Koju srednju školu odabrati? izdvojena tema

poruka: 1.456
|
čitano: 636.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koju srednju školu odabrati?

Moja preporuka; gimnazija, ucite, pa upisite zeljeni faks.

-oni koji mogu i imjau bodova.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
14 godina
Re: Koju srednju školu odabrati?
Trustek kaže...

Moja preporuka; gimnazija, ucite, pa upisite zeljeni faks.

-oni koji mogu i imjau bodova.

ili odite tamo gdje vas zanima a ne da ucite u gimnaziji 4 godine kemiju,biologiju pov kemiju zato ja nisam išao u gimnaziju jer ne podnosim te predmete

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina

Gimnazuliju bi preporucio samo onima koji stvarno neznaju sto bi u zivotu i onima koji hoce.medicinu.Inace pogotovo za elektrotehnicku granu je strukovna bolja zbog predmeta koje trebate na faksu,a u gimnaziji ih naravno nemate

robimarko@gmail.com
16 godina
zelenbic kaže...
Softwer kaže...
Mitch kaže...
Softwer kaže...

Pozz svima eto tako došlo vrijeme za upis u srednju ove godine sam maturant..Koju srednju školu da odaberem prolazim s nekom 3-čicom..

WTF?

Šta bolan "WTF?" pročitaj još jednom možda ti bude jasnije što pitam!....,,,

znači ti si maturant(završio 4. razred srednje škole) i sad nas pitaš koju SREDNJU školu da ti preporučimo(ako si maturant onda si završio srednju školu) to je WTF

Zavrsio sam 8 razred osnovne škole

Softwer
16 godina
Trustek kaže...
Softwer kaže...

Pozz svima eto tako došlo vrijeme za upis u srednju ove godine sam maturant..Koju srednju školu da odaberem prolazim s nekom 3-čicom..

neka trogodisnja? Ako si dosad prolazio s 3 jako tesko ces u neku bolju skolu.

PA da čujem tvoje mišljenje..

Softwer
14 godina
Softwer kaže...
zelenbic kaže...
Softwer kaže...
Mitch kaže...
Softwer kaže...

WTF?

znači ti si maturant(završio 4. razred srednje škole) i sad nas pitaš koju SREDNJU školu da ti preporučimo(ako si maturant onda si završio srednju školu) to je WTF

onda nisi maturant...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
zelenbic kaže...
Softwer kaže...
zelenbic kaže...
Softwer kaže...
Mitch kaže...
Softwer kaže...

WTF?

onda nisi maturant...

Eto svi maturanti samo ja budala i u osnovnoj ima matura...

Softwer
16 godina
robimarko kaže...

Gimnazuliju bi preporucio samo onima koji stvarno neznaju sto bi u zivotu i onima koji hoce.medicinu.Inace pogotovo za elektrotehnicku granu je strukovna bolja zbog predmeta koje trebate na faksu,a u gimnaziji ih naravno nemate

Zasto?

Pa pogledaj padove na FOI i FER...sve strukovne skole...

matematicke gimnazije FTW za one koji mogu i zele ucit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Softwer kaže...

Preporucam ti neku trogodisnju jer ako si do sad s 3 prolazio predpostavljam da si iz metke imao 2, a ako si iz matke imao 2 u srednjoj cetverogodisnjoj ces redovito ici na popravne.

:D
16 godina
CroNk3r kaže...
Softwer kaže...

Preporucam ti neku trogodisnju jer ako si do sad s 3 prolazio predpostavljam da si iz metke imao 2, a ako si iz matke imao 2 u srednjoj cetverogodisnjoj ces redovito ici na popravne.

pa daj predlozi neku trogodisnju fizer ne dolazi u obzir

Softwer
16 godina
Softwer kaže...
CroNk3r kaže...
Softwer kaže...

pa daj predlozi neku trogodisnju fizer ne dolazi u obzir

Tokar {#}

:D
12 godina
neaktivan

Zašto ne frizer. Tamo barem imaš ženske{#}

Geek freak
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...
Trustek kaže...
Softwer kaže...

neka trogodisnja? Ako si dosad prolazio s 3 jako tesko ces u neku bolju skolu.

PA da čujem tvoje mišljenje..

gle ti sam moras odlucit gdje ces, ako uspijes skupit dovoljno bodova onda strojarski smjer u tesli upisi to, nije ti to samo tako upisat neku trogodisnju jer o tome ovisi tvoje zaposlenje u buducnosti. Ja sam bio neodlucan ali sam imao dosta bodova pa sam upisao gimnaziju.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 17:56 (Trustek).
16 godina
robimarko kaže...

Kak da ne...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...
robimarko kaže...

Kak da ne...

Tesla i Faust rasturaju na strojarstvu {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
hrčak kaže...

Kakva je ovo neka nova škola 

http://www.ss-tehnicka-zg.skole.hr/

ćuo sam da je program lakši pa jel je bolja od tesle 

bump

16 godina
MyCro Loler kaže...

Zašto ne frizer. Tamo barem imaš ženske{#}

Rekao sam frizer ne dolazi u obzir, kakve ženske kakvi drveni bakrači.. {#}

Softwer
14 godina

Mogao bi ici u brodomehanicar

17 godina
odjavljen

Gimnazija je sranje skola, tolko sam vremena popusio na ucenje sranjskih predmeta koji me ne zanimaju pol posto, tipa logika, sociologija, drugi strani jezik, opsiran hrvatski, glazbeni, likovni (glazbeni i likovni su posebno opasni ako imate stoku koja to predaje)....

Jedina dobra stvar gimnazije i moj razlog zasto sam iso tam su male kojih ima na bacanje. :D

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 13:27 (Edge).
12 godina
hrčak kaže...
hrčak kaže...

Kakva je ovo neka nova škola 

http://www.ss-tehnicka-zg.skole.hr/

ćuo sam da je program lakši pa jel je bolja od tesle 

bump

netko????

12 godina

Odlućio sam se u ekonomsku i onda na policijski tećaj i kasnije u presretače(kobre)

šta vi mislite

15 godina
neaktivan

ma je*o ti to sve.ja cu stolara sam sam si kriv nisam ucio i eto ga ;) Bez alata nema zanata. i to je to :)

Zan klo van dam
12 godina
mad9dog kaže...

ma je*o ti to sve.ja cu stolara sam sam si kriv nisam ucio i eto ga ;) Bez alata nema zanata. i to je to :)

Šta nemožete nešto bolje

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Odlućio sam se u ekonomsku i onda na policijski tećaj i kasnije u presretače(kobre)

šta vi mislite

mislim da ce ti na murji predevat moj stric, lol, uglavnom ako to zelis u redu tvoj izbor, samo shvati da kad krenes u policijsku da ces onda morat radit u policiji i neces imat puno izbora sto se tice faksa, ali imat ces osiguran posao, samo gdje, to ovisi. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 0:07 (Trustek).
15 godina
neaktivan

Sviđa li vam se novi nacin upisa? Iskreno meni ne jer dosta njih nece uspijeti sve pohvatati pogotovo oni koji nemaju u blizini internet.

4 Da
7 Ne
13 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Sviđa li vam se novi nacin upisa? Iskreno meni ne jer dosta njih nece uspijeti sve pohvatati pogotovo oni koji nemaju u blizini internet.

cuo sam da se dobiju bodovi za ravna stopala, isto tako koji vrag je s tolikim odabirom skola i brojem bodova

12 godina

Se dobi kaj bodova ako je moj otac branitelj (bio u ratu)

Work hard play harder
15 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Imas sve u brosuri na internetu.

13 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

mislim da da jedan bod ili ako je ratni vojni invalid ili poginuli ili nestali hrvatski branitelj direktan upis il ivise bodova. Bar kada sam se ja upisivao je bio jedan bod ali je bilo dosta manje bodova nego sada.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 1:49 (Trustek).
13 godina
neaktivan
Trustek kaže...
Vuk15 kaže...

mislim da da jedan bod ili ako je ratni vojni invalid ili poginuli ili nestali hrvatski branitelj direktan upis il ivise bodova. Bar kada sam se ja upisivao je bio jedan bod ali je bilo dosta manje bodova nego sada.

Ne dobivas nikakve bodove dobije samo +1 ako imas uzorno vladanje u 7 i 8 razz , nista drugo osim toga ,tako da ni nemorate pokusavati ;)

eune : Flaeryy
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice