Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
thuglife kaže...

Ovaj tjedan smo pisali 4 kontrolna ( ostao još jedan, sutra, s tim da su dva u isti dan bila ), i tona ispitivanja. Začuda, dosta je lako prošlo.

mi isto 4 ispita i jos dosta malih testova...dobro je proslo s tim da iam 4 jedinice ^^

al uz te 4 jedinice iam i dosta zacudjujuce dobrih ocjena koje nisam mislio da cu dobit(4 iz biologije-biologija je najgori predmet...samo strebanje a nije uopce zanimljiv,nego se samo zelis upucat)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
protjeran
Ah ta škola...

Dobio sam 1 iz vjeronauka{#}

Roćka
13 godina
neaktivan
Roćka kaže...

Me nek te ne brine:)
Ja iz vjeronauka imam 3 komada iz glazbenog 2. Iz inata neću učit te piz*arije:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
14 godina
Roćka kaže...

Kako možeš iz toga  dobit 1 xD jesi odgovrao ili zbog ponašanja?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
protjeran
Volvox kaže...
Roćka kaže...

Ja iz vjeronauka imam 3 komada iz glazbenog 2. Iz inata neću učit te piz*arije:)

Tako je!

Najvažnija umjetnost, uz film, nije ništa! To što ne znaš 2 note nije tvoj izraz svoje gluposti već krivica glazbe što je sama po sebi glupa!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
protjeran
Volvox kaže...

Ma kriv sam ja,odnosno moja lijenost. Nego,kako 3 komada?!

EDIT: U pravu je Mentalist, glazbeno je jedan od važnijih predmeta za obrazovanje učenika.Nije da ti želim držati predavanja ovdje,ali ti preporučujem da naučiš barem osnove,

jer imati  2 jedinice iz nekog predmeta nije dobro. Za vjeronauk sam si sam kriv.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 20:47 (Roćka).
13 godina
protjeran
zelenbic kaže...
Roćka kaže...

Kako možeš iz toga  dobit 1 xD jesi odgovrao ili zbog ponašanja?

Odgovarao sam.Još nam je zadao pitanja..

Roćka
17 godina
neaktivan
Roćka kaže...
djdomi kaže...

Ajde malo pojasni molime te?

probo-probao

kuho-kuhao

umro-umrao

razmisli malo..

Ke?

EDIT:Zar zbilja misliš da je ovo "umrao" gramatički točno?

ne, očito nitko od onih destero nije skužio kaj sam želio reći.

zelenbicu sam objasnio zašto je ovaj stavio umrao umjesto umro dajući mu ova gornja dva primjera.

nisam glup da mislim da je umrao gramatički točno, ali očito niste skužili... -.-

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

probo-probao

kuho-kuhao

umro-umrao

razmisli malo..

djdomi kaže...

zelenbicu sam objasnio zašto je ovaj stavio umrao umjesto umro dajući mu ova gornja dva primjera.

nisam glup da mislim da je umrao gramatički točno, ali očito niste skužili... -.-

Ti si mislio da se to čini logično, zar ne?

Samo ne znam jesi li iz šale stavio probo i kuho jer je pravilno probao i kuhao.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
djdomi kaže...
Roćka kaže...
djdomi kaže...

Ajde malo pojasni molime te?

probo-probao

kuho-kuhao

umro-umrao

razmisli malo..

Ke?

EDIT:Zar zbilja misliš da je ovo "umrao" gramatički točno?

Skužio sam ja ali mi je bilo glupo...

13 godina
protjeran
djdomi kaže...

Dobro je onda{#}

Roćka
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
djdomi kaže...

probo-probao

kuho-kuhao

umro-umrao

razmisli malo..

djdomi kaže...

Ti si mislio da se to čini logično, zar ne?

Samo ne znam jesi li iz šale stavio probo i kuho jer je pravilno probao i kuhao.

ne, umrao se ne čini logično. shvatite, momak iz priče je stavio umrao jer je mislio da je točno. a razlog zašto je mislio da je točno je taj što je korektno napisati kao u primjerima probao umjesto probo.

di je problem shvatiti?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
protjeran
Ah ta škola...

Sto bih volio da mogu doci na ovu temu i zaliti se kako imam 3 testa ovaj tjedan. Ma s gustom bih pokupio jedinice :D

13 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...

Sto bih volio da mogu doci na ovu temu i zaliti se kako imam 3 testa ovaj tjedan. Ma s gustom bih pokupio jedinice :D

Želiš li se mijenjati sa mnom?Imam primjerak za tebe.

{#}

Roćka
13 godina
protjeran
Roćka kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Želiš li se mijenjati sa mnom?Imam primjerak za tebe.

{#}

hahahha samo nemoj test iz matematike, tu se  mogu potpisat na prazan papir i takvog ga predat :D

13 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...

hahahha samo nemoj test iz matematike, tu se  mogu potpisat na prazan papir i takvog ga predat :D

A vjeronauk?

Roćka
15 godina
Ah ta škola...

Je li formula kWh=wt/1000 točna?

Koristio sam ju za računjanje u seminaru...sutra ga trebam predati, pa samo čisto da provjerim. Jer tu formulu nikada nismo koristili. Sam sam ju izvuko, logički, ali na wikipediji i dalje nisam našo ništa =/

Had a dream, I was king, woke up, still king.
13 godina
protjeran
Roćka kaže...
Tyberius_Prime kaže...

A vjeronauk?

:D jos  gore, osim ako mi ne da dvojku ako znam oce nas i zdravo mariju.

13 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...

Nemam više ponuda{#} 

Roćka
14 godina
Roćka kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Nemam više ponuda{#} 

Nama naš kada odeš na 6 misa za redom da 5

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Roćka kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Nemam više ponuda{#} 

Nama naš kada odeš na 6 misa za redom da 5

osnovna? mi smo u osnovnoj dobivali 5 kako god. ja sam u knjizi nacrto granatu kod nekog proroka i dobio 5.

u srednjoj je lošije...

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Briga me, predmet je glup i nastavnica misli da je to najvažniji predmet u školi, a nemože se iz njega čak pisat matura, nek priča ona svoje, ko sluša sluša ko ne ne, i svima podjeli petice i gotovo, jeb* je glazbeni, za buduće školovanje totalno nebitan predmat, ali totalno. To šta neću znat tko je u baroko čistio orgulje i prao ki*u ravnatelju dvorske glazbe to je moj problem ne njen.

Iz vjeronauka iz ponašanja:) al dobar je profesor, dat će mi 5 na kraju, to cjenim, on zna da predaje glup predmet i gotovo, a ova kur*etina iz glazbenog misli da predaje atomsku fiziku, a predaje je*eni glazbeni.

@Mentalist: shvaćaš ti da mi ne učimo iz glazbenog note, nego povijest glazbe, nismo pjesmu poslušali već 2 godine, a kamoli da smo note učili, da sam želio proučavat glazbu išao bi u glazbenu gimnaziju i svirao 2-3 istrumenta, zasad nek drugi sviraju za mene:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:52 (Volvox).
16 godina
protjeran
Volvox kaže...

@Mentalist: shvaćaš ti da mi ne učimo iz glazbenog note, nego povijest glazbe, nismo pjesmu poslušali već 2 godine, a kamoli da smo note učili, da sam želio proučavat glazbu išao bi u glazbenu gimnaziju i svirao 2-3 istrumenta, zasad nek drugi sviraju za mene:)

Nije totalno nebitan predmet za buduće školovanje, ali briga me.

Činilo mi se da si fin tip. Budući da ne znaš  šta je muzika, nećemo dalje.

16 godina
Mentalist kaže...
Volvox kaže...

Činilo mi se da si fin tip. Budući da ne znaš šta je muzika, nećemo dalje.

Ma nije problem u predmetu, nego u profesorici(idem u istu skolu kao Volvox). Nikad ništa ne radimo, možda tu i tamo pročita naslov, a onda počme pitati bez da znamo što smo uopće "učili". A i rekao si da treba znati 2 note, ali to nije ni blizu onome što radimo(ja sam god. mlađi pa ne znam što točno oni rade, ali kaže da nisu note), mi za sada moramo znati kako izgleda nošnja u dijelovima Hrvatske.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Volvox kaže...

Činilo mi se da si fin tip. Budući da ne znaš šta je muzika, nećemo dalje.

Nije? Maturu iz toga nemožeš pisat, nećeš ga više nikad imaš, učiš osnove svih osnova glazbe, s čime nemožeš nikako uspjet u glazbi.

Znam šta je glazba, to je umjetnost, šta bi sad svaku umjestnost trebali 4 godine učit? zašto nemamo predmet film?

Po meni bi trebalo glazbeni imat 2 godine i to je to, a ne 4., i još ima nastavnicu koja misli da je njen predmet najvažniji na svijetu.

Evo kao što je Power_user rekao, nastavnica totalno nezainteresirana, u 1. polugodištu radili smo referat, dobili svi 5. U drugom odjednom kaže(bez da smo obradili) pitat cu vas 100 strana glazbe za vrijeme baroka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:19 (Volvox).
17 godina
neaktivan

iskreno, zalosno mi je cut na ovom topicu kako se s vrimena na vrime uvik nadje neko kome je predmet x, y i z glup do boli, i da bi iz tog razloga triba dobit 5, jer je predmet glup... ako nije predmet glup onda su glupi profesori koji ga predaju... zanimljivo da u svemu tome jedino nigdi nisam procita kako je autor posta za sebe reka da je glup da shvati svrhu tog predmeta...

kad se sve zbroji, u citavom skolstvu ne postoji jedan jedini predmet koji bar nekome nije glup... zanimljivo {#}

13 godina
neaktivan
wifi kaže...

iskreno, zalosno mi je cut na ovom topicu kako se s vrimena na vrime uvik nadje neko kome je predmet x, y i z glup do boli, i da bi iz tog razloga triba dobit 5, jer je predmet glup... ako nije predmet glup onda su glupi profesori koji ga predaju... zanimljivo da u svemu tome jedino nigdi nisam procita kako je autor posta za sebe reka da je glup da shvati svrhu tog predmeta...

kad se sve zbroji, u citavom skolstvu ne postoji jedan jedini predmet koji bar nekome nije glup... zanimljivo {#}

Pazi, ja taj glazbeni mogu naučit kad oću, ali ne želim iz principa, je*em i nju i glazbeni, nek se teraju i ona i glazbeni, imam barem 10 predmeta važnijih od glazbenog 20 puta, koji će mi stvarno trebat i iz kojih mogu polagat maturu, a glazbeni je tu samo reda radi.

16 godina
protjeran
Volvox kaže...
wifi kaže...

Pazi, ja taj glazbeni mogu naučit kad oću, ali ne želim iz principa, je*em i nju i glazbeni, nek se teraju i ona i glazbeni, imam barem 10 predmeta važnijih od glazbenog 20 puta, koji će mi stvarno trebat i iz kojih mogu polagat maturu, a glazbeni je tu samo reda radi.

Pa ništa. Padni ga. Nemoj da trošiš sive ćelije.

P.S.

U redu je. Znam kako je kad je profesor retard. Oni tako polude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:36 (Mentalist).
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pa ništa. Padni ga. Nemoj da trošiš sive ćelije.

Mah, neću past, naučit ću to, jedno moram kako god:))

17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
wifi kaže...

Tebi je to stvar glazbenog, nekom je stvar hrvatskog, nekom engleskog, nekom neki deseti predmet... mozda imas pravo, mozda ti u zivotu taj glazbeni nikad nece bit vazan, ali mozda ce bit vazan nekom od tvojih kolega, mozda neko ipak zeli za 10 godina obuc odjelo, postole, i ugodno se osjecat u drustvu kojem krajnji glazbeni domet nisu ceca ili matko i brane ili neki deseti... mozda ces i ti obuc odijelo bas ka braco i seka, ali i dalje bit nepismen, neobrazovan, i necu rec seljak ni seljacina (jer ima jako obrazovanih seljaka), ali sirovina...mozda ces imat i vise love nego itko od tvojih kolega, ali to, unatoc javnom misljenju, i dalje ne cini kulturnog covika, samo vrlo jadnog... srica pa ipak hr nije jos uvik otisla u smjeru amerike u smislu obrazovanja, pa da uopce nemas opceobrazovnih predmeta, jer vec i sad ljudi iz skole izlaze kao sirovine, a kako bi to tek bilo kad tih predmeta nebi bilo, ne zelim ni zamisljat...mozes se ne slagat s ovim sto sam napisa, ali to samo dokazuje da nitko nece na sebe...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice