Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mene zeza fizika (koju sam jedini imao 5 na polugodištu, a sad je 2 xD al valjda ću ispraviti) i glupo tehničko crtanje -.-

Da nema toga prošao bi s 5 sigurno, a ovako ko zna...

Osim toga tu su hrpu školskih i samo jedno županijsko iz inf (osnove - negdje tamo 6x na listi, ali iznad mene nema prvih razreda tako da čist ok)...

Idem na ECDL i polažem MCTS u 6 mjesecu (iako ne vjerujem da ću proći, al eto)

Slijedeće godine navalit na natjecanje iz osnova elektrotehnike, osnova informatike i engleskog :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ok narode laku noć mora se sutra u školu!

Dino
17 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Unworthy_For_Life kaže...

Pa kaj ti doma delaš??!!Ja imam problema sa svim predmetima u kojima se nalaze brojevi(osim Osnove Elektrotehnike to imam 3 ^^),matka i fizika štekaju.Matku sam siguran da ću ići na popravni,a fiziku ćemo pokušat nešto.

neda mi se ucit, ni knjiga neam...dobio knjige prvi dan prodao ih odmah, na polugodistu san pa 4 predmeta, jos je 1 ostao, to cu odma prvi sat nakon blagdana, i malo nastrebat zadnjih dana i živili :)

Odi na google i upiši SEARCH...:)
14 godina
neaktivan

Pa koj si ti razred?!

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

3 srednje :)

16 godina
Koje?
2.411 Posts! And counting...
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Koje?

Ekonomsko- Upravna škola Imotski :))

16 godina
Nije ni čudo onda da nam je ekonomija u qrcu
HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Nije ni čudo onda da nam je ekonomija u qrcu

smjer- Poslovni Tajnik :P

16 godina
ROFL!!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Hahahahahahaha  {#}

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

aj još da ispravim 2 šugave ocjene i onda partijanje cjelo ljeto =)

nema spavanja ovaj mjesec... učenje, učenje i samo učenje {#}

0_o
16 godina
Ah ta škola...

Uf... na Klokanu prošle godine bio 87., a sad nisam ni u prvih 500 {#}

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dobar vam je nekima posao,ja ću se iskreno zaposliti kao poštar,ništa nefali tom poslu jedino nesmiješ otvarati pisma!

Dino
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Napisi jednacinu za opticku moc sfernog bikonveksnog i plankonveksnog sociva.

Napisi jednacinu za opticku moc bikonkavnog i plankonkavnog sociva.

Ako nije problem,mozel mi neko napisati jednacine,posto ja pojma nemam >.>

IT'S RECORD TIME!
14 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

Pa kaj ti doma delaš??!!Ja imam problema sa svim predmetima u kojima se nalaze brojevi(osim Osnove Elektrotehnike to imam 3 ^^),matka i fizika štekaju.Matku sam siguran da ću ići na popravni,a fiziku ćemo pokušat nešto.

neda mi se ucit, ni knjiga neam...dobio knjige prvi dan prodao ih odmah, na polugodistu san pa 4 predmeta, jos je 1 ostao, to cu odma prvi sat nakon blagdana, i malo nastrebat zadnjih dana i živili :)

Negine ti jedinica!

Dino
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pripremal sam se cijele praznike kemiju,jer imam sve negative ocijene :S,i sad sam ponosan sam na sebe jer mislim da sam najmanje mogao napisat za 3.

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

evo jučer sam odgovorio jedan predmet koji imam 1 na pol, i nezasluženo sam dobio 1, al nema veze, to ću sad 99% past, al siguran san u sebe jer znam da znam to, ali šta mogu kad je profesorka u nekim shemicama,  al ok.

17 godina
Ah ta škola...

danas rijejsio povijest..ostaju mi u ponedjeljak "tehnologija obrade i sastavljanja" i "elementi strojeva",a za eng neznam kad cu..

16 godina
neaktivan
Da se i ja pohvalim.Proći su s odličnim i time ne moram dolaziti na nastavu zadnji tjedan.To će mi dati malo više vremena da se pripremim za maturu.
alrighty then
16 godina
Sad mi je dva iz lektire dala k.urv4. Proci cu sa 4.8 a stara mi 53r3.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sad mi je dva iz lektire dala k.urv4. Proci cu sa 4.8 a stara mi 53r3.

Proći ćeš s odličnim,a stara ti kenja?Ja bih popi*dio.

alrighty then
16 godina
Yep. Pi*dim i ja al ne pred njom :P
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Hvala bogu,moja stara mi nikad nije sra*a za ocjene.Lijepo sam joj rekao:Pusti mene da se brinem za školu i doma me ništa ne pitaj.Ako hoćeš znati ocjene,imaš informacije.

alrighty then
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mene moji nikad nisu ni pitali šta smo radili u školi, ja se za nju sam brinem{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
Ah ta škola...

Danas sam dobio peticu iz kontrolnog iz njemačkog. Dosad samo dobivao trice iz kontrolnih.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 14:30 (captain_soap_McTawish).
16 godina
protjeran
8ax kaže...
Yep. Pi*dim i ja al ne pred njom :P

I onda dođeš ljut na server i opereš me u cod-u :D

Nemoj se na meni iživljavati :D

Evo da ne bude off-topic, ja danas dobio 5 iz hrv iz odgovaranja.

Ipitivanje je išlo nekako ovim stilom: Što znaš o mravima (nemam pojma). Mravi su manji od slonova (o slonovima sve znam) i onda pričam  o slonovima :) To uvijek pali kod te profesorice :D

Još samo 2 tjedna i gotovoooooooooo :):):)

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Danas sam dobio peticu iz kontrolnog iz njemačkog. Dosad samo dobivao trice iz kontrolnih.

Mi imamo užasnu profesoricu njemačkog. Mislim da se ženska malo precjenjuje. Nikad nam nije leđa okrenula za vrijeme kontrolnog. Ne smiješ pitat ni za korektor/gumicu prijatelja, odmah "prva opomena". Koliko god da zadataka ima, smiješ imati samo 3 boda manje od maximuma za peticu. Trenutno iz njemačkog imam 4,5,4,5,4 i sad ide pismena koja se radi 2 časa (prvi čas gramatika, drugi pisanje nekog pisma, šta ja znam) i tu moram dobiti 5, inače će mi samo iz tog biti 4 zaključeno. Sve do sad sam imao 5,0 prosjek, i u osnovnoj i sad u srednjoj na polugodištu, a valjda će mi se posrećit da i tu pismenu uradim kako treba.

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo ja se borim da prođem s vrlo dobrim na kraju.

Ipak, prosjek vas vara.

Pohađam tehničku školu, a "važne" predmete imam u najmanju ruku vrlo dobro.

( Hrvatski (4), Matematika (4), Fizika (5), Engleski (4), Računalstvo (4), Osnove elektrotehnike (4) )

Meni osobno "problem" zadavaju predmeti tipa ; zemljopis, povijest, VJERONAUK, i tako dalje.

Zato sada, bilježnicu u ruke i učiti stanovništvo :D

16 godina
Ah ta škola...

I meni je njemacki u neku ruku problem..( u prvom polugodistu sam stjecajem okolnosti imao 5)

Dok sam npr iz engleskog na testu bez ikakvog ponavljanja ili ucenja imao najvise bodova u razredu.. 97/100 ako se nevaram

Testove engl jezika rjesavam onako kako meni odgovara.. kako recenica najbolje zvuci, tak je i napisem

Vremena također nikad ne ucim, samo se bezze zapetljam

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice