Ne bi ni ja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bi ni ja...
Strpite se i ucite. To je najteza moguca stvar za raditi, ali ujedno vas i izdise iz 6 milijardi ljudi teskog mulja i smeca.
Strpite se i ucite. To je najteza moguca stvar za raditi, ali ujedno vas i izdise iz 6 milijardi ljudi teskog mulja i smeca.
WTF? Ja se njima smijem zato što ja neću sutra u školu.
Sutra i meni počinje
Sve neki frikovi u razredu čak veći od mene
Ali što brže počne brže će završit
jooj sutra ustajanje u 5 :(
Nama 12., još tjedan dana odmora ako ništa , ali ne boli me previše što počinje, da mi je drago, nije.
Nije da se veselim školi, ali se moje oči vesele. Smanjivanje kompa na 2/3 sata dnevno i redovito učenje.
Smanjivanje kompa sa 13-14 sati dnevno na 15-30 minuta.A i već mi je dosadno doma.
Hheeh, ja ću sačekat još tjedan dana :P
Sutra i meni počinje
nemoguće!!! :D
škola ko škola, svakodnevica(ajmo reć), nije tolko loša, ima učenja, al ima i zabave.
Sutra i meni počinje
nemoguće!!! :D
škola ko škola, svakodnevica(ajmo reć), nije tolko loša, ima učenja, al ima i zabave.
hehe lol morat ćeš mi vjerovat:D
Ma lol meni se ništa ne mjenja samo što ću quitat cod4 i igrat nešto pametnije :)
Koji si fakultet zavrsio?
mozda mu pocinje skola 12. ili ide u vrtić
meh, sutra dizanje u 6, otic u dugo selo na 3 sata, pa na kavu, pa doma i ode cijeli dan -.-
Sretno sutra svim školarcima, znam da će meni trebati sreće...
Sretno sutra svim školarcima, znam da će meni trebati sreće...
Definitivno.
jesu vama koji idete u 1. srednje skole objavile popis ucenika po razredima? i jel znate dal ste a ili b?
Ja sam 1.f,neznam za vas ali ja sam nekak sretan što sutra počinje škola a i pola tužan...
jesu vama koji idete u 1. srednje skole objavile popis ucenika po razredima? i jel znate dal ste a ili b?
Moji prijatelji koji su sada krenuli u 1. već odavno znaju da li su A ili B. Pogledaj na stranici škole, možda tamo ima popis.
ma ne pise nista. pise samo da pocinje u 8.
U II. gimnaziji u Zagrebu nisu objavljivali prošle godine već su okupili sve prve razrede u veliku dvoranu (kapelicu, ako nekome znači) i onda pročitali popise učenika svakog razreda, a čini mi se da će tako i ove godine.
Joj kako mi se neda ić sutra u školu.Ujutro u 8 moram bit tamo i držat će nas 1,2 sata i pustit doma.I onda svaki dan mučenje iz dana u dan.Ja sam sad 1.e,kak osnovnoškolcima kreće nastava? Čuo sam da im je odgođena nastava tjedan dana,a dam se kladit da sam još u srednjoj neb dobili taj tjedan nema Boga lol.
Meni počinje faks krajem devetog mjeseca/početkom desetog, neznam još.
Joj kako mi se neda ić sutra u školu.Ujutro u 8 moram bit tamo i držat će nas 1,2 sata i pustit doma.I onda svaki dan mučenje iz dana u dan.Ja sam sad 1.e,kak osnovnoškolcima kreće nastava? Čuo sam da im je odgođena nastava tjedan dana,a dam se kladit da sam još u srednjoj neb dobili taj tjedan nema Boga lol.
Svima je isto osim mislim dvije ili tri zupanije, njima pocinje 12. 9. zbog "turisticke sezone"
Sretno sutra svima u školi
KOji ce mi racku sreća prvi dan škole?
Pa da ne fulaš školu..
to zapravo ide prvašićima :D
Vidim da si neki balavac pa ne pratiš šta pišem nego samo nasereš nekih gluposti.
Nisam još na fax-u,dogodine ću.Meni počinje nastava 12.,ali ni to nije sigurno.