Mi smo dobili 4 koji su pali razz xDD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A mi smo dobili qurac.
A mi smo dobili qurac.
i mi
Kod nas nijedna cura mislim ima jedna ali u v1, a ja sam u v2 razredu.
Sljedeče godine se krece u Ugostiteljsku-Kuhar Opatija s lijeve strane frizerska a s desne gimnazija, RAJ!!!!!!!
Sljedeče godine se krece u Ugostiteljsku-Kuhar Opatija s lijeve strane frizerska a s desne gimnazija, RAJ!!!!!!!
raj je to što ćeš pokraj svoje imat još 2 srednje škole?
raj je to što ćeš pokraj svoje imat još 2 srednje škole?
ne nego mu je raj kaj su i u frizerskoj i u gimnaziji dobre trebe :D ako sam ja skuzio
meni je stalno ujutro.i strava je.ja sam mislio da cu se naviknut i da ce bit odlicno.ali u 2 godine nikako.Užas!
Skola ujutro je jedini nacin da se uvede red u zivot. Ja nikad nisam isao u drugu smjenu (ostvari jesam par sedmica).
Kasno se vratis, smoren, dok se odmoris vec imas malo vremena za ucenje...
meni je stalno ujutro.i strava je.ja sam mislio da cu se naviknut i da ce bit odlicno.ali u 2 godine nikako.Užas!
Skola ujutro je jedini nacin da se uvede red u zivot. Ja nikad nisam isao u drugu smjenu (ostvari jesam par sedmica).
Kasno se vratis, smoren, dok se odmoris vec imas malo vremena za ucenje...
Dok je skola popodne izgubis cijeli dan na nista.
Mi nemoramo imati knjige do 30.9. hue hue hue hue.
e ljudi imam jedno pitanje,znači,za neka 2 i pol tjedna bi mi trebali ić u italiju na 3 dana za 850kn,šta mislite da idem il ne? :/
e ljudi imam jedno pitanje,znači,za neka 2 i pol tjedna bi mi trebali ić u italiju na 3 dana za 850kn,šta mislite da idem il ne? :/
Ako imaš para ajde.
850kn za 3 dana nije puno, ja bi definitivno isao. samo novcanik u prednji dzep i deri
;D i ja mislim da ću ić,malo da upoznam novu ekipu bolje,i kak misliš po šta?
Možda u Gardaland? Dosta naših škola ide tamo bar jednom u srednjoj...
Možda u Gardaland? Dosta naših škola ide tamo bar jednom u srednjoj...
da tamo,u veronu i još neki grad,jesi ti išo?
Jesam, mi smo u Gardaland, Veneciju i Veronu.
Jesam, mi smo u Gardaland, Veneciju i Veronu.
također, iso sam u prvom razredu , bilo je zakon, a da ne pricam o sobama , parteeeeeeeh all night :)
idem i ove godine, doduse, samo ja i frend , od muskih, a idu 3 razreda frizerki , milina :)
btw, neznam za vas kakav vam je bio razred, ali mi nismo nis razgledavali, ubili smo se ko stoka, skup s profesorima :)
26.09 tek počinje faks.
Do tada ću pogledat sve harry pottere, World at War dokumentarac 26 epizoda * 50min, odigrat dirt 3, Company of Heroes i još dosta toga.
*HD se sporazumijeva ofc
Nebih ja išao sada u školu
Danas smo se uspješno dogovorili da na maturalac idemo u Španjoljsku
Nama ponudjeno sve osim Spanije, samo okolne zemlje. Prosle godine ih jako puno nije islo jer je bilo skupo, pa su ove godine promenili.
Bravo za vas!
Kod nas se već X godina ide u Češku, valjda zato što je piva jeftina
Nama ponudjeno sve osim Spanije, samo okolne zemlje. Prosle godine ih jako puno nije islo jer je bilo skupo, pa su ove godine promenili.
Kod nas to ide malo drugačije. Svaki razred može birat u gdje želi ići. Kada se odabere zemlja u koje se ide, onda šalju upite za ponude...
Bravo za vas!
Kod nas se već X godina ide u Češku, valjda zato što je piva jeftina
ma ceska je 100x bolja od spanjolske...
why? Bio sam u Češkoj u Pragu prošle godine i nije mi neš posebno...
U svakom slučaju sa ekipim ne može nigdje bit loše, al kolko sam čuo da je najbolje u Loretu i Španjolskoj Avionom smo za par sati tamo...
why? Bio sam u Češkoj u Pragu prošle godine i nije mi neš posebno...
U svakom slučaju sa ekipim ne može nigdje bit loše, al kolko sam čuo da je najbolje u Loretu i Španjolskoj Avionom smo za par sati tamo...
Mislim da je ono bio sarkazam
Mislim da je ono bio sarkazam
Ne...
ludilo je bilo... jeftino sve, legalno sve...
Ali dobro mi smo alternativa ekipa pa nam disko klubovi nisu ni bili u planu..
@cuspajz... kako si bio u ceskoj, na ekskurziji nisi ocigledno?
@cuspajz... kako si bio u ceskoj, na ekskurziji nisi ocigledno?
očigledno jesam. Ne kažem je da je loše... al čini mi se da je loret i španjolska bolja...