Državna matura 2013

poruka: 1.734
|
čitano: 457.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2013
Penryn kaže...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 20:37 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2013

Zanima me koji bi mi fakultet vi preporucili ljudi ici na dvopredmetni Povijest i Engleski, Turističko poslovanje il pak Informacijske tehnologije?  

Ponosni ljevak (po ruci mislim xD)
12 godina
neaktivan
Državna matura 2013

več sam postavio to pitanje, a nisam dobio odgovor... ovi koji su prije pisali dm... koliko se otprilike može skočiti/pasti na rang listama od neslužbenih do službenih rezultata ?

16 godina
za 10 mjesta otprilike
dado
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
za 10 mjesta otprilike

ja sam vec sad pao za 10 :/

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
12 godina
neaktivan
Looka kaže...
beznadni_slucaj kaže...

pa nije nužno da će upisati... ja npr. ozbiljno gledam na prvih 4.-5. fakulteta... ovo ostalo sam popunio tek reda radi... 

Ali si samo na 1 listi, nisi na svima.

to znam, ali upravo to hoću reći... dakle recimo da prvih 4-5 fakulteta ne upadnem, ovi ostali su mi tu tek reda radi... upao sam recimo na 6., ali pošto mi je tu kao što kažem "reda radi", svakako ću razmisliti koji od 2-3 koja sam upao upisati, neće to nužno biti taj 6.

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
za 10 mjesta otprilike

može i ne mora biti dobro... recimo gledao sam od prošlih godina neke rang liste fakulteta koje sam naveo... sa svojim bodovima bih bio među 10 prvih koji su upali, a fakultet prima 30... ovi što su prošle godine upadali su imali i po 200-250 bodova manje od mene sada... jel moguća takva razlika u pm ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 12:58 (beznadni_slucaj).
12 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
dado16 kaže...
za 10 mjesta otprilike

ja sam vec sad pao za 10 :/

prijatelju ja sam na nekim fakultetima prvo pao za 10, pa skočio za 20-30 mjesta... ima tu svega

15 godina
Državna matura 2013

jesam ja jedini kome ne radi "moj odabir" i "studijski programi"

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

jesam ja jedini kome ne radi "moj odabir" i "studijski programi"

meni radi, al jučer nije

15 godina
neaktivan
beznadni_slucaj kaže...

prijatelju ja sam na nekim fakultetima prvo pao za 10, pa skočio za 20-30 mjesta... ima tu svega

i ja sam skocio za 150 mjesta kad su dosli rezultati mature i bio sam ravno 100. od 97. (toliko primaju na elektrotehnicki fakultet u Osijeku (strucni))
i onda sam opet skocio za 30 mjesta na 66. (jer su dosli jos prosjeci ocjena s mature), ali sad me brine zato jer samo padam... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
Državna matura 2013

Ja pao za nekih 40mjesta na fsb-u al i dalje je dobro :)

12 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
beznadni_slucaj kaže...

i ja sam skocio za 150 mjesta kad su dosli rezultati mature i bio sam ravno 100. od 97. (toliko primaju na elektrotehnicki fakultet u Osijeku (strucni))
i onda sam opet skocio za 30 mjesta na 66. (jer su dosli jos prosjeci ocjena s mature), ali sad me brine zato jer samo padam... 

ne znači to previše...  ja znam u danu pasti i za 10 mjesta, pa navečer od 21:00 do 01:00 skočim 15

15 godina
Državna matura 2013

dali valja strucni studiji graditeljstva?

kako se ja mogu zaposliti poslije toga, hocu li biti radnik koji ce raditi ili mogu dobit status onog "koji ide po gradilistu i govori sta se radi"

koliko se tesko nalazi posao nakon toga? 

eto ako ima netko informacije neka napise

to je smjer na TVZ-u ako nekom zatreba

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Državna matura 2013

na foi varadin sam trenutno 79 a prima 60, s tim da ih 27 od tih prvih 60 nije 1. izbor. mislim da nista od tog 

16 godina
maxy0 kaže...

na foi varadin sam trenutno 79 a prima 60, s tim da ih 27 od tih prvih 60 nije 1. izbor. mislim da nista od tog 

Nema ti veze koji im je to izbor, kao sto je gore u temi vec 100 puta receno.. Ako mu je to 5 izbor i ti ga vidis na toj listi to znaci da on nije upao na prva 4 izbora već tek na 5 .. :).. a za tvoju situaciju to je jos samo gore  {#}

15 godina
Aha, ma dobro ja sam se vec pomirio da idem na jesenski rok. Valjda cu upsat na neki faks tad. Samo sam malo zbunjen, zasto sam ja uopce onda na toj listi ako nisam upo na taj faks, jer npr. Stavio sam sljedeci izbor ttf i na njega sam upo tako da me onda nebi trebalo uopce biti naa toj listi od foi-a?
16 godina
maxy0 kaže...
Aha, ma dobro ja sam se vec pomirio da idem na jesenski rok. Valjda cu upsat na neki faks tad. Samo sam malo zbunjen, zasto sam ja uopce onda na toj listi ako nisam upo na taj faks, jer npr. Stavio sam sljedeci izbor ttf i na njega sam upo tako da me onda nebi trebalo uopce biti naa toj listi od foi-a?

Ti zapravo nisi na toj listi, tebi samo pise koji bi bio da jesi na listi .. :)

15 godina
Državna matura 2013

Koja prava gubim ako sad izaberem vanredni studij?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Koja prava gubim ako sad izaberem vanredni studij?

brijem zdravstveno i još nešto ali nisam siguran

16 godina
zdrastveno, iksicu, i nemas pravo na dom
dado
12 godina
neaktivan

a kolika jer razlika u plačanju istog fakulteta redovno i vanredno?

16 godina

npr, tvz, redovno 3500, a vanredno 20 000

a ako prvi put upisujes TAJ studij, besplatno

dado
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 4:00 (dado16).
15 godina
Državna matura 2013

Jel ima neko da ide u mostar studirat? Razmatram to kao opciju, ako ovdje prođe loše.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 5:14 (darko099).
16 godina

dali valja strucni studiji graditeljstva? kako se ja mogu zaposliti poslije toga, hocu li biti radnik koji ce raditi ili mogu dobit status onog "koji ide po gradilistu i govori sta se radi" koliko se tesko nalazi posao nakon toga? eto ako ima netko informacije neka napise to je smjer na TVZ-u ako nekom zatreba

Super smijer, ali vrlo tezak........ 

#yolo
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 12:18 (sveupitni).
14 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Jel ima neko da ide u mostar studirat? Razmatram to kao opciju, ako ovdje prođe loše.

ja sam mislio u Mostar na racunarstvo.. al kako stvari sada stoje ipak necu ici u Mostar. Na koji si faks mislio u Mostar? {#}

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
12 godina
neaktivan
Državna matura 2013

ej, ljudi da li netko planira u  Zaprešić na Batazar?? 

12 godina
protjeran
Državna matura 2013

Buraz mi je imao zbroj 5 iz fizike i matematike, pa kaže da će na jesenski ić da dobije 7. Šta vi mislite ima li šanse naučit do tad za 7?

16 godina

Iskreno,jako teško.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
12 godina
protjeran

Ma prodaje neke priče da će učit 6h dnevno, neznam šta da mu kažem.. Ako ne skupi 7 onda će pauzirat godinu, a ovako je upao na neke fakultete

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice