Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Meni je bilo grozno kada su se neki roditelji na sastanku "urotili" protiv mog profesora iz geografije.Jako su loše ocjene, gotovo svaki sat da iz usmenog nekoliko jedinica i dvojki(zalomi se veća ocjena) pa su se mame žalile na njega.Istina je da je gradiva jako puno, a on to sve s nama mora obraditi.Moji prijatelji iz razreda ne uče i onda krive njega(na roditeljskom neke spike kao:moj si uči cijeli dan pa dobije 1,1).Primjer da se može naučiti smo ja i još jedan dečko, dobili smo 5,5,4 iz usmenog(narano, morali smo učiti).Ja stvarno ne razumijem da netko to što ne uči(ili je možda preglup za opću gimnaziju) krivi profesora{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ne znam jeli bilo ovo pitanje,ali jel ima male mature ove godine? 

real master for every game
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

moji se žale da profa iz kem ne objašnjava dobro..a dokazo sam suprotno kad sam uvatio knjigu i dobio 5,4.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
djdomi kaže...

moji se žale da profa iz kem ne objašnjava dobro..a dokazo sam suprotno kad sam uvatio knjigu i dobio 5,4.

to što si ti dobio 5 ne znači da profesor dobro ili loše objašnjava...npr. ja imam groznu profesoricu iz matematike koja stvarno ništa ne objasni kako treba, a ja svejedno imam 5 iz matematike... nije sve do profesora, ako imaš volje i želiš raditi ne treba ti profesor...

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
djdomi kaže...

to što si ti dobio 5 ne znači da profesor dobro ili loše objašnjava...npr. ja imam groznu profesoricu iz matematike koja stvarno ništa ne objasni kako treba, a ja svejedno imam 5 iz matematike... nije sve do profesora, ako imaš volje i želiš raditi ne treba ti profesor...

Upravo. Ja imam jako loseg profesora iz informatike ni on sam ne zna sta da predaje i sta treba da predaje niti kako da objasni a opet imam 5

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
djdomi kaže...

istina, al ovo što drugi govore da loše objasni, pa jedino što trebaju je da malo poslušaju na satu i zabulje se u knjigu i to je to.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

istina, al ovo što drugi govore da loše objasni, pa jedino što trebaju je da malo poslušaju na satu i zabulje se u knjigu i to je to.

to stoji ali ima i profesora koji stvarno nezanju svoj posao (govorim iz iskustva) i neki učenici jednostavno neke stvari ne mogu savladati sami...em što ne slušaju na satu pa nemaju ama baš nikakvu podloga, em su ljeni..i onda kad zagusti jednostavno to sami ne mogu naučiti

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja imam 5 iz informatike jer znam bolje od profesorice{#}

Šalim se malo, al ona stvarno nekad nezna šta priča.I nije u toku baš, još uvijek navodi Pentium kao važniju seriju procesora

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Meni jedini kod profesora iz informatike smeta sto ne zna engleski citati kako treba -.-

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
Tomislav95 kaže...

Šalim se malo, al ona stvarno nekad nezna šta priča.I nije u toku baš, još uvijek navodi Pentium kao važniju seriju procesora

Moj se dosta razumije u nove stvari, ali je totalno izgubljen, pocne neku pricu od kulina bana, ode cak i u filozofiju, i covjek se stvarno trudi da objasni, ali sto vise objasnjava to je gore {#}

http://vukajlija.com/
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Meni je bilo grozno kada su se neki roditelji na sastanku "urotili" protiv mog profesora iz geografije.Jako su loše ocjene, gotovo svaki sat da iz usmenog nekoliko jedinica i dvojki(zalomi se veća ocjena) pa su se mame žalile na njega.Istina je da je gradiva jako puno, a on to sve s nama mora obraditi.Moji prijatelji iz razreda ne uče i onda krive njega(na roditeljskom neke spike kao:moj si uči cijeli dan pa dobije 1,1).Primjer da se može naučiti smo ja i još jedan dečko, dobili smo 5,5,4 iz usmenog(narano, morali smo učiti).Ja stvarno ne razumijem da netko to što ne uči(ili je možda preglup za opću gimnaziju) krivi profesora{#}

Dobro geografija. Nema se tu baš puno za shvatiti. To je teorija. Problem je kad imaš nauku koja traži logiku i razmišljanje, i neki princip pomoću kojeg ćeš riješiti problem, a onda profesor/ica ne objasni taj princip. Ma koliko god gledao po knjigama ne možeš shvatiti neke stvari dok ti neko ne pokaže.

PLASMAorLCD kaže...

Meni jedini kod profesora iz informatike smeta sto ne zna engleski citati kako treba -.-

Kod nas profesorica informatike na pano-u umjesto View, napisala "VJUV" {#}

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa da, ali on stvarno zna sve ono, ali mi nije jasno kako a ne zna engleski jezik nikako {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Moze li mi neko ko  dobro poznaje njemacki napsati sastave na teme:
Mein Hobby

Meine Aussehen

Welche Musik magst du?

Hitno jeeeee!

16 godina
Unknown_Hacker kaže...

Mein Hobby

Meine Aussehen

Welche Musik magst du?

Hitno jeeeee!

A kolko dugacko treba biti.

Evo, ja cu ti zapoceti: Meine Hobby ist to i to nabrojis.

Ich mag Rock recimo, Rock ist energisch.

a sa assehen neznam sada.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Treba minimalno 8 rečenica.

16 godina
Unknown_Hacker kaže...

Treba minimalno 8 rečenica.

uh, tolko bas ne mogu nazalost.

14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
pirat01 kaže...

Nije to ništa,moj je jedan profesor bio po cjele dane pijan pa ga je to koštalo,godinu dana je bio u komi

Dino
16 godina

Piše li tko sad Fedru?

Trebao bih nabrojati likove, osim Hipolita, Fedre i Tezeja.

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
16 godina
neaktivan

hahahah bolanča vas gnjavi :P

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ljudi jel ima ko kakvu stranicu za interaktivno učenje fizike ili bar da je dobro objašnjeno. Naime pišemo teoriju iz sila + impuls sile i ZOKG u pon.

ZOKG i impuls kužim i nije teško, ali mi je problem jer sam na pola sila falio :(

I sada ne znam:

rastavljanje sila na komponente

kosinu i sl.

a knjiga mi baš ne pomaže :(

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje.
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
Unknown_Hacker kaže...

Mein Hobby

Meine Aussehen

Welche Musik magst du?

Hitno jeeeee!

"Ja volim suknju" {#}

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja profesoru neki dan odnio GTX 480 da vidi, a on  UUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAA

On misli da je GDDR3 najnovija memorija, a Core 2 Quad najbolji proc... :D

[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Hehe tako i ja o hardveru znam više ali u softveru me dere i to na visoko. Dosta se snalazi i ima iskustva u raznim programima tako da joj ne mogu ništa.

Kruger
16 godina
MaracKoMarac kaže...
XYomegaYX kaže...
Unknown_Hacker kaže...

Mein Hobby

Meine Aussehen

Welche Musik magst du?

Hitno jeeeee!

"Ja volim suknju" {#}

Da je tvoja recenica prevedena isla bi ovako: Ich mag DER Rock i ide kao imenica sa clanom određenim, a vrsta glezbe kolko ja znam ide bez.

15 godina
Ah ta škola...

Jos 5 dana do proljecnog {#}

16 godina
pirat01 kaže...

??? Nama traje nastava do 20. to nam je zadnji dan.

17 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
MaracKoMarac kaže...

"Ja volim suknju" {#}

Da je tvoja recenica prevedena isla bi ovako: Ich mag DER Rock i ide kao imenica sa clanom određenim, a vrsta glezbe kolko ja znam ide bez.

Šta nije akuzativ (volim koga ili što - suknju) muškog roda DEN?

I wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup? ///// A: Talk dirty to me, baby! B: Mud. :)
15 godina
XYomegaYX kaže...
pirat01 kaže...

??? Nama traje nastava do 20. to nam je zadnji dan.

Vjerovatno vam duze traje

nama pocine 15. a zavrsava se 26. milina

16 godina

Ti si iz Bosne ili Srbije?

HTC Desire Android
16 godina
calypso kaže...
XYomegaYX kaže...
MaracKoMarac kaže...

Šta nije akuzativ (volim koga ili što - suknju) muškog roda DEN?

Ma je, sry, ali nije rijec o suknji, nego o Rocku kao vrsti glazbe, pa sam mu napisao kako bi isla njegova recenica( sa suknjom). Je, akuzativ je, pa ide DEN.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice