Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

upravo radi ovakvih stvari su usmeni zakon! sanse za "prepisivanje" su minimalne, i lakse se izdvoji zito od kukolja... 

15 godina
Ah ta škola...

A i ako te bas skuzi i ti se zainatis, ona te moze prozvat na odgovaranje. I ako tamo ta pita ista pitanja i ti ne znas (dobijes 1 pod usmeno), zapamtit ce te i bit ces joj na piku do kraja godine.

EUW: FerritinCRO
13 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Ferritin kaže...

A i ako te bas skuzi i ti se zainatis, ona te moze prozvat na odgovaranje. I ako tamo ta pita ista pitanja i ti ne znas (dobijes 1 pod usmeno), zapamtit ce te i bit ces joj na piku do kraja godine.

a 4. sam razred tako da ono, zna me i ne voli me baš previše, tako da joj nemogu bit na piku više nego šta sam sad :D

Battlelog: gjurki
13 godina
neaktivan
wifi kaže...

upravo radi ovakvih stvari su usmeni zakon! sanse za "prepisivanje" su minimalne, i lakse se izdvoji zito od kukolja... 

Ako taj dan pada kiša i profesorici pada PMS dobiješ 3.

Za isti odgovor na sunčan dan i obilnu količinu seksa noć prije dobiješ 5.

Da, usmeni su tako cool.

17 godina
neaktivan

da, pismeni su "puuuuuno" bolji, jer kako okrenes profesor je kriv - ako te uvati di prepisujes, "di bas tebe", ako te ne uvati "ko mu je kriv, triba te uvatit", sto na kraju skolovanja nemas tri ciste o nicemu "profa je kriv sto ti nije implantira usb stick ravno u mozak". 

stvarno ste redom realni i samokriticni... tipicno razmisljanje, svi su vam krivi osim vas samih... 

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Smije li profesorica, nakon određenog vremena, zabraniti ispravak određenog gradiva? Recimo, ja sam iz prve cijeline što smo pisali dobio jedan, i do sada nisam ispravio (pisali smo ju krajem 10. mjeseca i imamo samo jedan ispravak mjesečno, dakle jednom mjesečno smo samo u mogućnosti ispravljati kada se dogovorimo sa profesoricom), i ovako sam pričao sa kolegom iz razreda u ne vezanom razgovoru da tko ne ispravi ovaj mjesec, više neće moći ispraviti gradivo te ide na popravak.

14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Smije li profesorica, nakon određenog vremena, zabraniti ispravak određenog gradiva? Recimo, ja sam iz prve cijeline što smo pisali dobio jedan, i do sada nisam ispravio (pisali smo ju krajem 10. mjeseca i imamo samo jedan ispravak mjesečno, dakle jednom mjesečno smo samo u mogućnosti ispravljati kada se dogovorimo sa profesoricom), i ovako sam pričao sa kolegom iz razreda u ne vezanom razgovoru da tko ne ispravi ovaj mjesec, više neće moći ispraviti gradivo te ide na popravak.

Pa može ali to se obično radi oko 5-6 mjeseca ne sad.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ništa se ne javljate oko informatike.
Ja sam prvi u svojoj županiji iz osnova sa 19 bodova. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sam 3., 18 bodova imam. Nisam se pripremao pa je to valjda ok.

Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
neaktivan

Pa neće se javljat oni koji su zadnji xd

15 godina
Ah ta škola...

Ima li nastave u utorak, vidim taj štrajk će biti, a u srijedu proscjedi.

12 godina
neaktivan
Pes2011_gamer kaže...

Ima li nastave u utorak, vidim taj štrajk će biti, a u srijedu proscjedi.

teško im radit od 12 do podne?

16 godina
neaktivan
Kod nas napisali da će štrajkati od 12:00 do 14:00 lol
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
Kod mene nitko nije ništa niti spomenio
robimarko@gmail.com
15 godina
Ah ta škola...

Eto ja danas trebam imazi nastavu u poslijepodnevnoj smjeni koja počinje u 13:45. Ne znam trebam li ici, kad piše da nastava traje do 12 sati. Inače idem u srednju školu ako to Šta znaci. 

13 godina
neaktivan
Pes2011_gamer kaže...

Eto ja danas trebam imazi nastavu u poslijepodnevnoj smjeni koja počinje u 13:45. Ne znam trebam li ici, kad piše da nastava traje do 12 sati. Inače idem u srednju školu ako to Šta znaci. 

Vjerojatno trebas ici, nastava traje do 12 sati tako da ovi koju su ujutro do tada imaju nastavu, a tko je popodne ima od 14 sati.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U mojoj školi su pustili prvu smjenu u 12h, a počinju radit u 14h opet za drugu smjenu.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mora na toj fizici bit nest kaj se na nastavi uci u 5. mjesecu...

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
11 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ekipa kako vam je fizika prošla? Ja ću zbog brzanja izgubiti puno bodova...

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ima neko nekakve skripte za maturu iz informatike?!

Battlelog: gjurki
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja imam 64% +- svašta je bilo napisano možda bude državna komisija nešto korigirala, 1. razred. Vi?

11 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Ja imam 64% +- svašta je bilo napisano možda bude državna komisija nešto korigirala, 1. razred. Vi?

Ja ću imati cca 60ak %, još nisu rezultati došli. Nije bilo toliko teško koliko sam se ja slabo spremio i griješio na sitnicama...

15 godina

Ja imam 90%, 4. razred.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sam peti zadatak riješio, ostalo nisam znao formule, a neke stvari nismo još ni započeli.
3. razred.
Bit će 15% valjda. 

12 godina
neaktivan
Ah ta škola...

kako je moguće da profesor bez fakulteta drži nastavu višim razredima?na zamjeni je cijelu godinu,iz engleskog,ne zna sastavit rečenicu,izgovor je katastrofa,pogotovo kad me pljune dok izreče ''tf'' sound....

fra Krsto Narkoman
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

kako je moguće da profesor bez fakulteta drži nastavu višim razredima?na zamjeni je cijelu godinu,iz engleskog,ne zna sastavit rečenicu,izgovor je katastrofa,pogotovo kad me pljune dok izreče ''tf'' sound....

pa to je državna institucija na balkanu, nije naš posao gledati dal nam profesori imaju završen fakultet, nemaš se kome žaliti jer ionako si ti kriv za sve kao učenik...{#}

12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

pa to je državna institucija na balkanu, nije naš posao gledati dal nam profesori imaju završen fakultet, nemaš se kome žaliti jer ionako si ti kriv za sve kao učenik...{#}

šta je najžalosnije,ja vjerojatno imam veći stupanj engleskog od nje {#}

fra Krsto Narkoman
16 godina
Ah ta škola...

danas dobijem jedan iz hrvatskog, nije mi ocjenila pola testa, kaze ma necu ja to gledat, kad ju pitam zasto mi nije dala tu bod a tocno mi je jer sam vidio kod frenda kaze ona ma nema veze. onda jedan dobije 5.5 bodova i drugi isto al jedan dobije 3 a drugi 2, i na pitanje zasto je to tako kaze da je ovaj sto je dobio 3 napisao ljepse test. i sto napravit s takvom profesoricom? ubit se.

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Ma to je sasvim normalno. Kod mene u osnovnoj trećina nije imala završeni fakultet, trećina je imala, ali nije bio uopće vezan uz njihovo zanimanje.

13 godina
Ah ta škola...

Ma iako i završe fakultet nemaju pojma o pedagogiji . Kod mene u školi 1/3 profesora ima blaži ili teži oblik šizofrenije ako gledamo njihovo ponašanje .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice