jel mozda isti dan i lijecnicki pregled ili samo motivacijski pa onda opet rangiranje za lijecnicki?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mozda isti dan i lijecnicki pregled ili samo motivacijski pa onda opet rangiranje za lijecnicki?
Samo motivacijski
29.5 i to Zagreb,steta sto nema Ruijeka jer mi je dosta bliže
Hej...ja sam u 11h
Ti?
U 12:30 a to je vijerovatno kratki neki razgovor
U 12:30 a to je vijerovatno kratki neki razgovor
A oko 10-15 minuta najduže
Evo glasajte da vidimo kolko nas je proslo dalje :)
25 | pozvan/a sam na motivacijski |
---|---|
2 | nisam pozvan/a na motivacijski |
29.5 osijek
Svi koji su prosli testove su pozvani na motivacijski?
28.5 14.30
Sve se gleda na ljecnickom srce,vid.leda zubi,krv.urin itd kod vida su rigorozni i kod tetovaza tako da gl. :)
Jesu svi pozvani na motivacijaki koji su prosli testiranja ili samo oni koji su prosli i sigurnosnu provjeru?
Zna li netko koju dioptriju toleriraju i kako pregledavaju vid, bas imaju okuliste ili na onom aparatu citas slova i brojeve?
''Sve kandidate/kandidatkinje koji su zadovoljili na selekcijsko–razredbenom postupku pozivamo u daljnji selekcijski postupak.''
vidim da vas je par pitalo jesmo li svi pozvani.. da, cini se da je tako
j 28.5. u Osijeku..
idem ja 26.5., u pola dva :)
''Sve kandidate/kandidatkinje koji su zadovoljili na selekcijsko–razredbenom postupku pozivamo u daljnji selekcijski postupak.''
j 28.5. u Osijeku..
Moje misljenje je ipak da nisu svi pozvani jer također pise da je napravljena bodovna lista. Tako da mislim da je dio otpao.
j 28.5. u Osijeku..
Moje misljenje je ipak da nisu svi pozvani jer također pise da je napravljena bodovna lista. Tako da mislim da je dio otpao.
Pa to i jeste nekako logicno. Mislim, da sigurnosna provjera nije bila eliminacijska, što bi uopće i postojala ?! :S
Neko moje mišljenje, ali super ako su svi pozvani. Svima puno sreće :)
Na mup-ovoj stranici piše "sve kandidate koji su prošli psiho-fizička testiranja pozivamo u daljnji razredbeno-selekcijski postupak". mislim da zbog malog broja kandidata svi koji su prošli sigurnosne su pozvani na motivacijski.
j 28.5. u Osijeku..
Pa to i jeste nekako logicno. Mislim, da sigurnosna provjera nije bila eliminacijska, što bi uopće i postojala ?! :S
Sigurnosna provjera služi da se utvrdi da li je osoba koja se prima u policiju u sukobu interesa i da nema nikakvih večih prekršaja (ubojstva,krađe, seksualni napadi itd.) Znači sigurnosna je eliminacijski dio samo ako osoba ne zadovoljava uvjete (ne dobivaju se nikakvi bodovi) . A šta mislite koliko ljudi se prijavilo za policiju a kažnjen je zbog nečega ozbiljnog?
28.5 14.30
Gdje? I ja isto vrijeme imam taj datum
800 ljudi je pozvano na motivacijski razgovor. Od nas 2500 koliko se prijavilo. S tim da je od tih 2500 trecina otpala na testiranjima, pa radi papira itd
j 28.5. u Osijeku..
Sigurnosna provjera služi da se utvrdi da li je osoba koja se prima u policiju u sukobu interesa i da nema nikakvih večih prekršaja (ubojstva,krađe, seksualni napadi itd.) Znači sigurnosna je eliminacijski dio samo ako osoba ne zadovoljava uvjete (ne dobivaju se nikakvi bodovi) . A šta mislite koliko ljudi se prijavilo za policiju a kažnjen je zbog nečega ozbiljnog?
Ma razumijem sve, ALI.. evo ti jedan primjer, dečko koji je prije imao određenu situaciju (neću opisivati da se nekim slučajem ne pronađe), dobio je dosije naravno. Nije to bilo baš tooliko strašno ali dosije je dosije. E sad nakon 4 godine (nisam sigurna) je mogao taj dosije da se skloni, izbriše ili što već, sukladno ne tako strašnom slučaju, a on se nije time pozabavio, kaže: i zaboravio već. E dalje slijedi da je prošao kroz sigurnosnu provjeru a nema termina za motivacijski razgovor. I sad ko zna kakvih je sve tu slučajeva bilo, bezazlenih sličnih njegovim ili pak gorim.
Nisam rekla da se skupljaju bilo kakvi bodovi, nego da je jednostavno eliminacijska zbog ovakvih nekih primjera.
Napominjem, radi se o dečku/kandidatu koji je zadovoljio sve uvjete, sportaš, sve 5 ali eto.. ''sitnica'' iz prošlosti.
800 ljudi je pozvano na motivacijski razgovor. Od nas 2500 koliko se prijavilo. S tim da je od tih 2500 trecina otpala na testiranjima, pa radi papira itd
To je neka pouzdana informacija ili si samo načula isto kao ja?
Ja sam pozvana 27.5
To je neka pouzdana informacija ili si samo načula isto kao ja?
Pouzdana
Zna li netko koju dioptriju toleriraju i kako pregledavaju vid, bas imaju okuliste ili na onom aparatu citas slova i brojeve?
i mene zanima
i mene zanima
0.70/0.30 +/- je maksimalno dozvoljena koliko sam čuo. Na lječnikom najviše padaju na vidu i sluhu.
Kod vida su rigorozni granica 0.50 ja imao 0.80 znaci zajedno ne svako oko pojedinacno te su mi priopricili da nisam zadovoljio uvjete operirao oci za 16 000kn te cemo vidjeti sada ali jako su zajebani sta se vida tice
Komisija 1 zagreb
Komisija 1 zagreb
Da baš tako. 28.5. U 14:30 Komisija 1