Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Drugačije ja i ti gledamo na pojam prijatelj, tebi su to očito osobe s kojima provodiš vrijeme kad nisi na kompu ili u školi, s koima možeš popriačti iako se nikako ne možete naći na istoj valnoj dužini.

Takve ja bih nazvao poznanicima, i to jedva. Ovo što kažeš da vape za tvojim društvom, odonsno tvojom prisutnošću ti nevjerujem, vidim da si osoba koja očajnički traži pozornost i nebi bila izbirljiva na načine na koje je dobija ako je već prethodno nema u izobilju.

Drugi citat, konverzacija u stvarnom životu isto ima smisla, razlika je kao igranje pokera na stolu s ekipom, čitanja emocija s lica, atmosfere, osjećaja i svega skupa, i igranja pokera na shuom stolu stakanom od pixela s ljudima s drugih krajeva svijesta, o kojima ne znaš apsolutno ništa ( damn, ovo je bilo dobro :D ).

Treći citat, tvoji roditelji su jako sebične osobe po ovome što od teme čitam, ako sam u krivu, ispričavam se, no nepojmljivo mi je vidjeti kako se mlad um koji odrasta u potpuno zdravoj i koliko toliko toploj obiteljskoj sredini ima potrebu zatvoriti u sebe i istrestai dužu nepoznatim personama na forumu, a ne obitelji. Geez, I wonder...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ljudi su čudne biljke i često kompleksnog karaktera.

@Mentalist

Pusti ih. Oni te ne razume. A takvo ponašanje ti nikada ne ide na ruku. Promijeni ga.

@Ostali

Znate ono, dont feed the troll, ode vridi isto pravilo makar situacija nije ista.

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
16 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
AtomicBomb kaže...
mentalist nisi vrijedan paznje, nas, pravih genijalaca, ignorirajte mentalista, i dokazite mu tko je genijalac :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...

zoharbizo kaže...

ocito je ovaj forum jedino misto di ljudi obracaju pozornost na tebe...

Zavisi koje misljenje stvorim o sebi, tako je lako natjerati ljude koji te ne znaju da misle ono sto zelis o tebi.

thuglife kaže...

Drugačije ja i ti gledamo na pojam prijatelj, tebi su to očito osobe s kojima provodiš vrijeme kad nisi na kompu ili u školi, s koima možeš popriačti iako se nikako ne možete naći na istoj valnoj dužini.

Takve ja bih nazvao poznanicima, i to jedva. Ovo što kažeš da vape za tvojim društvom, odonsno tvojom prisutnošću ti nevjerujem, vidim da si osoba koja očajnički traži pozornost i nebi bila izbirljiva na načine na koje je dobija ako je već prethodno nema u izobilju.

Drugi citat, konverzacija u stvarnom životu isto ima smisla, razlika je kao igranje pokera na stolu s ekipom, čitanja emocija s lica, atmosfere, osjećaja i svega skupa, i igranja pokera na shuom stolu stakanom od pixela s ljudima s drugih krajeva svijesta, o kojima ne znaš apsolutno ništa ( damn, ovo je bilo dobro :D ).

Treći citat, tvoji roditelji su jako sebične osobe po ovome što od teme čitam, ako sam u krivu, ispričavam se, no nepojmljivo mi je vidjeti kako se mlad um koji odrasta u potpuno zdravoj i koliko toliko toploj obiteljskoj sredini ima potrebu zatvoriti u sebe i istrestai dužu nepoznatim personama na forumu, a ne obitelji. Geez, I wonder...

Iako se moji roditelji ne stide reci da vise vole moju sestru nego mene, moram reci da mi je sestra potpuna suprotnost.

Prolazi peticama, ima prijatelje, profesori (svi) je vole, ne voli racunar, i zeli biti doktorica cijeli svoj zivot (cilj).

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 23:17 (Mentalist).
15 godina
thuglife kaže...

pa neznam sta da kazem al zanimljiv tip neki , ima svoje misljenje , asocijalan je i neznam sta , cudan tip totalno.

15 godina

Zavisi koje misljenje stvorim o sebi, tako je lako natjerati ljude koji te ne znaju da misle ono sto zelis o tebi.

a u qurac jesi genijalan , divim ti se , jel se mogu druzit s tobom ? ah da ti ne uzgajaš prijatelje.

14 godina
Ah ta škola...

onda si manipulativna vrsta covika...dosad nisi pokaza neke bajne sposobnosti...recimo pomoc drugima...uglavnom se javis na temu...i sprdas ljude...al nema veze...ja te ne razumin niti sudim...samo zalim

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

a u qurac jesi genijalan , divim ti se , jel se mogu druzit s tobom ? ah da ti ne uzgajaš prijatelje.

S tobom se nikad ne bi druzio, mrzim ljude koji psuju.

Ukoliko vam dodje novi ucenik (koji je imalo inteligentan i posmatra okolinu), probaj se promijeniti. Vidjeti ces...

zoharbizo kaže...

onda si manipulativna vrsta covika...dosad nisi pokaza neke bajne sposobnosti...recimo pomoc drugima...uglavnom se javis na temu...i sprdas ljude...al nema veze...ja te ne razumin niti sudim...samo zalim

Nisam manipulator. Ma, ne znam zasto sam vam i spomenuo to. Svi to rade, vecinom kad upoznavaju nove ljude, prave se da su fini. Kao i domacica kad dodju gosti. Ali ne morate se uvijek praviti kao da ste fini).

Ljudi ne prihvacaju nekonvencionalnu pomoc. To je cudno.

KKristijan kaže...
Ti si samo debil,nista vise.Malo manje gledaj Housea i izadi kojiput.

House-a sam pogledao prije 3-4 godine, zadnji put, i pogledao sam ukupno 2 sezone (u cjelosti). Toliko o tome.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 23:23 (Mentalist).
15 godina
Ah ta škola...

uh umoria sam se više prateći ovu temu ( mentalist jel tako da sam nesposoban ) , idem udrit jednu gymkahanu na dirt 3 ako se tako pise , zoharbizo daj mi facebook na pm da vidim jel te poznam.

14 godina
Ah ta škola...
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
KKristijan kaže...

nemoj bit takav...nema potrebe za vrijedanjem...nije on los...inteligentan jest...ali mu fali drustvo da bi zna iskorstit tu inteligenciju...razvia je negativnu stranu komunikacije a sad mu samo fali pozitivna...mozda je i spozna ako bude tia..iako vidim da mu to nije zelja trenutno :)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
Mentalist kaže...
athlon64 kaže...

Ukoliko vam dodje novi ucenik (koji je imalo inteligentan i posmatra okolinu), probaj se promijeniti. Vidjeti ces...

ti malo prebrzo stvaras misljenja o nekome znas , a dodes ode i omalovazavas sve po redu bez pardona i tako si uvjeren u to svoje misljenje da si najinteligentniji na svijetu i da smo mi klasu niži od tebe i onda nas pokušavaš "ownat" svojim superuberinteligentnim izjavama , ja mislim da si ti jedan od onih sta igraju cod2 sa haxom i onda svima psuju familju na serveru , ah kako je lijepo kad nitko nezna tko si vrijeđat ispred ekrana jel ? jadnik , idi se upucat.

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
KKristijan kaže...

nemoj bit takav...nema potrebe za vrijedanjem...nije on los...inteligentan jest...ali mu fali drustvo da bi zna iskorstit tu inteligenciju...razvia je negativnu stranu komunikacije a sad mu samo fali pozitivna...mozda je i spozna ako bude tia..iako vidim da mu to nije zelja trenutno :)

Ja čak mislim da i jest, u početku je izbjegavao ovakve rasprave, samo bi trolao i zezao, distancirao se, sada se polako otvara, indirektno traži pomoć ( mada nesumnjan da slijedi negiranje ).

16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

ti malo prebrzo stvaras misljenja o nekome znas , a dodes ode i omalovazavas sve po redu bez pardona i tako si uvjeren u to svoje misljenje da si najinteligentniji na svijetu i da smo mi klasu niži od tebe i onda nas pokušavaš "ownat" svojim superuberinteligentnim izjavama , ja mislim da si ti jedan od onih sta igraju cod2 sa haxom i onda svima psuju familju na serveru , ah kako je lijepo kad nitko nezna tko si vrijeđat ispred ekrana jel ? jadnik , idi se upucat.

CoD 2, ne, nisam tip koji igra igre (ne da mi tata), a ono dragocijeno vrijeme sto mi ostane kad svi odu, trosim na prave igre.

Dakle, ovim si ti meni rekao da si jedan "od ostalih", nisi rekao nista novo od lukavg-a koji je to zakljucio u 3 mjesecu prosle godine.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Šta ste se zapalili, pustit čovjeka na miru i vratite se na temu. 

Je li vam u petak završava škola?

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
Mentalist kaže...
athlon64 kaže...

CoD 2, ne, nisam tip koji igra igre (ne da mi tata), a ono dragocijeno vrijeme sto mi ostane kad svi odu, trosim na prave igre.

Dakle, ovim si ti meni rekao da si jedan "od ostalih", nisi rekao nista novo od lukavg-a koji je to zakljucio u 3 mjesecu prosle godine.

Bildaš desnu ruku?

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Dobro i kažeš, bit će i tema i vremena za ovu raspravu, ovo je ipak školska tema.

Anyway, ne, meni je gotova u srijedu, za tjedan i pol dana.

15 godina

1. good for you  nisi neandertalac , također igram samo "prave igre"

2. Ja tebe ne shvaćam , ti imaš neki problem , vjerojatno u odgoju , ali neznam što pokušavaš dobit ovim raspravama na forumu i ljudima koje nećeš nikad upoznat pokazat tko si? mi ti nismo prijatelji  , nas uopće ne poznaješ , koja je uopće poanta da s nama ulaziš u razgovore dublje od savjeta za hardware , ako mi nikad necemo doznat tko si onda prićaš s zidom , ili imaš nekih psihićkih problema pa si cijeli happy kad netko prića s tobom jer ti se to baš ne ddogađa redovito u životu.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Dobro i kažeš, bit će i tema i vremena za ovu raspravu, ovo je ipak školska tema.

Anyway, ne, meni je gotova u srijedu, za tjedan i pol dana.

meni isto u srijedu, a nakon toga tjedan dana na praksu, pa 2 i pol mjeseca raditi {#}

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pogledajte naslov teme....

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
15 godina
Ah taj Mentalist...

Ja vidim ovaj naslov: "Ah taj Mentalist..."

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 23:37 (Vapor).
17 godina
Mentalist kaže...

zato se s nikim ni ne druzis. nema covjeka koji nepsuje

emerik kaže...
Mentalist kaže...

Bildaš desnu ruku?

nezna on sta mu to znaci

@ mentalist

znas, zivot sluzi da se zabavis. pokupi pare, izadji u disko, naslusaj se cajki (il nekih drugih, nebitno) i naderi ko stoka. kajat ces se kasnije (mozda), al tek onda mozes reci DA IMAS ZIVOT. ja neznam jesi ti ikad u zivotu otiso u birtiju i popio pivo ko covjek

bez uvrede, ali mislim da je tebi potrebna pomoc psihijatra, i to nekog je*acko dobrog

15 godina

znas, zivot sluzi da se zabavis. pokupi pare, izadji u disko, naslusaj se cajki (il nekih drugih, nebitno) i naderi ko stoka. kajat ces se kasnije (mozda), al tek onda mozes reci DA IMAS ZIVOT. ja neznam jesi ti ikad u zivotu otiso u birtiju i popio pivo ko covjek

bez uvrede, ali mislim da je tebi potrebna pomoc psihijatra, i to nekog je*acko dobrog

e yebemu sad si ga pretjerao , sa svim dužnim poštovanjem , nemoj se uvrijedit stvarno , ovo je mišljenje tipićnog đikana sa sela.

17 godina

led mu j*bem al aj reci jel nije tako?

sta sam ja seljak jer odem 2-3 puta tjedno na pivo?

seljak sam jer nakon je*enog tjedna odem u grad i napijem se da se, ak nista drugo, opustim?

15 godina
athlon64 kaže...

e yebemu sad si ga pretjerao , sa svim dužnim poštovanjem , nemoj se uvrijedit stvarno , ovo je mišljenje tipićnog đikana sa sela.

Hacker002 kaže...

led mu j*bem al aj reci jel nije tako?

sta sam ja seljak jer odem 2-3 puta tjedno na pivo?

seljak sam jer nakon je*enog tjedna odem u grad i napijem se da se, ak nista drugo, opustim?

ma ne nego radi tog zatucanog mišljenja da ako ne izlazis u disko ,ne piješ , da nemaš život , ti si garant jedan od onih koji bi mi rekao "get a life" a tebi je životni cilj izađeš u subotu i napit se ko prasac , ajme odvratno

17 godina
Ah ta škola...

iskreno, u zivotu sam 2 puta bio u gradu i nisam se nijednom napio.

oprosti molim te sto volim izaci van sa drustvom, uzeti novce i otici popiti koje pice, oprosti molim te {#}

sad si ga poceo stvarno srati athlon

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 0:08 (Hacker002).
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

iskreno, u zivotu sam 2 puta bio u gradu i nisam se nijednom napio.

oprosti molim te sto volim izaci van sa drustvom, uzeti novce i otici popiti koje pice, oprosti molim te {#}

sad si ga poceo stvarno srati athlon

Nema veze sto ti volis izac, al ima veze kad kazes da covjek nema zivot ako na kraju tjedna ne ode u birtiju, slusa cajke i "opusta se". {#} 

Naravno, ako to tebi cini zadovoljnim ma nema problema al samo ako netko dugi cini nesto drugo za isti rezultat ne znaci da je to drugo krivo.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 0:15 (wanderer).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ma ne nego radi tog zatucanog mišljenja da ako ne izlazis u disko ,ne piješ , da nemaš život , ti si garant jedan od onih koji bi mi rekao "get a life" a tebi je životni cilj izađeš u subotu i napit se ko prasac , ajme odvratno

omg samo mu je dao prijedlog da nešto napravi a ne samo da sjedi u kući po cijele dane

a ovo za "ajme odvratno", bez uvrede {#}, al ko neka pica :P

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina

Dam se kladit da je Mentalist sad u nekom svom kutku za kompom i umire od smijeha na ove postove. Lik vas peca kak se sjeti a vi nasjednete :D Svaka čast Mentalist :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
athlon64 kaže...

omg samo mu je dao prijedlog da nešto napravi a ne samo da sjedi u kući po cijele dane

a ovo za "ajme odvratno", bez uvrede {#}, al ko neka pica :P

svaka ti cast fico. konacno je neko skuzio sta sam htio reci

kad (i ako) se ikad sretnemo, placam pivo

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Nisam znal da ima toliko mladih socijologa i psihologa na ovo forumu XD.

Svaka čast na trolu btw.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice