.
Policijska akademija 2015./2016.
- poruka: 138
- |
- čitano: 51.492
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo ja bas 10.3 poslao papire :)
Neznan kako bih odgovorio na ovoza ^^ pa svi mi koji želimo :P Da pišemo imena, mjesta il?
ja sam dns poslala prijavu, ima li iko iz Dubrovačko-neretvanske da se prijavio?
ja sam dns poslala prijavu, ima li iko iz Dubrovačko-neretvanske da se prijavio?
Ja ☺
Iz kojeg si grada?
Znači još policajaca u ovoj našoj selendri, a možda ti je bolje da ne govoriš odakle si nakon svih ovih sran*a zadnjih dana s našim "organima reda" :)
Znači još policajaca u ovoj našoj selendri, a možda ti je bolje da ne govoriš odakle si nakon svih ovih sran*a zadnjih dana s našim "organima reda" :)
Da,da...haha
Tu sam i ja blizu Mtk
Papiri poslani, pripreme u tijeku :D :D
nisi ih valjda danas poslala???
ima ko iz zadra
nisi ih valjda danas poslala???
nisaam :D bez brige haha
Ne razumin kako vam moze biti zelja biti policajac ?! Pokusavam zamislit i dolazim do zakljucka ili ti ego mora biti toliko malen (toliko sjebano samopuzdanje) da ga zelis na neki nacin povecati ili ti je vec toliko velik da je vec prevladao vlastitu svjesnost!
U svakom slucaju...sretno pri upisu!
Ne razumin kako vam moze biti zelja biti policajac ?! Pokusavam zamislit i dolazim do zakljucka ili ti ego mora biti toliko malen (toliko sjebano samopuzdanje) da ga zelis na neki nacin povecati ili ti je vec toliko velik da je vec prevladao vlastitu svjesnost!
ajde razmisli dvaput prije nego sto izjavis neku glupost....
Ajmo reci da ja pricam gluposti ali jos uvik nema odgovora....
Ajmo reci da ja pricam gluposti ali jos uvik nema odgovora....
ajde probaj sam zakljuciti zbog cega bi netko zelio raditi kao policajac... kakvo je tvoje razmisljanje? sta se time dobiva a sta se gubi?
Ne razumijem zašto si ti onda na ovoj temi?
Ne mogu biti na boljoj temi, radoznalost, iskreno pitam, a iz prve ruke mogu dobiti odgovor, naravno osim ako se ne vriđate, a u tom slučaju samo potkrepljujete moju tezu, jer ne razumin a zanima me, pitanje je:
Zasto zelite postati policajci?
Ne mogu biti na boljoj temi, radoznalost, iskreno pitam, a iz prve ruke mogu dobiti odgovor, naravno osim ako se ne vriđate, a u tom slučaju samo potkrepljujete moju tezu, jer ne razumin a zanima me, pitanje je:
evo ti mog odgovora: imala sam u obitelji policajca, oduvijek me je to privlačilo, jednostavno krv nije voda..ne pronalazim se u drugim zanimanjima očigledno..
pa zatim, adrenalin, svaki dan nova sitacija, ne znaš što te čeka, uvijek moraš biti pripremljen i dovoljno informiran. A najviše od svega, treba postojati želja, volja i ljubav ..ah :D
ako te to ne zanima sumnjam da ćeš razumijeti o čemu ti pričam
@andri hvala na iskreneom odgovoru...
A šta si ti ako se smije znati? I zašto si baš to odabrao?
Zna li se kada se doci detaljnije obavijesti za PA 15/16 ?
Još ništa za sad..prati stranice MUP-a
S nestrpljenjem pratim od zadnjeg dana natječaja :)
Nisi jedini
Znas li mozda koliko su rigorozni sto se tiče vida?
Ne znam stvarno
Znas li mozda koliko su rigorozni sto se tiče vida?
Vid je najcesci razlog padova na lječnickom.Koliko sam ja max. dopustena dioptrija je 0.70/0.25 . Ali svakako to bolje ispitaj pošto ljudi svašta pričaju
Da li jos tko ima ovaj problem : test17.mup.rh nije moguće naći. Provjerite ime i pokušajte ponovo.
Problem je vezan s linkom koji bi trebao pokazati tocno vrijeme dolaska kandidat/kandidatkinja