Fizika 90%
mat 76.6%
Hrv 79.8%
Eng 91.5%
Takodjer FER,malo iznad 800 bodova,al ste me malo obeshrabrili vi s 840,850.. :p

Fizika 90%
mat 76.6%
Hrv 79.8%
Eng 91.5%
Takodjer FER,malo iznad 800 bodova,al ste me malo obeshrabrili vi s 840,850.. :p
nista od upada na ekonomiju, imam 673 boda i jedno 70 mjesta sam iznad, dobro ima ljudi ispred kojima je to nezna koji izbor al opet.
472/640 FER
Skoro na pola, 322/640
Upadam svugdje, sad moram odlucit gdje cu haha
Eto ja 287/640)))) Sjećam se straha da neću upast koda je bilo jučer...
fer 370, ali ovo mi je show tvz elektrotehnika 1. i naftno rudarstvo prije mature nesto iznad 200, a nakon 8
ali ovo mi je show tvz elektrotehnika 1.
ja 2. hahaha
Eto ja 287/640)))) Sjećam se straha da neću upast koda je bilo jučer...
Suosjecam u potpunosti
Upao na račuanrstvo, elektortehniku i strojarstvo u Rijeci!
Samo da tako ostane i ja sretan. :D
37. na strojarstvu
Nitko sretniji od mene
Imaju li gdje ona rjesenja koliko je potrebno za koju ocjenu?
Imam 85,17% iz eng i nije 5.
Imaju li gdje ona rjesenja koliko je potrebno za koju ocjenu?
Imam 85,17% iz eng i nije 5.
Jos nema pragova na ncvvo, vjerojatno treba pricekati malo... btw, to je super postotak
Ja ih imam.
Pričekaj, možda se zblesiralo nešto.
Meni isto nestali
I meni. Nego, oće li se netko žalit? To moram do svoje koordinatorice otić?
Nestali i meni.
Možda se sredi tokom dana.
yo već neko vrijeme lurkam ovdje pa sam se evo konačno registrirala
s maturom sam dost nezadovoljna (mogla sam bolje)
hrv 4
eng 5
mat 3
fiz 3
prvi izbor mi je fer, al ne upadam :/ na sve ostalo kaj sam stavila da
svima se stranica zblesira, meni se vratilo nakom par min
nema ni kod mene rezultata, šta sad mudruju
e sad koja je stvar s faksevima? ako sam ja upala na prvi izbor, ostale moram odjaviti da ne bi neku lovu platila ili?
Plaćaš ako upadneš na neki faks i odlučiš ne ići na njega.
One na koje nisi upala, kao da nisi ni prijavila.
ali upala sam i na ostale, i pise koje sam mjesto, a na njih ne mislim ici, sto znaci da drugima zauzimam mjesto.
ma odjavit cu ih kad se pojave liste
Ima li ikakve sanse za zalbu na 22.1. zadatak iz matematike ako sam interval zapisao [7/2, -oo) a treba (-oo,7/2]
ali upala sam i na ostale, i pise koje sam mjesto, a na njih ne mislim ici, sto znaci da drugima zauzimam mjesto.
Ne oduzimas. Ako si upala na sve, onda se nalazis samo na rang listi od prvoga. I tebe ce sustav upisati na samo jedan faks, na onaj najvise prioriteta. U ovom slucaju ostale moras odjaviti ako na njih ne zelis ici ne upadnes li nekim slucajem na prvi izbor
Ne oduzimas. Ako si upala na sve, onda se nalazis samo na rang listi od prvoga. I tebe ce sustav upisati na samo jedan faks, na onaj najvise prioriteta. U ovom slucaju ostale moras odjaviti ako na njih ne zelis ici ne upadnes li nekim slucajem na prvi izbor
da, na konacnoj listi, ali na sadasnjim listama nemamo pravi uvid jer recimo na ekonomiji na listi su ljudi kojima je to 2., 3., 4. il ko zna koji izbor i lista opet nije prava, sto ja znam oce onda ovaj ic il ne.
mat 80% hrv 75% eng 85% :))))
iznad ocekivanja, esej sam napisao 85% i to sam gledao 5 put jel neka greska ili sto..
kako sad idu ti uspisi, gdje i koje papire moramo donijet i kad
da, na konacnoj listi, ali na sadasnjim listama nemamo pravi uvid jer recimo na ekonomiji na listi su ljudi kojima je to 2., 3., 4. il ko zna koji izbor i lista opet nije prava, sto ja znam oce onda ovaj ic il ne.
Ne. To su ljudi koji na prvih nekoliko (1,2,3...) izbora nisu upali nego su upali na ekonomiju koja im je npr 4. izbor, zato kod njega pise tako. (Barem sam ja tako shvatio)
Ja mislim da ne idu tako liste.. Npr meni je fer 8. izbor i 560 sam, al to racuna samo ljude kojima je fer prvi izbor na koji upadaju.. Ne racuna ove kojima je fer 5. izbor a upadaju na 1. ili 2. izbor..