Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
sirka666 kaže...

Ima li šta svježih maturanata poput mene?

Još nemam niti jednu knjigu.

Ima ima...

Sve je nabavljeno još kad je izdan popis knjiga ;)

OT: Ima ovdje itko iz Ruđera A smjena da zna kako bude praksa ove god izgledala (ili neki bivši)... Ful sam zainteresiran za to (4.C RULES (with V.H. OFC)) :D

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
14 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Mene zanima kako će profesori birati učenike za ispitivanje pomoću tih e-dnevnika? Neće više biti moguće ono otvaranje dnevnika pa na koga se otvori.

Vi koji idete u te škole javaljate nam kako će to funkcionirati.

Moj profa iz Likovnoga prozivao po datumu,ali ne kad je odgovarao nego ako je datum npr. 02.09.2011 odna odgovoaraju brojevi 1,2,9,11,20.Prva dvojica uvik naj*bu a ja ko ćaća jedini broj 13 nikad me nebi zapalo,osim kad bi ih sve ispitao tek onda.Ali opet sam uspio dokazat svima da je broj 13 sretan. {#}

Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren- Albert Einstein
14 godina
protjeran
midzan21 kaže...
sirka666 kaže...

Ima li šta svježih maturanata poput mene?

Još nemam niti jednu knjigu.

Ima ima...

Sve je nabavljeno još kad je izdan popis knjiga ;)

OT: Ima ovdje itko iz Ruđera A smjena da zna kako bude praksa ove god izgledala (ili neki bivši)... Ful sam zainteresiran za to (4.C RULES (with V.H. OFC)) :D

Ah,i ja sam maturant-NAPOKON.Još godina dana i zajebancija(fax) može početi,bar se neću trest ko što se tresem kad se počne dnevnik otvarat. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 14:07 (Nem0).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

-

mmm... donuts
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 18:50 (Hambrle).
14 godina
protjeran

Anyway, na informatici nam je profesor otvorio 5 onih velikih family pack čipsova i sokova i podijelio nam. Malo smo razgovarali o IT-u nakon čega nam je dao neke ankete da popunimo. U anketi je bilo "Koja tri programa najviše poznajete", pa sam ga pitao mogu li ja navesti razvojno okruženje za C#, rekao je da mogu. Na listu sam naveo 3ds Max, Photoshop i Visual C#. Većina njih ne navodilo Word, Excel i ostalo, samo sam ja like a boss {#}. Kasnije me još i pohvalio što sam radio u tim programima, i rekao je da će mi to biti veliki plus {#} Sinoć smo upalili reflektore vani na stadionu i igrali košarke. Baš sam igrao sa guštom cijelo vrijeme jer niko nije napravio niti jedan faul, uf kako volim kad nema idiota kao u našim školama koji bi ti izbio zub zbog lopte. Nakon košarke su išli da gledaju Inception u kinu, ali ja nisam mogao jer sam bio crknuo od košarke, pa dok sam se istuširao i presvukao, već je pol filma prošlo, a nemam svrhe da gledam od pola filma...Šta još da kažem, osim da u ponedjeljak počinje prava nastava :) BTW Naučio sam i malo turskog :P

Gule Gule (tur. doviđenja)

CS5 ili CS4? {#}

17 godina
neaktivan
Nem0 kaže...

...

CS5 ili CS4? {#}

CS3 ftw

You are already dead!
14 godina
protjeran
GW freak kaže...
Nem0 kaže...

...

CS5 ili CS4? {#}

CS3 ftw

Pa postoje CS4 i CS5  {#}

16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Merhaba (tur. pozdrav)

Eh, ekipa, evo mene iz Turske došao.

Nisi reko ono najbitnije, kake su im cure?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Hambrle kaže...

Merhaba (tur. pozdrav)

Damn, pederišu nas, nedaju nam da budemo u istim sobama kao i cure, valjda kako ne bi bilo problema jer smo u pubertetu, pa znaš... hormoni... {#} Ali ja mislim da će se kasnije to stanje stabilizovat... Mislim ima cura na nastavi, ali sobe su nam odvojene... Za sve ostalo tu je školsko dvorište i WC-ovi :P

mmm... donuts
16 godina
protjeran
Hambrle kaže...

Damn, pederišu nas, nedaju nam da budemo u istim sobama kao i cure, valjda kako ne bi bilo problema jer smo u pubertetu, pa znaš... hormoni...  {#}  Ali ja mislim da će se kasnije to stanje stabilizovat... Mislim ima cura na nastavi, ali sobe su nam odvojene... Za sve ostalo tu je školsko dvorište i WC-ovi :P

Sto se cura tice tamo je bolje nego u nas.

Ataturk je zabranio fes, zar i feredzu dok se u nas to nosi bez problema.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
cuspajz kaže...
Hambrle kaže...

Merhaba (tur. pozdrav)

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 21:33 (Ferritin).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Hambrle kaže...

Damn, pederišu nas, nedaju nam da budemo u istim sobama kao i cure, valjda kako ne bi bilo problema jer smo u pubertetu, pa znaš... hormoni... {#}  Ali ja mislim da će se kasnije to stanje stabilizovat... Mislim ima cura na nastavi, ali sobe su nam odvojene... Za sve ostalo tu je školsko dvorište i WC-ovi :P

OT (odnosi se i na Ferritina):

Kod nas zar i feredžu žene nose koje su samo pripadnice Šijita. Takve su vjerovatno već udate i definitivno ne bih da budem suprug jedne takve, jer većina muslimana u Bosni pripada Sunitima, pa tako i ja. Šijiti poštuju Allaha i Islam kao vjeru, ali ne poštuju Muhammeda a.s., pa tako i ne klanjaju Sunnete na Namazima i slično.

Inače, lijepe su im tamo cure :D

mmm... donuts
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 21:35 (Hambrle).
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Mentalist kaže...
Hambrle kaže...

Damn, pederišu nas, nedaju nam da budemo u istim sobama kao i cure, valjda kako ne bi bilo problema jer smo u pubertetu, pa znaš... hormoni... {#}  Ali ja mislim da će se kasnije to stanje stabilizovat... Mislim ima cura na nastavi, ali sobe su nam odvojene... Za sve ostalo tu je školsko dvorište i WC-ovi :P

OT (odnosi se i na Ferritina):

Kod nas zar i feredžu žene nose koje su samo pripadnice Šijita. Takve su vjerovatno već udate i definitivno ne bih da budem suprug jedne takve, jer većina muslimana u Bosni pripada Sunitima, pa tako i ja. Šijiti poštuju Allaha i Islam kao vjeru, ali ne poštuju Muhammeda a.s., pa tako i ne klanjaju Sunnete na Namazima i slično.

Inače, lijepe su im tamo cure :D

kud baš u tursku? :D

eto, ja znam turski..jak šamar, jak šamar.. :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

još 1 dan pa škola,JAOOOO{#}{#}osjećam se tako tužno{#}{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

još 1 dan pa škola,JAOOOO{#}{#}osjećam se tako tužno{#}{#}

.. nisi jedini {#}{#}

14 godina
Ah ta škola...
Hahaha sutra skola a ja jos na moru.
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sutra skola -.- sve se bojim da cu ic!jos imam problema sa zeludcom nakraju cu zavrsit u hitnoj na 2-3tjedna,pa cu u skolu pa kada dodjem cu pobrat 10komada,rusit ce me godinu i evo ti veselja!

16 godina
neaktivan
Humanoid Cro kaže...

sutra skola -.- sve se bojim da cu ic!jos imam problema sa zeludcom nakraju cu zavrsit u hitnoj na 2-3tjedna,pa cu u skolu pa kada dodjem cu pobrat 10komada,rusit ce me godinu i evo ti veselja!

Zašto bi dobio 10 komada ako si bio bolestan 3 tjedna?

15 godina

Ima netko iskustva sa onom knjigom WWW informatika?Jeli zanimljiva?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
ivanoile kaže...

Nisam je otvorio cilu godinu, i proda je u po cijene frendu.

15 godina
Vapor kaže...
ivanoile kaže...

Nisam je otvorio cilu godinu, i proda je u po cijene frendu.

haha   Sto se uci u njoj jer ju jos nemam?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
Humanoid Cro kaže...

vjeruj mi i ja sam nervozan ko konj{#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Humanoid Cro kaže...

Mah, prije nego što počne stvar uvijek sve puno horora, kad počne ide normalno, navikneš se i gotovo, što se plašiš.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
Ah ta škola...

mene sam je*e kak cu se ovaj tjedan ustajat u 6h jer sam prva smjena, u cijelom ljetu sam jednom usto prije 7

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

mene sam je*e kak cu se ovaj tjedan ustajat u 6h jer sam prva smjena, u cijelom ljetu sam jednom usto prije 7

pa stavi budilicu pored glave i da vidiš kak se budiš :D

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
17 godina
JozaxD kaže...
Hacker002 kaže...

meni bager rusi kucu kraj sobe ja se nebudim

16 godina
Hacker002 kaže...
JozaxD kaže...
Hacker002 kaže...

meni bager rusi kucu kraj sobe ja se nebudim

meni se jednu noc susjedi zapalio stan(10 metara kuca od moje) i ja nisam cuo vatrogasce ni nis jedino sam se probudio jer sam cuo kamion i bilo mi cudno sta kamion radi u 1 ujutro zatvorio prozor i nastavio spavat {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
Ah ta škola...

Ljudi, jel se treba upisivati ponovno za drugi razred srednje? Kada to treba i jel se samo uplati na nekakav račun ili?

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ljudi, jel se treba upisivati ponovno za drugi razred srednje? Kada to treba i jel se samo uplati na nekakav račun ili?

U nekim školama da, u nekima ne. Najčešće je to na početak školske godine (sutra).

14 godina
protjeran
Ah ta škola...
Nebi ja sutra u školu. hahahahhaha
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice