Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.777.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Policijska Akademija- Zagreb
legos2014 kaže...
Icon1 kaže...

Dosta ljudi je nestalo sa foruma poslije testiranja.Evo jedna mala anketa da vidimo koliko nas je prošlo sa foruma 

problem kod ove ankete moze biti taj sto oni koji su pali vise ne citaju ovu temu...

Ne čitam niti budem više čitao, dao sam glas na anketi i taj koji nije prošao sam ja. Idem na sezonu zaraditi neke novce da imam najesen za kartu prema irski/kanadi i mjesec-dva za stanarinu i režije dok ne dođe prva plaća.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Sa srećom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 1:34 (StilaMANIAC).
10 godina
neaktivan
legos2014 kaže...
Icon1 kaže...

Dosta ljudi je nestalo sa foruma poslije testiranja.Evo jedna mala anketa da vidimo koliko nas je prošlo sa foruma 

problem kod ove ankete moze biti taj sto oni koji su pali vise ne citaju ovu temu...

Istina, ma to više onako okvirno  19 ljudi je zasada prošlo što je super.

Najbrži kaže...
legos2014 kaže...
Icon1 kaže...

Ne čitam niti budem više čitao, dao sam glas na anketi i taj koji nije prošao sam ja. Idem na sezonu zaraditi neke novce da imam najesen za kartu prema irski/kanadi i mjesec-dva za stanarinu i režije dok ne dođe prva plaća.

U slučaju da ne uspiješ sa inozemstvom nemoj da te ovaj pad obeshrabri biti ce još natječaja a sad imaš jako puno vremena za pripremu, u mojoj grupi je bio lik kojemu je ovo četvrta prijava na natječaj.

U svakom slučaju neka ti je sa srećom 

12 godina
neaktivan

Mene su upravo zvali da sutra dođem u stanicu na provjeru, samo osobna mi treba?

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

Mene su upravo zvali da sutra dođem u stanicu na provjeru, samo osobna mi treba?

Mene isto prije 20 min i tekli su da to sutra treba obavit pošto je zadnji dan. Znači očekujte motivacijski uskoro 

14 godina
StilaMANIAC kaže...

mene zvali prije pol sata,a sad u 16h moram biti tamo

http://social.xfire.com/profile/strmi007
10 godina
neaktivan

IMALI ovdje koga od djevojaka a da je bila 29.04 na testiranju...

10 godina
neaktivan

Mene jos nisu zvali a prosla sam testiranja 27. :S

10 godina
neaktivan

Maki...mene zvali prije pola sata...evo sad cekam u postaji...

10 godina
neaktivan

Da li je zvalo nekoga tko je bio 30.4. Na testiranju?

10 godina
neaktivan
ketrin567 kaže...

Da li je zvalo nekoga tko je bio 30.4. Na testiranju?

ja sam bila 30. Maloprije došao policajac, bez da su me prije zvali :D

Andrijana ;)
10 godina
neaktivan

Znaci ti jedna od one dvije sto su sve prosle? Grupa u 9 i pol

10 godina
neaktivan

I ja sam sutra.

10 godina
neaktivan
ketrin567 kaže...

Znaci ti jedna od one dvije sto su sve prosle? Grupa u 9 i pol

ne :) grupa u 7 

Andrijana ;)
10 godina
neaktivan

Jesu na kraju svi koji su prosli testiranja bili na sigurnosnoj provjeri ili??

12 godina
neaktivan
legos2014 kaže...

Jedna cura se ovdje danas javila kako je još nisu zvali za sigurnosnu provjeru, a bila je 27.04. na testiranju.

10 godina
neaktivan
Legend1992 kaže...
legos2014 kaže...

Jedna cura se ovdje danas javila kako je još nisu zvali za sigurnosnu provjeru, a bila je 27.04. na testiranju.

ja sam mislio da ce sve koji su prosli provjeriti....

10 godina
neaktivan

Hoce li zvati jos ili je to to? Jer 30. Sam bio na testiranju i sve prosao, danas nisam dobio poziv..

12 godina
neaktivan
ketrin567 kaže...

Hoce li zvati jos ili je to to? Jer 30. Sam bio na testiranju i sve prosao, danas nisam dobio poziv..

A ne znam,teško je znati. Po nekoj logici bi trebali. 

10 godina
neaktivan
Ako nas pozovu na motivacijski, jel to znaci da smo "prosli" sigurnosnu,il ce nakon mot ponovo zvati na sig? Jer prije je sigurnosna bila nakon motivacijskog:)
10 godina
neaktivan
momo3210 kaže...
Ako nas pozovu na motivacijski, jel to znaci da smo "prosli" sigurnosnu,il ce nakon mot ponovo zvati na sig? Jer prije je sigurnosna bila nakon motivacijskog:)

Ma nece biti dvije provjere,ako te zovu na motivacijski znaci da si prosla.

12 godina
neaktivan

Bio sam danas na provjeri, sta mislite hoce bit problem ako sam reko da pijem jednom u dva tjedna (subotom)

I evo jedan fora clanak iz jutarnjeg http://www.jutarnji.hr/dan-obuke--za-slabe-nema-milosti/1343372/

11 godina
neaktivan
ketrin567 kaže...

S obzirom da ove godine imamo znatno manje kandidata nego proteklih, prije motivacijskog razgovora obavit će se provjere osobne dostojnosti za kandidate koji su zadovoljili na testiranju,

tako piše u tekstu na službenoj facebook stranici tako da bi svi koji su prošli testiranje trebali proći provjeru osobne dostojnosti i pozvani na motivacijski razgovor,vjerujem da će idući tjedan biti poziv za motivacijski jer piše da se planiraju u drugoj polovici 5 mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 12:01 (Rufis1996).
10 godina
neaktivan

Ja sam bila 29.4. I jos me nitko na tu provjeru nije zvao :O

14 godina

Danas je zadnji dan,tako je meni rečeno jučer.Danas šalju sve to za ZG akademiju

10 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Danas je zadnji dan,tako je meni rečeno jučer.Danas šalju sve to za ZG akademiju

Uz duzno postovanje, ne sirite dezinformacije i nervozu. Svi koji su prosli psihofizicka testiranja ce biti "provjereni" od strane nadlezne postaje. E sad, dan-dva manje vise, sve zavisi od organizacije i postaje.. Tako da ... :)

..i ne obracam se striktno tebi, da me ne shvatis pogresno, nego svima koji pisu tu tako kao rekla-kazala :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 14:17 (Maki993).
10 godina
neaktivan

Evo mene su zvali jutros oko 10 i pol da dodjem oko 11.. sad cemo vidjet dalje..

14 godina

dok sam bio u postaji ispunjavao one papire i dok je on to ispitivao kaže sutra(jučer bio) je zadnji dan

10 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

dok sam bio u postaji ispunjavao one papire i dok je on to ispitivao kaže sutra(jučer bio) je zadnji dan

Mozda u tvojoj postaji. Nema nas svugdje isti broj.. Ali dobro kako god..svakako, svi koji su prosli testiranja moraju proci kroz  sve to i tu nema dodatne price :)

14 godina

znam da svi moraju proći kroz to , ja samo prenosim šta je meni rečeno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice