Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.121.234
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Najbolji besplatni antivirus 2014. godine je:

5 Avast
8 Avira
0 Panda
3 Comodo
0 ZoneAlarm
0 BitDefender
2 MSE/Windows Defender
10 Qihoo 360
0 AVG
1 neki drugi... (napišite koji)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 19:34 (Marko :D).
17 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Silwncer kaže...

Ne preporučujem baidu jer ga je teško deinstalirati,samo format pomaže.Još je u memoriji i u trayu iako je deinstaliran.

Stavio sam ga sad na virtualku sa Win Xp

....a zatim sam isao deinstalirat.

Prvo sam izasao iz programa desnim klikom na njegovu ikonu pored sata i EXIT.

Zatim sam ga pokusao ukloniti s Geek Uninstaller-om i nije htio, pa sam probao preko Control Panel-a ->Add or Remove Programs i takodjer nije htio.

Onda sam pokrenuo onaj njegov Uninstaller

Deinstalacija je uredno prosla, nakon toga sam napravio restart i pogledao da ga ima u procesima i tray-u

Kao sto se vidi sa slike sve je uredno uklonjeno.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
odjavljen

Ja ovdje pričam o kineskoj verziji,ali 2014 verzija se nije dala deinstalirati.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
15 godina
neaktivan
osvit kaže...

SMMMC3X...promotivni ključ, radi još 219 dana, za Bitdefender total security. Ako tko želi probat ga, odličan je...

Evo ljudi sto cete bolje za bespla...udri narode ;)

10 godina
neaktivan

Bitdefender sigurno najgori AV  koji se placa, njega bi opet imao jedino kad bi meni netko plaćao da ga imam, Avast free je miljama ispred njega..

Evo ja sam zadnjih mjesec dana na 360 TS-u i nikad nikih problema s njim ili na kompu  (imam na njemu dodatno ukljucene enigme od avire)

požuri polako
14 godina
protjeran
as123 kaže...

Bitdefender sigurno najgori AV  koji se placa, njega bi opet imao jedino kad bi meni netko plaćao da ga imam, Avast free je miljama ispred njega..

Evo ja sam zadnjih mjesec dana na 360 TS-u i nikad nikih problema s njim ili na kompu  (imam na njemu dodatno ukljucene enigme od avire)

Kod Bitdefendera jedini problem predstavlja nevjerojatno velik broj bugova.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
16 godina
neaktivan

Nemojte generalizovat. Kao sto bunkermax rece:

Zlatno pravilo: Probati par dana neko AV rjesenje pa vidjeti kako se ponasa na PC-u.

Svaka masina je prica za sebe.

Win 8.1 Pro, ESET, Hitman Pro, OpenDNS
12 godina
protjeran

Jeste čitali ovih dana o tvornickom malweru unutar lenovo oem instalacije  ?

Zato uvjek volim oem zamijeniti čistom instalacijom  :

http://podsistem.blogspot.com/2015/02/oem-windows-clean-install.html?m=1

12 godina
odjavljen

Zašto neki brane Bitdefender, jeste ima odličnu detekciju ali program je totalna katastrofa. Usporava web browsing, troši mnogo memorije,i ponekad nema pristupa internetu. Zato se klonim Bitdefendera i radije bih koristio Norton koji imam kao trial.

12 godina
protjeran

Sjećaš se prije desetak godina norton sistem worksa, koji je to bio uteg za pc....   Današnji norton antivirus je odličan...

Inače, dosta često se kod antivirusa zanemari prilikom ocjenjivanja segment brzine i kvalitete sluzbene podrške.  Kod comoda mi je to bilo katastrofa, kod avasta su mi bili spori-dan dva do odgovora, a kod eseta i nortona je na vrhunskoj razini : telefonom mailom ili chatom, problem kreću odmah rješavati.  Za one koji neznaju engleski, super je kaj za eset sve odradite na hr jeziku sa lokalnim predstavnikom koji pruža usluge podrške,prodaje i prevođenja tog antivirusa....

12 godina
odjavljen

Norton se popravio s godinama ,Eset i Norton su mi omiljeni plaćeni antivirusi.

16 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Zašto neki brane Bitdefender, jeste ima odličnu detekciju ali program je totalna katastrofa. Usporava web browsing, troši mnogo memorije,i ponekad nema pristupa internetu. Zato se klonim Bitdefendera i radije bih koristio Norton koji imam kao trial.

Sve to stoji i slazem se, imao sam sva ta iskustva s njim, zadnju verziju nisam ni probao, ali postoje i racunari na kojima Bitdefender radi bez tih problema.

Win 8.1 Pro, ESET, Hitman Pro, OpenDNS
14 godina
Nautilus kaže...
Silwncer kaže...

Sve to stoji i slazem se, imao sam sva ta iskustva s njim, zadnju verziju nisam ni probao, ali postoje i racunari na kojima Bitdefender radi bez tih problema.

Hebeš AV koji radi na svakom računalu drugačije i kad ga instaliraš ne znaš kako će se ponašati. Isprobao sam ga nekoliko puta i ona njegova prva mjesta na ljestvicama mi više ne znače ni pet para.

12 godina
odjavljen
vrinho kaže...
Nautilus kaže...
Silwncer kaže...

Hebeš AV koji radi na svakom računalu drugačije i kad ga instaliraš ne znaš kako će se ponašati. Isprobao sam ga nekoliko puta i ona njegova prva mjesta na ljestvicama mi više ne znače ni pet para.

ESET,Kaspersky,BullGuard,Emsisoft,Norton, možda i AVG su meni najbolji plaćeni antivirusi. Bitdefender uzrokuje više problema nego AVG. S obzirom da nikad nisam koristio AVG, kakva su iskustva s njim ?

12 godina
protjeran

Ako se nevaram,  djigi je na blogu obradio AVG...

Meni je čudan i nekako mi ne ulijeva povjerenje..

Možda smo se navikli na visoke ljestvice koje dosežu jači igrači pa nam je sve ispod toga nezadovoljavajuce...

14 godina
Silwncer kaže...

ESET,Kaspersky,BullGuard,Emsisoft,Norton, možda i AVG su meni najbolji plaćeni antivirusi. Bitdefender uzrokuje više problema nego AVG. S obzirom da nikad nisam koristio AVG, kakva su iskustva s njim ?

AVG sam koristio kratko vrijeme prije 2 godine. Počeo komp ''kašljucati'' a i nisu mu bili neki reviewi po detekciji pa sam ga izbrisao, mislim da sam onda Bitdefender stavio i odskenirao s njim i MBAM-om.... Uglavnom, propustio je neke ''viroze'' koji su bili razlog tog kašlja. Kakav je sad, nemam pojma.

12 godina
protjeran

Baidu, qiho, pa sad ovaj fish od lenova...  Nisam nikad baš naginjao kinezima, a svakih par mjeseci izađe nešto što mi samo pojača china paranoju  ...

:-)

10 godina
protjeran

Taman ga instaliram (bitdefender) i onda naiđem na hrpu foruma gdje ga svi od reda pljuju. Kako ga maknuti? Jel dovoljno uninstalirati preko control panela, ili ga treba s nekim alatom?

Koji je onda stabilan i pouzdan IS?

12 godina
odjavljen

360 IS je dovoljan a ujedno i besplatan.Možeš ga obrisati sa njihovim deinstalerom.

14 godina
protjeran
Silwncer kaže...

360 IS je dovoljan a ujedno i besplatan.Možeš ga obrisati sa njihovim deinstalerom.

Bitdefenderov uninstaler mi je donio samo probleme. Sva sreća da sam imao restore point. Najbolje je preko Control Panela.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
odjavljen

Bitdefender je zakon, pa nije uzalud prvi na brojnim službenim i neslužbenim ljestvicama i ne može ih svih podmititi, onda bi svaka fima dala malo više love i eto. Ne koriste uzalud brojni AV njihov engine. Zašto ga koriste? Da su drugi bolji valjda bi koristili njih.

Imam ga instaliranog i nikakvih problema nisam imao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 16:45 (osvit).
14 godina
protjeran
osvit kaže...

Bitdefender je zakon, pa nije uzalud pvi na brojnim službenim i neslužbenim ljestvicama, ne koriste uzalud brojni AV njihov engine.

Imam ga instaliranog i nikakvih problema nisam imao.

Ti si onda stvarno jedan od rijetkih.

10 godina
neaktivan

Uvijek logično ovisi i o korisniku šta radi na računalu....

evo slike sta je meni BitdefenderTS pustio na računalo, a jos bolje, ja obavim full scan na najjačim postavkama ali on i dalje nista nije detektirao...

inače u zadnje vrijeme kad skeniram neku sumnjivu datoteku na virustotal  ako je omjer otkrivanja manji od recimo 30/57 on nije među onih 30.

rezultat nakon brisanja svega sto je Hitman našao rezultat nakon brisanja svega sto je Hitman našao
požuri polako
14 godina
protjeran
17 godina
bunkermax kaže...

Ako se nevaram,  djigi je na blogu obradio AVG...

Meni je čudan i nekako mi ne ulijeva povjerenje..

Možda smo se navikli na visoke ljestvice koje dosežu jači igrači pa nam je sve ispod toga nezadovoljavajuce...

AVG mi je na defaultnim postavkama (a to su postavke kako svi AV testovi rade recenzije) onako - klasika nista narocito (imao mi je OK detekciju na neke web stranice, na kojima drugi AV programi ne reagiraju, znaci prepoznaje kada je nesto maliciozno ubaceno na web stranici) ali AVG ima barem mogucnost namjestanja BB (ili kako se vec to zove kod njih) za razliku od nekih drugih AV programa koji uopce nemaju tu mogucnost i u principu se oslanjaju samo na svoju bazu definicija (npr. Avira) i to sam napisao u recenziji.

Radi se o onoj opciji Identity Protection koja je na defaultnim postavkama namjestena da regira samo na potvrdjene prijetnje ali kada se ta postvaka promijeni da reagira na sve prijetnje onda AVG (uz pomoc korisnika) postaje jako dobra zastita protiv malicioznih stvari koje AVG nema u svojoj bazi (mozda je moguce dobit i neki FP).

ZAKLJUCAK SA BLOGA:

AVG me je zaista ugodno iznenadio svojim načinom zaštite tj. prvenstveno svojom komponentom Identity Protection koja kad se promijeni s defaultne postavke na "Always prompt" ili "Automatically quarantine detected threats" cjelokupna zaštita se podiže na viši nivo.
Moram priznat da se AVG osjeti na PC-u ako se instalira sve što on nudi i mislim da kada bi se kod instalacije ostavilo samo ono što je potrebno (a to je Identity i Web) da bi utjecaj na PC bio puno manji.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 18:14 (djigibao).
12 godina
odjavljen

"AVG mi je na defaultnim postavkama"

Jel ti ovo koristiš AVG na svome PC ? Imas li problema s njim (smrzavanja,BSOD...)? Da li ga preporučuješ ?

15 godina
Mazga kaže...

Taman ga instaliram (bitdefender) i onda naiđem na hrpu foruma gdje ga svi od reda pljuju. Kako ga maknuti? Jel dovoljno uninstalirati preko control panela, ili ga treba s nekim alatom?

Koji je onda stabilan i pouzdan IS?

Ne budi "Mazga" i vjerovati sve šta drugi kažu jer šta meni npr.radi problem,tebi može savršeno raditi i zato lijepo ti isprobaj BitDef i nakon par dana sam zaključi jel ti odgovara ili ne!

Some people are so poor... all they have is money!
15 godina

Trebao bi preporuku nekog dobrog antivirusa, koji ne trši puno resursa, trenutno imam microsoft essentials, ali za njega nisam siguran dali radi ili ne

12 godina
odjavljen

Stavi si Avast free,dovoljan ti je ali prije instalacije obriši MSE. Registracija je potrebna.

16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Trebao bi preporuku nekog dobrog antivirusa, koji ne trši puno resursa, trenutno imam microsoft essentials, ali za njega nisam siguran dali radi ili ne

Free:

Avast

360IS

Avira

Panda Free

Plaćeni:
NOD32 / ESET Smart Security

Norton

Kaspersky

Ovo su moje preporuke, ako netko ima još neki neka ga nadoda.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice