Joj koji danas dan bio u školi(jedan od najgorih do sada), pisao test iz zemljopisa, poslije testa ogovarao zemljopis onda sam pisao ispravak iz matematike i odgovarao mjerenja u elektrotehnici i za sve to sam učio samo jedan dan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam piso ispravak iz matematike, molim Boga za 2 . Kod nas ak imas samo iz jednog testa negativnu ocjenu, zaključit će ti jedan.
Danas sam piso ispravak iz matematike, molim Boga za 2 . Kod nas ak imas samo iz jednog testa negativnu ocjenu, zaključit će ti jedan.
Pa mislim da je tako i svugdje, moraš svaki test imati ispravljen da bi imao 2.
evo ovo su moje ocjene za polugodište : hrvatski 5, matematika 5, (šugavi) engleski 3, osnove 5( kod profesorice kod koje više od pola razreda ima 1), fizika 5, povijest 5, geografija 4 (moglo je i bolje al hebiga sam smo jedan test pisali i nismo imali šanse za odgovarati) ,mjerenja 5, materijali 5, tjelesni 5, Finomehanika 4 ili 5 ( ako dobijem 5 iz testa onda će biti 5),računalstvo 5, rad. vježbe 5 i vjeronauk 5
stari moj vi se u 1. 2. srednje bodete za dvojku...ne pise vam se lijepo dalje, pogotovo kod studiranja, gdje cete imati 10x vise gradiva, i tezeg...
Kod nas nije :D
Kod mene je malo drugacije.
Iz nekih predmeta moras imat pozitivnu ocjenu iz modula (2>) i proci ces bez obzira koliko imao jedinica
Kod mene je malo drugacije.
Iz nekih predmeta moras imat pozitivnu ocjenu iz modula (2>) i proci ces bez obzira koliko imao jedinica
kod mene isto, moraš imati sve pozitivno da bi imao 2, iako 1 nije negativan broj
Joj koji danas dan bio u školi(jedan od najgorih do sada), pisao test iz zemljopisa, poslije testa ogovarao zemljopis onda sam pisao ispravak iz matematike i odgovarao mjerenja u elektrotehnici i za sve to sam učio samo jedan dan
Geografija, ne zemljopis :)
Na prvom satu geografije u srednjoj se spominje razlika.
Sad se sjetih da je i nama objasnjavala razliku
naziv zemljopis se koristio u pocetku jer je geografija tada bila opisna nauka, sa malo naucnih cinjenica, i zato ima to opis u nazivu (valjda :D)
Sad se sjetih da je i nama objasnjavala razliku
naziv zemljopis se koristio u pocetku jer je geografija tada bila opisna nauka, sa malo naucnih cinjenica, i zato ima to opis u nazivu (valjda :D)
Ma sve to isti k****
el. materijali i komponente i finomehanika ispravljene
jos preostaje hrv i geo al najbrze da cu past :S
CCC dečki, vi sve tu nešto ispravljate, je već tri dana gotov sa školom
Ja idem u 7.razred i imam sve za 4 a iz matke 1 :) munjena učiteljica
@APazinjan
Što je reć da ti je tako "rano" gotovo?
@APazinjan
Što je reć da ti je tako "rano" gotovo?
Čuj, kad se stvari rješavaju na vrijeme :) Zadnji ispit sam pisao u srijedu, sve sam riješio tako da nemam više posla sa školom. Nastava naravno još traje, ali to se svodi na ispravljanje onih koji imaju negativnu ocjenu, ili žele višu.
Šta misliš pod tim prazni hod? Čega?
Npr prazni hod transformatora je kad na sekundar nije spojeno ništa, također i kod motora, kad na rotor nije spojeno ništa i onda radi u praznom hodu. Tj bez opterećenja.
Ne pada mi ništa na pamet.
Šta radite? koje gradivo?
Pa u elektrotehnici se koristi baš taj naziv prazni hod...ja neznam niti jedan drugi naziv za to...
Pa u elektrotehnici se koristi baš taj naziv prazni hod...ja neznam niti jedan drugi naziv za to...
Upravo to. Ne sićan se da smo mi ijedan drugi naziv za to govorili.
mislis metoda praznog hoda? mreze i to?
da nije mozda theveninov teorem?
Zna li ko od vas sta znaci ovo boldirano:
Digitanli woltmetar je elektricni mjerni instrument sa brojcanim pokazivanjem rezultata. U tu svrhu napon treba kvantazirati te je potreban analogni digitalni pretvarac
Zna li ko od vas sta znaci ovo boldirano:
Digitanli woltmetar je elektricni mjerni instrument sa brojcanim pokazivanjem rezultata. U tu svrhu napon treba kvantazirati te je potreban analogni digitalni pretvarac
Kolko ja znam kvantizacija je neki postupak koji primjenjujemo na analogni signal kako bi dobili digitalni....
GOTOVO!
Proša sve!
Uživanje napokon :D
GOTOVO!
Proša sve!
takoderr
jedva cekam subotu da se ubijem :D
GOTOVO!
Proša sve!
takoderr
jedva cekam subotu da se ubijem :D
Ja sam isto gotov (hvala Bogu)....sad samo feštanje....
Gooootovooooooo!!!