Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.754.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
iBuySmart kaže...
nick54312 kaže...

Kod mene u razredu nema ni jedne, ali ima zato u susjednim razredima {#}

Ni u mojem nema nijedne cure, samo što kod nas ni u drugim razredima nema skoro ni jedne cure... frickin Elektrostrojarska {#}

Da ali i što će ti cure u razredu? Ovako puno laške i bolje prođeš razred jer više slušaš manje gledaš ako se razumijemo :D

Makar se nebi žalio da je 20 ženksih:10 muških {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina

Došo danas ja u školu,prvo mi frend da neku kubanku malo se napušim ja toga,popijem žuju,otvorim školska vrata i krečem u izazov, 1 sat profesorica govori kako se trebamo ponašati ,preda raspored i sve ja ono idemo idemo i napokon krenuli i ja bio s frendovima u kafiću malo popili i pobjego mi bus. Odmah prvi dan i meni pobjegne bus,mogu zamisliti kakva mi bude školska godina {#}

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 18:43 (crni pauk).
15 godina
crni pauk kaže...

Došo danas ja u školu,prvo mi frend da neku kubanku malo se napušim ja toga,popijem žuju,otvorim školska vrata i krečem u izazov, 1 sat profesorica govori kako se trebamo ponašati preda raspored i sve ja ono idemo idemo i napokon krenuli i ja bio s frendovima u kafiću malo popili i pobjego mi bus. Odmah prvi dan i meni pobjegne bus,mogu zamisliti kakva mi bude školska godina {#}

ne izmišljaj....

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
luka94 kaže...
crni pauk kaže...

Došo danas ja u školu,prvo mi frend da neku kubanku malo se napušim ja toga,popijem žuju,otvorim školska vrata i krečem u izazov, 1 sat profesorica govori kako se trebamo ponašati preda raspored i sve ja ono idemo idemo i napokon krenuli i ja bio s frendovima u kafiću malo popili i pobjego mi bus. Odmah prvi dan i meni pobjegne bus,mogu zamisliti kakva mi bude školska godina {#}

ne izmišljaj....

pitaj koga očeš iz mog razza tako da dam ti imena ako imaš face ili skyp {#} neznaš ti kakvi smo mi zagorci... 0.5 v zraku...

edit nisam vidio ovo označeno- da kad smo seljaci pa vučemo u sebe kubanku koju je frend prošverco kroz Nj i koja je malo jača od partnera i waltera... znam -.-

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 18:45 (crni pauk).
17 godina
crni pauk kaže...

Ti ideš u školu da postaneš propalica, po ovome kaj si napisal.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 18:43 (Ad4pt3r).
15 godina
Ad4pt3r kaže...
crni pauk kaže...

Nisam propalica nego trgovac,a kaj sad s frendovima se nisam vidio več uha haj,i sad nebi smjeli popiti neke ili kaj? kao da ti nisi pio s 17 godina,nevinašce ne? Pa kad bum popil alkohol ak nebum sad,kad bum imo 70 godina?

Zagorje u srcu
16 godina
Ah ta škola...

ja danas u skolu, drugi razz, zamalo zaspo na jednom satu {#} nadam se da mi nece dopzdit skola i moram ucit i nadat se da ce proc sta brze_!!!

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
crni pauk kaže...
luka94 kaže...
crni pauk kaže...

ne izmišljaj....

pitaj koga očeš iz mog razza tako da dam ti imena ako imaš face ili skyp {#} neznaš ti kakvi smo mi zagorci... 0.5 v zraku...

frende,ti bi se ugušio da povučeš dim iz toga....

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
17 godina
crni pauk kaže...

Nisam propalica nego trgovac,a kaj sad s frendovima se nisam vidio več uha haj,i sad nebi smjeli popiti neke ili kaj? kao da ti nisi pio s 17 godina,nevinašce ne? Pa kad bum popil alkohol ak nebum sad,kad bum imo 70 godina?

Pa ne znam otkad je alkohol pojam za zabavu, no nema veze. Uglavnom, o samoj školi i nastavi nisi spomenuo ništa kao tvoji kolege gore, samo si pisao o tim izvanškolskim "aktivnostima" koje ti ne daju baš lijepi imidž.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
luka94 kaže...
crni pauk kaže...
luka94 kaže...

care :) kašljo jesam ugušio se nisam,, nije ona velika nego kako da ti objasnim manja je od velike isto tako izgleda,miriši po vaniliji malo je deblja i veća od normalnih cigareta {#}

Zagorje u srcu
15 godina
crni pauk kaže...
luka94 kaže...
crni pauk kaže...
luka94 kaže...

care :) kašljo jesam ugušio se nisam,, nije ona velika nego kako da ti objasnim manja je od velike isto tako izgleda,miriši po vaniliji malo je deblja i veća od normalnih cigareta {#}

znam na koje misliš,tu te sa okusom vanilije moš kupit za 10kn 5 komada,i to u mojim očima nije kubanka

14 godina
crni pauk kaže...

Došo danas ja u školu,prvo mi frend da neku kubanku malo se napušim ja toga,popijem žuju,otvorim školska vrata i krečem u izazov, 1 sat profesorica govori kako se trebamo ponašati ,preda raspored i sve ja ono idemo idemo i napokon krenuli i ja bio s frendovima u kafiću malo popili i pobjego mi bus. Odmah prvi dan i meni pobjegne bus,mogu zamisliti kakva mi bude školska godina {#}

ofc.ofc.ofc.

Da sam bar ja takva faca.

Inače.NE uzimati točena piva u Hrvatskoj, toliko razvodne da je to sramota,strava -.- (dns Bavariu vodenu probah {#})

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Ad4pt3r kaže...
crni pauk kaže...

Pa ne znam otkad je alkohol pojam za zabavu, no nema veze. Uglavnom, o samoj školi i nastavi nisi spomenuo ništa kao tvoji kolege gore, samo si pisao o tim izvanškolskim "aktivnostima" koje ti ne daju baš lijepi imidž.

A dobro evo samo za tvoju dušu : rekla nam je profesorica da trebamo paziti na namještaj u školi,da trebamo pozdravljati sve djelatnike škole,pa čak i domara,da nesmijemo pušiti u školi i izvan škole,da nesmijemo unositi alkohol u školu i opojna sredstva,dobili smo par novih profesora,u subotu i ponedjeljak imamo praksu.Sutra imamo Hrvatski,nešto Pa to ni ja neznam što je,srz,vjeronauk i tjelesni...

koga zanima uopče to? ja sam mislio da se u ovoj temi piše kako sam proveo dan kad sam krenuo u školu i kakvi su dojmovi i ostalo...

Luka94 kao što rekoh,nisu od ovdje prošvercane su kroz granicu,jače su i kvalitetnije,nije to ko one Pali Mali ili malboro 10 9 10 nego su dosta jače od toga,a to za moje godište dosta utječe i lako se napušim ali ok dosta off topica. svi smo mi ljudi,svi uživamo u nečemu,a sad zavisi kakvo je društvo,da niko ne puši u mom društvu nebi ni ja,mene to toliko ne privlači nego društvo više nagovara :)

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 18:53 (crni pauk).
15 godina
KKristijan kaže...
crni pauk kaže...

ofc.ofc.ofc.

Da sam bar ja takva faca.

Inače.NE uzimati točena piva u Hrvatskoj, toliko razvodne da je to sramota,strava -.- (dns Bavariu vodenu probah {#})

ja jedino pijem karlovačko,ožujsko je s*anje u mojim očima

16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...
Ad4pt3r kaže...
crni pauk kaže...

ja san od prvog srednje svako malo sa svojima iz razreda ako je rupa do kafica povise na jedno pivo, ako uleti koja rupa ili nesto... to nije nista cudno... samo cini mi se da ovi okolo nesto glume... Ne mozete rec da nije zabavno se malo napusit preko velikog odmora pa doc na glazbenu/likovnu umj ili neki slicanj zblj predmet... falit ce mi to doba...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
crni pauk kaže...
Ad4pt3r kaže...
crni pauk kaže...

ja san od prvog srednje svako malo sa svojima iz razreda ako je rupa do kafica povise na jedno pivo, ako uleti koja rupa ili nesto... to nije nista cudno... samo cini mi se da ovi okolo nesto glume... Ne mozete rec da nije zabavno se malo napusit preko velikog odmora pa doc na glazbenu/likovnu umj ili neki slicanj zblj predmet... falit ce mi to doba...

Pa da,bolje sad dok mogu,nego kad neču moči,ne mislim pušiti ni piti kad bum otac ili slično, ako pušiš/piješ nisi propalitet,ako neumjereno to radiš e onda bi se več dalo razgovarati...

Zagorje u srcu
17 godina
neaktivan

.

I'm against picketing, but I don't know how to show it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:53 (calypso).
16 godina
WIN :D

Sad jel bolje da idem u 10. gim Mat. smjer ili u 5.? Imat cu 59-63 boda.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
(@ mentalist)
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Prvi dan :@ ko ce sad opet ici u skolu jos nam stavli da je cijelu godinu ujutro skola :S

16 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

Prvi dan :@ ko ce sad opet ici u skolu jos nam stavli da je cijelu godinu ujutro skola :S

ufff sta bi ja da da mi je tako bar jednu godinu bilo...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Ah ta škola...

meni je stalno ujutro.i strava je.ja sam mislio da cu se naviknut i da ce bit odlicno.ali u 2 godine nikako.Užas!

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
Ah ta škola...

ja sam i osnovnu i 1 godinu srednje ujutro

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
CM weitE! kaže...

ufff sta bi ja da da mi je tako bar jednu godinu bilo...

Tesko ce se bit dizat u 10 do 7 :S

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Baš je ugodno svaku drugu subotu u 7:45  ići u školu.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dobili novu učenicu koja je pala razred, nismo je još vidili jer danas nije bila u školi.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Dobili novu učenicu koja je pala razred, nismo je još vidili jer danas nije bila u školi.

{#}  S tom ćeš jednu godinu skupa u razred. Ako uopće dođe. {#}

Xbox Live : xXBUREKXx
16 godina
Mi smo dobili dvoje koji su pali razred, zenska nije dosla danas.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mi smo dobili dvojicu koji su suknuli,jednog koji se premjestio iz 3godišnje,i jednog koji je jedanput pao u gimni,a drugi put se ispisao,pa je eto,sad kod nas.

16 godina
Ah ta škola...

mi dobili jednu koja je roknula i 2 nove ucenice jedna iz gimnazije jedna neka ljeva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice