Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.777.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
Icon1 kaže...

Znači ako je netko visok 176, kod njih moźe pasti zbog visine 

Neee 
Onda budu i mene sa mojih 167 rušili 
Nadajmo se da nisu baaš takvi :S
Mada ima slučajeva iako mi nije to baš najjasnije, preočito je uzeti nekome i 5 cm a kamoli više -.- 

11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Evo ja sam bio danas i da vam napišem sve.
Ujutro u 7 nas pozvali unutra i prozivali, predaš osobnu on provjeri jel sve u redu s podatcima i ideš u liniju.
Nakon što sve prozove, poslušate par uvodnih rječi dobrodošlice i uputite se na psihotest u kino dvoranu.
Tamo sjedate i oni vam prvo objašnjavaju kako se ispunja test pravilno i par instrukcija vam daju.
Nakon toga krećete sa testom osobnosti kojii ma 90 pitanja i odgovarate samo sa DA ili NE.
Onda ide drugi psihotest koji ima 110 pitanja i odgovara se sa TOČNO ili NETOČNO.
Nakon toga dok oni ispravljaju po šabloni te psihotestove vi riješavate SVPN testove.
To je test od četiri sekcije:
S - imate primjere papira i vi zaokruzite kako mislite da će se odmotati papir
V - imate primjere rječi i vi morate zaokruziti slične ili različite (slano slatko, fino ukusuno)
P - test inteligencije, imate neke crte i gluposti pa morate zaokruziti, baš ono test inteligencije
N - matematika koja je jako lagana, puno lakša od svih primjera koje sam našao na ovom forumu, sve sam zadatke napamet mogao izračunati
Kada to sve napišete, sjednete malo i onda oni pročitaju one koji su pali na psihotestu, ostali uzimaju stvari i idu prema dvorani
Kada dođete do dvorane idete u svlačionice i skidate se skroz, morate biti samo u kratkim hlačicama i majici, bez tenisica i čarapa.
Tu obavite još wc, vodu, gricaklice neke itd brzinsk i idete na mjerenje indexa mase
Tamo ulazite u prostoriju i sve ide računalno mjerenje, meni je osobno malo na visini uzelo ali mi je masa bila okej
Ako ste na 19.9 kao što je bio jedan dečko danas ostave vas za kraj i kazu da pijete vodu da nagurate na 20.0 i prođete
Kada obavite index mase idete svi u dvoranu, tamo se malo zagrijte dok svi ne dođu, zatim vas posloze u liniju i izdvoje one koji su pali SVPN testove
Oni odmah idu doma a vas podjele u 4 grupe i idete od stanice do stanice
Propadanja, skok u dalj, poligon, trbušnjaci - sve vam demonstriraju i objasne, predobri su
Kada sve grupe sve naprave dobijete brojeve, odete po tenisice i idete van na trčanje
Trče se 4 kruga i 120m
Nakon trčanja brzinski se oblačite nema vremena za tuš i gluposti, usput pojedite nešto i popijte da se dobijete za ono što sljedi
Kad ste to sve završili vaše testiranje je završeno jer su eliminacijski djelovi gotovi, ostalo je samo rangirajuće
Idete opet u kinodvoranu i pišete prvo test opće informiranosti, informatike i stranog jezika
Opća informiranost je ove godine jako lagana, informatika je čist ok osnove neke, strani jezik iz svakog vremena po par pitanja
Kad završite s tim isprate vas do ulaza i slobodni ste, mozete doma

11 godina
neaktivan

usput da napišem da sam prošao sve, nisam ni sam vjerovao kako sam smireno pristupio psihotestovima i vjerovao sam u prolaz od početka
index mase mi je bio idealan 25
propadanja mi nije dao da radim do max nego me zasutavio na 17 iako sam mogao do 30 bez problema ali je rekao da sam dobio max ocjenu i nema potrebe radit dalje nemamo vremena
trbušnjaka sam napravio 27 i iskreno nisam ni osjetio zatezanje, dok su se neki crvenili na 15tom, također me prof zaustavio i reko da nema potrebe da više radim jer je max ocjena
skok u dalj sam imao 3x 240
poligon unatraške sam imao 3x 6.3
ugl sve sam testove prošao s max ocjenom i najboljim rezultatima u svojoj grupi, ljudi su predobri i puštali su nekim dečkima da pokušaju dva puta i davali im savjete kako da rade da im bude lakše
iskreno očekujem poziv jer sam razvalio, ali sam se i pripremao za to

btw trebalo nas je 100 biti u grupi na početku dana a pojavilo se samo 73, da bi na kraju završilo nas 34
u prosjeku po grupi prođe 40tak ljudi, svaki dan 2 grupe to je 80 ljudi dnevno x 10tak dana koliko će trajati testiranje je 800ljudi ako se kalkulira

sretno svima :D

10 godina
neaktivan
mele47 kaže...

usput da napišem da sam prošao sve, nisam ni sam vjerovao kako sam smireno pristupio psihotestovima i vjerovao sam u prolaz od početka
propadanja mi nije dao da radim do max nego me zasutavio na 17 iako sam mogao do 30 bez problema ali je rekao da sam dobio max ocjenu i nema potrebe radit dalje nemamo vremena
trbušnjaka sam napravio 27 i iskreno nisam ni osjetio zatezanje, dok su se neki crvenili na 15tom, također me prof zaustavio i reko da nema potrebe da više radim jer je max ocjena
ugl sve sam testove prošao s max ocjenom i najboljim rezultatima u svojoj grupi, ljudi su predobri i puštali su nekim dečkima da pokušaju dva puta i davali im savjete kako da rade da im bude lakše

btw trebalo nas je 100 biti u grupi na početku dana a pojavilo se samo 73, da bi na kraju završilo nas 34
u prosjeku po grupi prođe 40tak ljudi, svaki dan 2 grupe to je 80 ljudi dnevno x 10tak dana koliko će trajati testiranje je 800ljudi ako se kalkulira

Svaka čast

10 godina
neaktivan
mele47 kaže...

Rezultati su ti odlični, svaka čast 

Kako ovo funkcionira sa djecom branitelja? Oni ako prođu testiranja automatski imaju direktan upis ili?

12 godina
neaktivan
Icon1 kaže...
mele47 kaže...

Rezultati su ti odlični, svaka čast 

Kako ovo funkcionira sa djecom branitelja? Oni ako prođu testiranja automatski imaju direktan upis ili?

Mislim da to vrijedi samo za djecu poginulih branitelja, i oni imaju prednost. Samo ne znam dal imaju direkt upis ako produ testiranje ili samo prednost nad onim sa slicnim rezultatom.

11 godina
neaktivan

prednost pri upisu imaju samo djeca poginulih branitelja i mozda onih koji su tezi invalidi, plus manjine ali ta prednost isto ima kvotu tako da ne mogu svih 325 biti ljudi s tim

11 godina
neaktivan
Maki993 kaže...
Icon1 kaže...

Neee 
Mada ima slučajeva iako mi nije to baš najjasnije, preočito je uzeti nekome i 5 cm a kamoli više -.- 

Ne bi ti htio rušiti nade ali i ja sam 180 pa su me izmjerili 178 tako da ako si ispod 170 nemoj se čudit ako te sruše oni gore ne opraštaju nažalost

10 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...
Maki993 kaže...
Icon1 kaže...

Neee 

Ne bi ti htio rušiti nade ali i ja sam 180 pa su me izmjerili 178 tako da ako si ispod 170 nemoj se čudit ako te sruše oni gore ne opraštaju nažalost

Pa sta nije za cure 160? :S

11 godina
neaktivan

Ako je Maki žensko onda prolazi,da 160 je za djevojke

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 12:22 (Rufis1996).
10 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...

Ako je Maki žensko onda prolazi,da 160 je za djevojke

Hahaha pa zensko sam koliko ja znam  haha :D

10 godina
neaktivan

Nekog zvalo za provjeru ?

10 godina
neaktivan

Kakvu provjeru kad nisu jos ni testiranja zavrsila??

10 godina
neaktivan

Krivo se izrazih,

kad ce provjere i to?

11 godina
neaktivan
ilija200 kaže...

Krivo se izrazih,

kad ce provjere i to?

jučer nam je rekao da iza 1.5 pratimo stranice mupa

11 godina
neaktivan

Nakon testiranja ide motivacijski razgovor i ako vas odaberu na njemu nakon toga vam dolazi provjera iz lokalne policijske postaje sa upitnikom o članovima obitelji itd. i kad prođete provjeru pozovu vas na liječnički

10 godina
neaktivan
ilija200 kaže...

Krivo se izrazih,

kad ce provjere i to?

Ako mislis na motivacijske to ce biti negdje sredinom 5. mjeseca a krajem 5 krecu provjere dostojnosti..naravno tko zadovolji na motivacijskom.  tako nekako bi trebalo biti..

11 godina
neaktivan
legos2014 kaže...
ilija200 kaže...

Krivo se izrazih,

kad ce provjere i to?

Ako mislis na motivacijske to ce biti negdje sredinom 5. mjeseca a krajem 5 krecu provjere dostojnosti..naravno tko zadovolji na motivacijskom.  tako nekako bi trebalo biti..

I ja se slažem sa ovom konstatacijom

10 godina
neaktivan

Ima koga tu da je bio 13.4?

11 godina
neaktivan

Eo jedna info koja me je sokirala jer tako nije bilo prosle godine i jos traju provjere...ugl sutra mi dolaze u sigurnosnu provjeru...ne lazem, ziva istina...danas su me zvali na kucni!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 20:08 (Specijalac).
11 godina
neaktivan
Specijalac kaže...

Eo jedna info koja me je sokirala jer tako nije bilo prosle godine i jos traju provjer...ugl sutra mi dolaze u sigurnosnu provjeru...ne lazem, ziva istina...danas su me zvali na kuci!

Jebenica :D

10 godina
neaktivan

Ne laze decko,i ja sutra idem u stanicu !

koji si ti datum bio na testiranjima?

11 godina
neaktivan

17-tog

10 godina
neaktivan

specijalac i ilija iz koje ste uprave?

10 godina
neaktivan

ja san danas bila, sve je bilo kako si napisa. Samo moran napisat curama da se ne boje za sklekove. To je strasno kakve su sve sklekove priznavali. Tako bez panike bit ce sve ok :) mene osobno je trcanje satralo

proslo je 12 cura od nekih 30ak

zacudili su se da je toliko cura proslo. Grupa prije, 7 ih je proslo

sve se moze ugl 😄

10 godina
neaktivan

Zg,mislim da je 8

10 godina
neaktivan

Svi koji ste pozvani na sigurnosnu provjeru napišite svoju županiju, dan testiranja na akademiji i dan kada imate provjeru, tako da se vidi dali svi idemo na provjere i na koji način su organizirane.

10 godina
neaktivan

Cure su pravile u mojoj grupi sklekove da je to cudo.. Savijale se, spustale do pola, ma nepravilno katastrofa.. Decko koji je u kontroli na sklekovima je jako dobar i posten, svaka mu cast.. Decki na propadanjima i ako nisu se spustili bas skroz do sake je priznavao, skroz je ok lik, svaka mu cast..

e da, nijedna nije bila u kratkima, sve su bile u tajicama i sve je ok, nema problema sa time...

10 godina
neaktivan

Ja sam bio 15.4 na testiranju, i mene jos nisu zvali na provjeru

10 godina
neaktivan
051fiume kaže...

Cure su pravile u mojoj grupi sklekove da je to cudo.. Savijale se, spustale do pola, ma nepravilno katastrofa.. Decko koji je u kontroli na sklekovima je jako dobar i posten, svaka mu cast.. Decki na propadanjima i ako nisu se spustili bas skroz do sake je priznavao, skroz je ok lik, svaka mu cast..

e da, nijedna nije bila u kratkima, sve su bile u tajicama i sve je ok, nema problema sa time...

A majko mila :S ja se ubila, pokidala, prolila znoja i znoja da radim pravilno te sklekove i sad ovo vidim hahahah cirkus 
Ali ajde mozda i bolje tako :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice