Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

web dizajn se ne uci u gimnaziji :D

potpis :D
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Išao sam za kuhara  tjedan dana,zatim premještaj u Tehničar za računalstvo.Imao sam ja bodove za tehničara ali nisam upao jer me lik odhebao na upisu i reko da neću upast.Sad kad ga sretnem u školi,ljepo nasmijem mu se i ljepo ga u sebi pošaljem u 3pm.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U petak ekskurzija u Prag {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jesi punoljetan? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
cuspajz kaže...

U petak ekskurzija u Prag {#}

Lijepo se provedi ... {#}

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Jesi punoljetan? {#}

nisam... al sam blizu :D

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 19:04 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Gimnazija + auto škola...kako?

Uskoro navršavam 17. godina i mislio sam polagati vozački, e sad me zanima kako to ide jer znam da ima dobnih granica i takvih gluposti, pa ako mi možete objsniti kak to ide.

I još jedno pitanje, kakav auto smijem voziti u početku? Da li je ograničenje s obzirom na snagu ili kubikažu?

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Bilo županijsko iz engleskog.

1. sam, 88/100 bodova. {#}{#}

I wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
14 godina
Ah ta škola...
Meni su rekli da je u drugim razredima bilo 85% zadnje mjesto :D
Inteligencija nije znanje,već mašta
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Uskoro navršavam 17. godina i mislio sam polagati vozački, e sad me zanima kako to ide jer znam da ima dobnih granica i takvih gluposti, pa ako mi možete objsniti kak to ide.

I još jedno pitanje, kakav auto smijem voziti u početku? Da li je ograničenje s obzirom na snagu ili kubikažu?

ja sam u 3.razredu u 3.mjesecu polozil.

mozes polagati sa navrsenih 17 i pol, znaci polozis ispite, prvu pomoc i odvozis 35sati, ali tek dok navrsis 18. onda vozis pred komisijom.

mozes voziti do snage 110ks po novom.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Plahi kaže...

mozes polagati sa navrsenih 17 i pol, znaci polozis ispite, prvu pomoc i odvozis 35sati, ali tek dok navrsis 18. onda vozis pred komisijom.

Bez obzira na kubikažu? Jer npr, sestra mi ima golf 5, 2.0, TDI, 140ks koji je rekla da može dati ograničiti na 110ks i pokloniti mi ga...

16 godina
neaktivan
Plahi kaže...

ma nije problem ako imas jaci auto.

mene kad su zaustavili sa hondom od 156ks, sam lijepo zamolio covjeka da je to obiteljski auto, da drugog nemamo pa da sam primoran to voziti i pustili me ili da si slucajno posudio tatin auto da je tvoj u kvaru.

to ti je najmanja jos kazna za prejaki auto.

a ovo ogranicavanja ja nebi isao jer moze biti stetno za motor.

EDIT. bez obzira na kubikazu.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 19:17 (luka_cro).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Plahi kaže...

ma nije problem ako imas jaci auto.

mene kad su zaustavili sa hondom od 156ks, sam lijepo zamolio covjeka da je to obiteljski auto, da drugog nemamo pa da sam primoran to voziti i pustili me ili da si slucajno posudio tatin auto da je tvoj u kvaru.

to ti je najmanja jos kazna za prejaki auto.

a ovo ogranicavanja ja nebi isao jer moze biti stetno za motor.

EDIT. bez obzira na kubikazu.

Hvala!

14 godina
protjeran
Plahi kaže...
luka_cro kaže...
Plahi kaže...

Bez obzira na kubikažu? Jer npr, sestra mi ima golf 5, 2.0, TDI, 140ks koji je rekla da može dati ograničiti na 110ks i pokloniti mi ga...

nema tu ogranicavanja nikakvih

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Može se ograničiti preko čipa isto tako kao što se može i pojačati...

14 godina
protjeran
Plahi kaže...

Ista tako ces cipirat i prometnu?

16 godina
Zanima me kad se moze na natjecanje iz engleskog...

U mojoj skoli (OŠ Vrbani) nema ni riječi o tome :(
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
jazika kaže...
Plahi kaže...

Kakve ti veze sad ima prometna? Da ti baš na prometnoj piše da ima 110ks, a zapravo ima 115ks, kako će ti oni provjeriti to kad te zaustave i dokazati ti da imaš 5ks previše?

14 godina
protjeran
Plahi kaže...
jazika kaže...
Plahi kaže...

Kakve ti veze sad ima prometna? Da ti baš na prometnoj piše da ima 110ks, a zapravo ima 115ks, kako će ti oni provjeriti to kad te zaustave i dokazati ti da imaš 5ks previše?

{#}

naravno da pise koliko je kw auto-motor-traktor

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Znam da piše! Pa nisam kreten, nego ti želim opisati ovu situaciju:

Odeš po prometnu za novi auto, oni mu očitaju npr 100ks i tako i napišu, a onda NAKON što si izvadio prometnu, onda ga "tuniraš" i digneš mu snagu na 115ks.

I sad ti meni objasni, kako će policajac tebi dokazati da ti imaš 115ks negde bogu iza nogu?

Mjerit će 0-100? {#}

Kužiš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 19:41 (Plahi).
14 godina
protjeran
Plahi kaže...

Odeš po prometnu za novi auto, oni mu očitaju npr 100ks i tako i napišu, a onda NAKON što si izvadio prometnu, onda ga "tuniraš" i digneš mu snagu na 115ks.

I sad ti meni objasni, kako će policajac tebi dokazati da ti imaš 115ks negde bogu iza nogu?

Mjerit će 0-100? {#}

Kužiš?

{#}{#}{#}

Ja ti govorim za tvoje pitanje dali mi sestra moze skinus tolko i tolko ks pa da mi ga pokloni-odgovor Nemoze..

Sad odgovor za ovo,5ks je neprimjetna razlika za obicnog vozaca,i auto,no ako vide jurilicu u tvojim rukama i posumnjaju,salju te na tehnicki izmjere ti snagu motora,pogledaju dal si radio jos kakve preinake,i posalju ti kaznu doma..

16 godina
jazika kaže...
Plahi kaže...

Mjerit će 0-100? {#}

Kužiš?

{#}{#}{#}

Ja ti govorim za tvoje pitanje dali mi sestra moze skinus tolko i tolko ks pa da mi ga pokloni-odgovor Nemoze..

Sad odgovor za ovo,5ks je neprimjetna razlika za obicnog vozaca,i auto,no ako vide jurilicu u tvojim rukama i posumnjaju,salju te na tehnicki izmjere ti snagu motora,pogledaju dal si radio jos kakve preinake,i posalju ti kaznu doma..

1. Moze se automobil cipovat i za vise i za manje konja, narocito ovi mlađi automobili, ali to ide u rasponu +10 do+20, ne vise..(li -10, do -20)

2. Mislim da im i nije bas toliko stalo da ga  toliko extremno "ostete", ali opet, u pravu si. Takva situacija se moze dogoditi i onda na sud ide i on i njegov automehanicar.

Google is NOT your friend!!!
16 godina
neaktivan
passat kaže...
jazika kaže...
Plahi kaže...

Mjerit će 0-100? {#}

Kužiš?

{#}{#}{#}

1. Moze se automobil cipovat i za vise i za manje konja, narocito ovi mlađi automobili, ali to ide u rasponu +10 do+20, ne vise..(li -10, do -20)

2. Mislim da im i nije bas toliko stalo da ga  toliko extremno "ostete", ali opet, u pravu si. Takva situacija se moze dogoditi i onda na sud ide i on i njegov automehanicar.

ide i u raspodu do 50ks.

ako nebu divljao ko ludi nece ni primjetiti.

ustvari ako vi vozite po pravilima ko covjeke i ako vas zaustave slucajno nece vas kaznit ta prejaki auto garant, ali ako ti npr, nemas pojas, svjetlo, puna crta, velika brzina onda ce osim te kazne uracunati i prejaki auto tak da polako i viola.

14 godina
protjeran
passat kaže...

Jasno da moze al recimo on i da hoce skinut npr 30ks tom golfu,to bi se iskreno vuklo ko krepana macka, a druga vazna stvar je ta sto u knjizici i dalje pise orginalan br konja, tj kilovata, a to se moze rijesit jedino atestom,znaci izmjerit snagu motora pa upisat u knjizicu,al neznam koliko bi mu to dopustili,jer tako kako i skine 30ks moze ih nakon toga atesta i dic ponovo,pa mu to nebi dopustili vjerovatno

16 godina
jazika kaže...
passat kaže...

Jasno da moze al recimo on i da hoce skinut npr 30ks tom golfu,to bi se iskreno vuklo ko krepana macka, a druga vazna stvar je ta sto u knjizici i dalje pise orginalan br konja, tj kilovata, a to se moze rijesit jedino atestom,znaci izmjerit snagu motora pa upisat u knjizicu,al neznam koliko bi mu to dopustili,jer tako kako i skine 30ks moze ih nakon toga atesta i dic ponovo,pa mu to nebi dopustili vjerovatno

You speak wisely :D

14 godina
protjeran
passat kaže...
jazika kaže...
passat kaže...

You speak wisely :D

Govorim samo iz iskustva{#}

Radili smo svakojake kombinacije nekolicinu puta{#}

17 godina
Ah ta škola...

joj tih 30konja je sad strasno..

jednostavno kupi auto do 110konja i nemoj se zaje*avati..

uostalom, moje misljenje, da prvi auto treba biti neki stariji jer ako ga i polupas nece ti biti zao (tolko)..

a ako nisi neki tatin sincic pa da neplacas popravke samo udri..koji k ce ti prvi auto golf 5 sa 140konja? da nakom 3000km izletis i polupas pola auta? daj molim te

inace, za 1.5 godinu imam 18 i ciljam na golfa 4..trica mi je prestara, petica "prenova", cetvorka optimalna..a ostali ni za k..

znam da bi za cijenu te cetvorke mogo kupit solidnog passata ili octaviu, al jednostavno necu jer je to za PRVI AUTO pretjerivanje!!

http://zippo-friends-croatia.com/
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...
kakvo pretjerivanje, nije to motor pa da prvo ucis voziti, popadas par puta i onda kupis pilu.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Zar nije lakše onda razlupati 6 godina staru golf 5-icu, nego kupiti novi pa njega razlupati?{#}

Ne znam koji ću auto imati, ali to će biti ili ta 5-ica, ili možda Fiat Bravo, Audi A3 i nešto u tom stilu....

Neki jeftiniji, mali, a da ima "sportskog duha" :D

16 godina
Hacker002 kaže...

joj tih 30konja je sad strasno..

jednostavno kupi auto do 110konja i nemoj se zaje*avati..

uostalom, moje misljenje, da prvi auto treba biti neki stariji jer ako ga i polupas nece ti biti zao (tolko)..

a ako nisi neki tatin sincic pa da neplacas popravke samo udri..koji k ce ti prvi auto golf 5 sa 140konja? da nakom 3000km izletis i polupas pola auta? daj molim te

inace, za 1.5 godinu imam 18 i ciljam na golfa 4..trica mi je prestara, petica "prenova", cetvorka optimalna..a ostali ni za k..

znam da bi za cijenu te cetvorke mogo kupit solidnog passata ili octaviu, al jednostavno necu jer je to za PRVI AUTO pretjerivanje!!

Nije to sendvic da to tako uzimas

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice