Vaša zaštita od napasti (virusi, crvi itd.)?

poruka: 862
|
čitano: 206.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ako netko koristi spyware terminator with antivirus može li mi reći koji mu je najnoviji update database?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 16:46 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

Za real Time protekciju koristim ESET Smart Security 4

Tu je još i Spyware Blaster i Advanced Sistem Security koji nemaju real time protekciju a štite od špijunskih app i opasnih stranica!

Pogotovo Spyware Blaster, njega bi preporučio svima jer je izvrstan u svom poslu!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 16:52 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

Avira i Spyware Terminator.

Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
17 godina
neaktivan
RE: Vaša zaštita od napasti (virusi, crvi itd.)?
MEGATON kaže...

Nisi mi mogao odgovoriti?SmijehNeodlučan
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
neaktivan

Avira i Zone Alarm Pro

17 godina

Evo ti moj Terminator pa vidi sve ok updejtano i uredu mirno spavaj!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

Hvala puno Rambox.

@ Hvala MEGATON.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 20:35 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
MEGATON kaže...

Nisi mi mogao odgovoriti?SmijehNeodlučan
 Oprosti PlačKod mene je ovako.
Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 18:30 (MEGATON).
17 godina

MEGATON prijeđi na novu verziju 2.5 koja je jos bolja i efikasnija od ove 2,3 verzije koju ti imas ovo ti je verzija 2.5 na slici kod mene!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan

Hvala.Osmijeh

16 godina
neaktivan

Antivirusni nod32 firewall comodo

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Koristim Spyware Terminator,e sad treba mi pomoc,kako da izbrisem kada mi najde neki zlocudni fajl?

Ako neko zna neka mi odgovori bio bih mu zahvalan. 

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan

eset smart security i avast (na lapiju avast)

16 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Koristim Spyware Terminator,e sad treba mi pomoc,kako da izbrisem kada mi najde neki zlocudni fajl?

Pa on ti ponudi opciju ukloni po zavrsetku skeniranja.
16 godina
neaktivan

Eset smart security , SpyBot S&D ,XoftSpySe

Imam za poboljsanje rada Tune up Utilities 2009 , Ccleaner

Sasvim sam zadovoljan , nema upada nikakvih , koristim Wot na mozilli i ako nes prodje ovo ocisit :)

Razer Lycosa , Logitech G5 , Steelseries Sibera 7.1 , Steelseries Quick Heavy , Samsung T200
17 godina
neaktivan
AVPR kaže...

Nakon što skeniraš sistem pritisni na REMOVE.

@ Nema na čemu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 17:17 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
AVPR kaže...

Nakon što skeniraš sistem pritisni na REMOVE.
 Puno hvala na odgovoruNamigiva
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
AVPR kaže...

Pa on ti ponudi opciju ukloni po zavrsetku skeniranja.
 HvalaNamigiva
16 godina
neaktivan

zone alarm 8.0 free + avira free  trenutno to, a probao sam puno zaštita, e sad treba li mi neki antispyware još u realnom vremenu?, jer avira nema kao ovaj avg 8 integrirani antispyware!! ili me zone alarm štiti od spywera? sad sam skenirao sa malwarebytes' anti-malware ništa mi nije našlo Cool  a mogu staviti spyware blaster još al onda te puste zaštite usporit ce mi komp skroz, hvala na pomoci

17 godina
protjeran

samo norton av. Za sada besprijekorno; već mjesec i duže...

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

ESET Smart Security 4

Malware Bytes

za sada nemam probema sa virusima

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Imam AVG Free Edition, Ad-Aware i Spybot S&D. Svaki dan mi se AVG update-a a ovo ostalo ja jednom tjedno radim i skeniram diskove, i nikad nisam imo nikavih problema, na sreću

I zaboravih SpywareBlaster Belji se

Nemogu virovat da neko ima na kompu isto što i ja....Meni svaki put kad instaliram nod pojede mi komp. :D
Očito nemam sreće sa nodom.
16 godina

Sada koristim Aviru,Advanced SystemCare-program za čišćenje računala od spyware-a i raznog smeća i CCleaner također program za čišćenje računala od raznog smeća.I zadovoljan sam.

Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
17 godina
protjeran

Dovoljna je samo Avira.

16 godina
neaktivan

Nije dovoljna samo avira,,ako tebi je neka ti bude vidit ćemo koliko ćeš izdržat.      Smijeh

jeli ti avira našla ikad wormića

17 godina
neaktivan

nemam ni jedan antivirusni program već 2 mjeseca

nije mi se dalo stavljat Smijeh¸

16 godina
neaktivan

nod32+spybot

iako se nesijecam kad sam zadnji put skenirao comp

Ivan
16 godina

Imam zone alarm internet security + Ad aware anniversary edition. Čovječe, kako mi je Zone alarm usporio sistem! Nije za vjerovat! Najobičnije radnje moram čekat barem 10 puta duže. Prebolesno!

download do besvijesti!!!
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

nemam ni jedan antivirusni program već 2 mjeseca

nije mi se dalo stavljat Smijeh¸

He.. he.. he..

Ako ti ulete trojan kido ili trojan zlob, bice rock'n' rolla.
ne trebaju ti av. ako imas ukljucen windowsov firewall ili koristis linux operativni sistem( vjerujem 99.9% da ne koristis linux).

Ali ako si cesto na sumnjivim site-ovima i ako si na torrentu i ako ti donose prijatelji svoje  usb stikove, onda se zastiti sa necim npr. avira free i malwarebytes.

Don't be surprise when a crack in the ice appears under your feet
17 godina

Avira, Spybot Srč n' Distroj (znam kako se piše da) :D

Bolje ispasti budala nego iz aviona.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice