Avast je poskočio!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Adguard adblocker, addon
U kojem intervalu vam se inače nadograđuju oni filteri ?
Naime, pitam jer se meni uopće ne nadograđuju sami , nego jedino kad kliknem
ručno onda se nadograde .... Ja ih imam na chromeu i firefoxu pod linuxom .....
Poslao sam i upit njihovom suportu al nisu baš brzi u odgovoru...
Uskoro stize i tutorijal na ToolWiz Time Freeze ... Otvoriću novu temu da ne spamam po ovoj Nakon AOMEI,Sandboxie i Android dođe i Toolwiz na red. Ili Shadow Defender? Kaj vi kažete ?
4 | Shadow Defender |
---|---|
5 | Toolwiz Timefreeze |
Uskoro stize i tutorijal na ToolWiz Time Freeze ... Otvoriću novu temu da ne spamam po ovoj Nakon AOMEI,Sandboxie i Android dođe i Toolwiz na red. Ili Shadow Defender? Kaj vi kažete ?
Evo jedan članak na tu temu staru točno 3god.
http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/virtualizacija-sto-kako-zasto.html?m=1

Evo jedan članak na tu temu staru točno 3god.
http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/virtualizacija-sto-kako-zasto.html?m=1
Thx. dodaću u tutorijal :)
Pa da zaslužuje vjerovatno bi tako i stavili!?
Adguard adblocker, addon
U kojem intervalu vam se inače nadograđuju oni filteri ?
Naime, pitam jer se meni uopće ne nadograđuju sami , nego jedino kad kliknem
ručno onda se nadograde .... Ja ih imam na chromeu i firefoxu pod linuxom .....
Poslao sam i upit njihovom suportu al nisu baš brzi u odgovoru...
Gledam SAD na poslu i ovakvo je stanje:
English filter - 23.3.
Spyware filter - 13.3.
Social media - 18.3.
German filter - 23.3.
Ali tu se bas ne surfa pa možda zbog toga
UPDATE:
Dodao upravo EasyPrivacy i Malware Domains

Pa da zaslužuje vjerovatno bi tako i stavili!?
Takvi testovi su uobičajeno plaćeni = toliko para toliko muzike. Najbolje je uvjeriti se sam. Ti si član MalwareTips i na Virus Exchange ESET rastura od plaćenih, dok besplatni to su Qihoo najčešće.Koristio sam lično ESET van VM i oduševljen sam. Oni se ne reklamiraju kao Bitdefender ili neki drugi,cijenim to što naplaćuju svoje proizvode, moraju i oni od nečeg zaraditi.
Adguard
Da, nije im refresh jača strana. Moj pc je cjeli dan u pogonu i nije se automatski osvježio od jučer. Vidim i screenshot kaj je jučer kolega postavio da su mu isto po par dana stari filteri. A kao trebalo bi svakih 12 sati.
Adguard
Da, nije im refresh jača strana. Moj pc je cjeli dan u pogonu i nije se automatski osvježio od jučer. Vidim i screenshot kaj je jučer kolega postavio da su mu isto po par dana stari filteri. A kao trebalo bi svakih 12 sati.
Evo mojih:
btw: Kaj to znači "360 AntiVirus (QVM)"
Google kaže da je to engine koji koristi Qihoo.

Prema slikama na testu čini se da su ovako testirali:
360 IS je bez qvm ali sa uključenim Bitdefender enginom
360 AV je s QVM i bez ijednog drugog ( bez avire i bitdefendera)
Moze preporuka najboljih alata za ciscenje racunara od virusa,imam racunar na poslu koji nije spojen na internet a zarazen je svim mogucim,mislim da je najbolje neki portabilni skener da bacim na USB pa sa usb-a?
Moze preporuka najboljih alata za ciscenje racunara od virusa,imam racunar na poslu koji nije spojen na internet a zarazen je svim mogucim,mislim da je najbolje neki portabilni skener da bacim na USB pa sa usb-a?
1. Malwarebytes Anti-Malware
2. Emsisoft Emergency Kit (portabilan)
3. HitmanPro
4. Dr. Web CureIt!
5. Comodo Cleaning Essentials
6. AdwCleaner (portabilan)
7. Junkware Removal Tool (portabilan)
...
Moja preporuka ti je da na računalu s internetom skineš Emsisoft Emergency Kit, postaviš ga na USB, pokreneš i updateaš. Kasnije samo USB ubaci u drugi komp i to je to...
Iz vlastitog iskustva preporučujem kombinaciju EEK i AdwCleaner.
Hvala,skinut cu ih sve,pa ici jedan po jedan ;)
Hitman Pro je najbolji i imaš 30dana da skeniraš i uklanjaš malwere ;)
SAVIJET: Ako ti je PC stvarno jako zaražen, najbolje ti je napraviti reinstalaciju winsa sa formatiranjem diska...tada češ biti ziher čišt!!!
Ajde kad se toliko spominje taj Adguard pa da ga isprobam.Prevencije radi,prije instalacije idem uploadat file na VT kad ono ..... (fotka ispod)
Pa pogle malo koji igrači su ga detektirali
Bez brige, to je false positive detekcija
Ajde kad se toliko spominje taj Adguard pa da ga isprobam.Prevencije radi,prije instalacije idem uploadat file na VT kad ono ..... (fotka ispod)
To je FP i mi ne govorimo o programu nego dodatku za browser.
Pa pogle malo koji igrači su ga detektirali
Bez brige, to je false positive detekcija
Ma nema kod mene cile mile.My way or the highway
To je FP i mi ne govorimo o programu nego dodatku za browser.
Znam da se priča o addonu al sam htio isprobat "Adguard for Windows"
@andi ovo je beta verzija koja nije jos dostupna.

Evo tut na timefreeze
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/tut-toolwiz-timefreeze/223694.aspx

Zašto mi 360 TSE neće pokrenuti Chrome u Sandboxu?
Je li 64-bit Chrome ? Isto sa Sandboxie ako je 64-bit chrome.