- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
25, za pola godine 26..
19
23 u veljači
19 :D
Zanima me da li se bas mora trazit dopustenje za izlazak vikendima sa akademije ili ne?
Tokom tjedna posalju papir po odjelima gdje se zabiljezi tko ce ostat na akademiji ili ide doma
Znaci nismo obavezni ostat vikendima u akademiji?
Znaci nismo obavezni ostat vikendima u akademiji?
Nisi,jedino ako te zakači neko dezurstvo,ali i to se mozes mijenjati sa kolegama iz odjela u dogovoru sa odgajateljom..
Masa...ne moze se uci na akademiju,kad ces ic na testiranja vidjet ces vecinu
To stvarno moras zagrdit i imat jako lose ocjene da bi ti uzeli propusnicu zbog tog,bilo je i takvih slucajeva naravno,ali za par jedinica ti sigurno nece uzet propusnicu
To stvarno moras zagrdit i imat jako lose ocjene da bi ti uzeli propusnicu zbog tog,bilo je i takvih slucajeva naravno,ali za par jedinica ti sigurno nece uzet propusnicu
Rufis je bliže istini.
Je li netko razmišljao o tome kako će se promjena Vlade odraziti na školovanje policajaca? Što mislite o tome?
Rufis je bliže istini.
Ovisi ti sve i o razredniku i odgajatelju,ja sam imao jako tolerantne nadređene sto se toga tice tako da se mozda jednom desilo da su oduzeli nekome propusnicu
Bogami cete osjetit to decki ko se upise u sljedecu klasu kao sto mi upravo to prozivljavamo haha, u desetoj klasi ih je palo 15 il 20 pa su to postrozili, ugl svaki cetvrtak razrednici salju popis ko ima kolko jedinica i propusnica se uzima za dvije jedinice sto zmaci da nema doma preko vikenda a ni van do sljedeceg cetvrtka i ako ispravis npr u utorak. Jedinice se upisuju samo kad su zadnje iz pojedinog predmeta, npr imas ocjene 3,4 iz testa i odgovaras i dobijes 1, to se upisuje ali ako si npr odgovaro, dobio 1 pa iz testa dobio 3, ta jedinica se ne gleda
Trebaju ti preslike svjedodžbe svih razreda srednje škole i završnog ispita ili mature ili presliku svjedodžbe o državnoj maturi ili svjedodžbe o završnom radu uz ostalu dokumentaciju.
A nego što, najbolje da ne znate riješiti osnovnoškolski zadatak pa kasnije sramotite značku naše Hrvatske.
Društvo, hoce li ove godine biti raspisan natječaj?
Imam pitanje, odgovor sam trazila cak i u zakonu gdje su navedene "bolesti i ostalo" sto nece proci ali nisam pronasla.
Znaci imam 3 pitanja...
1.) dali moj oziljak na nadlaktici noze predstavljati problem?
2.) imam sipku u nozi ali sve normalno mogu raditi znaci izljecena sam :D dali ce me na tome rusiti?
3.) dali svi zubi moraju biti "savrseni" ili mogu poneki nedostajati ali da nije ni jedan pokvaren?
Ima li netko s podrucja Vz-Ck-Kž da se planira javiti?