Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
chutac kaže...

Sad krecem u prvi razz gimne!! {#} 

Knjige kostale ko svetog Petra kajgana, neznam ni kolko ce sk godina trajat, ode mi moj nocni zivot  {#}

ja prvi razz rač. tehničara,sad imam novu nerd ekipu u razredu,kladim se da nijedan od njih nea pojma niš o inf. 

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja cu kake sam srece zavrsit u klupi s debilom, na inicijalnim bit najlosiji  {#} , do polugodista kad prodjem s 2, a onda ispravim na 4.4 prosjek wuhu!  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja 2 razred..ekipa je prefora,svi se zajebavaju preludi su.U subotu naravno imamo razredna opijanja u kojim nerijetko netko ide doma puzajući(većinom sam to ja {#}).

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja cu kake sam srece zavrsit u klupi s debilom, na inicijalnim bit najlosiji {#} , do polugodista kad prodjem s 2, a onda ispravim na 4.4 prosjek wuhu! {#}

kako kome meni je samo važno da prođem,sa kojom ocjenom mi nije važno{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
cuspajz kaže...

Na početku godine nas profesorica iz hrvatskog pita što smo pročitali preko ljeta. Prošlu put sam reko knjigu o pokeru, daj te mi neki prijedlog sta da kazem ove godine...

Mein Kampf.

Bit će oduševljena. Još tu i tamo spomeni crnca i židova {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

A subota ce bit lom u KARLOVCUU :D

ulit se ko stoka i doc u skolu, izgledat ko Mr. Addams ^^

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Na početku godine nas profesorica iz hrvatskog pita što smo pročitali preko ljeta. Prošlu put sam reko knjigu o pokeru, daj te mi neki prijedlog sta da kazem ove godine...

Mein Kampf.

vidiš, dobro si me podsjetio. stoji mi mein kampf na kompu (pdf) već kolko, a nisam pročitao :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

Sad sam se baš sjetio: Sanjin Frlan - Kako postati bogat u Hrvatskoj

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 0:31 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

Bit će oduševljena. Još tu i tamo spomeni crnca i židova  {#}

Sad sam se baš sjetio: Sanjin Frlan - Kako postati bogat z Hrvatskoj

NIKAKO xD

15 godina
neaktivan
chutac kaže...
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

NIKAKO xD

evo koraci kako postat bogat u hrvatskoj:

1.uđite u sabor

2.pokradite državu

to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 0:32 (luka94).
17 godina
chutac kaže...
cuspajz kaže...

NIKAKO xD

sad ga i ti seres

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

znanstvena fantastika?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

znanstvena fantastika?

naš bivši nastavnik iz fiz. je reko da je biblija knjiga znanstvene fantastike{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 0:34 (luka94).
16 godina
Ah ta škola...

bas sam htio predlozit mein kampf.

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
djdomi kaže...
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

znanstvena fantastika?

naš bivši nastavnik iz fiz. je reko da je biblija knjiga zdravstvene fantastike{#}

tu bi se dalo dosta raspravljat... :D

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
luka94 kaže...
djdomi kaže...
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
cuspajz kaže...

Mein Kampf.

znanstvena fantastika?

naš bivši nastavnik iz fiz. je reko da je biblija knjiga zdravstvene fantastike{#}

tu bi se dalo dosta raspravljat... :D

*khm* o tome što sam ja reko zdravstvena umjesto znanstvena fantastika il o tome što je nastavnik reko

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

*khm* o tome što sam ja reko zdravstvena umjesto znanstvena fantastika il o tome što je nastavnik reko

nastavnik..

ti si napravio pogrešku jer si brzo pisao i ja čak nisam ni vidio zdravstvena, nego znanstvena, jer mi je jednostavno tako složeno u glavi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 0:37 (djdomi).
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
luka94 kaže...

nastavnik..

ti si napravio pogrešku jer si brzo pisao i ja čak nisam ni vidio zdravstvena, nego znanstvena, jer mi je jednostavno tako složeno u glavi..

ahaa,ma on je bio totalno lud,reko je da isus na križu izgleda ko znak lexusa i da mu je mirko filipović polustric 

16 godina
Ah ta škola...

hahahahahha koji car

16 godina
Ah ta škola...

ja sam drugi razz teh za rac sad i samo me zanima jel se u srednjoj mora upisati u 2 razz to me zbunjuje {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

hahahahahha koji car

a bio je i dosta dobar nastavnik,mora se reć,nastava nije bila nimalo dosadna i znao je dobro obijašnjavat :D

14 godina
protjeran
chutac kaže...

Ja cu kake sam srece zavrsit u klupi s debilom, na inicijalnim bit najlosiji {#} , do polugodista kad prodjem s 2, a onda ispravim na 4.4 prosjek wuhu! {#}

Mene je spašavalo to šta sam bio broj 13.Svi su mi se smijali kako ću ja najgore završit,a uvijek najbolje prođem.Nije gimn teška,samo su ti profe problem.Mogu te zapast oni kod kojih moreš spavat cijelu godinu,a mogu oni što ćeš morat cijelu godinu radit.GL HF {#}

Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren- Albert Einstein
17 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

ja sam drugi razz teh za rac sad i samo me zanima jel se u srednjoj mora upisati u 2 razz to me zbunjuje {#}

U nekim se moraš ponovno upisivati, u nekima te "automatski" produže. 

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
14 godina
Ah ta škola...
Haha stalno su me otvarali, a koliko cujem skola mi je uvela e-dnevnike sad ce otvarat i ostale bitches fala bogu
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
Ah ta škola...

kako ce izgledati zimski praznici za dalmaciju?

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Haha stalno su me otvarali, a koliko cujem skola mi je uvela e-dnevnike sad ce otvarat i ostale bitches fala bogu

To je najveca glupost koju su mogli uvest. Umjesto dnevnika neki   tablet s milijun i jedan bug, i što je najgore pola profesora je informatički nepismena pa će lako biti snimit profesoru lozinku (na vašu korist). I možeš misliti kada ti profesor krene upisati ocjenu a tablet zašteka. (to je normalno poznavajući android na mome flyeru).

Why So Serious?
14 godina
Ah ta škola...
Ta glupost ce mi povecat prosjek.
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Ta glupost ce mi povecat prosjek.

Eh to je istina.

Why So Serious?
15 godina
Ah ta škola...

Mene zanima kako će profesori birati učenike za ispitivanje pomoću tih e-dnevnika? Neće više biti moguće ono otvaranje dnevnika pa na koga se otvori.

Vi koji idete u te škole javaljate nam kako će to funkcionirati.

capttawish@gmail.com
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Mene zanima kako će profesori birati učenike za ispitivanje pomoću tih e-dnevnika? Neće više biti moguće ono otvaranje dnevnika pa na koga se otvori.

Vi koji idete u te škole javaljate nam kako će to funkcionirati.

Pa pritisnu random...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice