Drugačije ja i ti gledamo na pojam prijatelj, tebi su to očito osobe s kojima provodiš vrijeme kad nisi na kompu ili u školi, s koima možeš popriačti iako se nikako ne možete naći na istoj valnoj dužini.
Takve ja bih nazvao poznanicima, i to jedva. Ovo što kažeš da vape za tvojim društvom, odonsno tvojom prisutnošću ti nevjerujem, vidim da si osoba koja očajnički traži pozornost i nebi bila izbirljiva na načine na koje je dobija ako je već prethodno nema u izobilju.
Drugi citat, konverzacija u stvarnom životu isto ima smisla, razlika je kao igranje pokera na stolu s ekipom, čitanja emocija s lica, atmosfere, osjećaja i svega skupa, i igranja pokera na shuom stolu stakanom od pixela s ljudima s drugih krajeva svijesta, o kojima ne znaš apsolutno ništa ( damn, ovo je bilo dobro :D ).
Treći citat, tvoji roditelji su jako sebične osobe po ovome što od teme čitam, ako sam u krivu, ispričavam se, no nepojmljivo mi je vidjeti kako se mlad um koji odrasta u potpuno zdravoj i koliko toliko toploj obiteljskoj sredini ima potrebu zatvoriti u sebe i istrestai dužu nepoznatim personama na forumu, a ne obitelji. Geez, I wonder...