Ako netko koristi spyware terminator with antivirus može li mi reći koji mu je najnoviji update database?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za real Time protekciju koristim ESET Smart Security 4
Tu je još i Spyware Blaster i Advanced Sistem Security koji nemaju real time protekciju a štite od špijunskih app i opasnih stranica!
Pogotovo Spyware Blaster, njega bi preporučio svima jer je izvrstan u svom poslu!!
Avira i Spyware Terminator.

Avira i Zone Alarm Pro

MEGATON prijeđi na novu verziju 2.5 koja je jos bolja i efikasnija od ove 2,3 verzije koju ti imas ovo ti je verzija 2.5 na slici kod mene!!!
Antivirusni nod32 firewall comodo
Koristim Spyware Terminator,e sad treba mi pomoc,kako da izbrisem kada mi najde neki zlocudni fajl?
Ako neko zna neka mi odgovori bio bih mu zahvalan.
eset smart security i avast (na lapiju avast)
Koristim Spyware Terminator,e sad treba mi pomoc,kako da izbrisem kada mi najde neki zlocudni fajl?
Eset smart security , SpyBot S&D ,XoftSpySe
Imam za poboljsanje rada Tune up Utilities 2009 , Ccleaner
Sasvim sam zadovoljan , nema upada nikakvih , koristim Wot na mozilli i ako nes prodje ovo ocisit :)

zone alarm 8.0 free + avira free trenutno to, a probao sam puno zaštita, e sad treba li mi neki antispyware još u realnom vremenu?, jer avira nema kao ovaj avg 8 integrirani antispyware!! ili me zone alarm štiti od spywera? sad sam skenirao sa malwarebytes' anti-malware ništa mi nije našlo a mogu staviti spyware blaster još al onda te puste zaštite usporit ce mi komp skroz, hvala na pomoci
samo norton av. Za sada besprijekorno; već mjesec i duže...
ESET Smart Security 4
Malware Bytes
za sada nemam probema sa virusima
Imam AVG Free Edition, Ad-Aware i Spybot S&D. Svaki dan mi se AVG update-a a ovo ostalo ja jednom tjedno radim i skeniram diskove, i nikad nisam imo nikavih problema, na sreću
I zaboravih SpywareBlaster
Sada koristim Aviru,Advanced SystemCare-program za čišćenje računala od spyware-a i raznog smeća i CCleaner također program za čišćenje računala od raznog smeća.I zadovoljan sam.
Dovoljna je samo Avira.
Nije dovoljna samo avira,,ako tebi je neka ti bude vidit ćemo koliko ćeš izdržat.
jeli ti avira našla ikad wormića
nemam ni jedan antivirusni program već 2 mjeseca
nije mi se dalo stavljat ¸
nod32+spybot
iako se nesijecam kad sam zadnji put skenirao comp
Imam zone alarm internet security + Ad aware anniversary edition. Čovječe, kako mi je Zone alarm usporio sistem! Nije za vjerovat! Najobičnije radnje moram čekat barem 10 puta duže. Prebolesno!
nemam ni jedan antivirusni program već 2 mjeseca
nije mi se dalo stavljat ¸
Avira, Spybot Srč n' Distroj (znam kako se piše da) :D