Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.663
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Napravi prekvalifikaciju u nekoj cetverogodisnjoj skoli, bilo kojoj tako da imas cetverogodisnju skolu, pazi na prosjek da imas sve ocjene minimalno "dobar (3)", i iduce godine se prijavi na natjecaj jer ovaj je vec prosao.. Taman imas godinu dana vremena za rijesiti skolu... I naravno, upisi se negdje u teretanu i kreni sa vjezbanjem da budes u formi, trebat ce ti :)

10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
tina12 kaže...

Pozdrav,moze pomoc :)

E ovako imam 21g,i zavrsila sam trogodisnju skolu,obrtnicu i sad bi htjela upisat 4 godinu.Pa na policijsku.

Zanima me dal kasno i sto sve poslije trebam proc da bi upala,hvala :)

Završi 4. stupanj (nije važno koji smjer), i čekaj natječaj pa se prijavi. I ne moraš imati sve 3 (dobar) iako je poželjno imati dobre ocijene jrr nose veliki dio bodova. Sretno 

10 godina
neaktivan

Odakle si, ima li sanse da si dalmacije :) 

Krivo poslala..skuzajte

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 0:28 (dalmatinka91).
10 godina
neaktivan

Slavonije haha

mjau
10 godina
neaktivan

Hvala vam... Vidla sam da provjeravaju visinu i tezinu! BMI mora bit 20-30,a meni je 18 jer se profesionalno bavim sportom(taekwondom) i sta sad ja se nesmjem zdebljat i nemrem jer je to moja kategorija

sta to znaci da nebum upala haha

10 godina
neaktivan
tina12 kaže...

Hvala vam... Vidla sam da provjeravaju visinu i tezinu! BMI mora bit 20-30,a meni je 18 jer se profesionalno bavim sportom(taekwondom) i sta sad ja se nesmjem zdebljat i nemrem jer je to moja kategorija

Nažalost tako je, morat ces dobit na masi. Baš gledam ovaj pravilnik u NN .Pravilnik o policiji ima toliko gluposti u sebi, neke stvari su i diskriminirajuće poput onih da policajac ne smije imati ožiljke, pigmentacije,depigmentacije i  vece mladeže. Zamislite situaciju da čovjeka na dužnosti okrzne metak po licu i ostane mu ožiljak, hoce li taj čovijek dobiti otkaz ? 

10 godina
neaktivan

Ajme pa kakve su to gluposti,sad ja kao profesionalni sportas koji imam recimo vece sposobnosti od nekih necu moc zbog kila pa kaka da ja nabim 7 kila nikak...

hahaha smjesno ni oziljke hahaha pa kaj idemo za modela ne za policajca

10 godina
neaktivan
tina12 kaže...

Ista situacija i kod mene..no debljam se do 24. 4. hahaha

Andrijana
10 godina
neaktivan
tina12 kaže...

Ajme pa kakve su to gluposti,sad ja kao profesionalni sportas koji imam recimo vece sposobnosti od nekih necu moc zbog kila pa kaka da ja nabim 7 kila nikak...

hahaha smjesno ni oziljke hahaha pa kaj idemo za modela ne za policajca

Andrijana
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 14:15 (Andri).
10 godina
neaktivan
Jel potrebno imati sve prednje zube ili opcenito sve zube?
10 godina
neaktivan
momo3210 kaže...
Jel potrebno imati sve prednje zube ili opcenito sve zube?

Ne smije ti faliti više od 5 zubi i prednje moraš imati. Naravno svi moraju biti sanirani 

10 godina
neaktivan

Ne zelim nikoga vrijedati ali kakvi ste vi ti profesionalni sportasi sa 40 kila mozda balerine? Mslm bilo bi glupo sa 40 kila biti policajac koga vi mozete sa tom kilazom oboriti na pod? Ja sam tezak 75 kg i svejedno mislim da dobijem jos nekih 10/15 kg  inace dizem 90/95 na bencu i nisam strkljav imam misic :) u svakom slucaju sve ispod 50 kg je stvarno pre malo bez obzira na to kakvu sposobnost imas. I ja sam sa 55 kila radio 20-30 zgibova ;)

mjau
10 godina
neaktivan
mata95 kaže...

Ne zelim nikoga vrijedati ali kakvi ste vi ti profesionalni sportasi sa 40 kila mozda balerine? Mslm bilo bi glupo sa 40 kila biti policajac koga vi mozete sa tom kilazom oboriti na pod? Ja sam tezak 75 kg i svejedno mislim da dobijem jos nekih 10/15 kg  inace dizem 90/95 na bencu i nisam strkljav imam misic :) u svakom slucaju sve ispod 50 kg je stvarno pre malo bez obzira na to kakvu sposobnost imas. I ja sam sa 55 kila radio 20-30 zgibova ;)

A sinko muško si imaš 75 kila. Odakle tebi pravo da ikom govoriš koliko je kila potrebno. Za to postoje mjerenje indexa tjel. mase i testiranje.

Ja san 176 visoka i imam 65 kila. Za mene si ti premali premršav nikakav brate. Muško je muško sa 190+ i 90+ kila. Bar u mom gradu. 

Ako ljudi od 100 kila ne pizde ode nemaš šta ni ti.

10 godina
neaktivan
mata95 kaže...

Ne zelim nikoga vrijedati ali kakvi ste vi ti profesionalni sportasi sa 40 kila mozda balerine? Mslm bilo bi glupo sa 40 kila biti policajac koga vi mozete sa tom kilazom oboriti na pod? Ja sam tezak 75 kg i svejedno mislim da dobijem jos nekih 10/15 kg  inace dizem 90/95 na bencu i nisam strkljav imam misic :) u svakom slucaju sve ispod 50 kg je stvarno pre malo bez obzira na to kakvu sposobnost imas. I ja sam sa 55 kila radio 20-30 

Ja se sportom bavim vec 15 godina,i sa svojih 46 kila mogu vise nego vecina,jos se bavim borilackim sportom di su kategorije tako da ne podcjenjuj nikoga...i vjeruj mi mogu oborit na pod!!

10 godina
neaktivan

Ako ne shvacas jaa sam rekao za sebe da sam ja mrsav a kakvi su tek ovi sa manjim indeksom od 20, pa ti sto imas 65kg to je super za tu visinu ne kontam sta zelis reci, ali ovi sto seru kak sada ne mogu ici na policiju jer su premrsavi mslm ne trebaju se buniti! Sto se mene tice ja sam sebi nisam dobar za policiju iako sam sposobniji od vecine njih i to je dokazano, ali brate 40/50 kila je premalo za policiju kako to ne shvacate.

mjau
10 godina
neaktivan

Može li mi netko preporučiti aplikaciju za mobač za mjerenje prijeđenih kilometara prilikom trčanja? Hvala 

Andrijana
10 godina
neaktivan
Andri kaže...

Može li mi netko preporučiti aplikaciju za mobač za mjerenje prijeđenih kilometara prilikom trčanja? Hvala 

micoach adidas mi je najbolji barem meni :)

10 godina
neaktivan
Krnja93 kaže...
Andri kaže...

micoach adidas mi je najbolji barem meni :)

ajde skinut ću ga onda :D

Andrijana
11 godina
neaktivan
mata95 kaže...

a cuj to sto mozes dignit 100kg u bencu nemora znacit da mozes nekog oborit.. bitna je tehnika
ako trenira vec 15 god siguran sam da bi na testiranjim bila jedna od boljih cura jer znam kako je naporan traning u borilacnom sportu..

10 godina
neaktivan

U pravu si 100% ja nemam tehniku jer nisam tak sta nikad radio al zato i postoji akademija :) mozda je moguce da i ta cura moze oboriti nekog sto meni jos nejde u glavu al aj ko sam ja da sudim ali ako mislis da ce netko sa 45 kila moc vuc pijanca od 100 kila do postaje hm hm za to ipak trebas imati kilazu nebi bez razloga trazili index mase da traze samo sposobnost nebi bilo takvih uvjeta jel nije tako? :)

mjau
10 godina
neaktivan

Bas bih volio vidjet tebe kako bi ti sa svojih 75 kilica nosio pijanca do stanice starog 60 godina i teskog 110 kila...

Ne kaze se bezveze "je**s musko bez sto kila"...

btw. Kladim se da bi te ova cura koja se bavi borilackim sportovima slozila ko metar drva.. ;)

10 godina
neaktivan

Pises gluposti.

10 godina
neaktivan

Mislin da se bezveze prepirete....jedino sta je bitno je to da zadovoljite indeks tjelesne mase, visinu i tezinu!!! A ko ce lakse vuci pijanca ostavite za vrime kad zavrsimo akademiju i dobijemo posao ako Bog da!!!

10 godina
neaktivan

Ima ko 16.4 iz slavonije? 

mjau
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 10:48 (mata95).
10 godina
neaktivan

Taj indeks je uveden da odmah eliminiraju anoreksicne i pretile.  No indeks tjelesne mase ne govori cijelu priču pošto je najvažniji omjer mišične mase i masnog tkiva ali to bi puno duže trajalo da nas sve mjere kaliperom. Pravila su takva kakva jesu jbg. Nije važno da li imaš crni pojas iz borilačkog sporta i 50 kg ili 120 kg mišiča kao bodybuilder, sve što nije u okviru 20-30 otpada. Nego čujem da ce od ove godine motivacijski biti na akademiji a ne u policijskim postajama? 

11 godina
neaktivan

21.4
propadanja - 30 bez problema
skok - 280 s mjesta bez daske
poligon - 6sec sva tri puta
trbušnjake i trčanje još nisam mjerio po normama

ono čega me strah je taj psihotest, znam da sam sposoban sve ostalo riješit jer sam se počeo pripremati puno prije natječaja i nikad u zivotu nisam imao problema sa zdravljem ali taj test osobnosti onaj prvi dio testiranja me ubija
ako netko zna neka pitanja neka ih napiše da vidim primjer jer mi je to najveća prepreka trenutno, čuo sam da ima pitanja na koja ne znaš šta bi odgovorio jer ako odgovoriš TOČNO - ono znači Da, a ako odgovoriš NETOČNO - i to moze značit da ako je negacijsko pitanje tako da se od tih silnih informacija već gubim i sve mi je veća trema

znam za ovih par pitanja
da li bi ikada utajili porez
patite li od nesanice
jeste li uzeli ikada nešto što nije vaše pa makar to bila i igla
da li vam se zacrni pred očima kada ustanete
jeste li ikada pozeljeli biti mrtvi
da li je vaša majka (bila) dobra majka
zaključavate li vrata kada izlazite iz kuće (imam protuprovalna sama se zaključaju xD)
da li bi pomogli nekom na ulici tko je u opasnosti
jeste li ikada osjetili bol u prsima koja vas guši

dajte još tko zna, pustite onu priču smanjujete si šanse jer je to psihotest

11 godina
neaktivan

Na psihotestu tu se mulja dosta al pazi da te neskuze...npr u 5-om pitanju te pitaju jesi li drustvena osoba? kazes Da ...a u 60pitanju te pita npr . ako dodes u novo drustvo s prijateljem jel se prvi put povuces(neraspravljas s njima)? ako kazes Da..oni odma shvacaju da ih muljas i na tome se pada zato dobro pazite sta se odgovoarali na pocetna pitanja i na nakraju zadnjih 20ak pitanja jer su slicna jako i tu traze ubiti razlike...

i ovo sto se raspravljate za indeks..znam neke koje su sada na akademiji bildere morali su skidat po 10-15 kg da bi imali indeks mase u granicama..ikao su mogli napravit 50 proapdanja 60 trbusnjaka ....isto tako s osobama s manjkom kila...i dobar savjet kad dolazite ponesite si sok bananu sendwich neki jer ste ovdje 6h ogladnit cete :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 13:15 (Suljoo).
11 godina
neaktivan

To me i muči Suljo, samo da ne zapnem na psihotestu i ne sjebem se ala
Svi koji odu na testiranja neka budu dobri i zapamte neka pitanja iz psihotesta iako su već zadnje 2 godine bila ista, bio bi zahvalan i ja ću napisati svoj dan testiranja detaljno iako većina već zna kako ide...

11 godina
neaktivan

Ma nebrini :) Prosle godine od 80-ak nas njih 10ak je otpalo na psihotestu...

10 godina
neaktivan

Da s tim psihotestovima nikad ne znaš, ali koliko čujem pišemo ih 4 komada (samo je jedan test osobnosti da te ne strefi infarkt odmah ) budu oni prostorni itd., da li budu oni matematički nizovi? Primjer: 1,3,7,9,13,15.... i sad treba nastaviti?  Btw. Imas odlične fizičke rezultate , a ja sam mislio da sam ja u formi lol 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 14:41 (Icon1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice