- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
crle26 odakle si? pošto i ja spadam u PP Kutina, došla mi policajka doma i sidu bi joj oprostio.
ne ide abecednim
Ja iz Volodera
Zasto zovu sve gori oko zagreba? Nikog jos u dalmaciji, zadar i okolica..
Zasto zovu sve gori oko zagreba? Nikog jos u dalmaciji, zadar i okolica..
Ni mene još, iz šibenika sam...
na fb-u jedan decko napisao kako je zvao i pitao da na sig. provjeru zovu određen broj od 500 ljudi, mada po meni bas nema nekog smisla
na fb-u jedan decko napisao kako je zvao i pitao da na sig. provjeru zovu određen broj od 500 ljudi, mada po meni bas nema nekog smisla
Zašto mislis da nema smisla?
jer prosle godine su dosli policajci doma prije motivacijskog ali da imaju vremena kad da pošalju te papire, i rekao je da tko zna jel upce gledaju te papire inace znam policajce koji su bili kod mene
jer prosle godine su dosli policajci doma prije motivacijskog ali da imaju vremena kad da pošalju te papire, i rekao je da tko zna jel upce gledaju te papire inace znam policajce koji su bili kod mene
Svih godina prije su dolazili prije lijecnickog pregleda, a sad jel gledaju ili ne, to neznam...
Naravno da gledaju te papire. Ne šalje im se bezveze. Pa nije svejedno baš ako je netko imao tučnjavu ili prekršaj protiv JRM. Napisala sam već prije: poznanik nije prošao sigurnosnu jer je imao tučnjavu.
I provjere su počele i u Dalmaciji recimo, Istri.
U Dalmaciji ili u Istri?
Kod mene u Medjimurju jos nista...
njima je rok za slanje papira u petak, znaci ako te ne pozovu ovaj tjedan onda znaci da nisi u prvih 500 ili kolko vec zovu na sigurnosnu.
U Dalmaciji ili u Istri?
Oboje. Za ostala područja ne znam.
U dalmaciji su tek dns oko 1 krenuli zvati reklo mi par prijatelja da su ih tada zvali ali nam nije ista PP , meni jos nista vidjeti cemo oce li sutra.
Jesu nekog iz PP Osijek zvali?
Zna li netko slucajno ima li problema na ljecnickom ako imas fiksni aparat?
Hvala na odgovoru.
@Bia na sigurnosnoj dns , imate samo popuniti formular neki