TO! Danas smo pisali zaštitu na radu,prošao naravno.
Ali,fuck! Za petak trebam još i lektiru,trebam izabrat neku liriku po izboru -.-
TO! Danas smo pisali zaštitu na radu,prošao naravno.
Ali,fuck! Za petak trebam još i lektiru,trebam izabrat neku liriku po izboru -.-
Je li istina da se npr sa velikim mobitelom enmogu svercat u skoli tak me moja stara i sestra odgovaraju od lg 4x hd
Jesu ovo FER i FSB od ove godine promjenili vrjednovanje HRV i ENG sa mature na 0%. Znači jednako bodova, tj. 0 bodova dobijem za ocjenu 5 na A razini i ocjenu 2 na B razini HRV i ENG na maturi? Bitno je samo proći?
Jesu ovo FER i FSB od ove godine promjenili vrjednovanje HRV i ENG sa mature na 0%. Znači jednako bodova, tj. 0 bodova dobijem za ocjenu 5 na A razini i ocjenu 2 na B razini HRV i ENG na maturi? Bitno je samo proći?
Odakle ti to? Na ferovoj stranici za upis 2013/2014 piše ovo:
Uspjeh u srednjoj školi bodovat će se na sljedeći način:
Ne baš..objasnio ti je cpt iznad mene, ali nije ni daleko od toga...
Ali to nije ništa promijenjeno..već godinama je tako..
Ma krivo sam vidio...
Dali vam je spojen slijedeci ponedjeljak sa utorkom (Dan državnosti)?
Nama je.
38 | Je. |
---|---|
15 | Nije. |
Dali vam je spojen slijedeci ponedjeljak sa utorkom (Dan državnosti)?
Nama je.
Da, ali već smo i odradili u subotu
Kod mene u utorak se ne bi trebalo ići
ali,opet,u ponedjeljak su kod nas dani kruha,pa imamo samo prva 3 sata...
Još nam je početkom školske godine rečeno da se neće spajati slobodni dani
Kakvi vrazji dani kruha haha
idem 1 razred srednje skole i sada se zelim prebaciti iz tehnicke(računalni tehnicar za strojarstvo) u Tehnicku(agroturisticki tehničar) dali se ja sutra mogu prebaciti?
Moja škola organizira mali LAN party 10.10 :)
Joj sutra na praksu :/ ja bi u osnovnu natrag xD
Moja škola organizira mali LAN party 10.10 :)
Ma da, igra se FPS u školi, pa onda poslije pucačine krive za nasilje među tinejdžerima...
Vjeruj mi,i ja bih .
Govorili su meni mnogi da je osnovna škola samo pi dim nasuprot srednje!
Eh,što ih nisam slušao,možda sada i ne bih rekao kako me nisu upozorili!!!
Da mi je vratit vrijeme!
Vjeruj mi,i ja bih .
Eh,što ih nisam slušao!!!
Da mi je vratit vrijeme!
isto vamo a tek sam kreno u 1 srednje a već fali :( ekipa zezancije i to. sto kažeš ti svi govorili srednja predobra bolja od osnovne e pa za mene nije ;D
Vjeruj mi,i ja bih .
Da mi je vratit vrijeme!
Srednja škola ti je pi dim nasuprot fakulteta/posla.
Vjeruj mi,i ja bih .
Da mi je vratit vrijeme!
Bauštela i pilana majka :D(ako se i to nađe u ovo vrijeme)
idem 1 razred srednje skole i sada se zelim prebaciti iz tehnicke(računalni tehnicar za strojarstvo) u Tehnicku(agroturisticki tehničar) dali se ja sutra mogu prebaciti?
Pomoć?
meh, koliko sam ja čuo o fakultetima, kažu ljudi da je odprilike ko srednja, još i lakše, jer mozes prepisivat 3. puta više. Učionica sa po 100 učenika a jedan profesor mora pazit, pa ti nemoj prepisivat :D
A posao ovisi šta ideš radit. Ako radiš nešto šta voliš naravno da ti nece bit tlaka.
I da još nešto. Na faksu učiš i radiš ono šta voliš i šta te zanima, dok u srednjoj, posebice u gimnaziji učiš stvari koje ti neće trebat ni u najluđim snovima :)
Pomoć?
Nemozes. Moras polagat razliku predmeta i ostale gluposti. Traje to malo.
Vjeruj mi,i ja bih .
Da mi je vratit vrijeme!
Meni je to jasno,al jbg...
Sad me već malo strah
Idem u penziju odmah kad završim školu!!!
Pomoć?
Nemozes. Moras polagat razliku predmeta i ostale gluposti. Traje to malo.
Ajd pročitaj koj je razred pa pogledaj na kalendar. Razliku čega će polagati, upoznavanja s profesorima?
Znalac111 Pa nazovi školu u koju se misliš prebaciti i pitaj ih mogu li te primiti, sad na početku nebi trebalo biti problema.
Ajd pročitaj koj je razred pa pogledaj na kalendar. Razliku čega će polagati, upoznavanja s profesorima?
Znalac111 Pa nazovi školu u koju se misliš prebaciti i pitaj ih mogu li te primiti, sad na početku nebi trebalo biti problema.
Dobro nisam bas obratio pažnju na to, ali sigurno nemoze sutra otic u drugu skolu.
A nama i u srednjoj to rade :D
A nama i u srednjoj to rade :D
Vjerojatno je mislio da te izbacuju s fakulteta, ne samo iz učionice :D
Nisu sve škole iste, kladim se da je moja srednja teža od nekih(lošijih) fakseva ;)
Ti očito nisi išo u Nadbiskupsku Klasičnu Gimnaziju iliti tzv. NKG.
Nisu sve škole iste, kladim se da je moja srednja teža od nekih(lošijih) fakseva ;)
Objasni nam žašto je ta tvoja škola tako teška?Koliko učiš na dan i s koliko prolaziš?