Jel netko zna kad bi mogli biti objavljeni pozivi za motivacijski?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerojatno sljedeci tjedan, tada bi stvarno trebali, vec je dosta dana proslo od zadnjeg testiranja..
Nadam se da će ovaj tjedan izaći poziv a razgovori biti idući tjedan
Sto mislite koliko nas je ostalo nakon testiranja i koliko će nas bit pozvani na motivacijski? !
Sto mislite koliko nas je ostalo nakon testiranja i koliko će nas bit pozvani na motivacijski? !
A bilo je nekih spekulacija da nas je ostalo oko 800-tinjak (manje-vise) ali to je sve relativno, mozemo samo nagadjati
Cuo sam da ce cak neke zvati direktno na ljecnicki, znaci da je sigurnosna dosla kao i motivacijski, sad istina ili ne, nemam pojma, ali tako su mi prijatelju javili prije 3 god..
Šta gledaju na lječničkom za zube? Samo moraju biti zdravi ili moraju biti i svi na broju? Izvadila sam 2 zuba pa ne znam jel to bitno, ako su svi zdravi.
Imam ja haha
Šta gledaju na lječničkom za zube? Samo moraju biti zdravi ili moraju biti i svi na broju? Izvadila sam 2 zuba pa ne znam jel to bitno, ako su svi zdravi.
Moras imati sve prednje zube, a ostalih moze nedostajati 5 ako se ne varam ;)
Koji se podrazumjevaju pod prednjima? Meni fali gornja petica i šestica
Svaka sa druge strane
Do trica, i trice naravno haha. Ma mislim da nece biti problema zbog toga :)
Joj ajde hvala Bogu haha već sam mislila 2 plaće potrošiti na zube, pa si onda mislim bit će uzalud ako me ne pozovu na lječnički kao ni zadnje 2 godine
Do trica, i trice naravno haha. Ma mislim da nece biti problema zbog toga :)
IMALI ovdje koga od djevojaka a da je bila 29.04 na testiranju...
Ja, u koliko sati si bila?
U 7h
Ti?
Izašli su pozivi za motivacijski razgovor !
Jeli sve pozvalo ili?
odlično
U 7h
Ti?
Isto
Jel ima itko da ide 28.5.??
Idem ja
Idem ja
Idem ja
I ja san 28.5.
jel ima ko kakva saznanja o motivacijskom razgovoru?
Ja sam 26-tog...
ima ko da ide tada na motivacijski u Osijek?
Idem ja....U 11h
- U zagrebu? Ja sam u 14:30. To ti najvise gledaju kakva si u komunikaciji i svasta stvarno ispituju. Nisam bila ali sam čula
27.5 u 11, ima li vas?
- Da, u Zagreb idem, ali ja u 13:30h
Pitaju te zašto želiš upisati akademiju, koje su odlike jednog policajca, koja je zadaća policajca, gdje bi htio raditi u policiji i tome slična pitanja, budeš unutra 5 min i to je to, kažu ti odma jesi prošao razgovor ili ne