa iz kem dijeli periodne onda mu ĉopite jedan i na tom napišite šalabahter,a na testu samo zamijenite lažni za pravi periodni.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 10:30 (Arxi).
17 godina
neaktivan

Vrlo zanimljivo,ali u nas uzimaju sva pića u razredu

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice