Link za lektire

poruka: 19
|
čitano: 15.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Link za lektire

Ima li neki link za sve lektire al bas sve lektire da su kratko prepricane.....Hvala unaprijed

17 godina
RE: Link za lektire
Intelovac123 kaže...

Ima li neki link za sve lektire al bas sve lektire da su kratko prepricane.....Hvala unaprijed

Jel tak teško pročitati. Od tih sadržaja nemaš nikakve koristi.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
Link za lektire

Evo: http://www.lektire.org/

Čitaj lektiru! Kakva korist od oga da je ti samo prepišeš?

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
Link za lektire

Čitaj lektiru....HA HA HA..

Pročital bi je anu karenjinu....da nije dosadna za proljev dobit...

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1347177
15 godina
Link za lektire

Vi mislite da moežet tek tako skinuti lektire. I nastavnici imaju internet. Osim toga što ćeš učiniti ako te nastavnica počne pitati? A ti nisi pročitao lektiru.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
14 godina
neaktivan
Link za lektire

Procitam ja al neznam sastavit pa se mucim tri godine zato pitam nije tesko citat

16 godina
neaktivan
Link za lektire

prof te može jako lako skužiti ako prepisuješ s interneta, zato se bar potrudi da tekst bude promijenjen, i to dobro.

14 godina
neaktivan
Link za lektire

Ja sam 1.,2.,3.,4.i 5. razred čitao lektiru s interneta i uvijek dobio 5Osmijeh, a 6.,7. i 8. koristim Vodič kroz lektiru Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 18:33 (xxCROsainTxx).
14 godina
neaktivan
Link za lektire

ja uvijek pročitam i knjigu i lektiru s interneta ili iz vodiča. Tada sam najsigurniji. Inaće ako je knjiga dosadna ništa si ne znam. I ako mi nešto važno promakne to vjerojatno piše u vodiču pa na kraju znaš bolje od nekoga ko je tri puta pročitao knjigu.

15 godina
neaktivan
Link za lektire

ja sam obićno citao kraće knjige i tu sam na testovima dobivao petice ili bi se javljao da dobijem dobru ocijenu(5).Poveće lektire koje su imale preko 400 stranica nisam citao jel bolje dobiti 1 iz necega kaj moraš citati 3 tjedna ili neke lektire koju proćitaš maksimalno u tjedan dana.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
Link za lektire

ja svaku knijgu pročitam 2 puta i kratke sadržaje, s tom taktikom nikada nisam dobio manje od 5. a kako volim čitati i nije mi problem.

Apple rulz!!!
15 godina
neaktivan
Link za lektire

ako nemaš nekoju lektiru na lektira.org posjeti free.com.hr

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Link za lektire

Da li zna neko gde mogu da nadjem "Revizor" od Gogolja da procitam? Pokusao sam da nadjem ali nigde nisam nasao. Hvala unapred.

Milanche
15 godina
neaktivan
Link za lektire

kome treba link za lektire nek se javi na pp pa ću mu poslati

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
14 godina
neaktivan
Link za lektire

Potrebna mi je lektira za VII. razred "Divlji konj" Božidara Prosenjaka.

Molim pomoć

14 godina
neaktivan
Re: Link za lektire

možeš li mi poslati taj link.

Hvala

16 godina
Re: Link za lektire
xxCROsainTxx kaže...

Ja sam 1.,2.,3.,4.i 5. razred čitao lektiru s interneta i uvijek dobio 5Osmijeh, a 6.,7. i 8. koristim Vodič kroz lektiru Belji se

velki napredak :D

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan
Link za lektire

Nama je uvijek profesorica u osnovnoj govorila: "Koristitie internet i tražite sve moguće informacija, ali ako vidim da je netko točno prepisao kao na internetu neće biti dobro"

Do sada sam svaku lektiru pročitao i naravno sa interneta pogledao, ali nikad prepisivao i lektira je uvijek 4-5 :P

Danas je nekima teško čitati lektiru, učiti, ići u školu i sl., ali bitno da vam nije teško opijat se vikendom ;) (ne kažem da su svi takvi, al eto...)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 15:01 (xDinichx).
14 godina
neaktivan
Link za lektire

http://www.google.hr/ bolji link za lektire nes nac

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice