Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija - Zagreb
Kakva je hrana tamo, sto se jede i to . jel ima nesto odredeno ili?
9 godina
neaktivan
Bude neki slab izbor i mekane porcije, uglavnom se bune da su skinili par kila dok su tamo, ali uvik se mozes zaletit do ducana, ima neki ducan odma do akademije navodno.
9 godina
neaktivan
Super, a jel znas recimo sad smo u akademiji i imamo slobodno recimo vikend, da li mi koji nismo iz Zagreba mozemo slobodno vrijeme ici svojoj kuci ( tipa u petak i vratiti se u nedjelju) ili je strogo odredeno da moramo biti unutar akademije
9 godina
neaktivan
Ovi moji su iz zagreba pa odu do doma u subotu, u nedjelju prije 22 se moras nacrtat u sobi.. Dobijes svog nekog nadredenog pa mozes i njega pitat, uz dobar razlog moze te pustit kad god.
9 godina
neaktivan
Hvala ti..
9 godina
neaktivan
Kolko godina imate momci/cure?
10 godina
neaktivan

25, za pola godine 26..

9 godina
neaktivan
Policijska Akademija - Zagreb

19

9 godina
neaktivan
Punim 21 u 3 misecu
9 godina
neaktivan
Punim 24 u 3 mjesecu
9 godina
neaktivan

23 u veljači

9 godina
neaktivan
ja ka beba ode 😂, za misec dana 19
9 godina
neaktivan
ja ka beba ode 😂, za misec dana 19
11 godina
neaktivan

19 :D

Zanima me da li se bas mora trazit dopustenje za izlazak vikendima sa akademije ili ne?

13 godina
neaktivan

Tokom tjedna posalju papir po odjelima gdje se zabiljezi tko ce ostat na akademiji ili ide doma

11 godina
neaktivan

Znaci nismo obavezni ostat vikendima u akademiji?

9 godina
neaktivan
Jel se moze u neki obilazak doc, malo posjetit
13 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Znaci nismo obavezni ostat vikendima u akademiji?

Nisi,jedino ako te zakači neko dezurstvo,ali i to se mozes mijenjati sa kolegama iz odjela u dogovoru sa odgajateljom..

Masa...ne moze se uci na akademiju,kad ces ic na testiranja vidjet ces vecinu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 18:01 (barcafan12).
11 godina
neaktivan
Ali ako pokupiš koju jedinicu u školi onda ti uzmu propusnicu i moraš ostati učit preko vikenda
13 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...
Ali ako pokupiš koju jedinicu u školi onda ti uzmu propusnicu i moraš ostati učit preko vikenda

To stvarno moras zagrdit i imat jako lose ocjene da bi ti uzeli propusnicu zbog tog,bilo je i takvih slucajeva naravno,ali za par jedinica ti sigurno nece uzet propusnicu

11 godina
neaktivan
Jel ima puno gradiva za ucit? Jel se stigne sve?
12 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Rufis1996 kaže...

To stvarno moras zagrdit i imat jako lose ocjene da bi ti uzeli propusnicu zbog tog,bilo je i takvih slucajeva naravno,ali za par jedinica ti sigurno nece uzet propusnicu

Rufis je bliže istini. 

9 godina
neaktivan

Je li netko razmišljao o tome kako će se promjena Vlade odraziti na školovanje policajaca? Što mislite o tome? 

13 godina
neaktivan
Legend1992 kaže...
barcafan12 kaže...
Rufis1996 kaže...

Rufis je bliže istini. 

Ovisi ti sve i o razredniku i odgajatelju,ja sam imao jako tolerantne nadređene sto se toga tice tako da se mozda jednom desilo da su oduzeli nekome propusnicu

9 godina
neaktivan
Dali netko zna dali treba drzavna matura? Neki kazu da a neki ne...
10 godina
neaktivan

Bogami cete osjetit to decki ko se upise u sljedecu klasu kao sto mi upravo to prozivljavamo haha, u desetoj klasi ih je palo 15 il 20 pa su to postrozili, ugl svaki cetvrtak razrednici salju popis ko ima kolko jedinica i propusnica se uzima za dvije jedinice sto zmaci da nema doma preko vikenda a ni van do sljedeceg cetvrtka i ako ispravis npr u utorak. Jedinice se upisuju samo kad su zadnje iz pojedinog predmeta, npr imas ocjene 3,4 iz testa i odgovaras i dobijes 1, to se upisuje ali ako si npr odgovaro, dobio 1 pa iz testa dobio 3, ta jedinica se ne gleda

9 godina
neaktivan
leis kaže...
Dali netko zna dali treba drzavna matura? Neki kazu da a neki ne...

Trebaju ti preslike svjedodžbe svih razreda srednje škole i završnog ispita ili mature ili presliku svjedodžbe o državnoj maturi ili svjedodžbe o završnom radu uz ostalu dokumentaciju.

10 godina
neaktivan

A nego što, najbolje da ne znate riješiti osnovnoškolski zadatak pa kasnije sramotite značku naše Hrvatske.

10 godina
neaktivan

Društvo, hoce li ove godine biti raspisan natječaj?

9 godina
neaktivan
Pozz :)
Imam pitanje, odgovor sam trazila cak i u zakonu gdje su navedene "bolesti i ostalo" sto nece proci ali nisam pronasla.
Znaci imam 3 pitanja...
1.) dali moj oziljak na nadlaktici noze predstavljati problem?
2.) imam sipku u nozi ali sve normalno mogu raditi znaci izljecena sam :D dali ce me na tome rusiti?
3.) dali svi zubi moraju biti "savrseni" ili mogu poneki nedostajati ali da nije ni jedan pokvaren?
Ima li netko s podrucja Vz-Ck-Kž da se planira javiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice