Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ah ta škola...

Ljudi, mislim se upisati u EMSU u Osijeku, u smjer: Tehnicar za racunalstvo. Sadm jel to dobar smjer, za npr. ETF?

15 godina
Ah ta škola...

Sutra kontrolni iz Hrvatskog iz književnosti i lektire. Vrlo težak kontrolni na kojemu možeš dobiti i po nekoliko negativnih ocjena jer ako ne odgovriš kvalitetno na pitanje iz određene lektire odmah dobiješ 1. Obično budu 1-2 pitanja o određenoj lektiri. Pa ako slučajno zaboravim neku sitnicu imam negativnu. Mislim da takav način dijeljena nije legalan no moram taj kontrolni dobro uraditi.

Zato zazivam svu moguću pomoć za sutra jer imam osjećaj kao da idem na ruski rulet, a ne na kontrolni.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...

Ivanka ti predaje Hrv?

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina
bruno11 kaže...

Ivanka ti predaje Hrv?

Da!

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mi imamo profesoricu Ivanku Vuglešić koja isto tako dijeli negativne bodove, nadam se da ne pričamo o istoj osobi... (Karlovačka Gimnazija)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Looka kaže...

Mi imamo profesoricu Ivanku Vuglešić koja isto tako dijeli negativne bodove, nadam se da ne pričamo o istoj osobi... (Karlovačka Gimnazija)

Nismo! Ovo je potpuno drugo mjesto.

Kod nas ti je problem što ona na temelju 1 ili dva pitanja u kontrollnome da 1. Dakle ti imaš kontrolni koji pišeš. Imaš pitanja iz lektire koje moraš točno odgovoriti. A ako ne odgovoriš to dobiješ 1 iz lektire za koju su vezana pitanja. Tako je jedna osoba u 2. razredu dobila čak 5 jedinica na istom kontrolnom.

15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Looka kaže...

Kod nas ti je problem što ona na temelju 1 ili dva pitanja u kontrollnome da 1. Dakle ti imaš kontrolni koji pišeš. Imaš pitanja iz lektire koje moraš točno odgovoriti. A ako ne odgovoriš to dobiješ 1 iz lektire za koju su vezana pitanja. Tako je jedna osoba u 2. razredu dobila čak 5 jedinica na istom kontrolnom.

To je nemoguce,ne smijes dobiti na ISTOM kontrolnom vise od 1 ocjene osim naravno ako ne radis popravni.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
Aliser kaže...
Looka kaže...

To je nemoguce,ne smijes dobiti na ISTOM kontrolnom vise od 1 ocjene osim naravno ako ne radis popravni.

Ja uvijek iz hrvatskog dobijem dvije, jednu kako pišeš drugu što pišeš.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
Aliser kaže...

Kod nas možeš! Kod nas je bilo nekih koji su dobili 3 iz kontrolnog te 2 jedinice iz lektire.

Tako sam ja dobio 3 i 1. Jedan sam dobio iz lektire koju sam čitao danima i satima. Tog dana na kontrolnom sam zaboravio neke stvari napisati u kontrolnom(a znao sam ih) i ni kriv ni dužan 1. A ima u razredu jedan što nikad nije pročitao ni jednu lektiru pa opet ne dobije 1.

Zato sutra kao da idem na strijeljanje.

16 godina
Ah ta škola...

pa di su vama roditelji pa sta oni neznaju otic u skolu i popricat malo s njom?

15 godina
Ah ta škola...

Gledaj premda način rada nije baš prihvatljiv učenicima ja smatram da je dobar. Jest da je velik stres kad znaš da možeš dobiti i više jedinica na testu no ta se metoda pokazala učinkovitom.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Boze pa kakav je to nacin ocjenjivanja i skola -.-

16 godina
Ah ta škola...

ma glupost ja da dobim jedan a sve znam ja bi se zalio.

15 godina
Ah ta škola...

Malo sam možda preuveličao. Nije profesorica tako loša. Osim toga takvo ocjenjivanje je samo na Hrvatskom. Ostali profesori su blagi i idu dosa u korist učenika.

15 godina
Ah ta škola...

Lol, od sutra pocinju drzavna testiranja na nivou 3 gimnazije u republici srpskoj, kao primjeceno je da ucenici kampanjski uce (ko ne uci tako {#}), i tako ce nas testirati iz 10 predmeta, znaci sve od pocetka godine, ali izgleda da ocjena nece ulaziti u dnevnik

http://vukajlija.com/
17 godina
neaktivan

Gledaj premda način rada nije baš prihvatljiv učenicima ja smatram da je dobar. Jest da je velik stres kad znaš da možeš dobiti i više jedinica na testu no ta se metoda pokazala učinkovitom.

Ima jedna učinkovitija.

Učiteljica ti prisloni pištolj na glavu. Ako ne naučiš, mrtav si. Sigurno ćeš naučiti.

And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel konta neko njemački? Imam neka pitanja vezana za Relativsatze...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
cuspajz kaže...

8.raz?

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Šteta što nisam osnovna škola,sad ovi iz osnovne škole neidu sutra u školu zato što je dan općine a mi moramo jer tu u našem selu nema srednje škole pa moramo u susjedni grad buuuu {#}

Dino
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 20:41 (Dinče).
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
cuspajz kaže...

8.raz?

2. srednje. Nema veze, piso sam danas

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Upravo sam se vratio sam se sa državnog iz Engleskog.Bio sam 9. i super sam zadovoljan.Odlična ekipa,zaje*ancija,plaćen trodnevni puni pansion...Yay!

alrighty then
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Upravo sam se vratio sam se sa državnog iz Engleskog.Bio sam 9. i super sam zadovoljan.Odlična ekipa,zaje*ancija,plaćen trodnevni puni pansion...Yay!

Svaka čast. {#}
Falio mi bod da idem (90/100)

A: No, no, no - thank YOU! B: I didn't say thank you. A: What DID you say? B: Stock market.////Sandokan zubar: Zato daj, daj, daj da mu stavim jednu plombu!
15 godina
Ah ta škola...

RAAAAAAASPUSSSTTTT!!!!!

http://vukajlija.com/
16 godina
pirat01 kaže...

RAAAAAAASPUSSSTTTT!!!!!

za 3 dana (ako ne racunamo vikend)

Google is NOT your friend!!!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Da se pohvalim da sam dobio 5 iz tehnicke mehanike sto je jako dobro,s obzirom da tek 2 sedmice ja imam ovaj predmet (prije 2 sedmice se prebacio u tehnicare mehatronike)

15 godina
passat kaže...

A ja u ta tri dana imam 2 kontrolna!

16 godina
neaktivan
A ja i sutra iman nastavu,a od ponediljka po redu kontrolni iz njemačkog,povijesti i šlag na kraju matematika
http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina
neaktivan
passat kaže...

A ja biologija, engleski, kemija(test+plakat) i matematika.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 20:39 (nj0fra).
16 godina
passat kaže...

blago tebi {#}, ja imam samo test iz matke..

Google is NOT your friend!!!
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel neko išo na popravni iz matke?Pripremam se za popravni budući da imam samo jednu pozitivnu ocijenu u cijeloj godini(LOL).Kako sve to izgleda i to?Zahvaljujem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice