USB antivirus???

poruka: 11
|
čitano: 3.250
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB antivirus???
pitanje

zelio bi na svoj kompjutor instalirati av- program il nesta tome slično koji bi:

1. spriječio autorun

2. djelovao kao antivirus, da mi neda otvoriti zaražene fileove

3. da ne utječe na običan antivirus( da mogu imati taj program i jos npr. nod32!)

najvažnije mi je ovo 1.

molim prijedloge

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 18:01 (Somebody).
16 godina
neaktivan
USB antivirus???

nema to

16 godina
neaktivan
USB antivirus???

pa šta nije bila jednom tema u BUG-u o sigurnosnim programima koji su uglavnom orijentirani na USB?

17 godina
RE: USB antivirus???
Somebody kaže...

zelio bi na svoj kompjutor instalirati av- program il nesta tome slično koji bi:

1. spriječio autorun

3. da ne utječe na običan antivirus( da mogu imati taj program i jos npr. nod32!)

najvažnije mi je ovo 1.

molim prijedloge

1. Pa za prvo isključi autorun ručno.
( start>run>gpedit.msc
   gpedit.msc>computer configuration>administrative templates>system> turn off autoplay> properties pa enabled (stavi enabled jer te pita da li da ISKLJUCI autoplay))
2. Nijedan dobar antivirus neće dopustiti otvaranje zaraženih fajlova. Moja preporuka Kaspersky, Norton ili Avast.
3. Ako imaš jedan antivirus, ne treba ti drugi (dva se međusobno znaju zezati, usporavaju), a pod 1. ne utječe na AV.

Stavi si i SpyBot Search & Destroy, dobar je alat. Pozz.
No skill, just 191x7!
16 godina
neaktivan
USB antivirus???
autorov komentar

a kaj ja na svakom usb-u moram posebno iskljućivat autorun?

ako da, dal se moze s jednim potezom iskljucit autorun za bilo koji usb koji cu ikad stavit u komp?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
USB antivirus???

Mislim da ako isključiš autorun se neće ni CD/DVD-i koji imaju autorun moći pokrenuti!Morati ćeš ručno! Dakle to se primjenjuje na sve, ne samo na usb.

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
protjeran
Somebody kaže...

1. spriječio autorun

najvažnije mi je ovo 1.

molim prijedloge

1.mozes manualno sprijeciti autorun a evo i link na našem jeziku
2. to ne postoji
3.ni to ne postoji, jedino anti spyware sto ne pikamo kao antivirusa, ali kloni se Spy Shreddera koji je trojanac, a preporucujem ti Ad-Aware
17 godina
neaktivan
USB antivirus???

191x7, ovo tvoje mu neće isključiti autorun nego autoplay. Autoplay otvara dijalog prilikom

ubacivanja CD/DVD/USB-a sa opcijama za pregledavanje sadržaja, prženje...

A autorun pokreće komandu u autorun.inf fajlu.

Isključit ga možeš ovako (ne obaziri se na nekoliko komentara na dnu...).

Jaunty user :)
16 godina
neaktivan
USB antivirus???

Usb Disk Security. Sjajan mali prog za sprječavanje širenje virusa putem sticka.

Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan

Nod32 verzije 4.0.xxx kao i Eset Smart Security v 4.0.xxx imaju točno to šta tražiš. Ako je tvoj v4 pogledaj u setup-u.

17 godina
neaktivan
USB antivirus???

ninja pendisk

hth

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice