Virus,spyware ili nešta treće?

poruka: 6
|
čitano: 1.367
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Problem je sljedeći...u Hijack This-u sam napravio analizu i poslao log file na Hijackthis.de i tamo sam skenirao log file i našao sam jedan file :

O4 - HKLM\..\Policies\Explorer\Run: [MICROSOF-E54802] .vbe

Prikazan je kao nasty i da ga treba izbrisat...jeli taj file stvarno napast ili je to samo jedna od mnoštva aplikacija koja se pokreće s windowsima??

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Možeš li postati kompletan naziv reg ključa?

I pogrešno si napisao makaVeli...

17 godina
neaktivan
RE: Virus,spyware ili nešta treće?

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\explorer\run\MICROSOF-E54802.vbe

Što se tiče imena...znam ja kako se piše al imam naviku umjesto v pisat w pa zato....

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Ako nisi siguran zovi Microsoft pa ih pitaj

I'm a PC and Windows 7 was my idea!
16 godina
TheNinoflay kaže...

ako nisi siguran pogledaj datum zadnjeg posta!

Iz 2008.-e!

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
TheNinoflay kaže...

ako nisi siguran pogledaj datum zadnjeg posta!

Iz 2008.-e!

{#}

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice