Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Zna netko da li se moze kroz vikend biti vani pa do 10 navecer se vratiti na PA pa prespavati :) da li trebamo uzeti biljeznice i pribor za pisati sa sobom kalkulator i tak neke sitnice nisu nist previse rekeli a nemam koga drugog pitati osim tu vas :) Hvala unaprijed i vidimo se u ponedjeljak ;)

16 godina
Re: Policijska Akademija- Zagreb
Thornmail kaže...

Zna netko da li se moze kroz vikend biti vani pa do 10 navecer se vratiti na PA pa prespavati :) da li trebamo uzeti biljeznice i pribor za pisati sa sobom kalkulator i tak neke sitnice nisu nist previse rekeli a nemam koga drugog pitati osim tu vas :) Hvala unaprijed i vidimo se u ponedjeljak ;)

ako se prijavis da ides doma taj vikend onda mozes otic s akademije, ako imas prijatelja u zgu ili nekog od rodbine, pa prespavas kod njih. ali nemoj se prijaviti da ides doma, i onda otici u petak na tulumarenje pa se vratiti u subotu da prespavas na nedjelju. to nece tolerirati i to ce se vrlo brzo otkriti. bilo je slucajeva, i svi su bili javno prozvani te im je urucena kazna. takoder nemojte dovazati alkohol ili pusiti u sobama u paviljonu. alkohol se pogotovo najstroze kaznjava.

ali inace, ako si prijavio da si na akademiji za vikend, mozes komotno otici u grad i biti tamo do 22 ili cak 23h pa se vratiti u PA.

sto se tice pribora sve se tamo dobije. jedino kaj si uzmi, ako zelis neki osnovni pribor za pisanje. tehnicka olovka, flomici za podcrtavanje ( jako dobro dodu) i gumica. kalkulator ti ne treba, nemas matematiku kao predmet.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 15:44 (lollik91).
11 godina
neaktivan

a jel se smiju uniforme nositi kuci? na pranje i to. 

16 godina

tehnicki gledano ne, jer civili ne razlikuju nasu odoru od bas prave sluzbene, pa kao da nebi bilo zlouporaba.

ALI....{#}

11 godina
neaktivan

haha :D pa jel se desavalo da netko odnese? 

16 godina
kiro92 kaže...

haha :D pa jel se desavalo da netko odnese? 

ma kakvi{#}

11 godina
neaktivan

navodno onaj ko ima sve 5 na akademiji moze birati PP gdje ce poslije raditi?

i zanima me jos jedna stvar, naveo sam jos u prijavi da govorim njemacki i negleski, imao sam njemacki na testiranju pa mislim da cu njemacki i uciti na akademiji.. ili svi uce engleski?

i kak izgledaju ispiti kaj se tice jezika? glagolska vremena i deklinacija ili je usmeno? pitam jer mi njemacki nije bas jaca strana :S

11 godina
neaktivan

Kolega koji je isao na testiranja iz njemackog jezika ako moze napisati kako je to izgledalo, sto se trazilo otprilike i dali ima nekih ponudjenih odgovora.? Vecina uzima engleski tako da nikoga nisam imala prilike pitati.

11 godina
neaktivan

slozene su ti recenice i ponuđen jedan od dekliniranih glagola koji trebas ubacitu recenicu da to ima smisla..sve je vise manje na tu foru bilo..

npr; heute ______ ich fusball spielen

1 wunschen

2 wunsche

3 mogen

4 hast

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 20:09 (matijam).
15 godina

Sa najboljim uspjehom u godini dobiju neke nagrade, sat ili tak nešto i čak se uzimaju želje u obzir di žele raditi, samo najbolji u klasi sa ocijenama. :)

Tako mi danas kolega rekao, policajac već 5 god pa priča kako je njima bilo...veli zavidim ti, i ja bi na akademiju opet :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
15 godina

Što se tiče interventne, kako kaže kolega bit će testiranja na akademiji i svatko se može prijaviti.

Ionako ćemo svi vježbenički staž, 1mj odrađivati u interventnoj.

Ali čuo sam da se interventna ukida ionako...:)

Ostat će sve skupa 3-4 baze u cijeloj Hr a ostatak policajca poslan na granice, uprave i postaje te će ih se zvati u ispomoć po potrebi.

15 godina
neaktivan

Nemojte se previše brinuti oko toga kao ćete i šta ćete. Mogu vam dati savjet da učite za vrijeme podnevnog odmora jer tada svi spavaju i imate savršen mir za učenje. Uveče svi hodaju po sobama pa smetaju onima koji uče a uveče se može vrijeme lijepo iskoristiti. Ponesite puno narodnjaka na USB stikovima i kondoma jer ćete imati dosta vremena za "kulturno-umjetnički program".

15 godina
phoenix2003 kaže...

Nemojte se previše brinuti oko toga kao ćete i šta ćete. Mogu vam dati savjet da učite za vrijeme podnevnog odmora jer tada svi spavaju i imate savršen mir za učenje. Uveče svi hodaju po sobama pa smetaju onima koji uče a uveče se može vrijeme lijepo iskoristiti. Ponesite puno narodnjaka na USB stikovima i kondoma jer ćete imati dosta vremena za "kulturno-umjetnički program".

Da, jer pravi policajac mora znati cijelu srpsku estradnu scenu i otkidati na nju kad je u diskaču.

Dno.{#}

Za kondome...{#}

15 godina
neaktivan

Pa ako misliš nešto pokupiti nećeš pustiti Metaliku. Ja Metaliku obožavam ali kad su u pitanju žene koje otkidaju uz Stoju i Belu ciganku, zašto da ne?!

11 godina
neaktivan

Dečki, samo Vuco....

15 godina
phoenix2003 kaže...

Pa ako misliš nešto pokupiti nećeš pustiti Metaliku. Ja Metaliku obožavam ali kad su u pitanju žene koje otkidaju uz Stoju i Belu ciganku, zašto da ne?!

Ne treba meni muzika da bi zbario ženu, lol.

{#}

Šta bih trebao pustiti nešto takvo da bi mi one došle u sobu? 

Bit će tamo svašta već vidim :)

13 godina
neaktivan

Mogu to pohadjati ljudi koji zavrse 3 godine srednje i 4. stupanj?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
phoenix2003 kaže...

Bit će tamo svašta već vidim :)

Ne možeš ni zamisliti, vjeruj mi!{#}

15 godina
phoenix2003 kaže...

Ne možeš ni zamisliti, vjeruj mi!{#}

Mogu većina prijatelja su mi policajci, naslušao sam se priča o akademiji stotinu...a sad mi svi plaču, joj blago tebi što ideš tamo :)

15 godina
neaktivan

Akademija ima svoje prednosti zbog novih prijateljstava i druženja. Ja često sretnem svoje prijatelje iz klase koji rade u drugim gradovima i uvijek iskoristimo priliku da popijemo kafu i našalimo se.  Nemojte se previše iznenaditi kada vidite da postoje kolege koji se druže sa kriminalcima a pogotovo kolegice (znaš na što mislim). Svašta ćeš doživjeti i na Akademiji i u radu samo nemoj NIKADA sebi dopuštati da te neko kupi za burek ili ćevape. E, to je FUJ a ne narodnjaci i sex!

15 godina
neaktivan

Dežurni. Za kaj pitaš?

11 godina
neaktivan
samo vi pisite sta cete radit(jebavat po sobama, cugat i slicno), dao bi se okladit da se ova stranica prati od strane "buducih nadleznih"
15 godina
neaktivan

I? Što onda? Koje je kazneno djelo počinjeno? Ili prekršaj možda?{#}

15 godina
bur3kinc kaže...
samo vi pisite sta cete radit(jebavat po sobama, cugat i slicno), dao bi se okladit da se ova stranica prati od strane "buducih nadleznih"

Ovdje je sve šala i zezancija, nekii više neki manje, ali siguran sam da se nitko neće zayebavati tamo kad na tebe drekne nadređeni i kaže ti neke stvari, nikome neće biti svejedno i svi će poštivati pravila.

Manje nas je samo 325 i znat će kako dišemo, prema tome, treba biti pametan, poslušan i pristojan, a sve ostalo u slobodno vrijeme :)

11 godina
neaktivan

Pozdrav,

koliko je norma u trčanju na akademiji za 2 i 5 ako se zna? čuo sam da se i čučnjevi ocjenjuju. ekipa koja je bila tamo jel se treba ponjet ručnika za obrisat ili se tamo dobije da ne nosim bezveze?

lp

11 godina
neaktivan

zna li tko i koliko je jutarnje trcanje u kilometrima jer ja se nadam da nije 2 400 kao na provjerama jer ipak je malo puno za svaki dan?????

11 godina
neaktivan

Da li je moguće unaprijed zatražiti(dogovoriti se s njima) drugu 'vrstu' hrane u kantini, ako smo alergični na nešto? 

14 godina
neaktivan

Vjerojatno je vec pisalo o tome al nisam skužio, jel mi moramo bit prijavljeni na burzi dok smo na akademiji ili ne?

11 godina
neaktivan

Jeli tko od vas ide dan ranije, pa da ce ostati prespavat na akademiji? Jel se može to?

13 godina
neaktivan

Može se, nazovi 01 2426 324 i rezerviraj smještaj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice