Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.128.922
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Ultimativna antivirus tema - P&O

Korporativna sigurnost 2015 , konferencija

http://www.carnet.hr/novosti/novosti?news_id=3517

12 godina
odjavljen

G data, Emsisoft i F Secure su se popravili tijekom godina,baš kao i Norton.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
15 godina
neaktivan

sta je bilo sa NIS?Postoji li jos ili sada ima samo (Symantec) Norton Security.I kako se poazao novi Norton Security.

15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Mazga kaže...

I na kraju opet ništa ne znam :D

Taman mi se čini da ću odabrati bitdefender, a sad ispada da je buggy. To se tako kroz verzije provlači, ili samo zadnja?

Prije par godina kad sam bio na win i više pratio situaciju vladalo je mišljenje da g-data, emsisoft, f-secure, McAfee I sl. nisu vrijedni instaliranja zbog puno false positive. Kakva je sad situacija, s obzirom da sam dobio preporuku za emsisoft i f-secure i da su cjenovno povoljniji? Vidim po testovima da rasturaju što se same detekcije tiče.

Kolega osobno koristim Emsisoft, i nemam nikakvih problema sa FP...popravili su i RAM opterecenje tako da rijetko kad ide preko 100MB. Evo meni trenutno u idlu je 14mb. Svakako preporuka. 

17 godina
Stranica Jamiea Olivera servirala malware

Web sajt JamieOliver.com poznatog i popularnog istoimenog kuhara, nedavno je servirao zlonamjerni softver svojim posjetiocima. Da je sajt zaražen, otkrila je antivirusna kompanija Malwarebytes tokom rutinske provjere najnovijih propusta.

Sajt je kroz propuste u Javi, Flashu i Silverlightu na računare posjetilaca skidao alat koji je naknadno inficirao računare Dorkbot trojancem. Dotični je, pak, mogao navući korisnike na download lažnih zaraženih nadogradnji za Flash i Microsoft Security Essentials.

Da bude gore, sajt Jamiea Olivera ima oko 10 miliona posjetilaca mjesečno. Izvor "zaraze" je sabotirana javaskripta na sajtu.

Budući da je Malwarebytes blagovremeno obavijestio njegove administratore o problemu, trojanac je već uklonjen.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
odjavljen
rexi kaže...

sta je bilo sa NIS?Postoji li jos ili sada ima samo (Symantec) Norton Security.I kako se poazao novi Norton Security.

Norton Antivirus se više ne razvija, Norton Internet Security je Norton Security, a Norton 360 je sad Norton Security with Backup. Za business ima Symantec  Endpoint Protection.

12 godina
odjavljen
Sentry kaže...
Mazga kaže...

I na kraju opet ništa ne znam :D

Taman mi se čini da ću odabrati bitdefender, a sad ispada da je buggy. To se tako kroz verzije provlači, ili samo zadnja?

Prije par godina kad sam bio na win i više pratio situaciju vladalo je mišljenje da g-data, emsisoft, f-secure, McAfee I sl. nisu vrijedni instaliranja zbog puno false positive. Kakva je sad situacija, s obzirom da sam dobio preporuku za emsisoft i f-secure i da su cjenovno povoljniji? Vidim po testovima da rasturaju što se same detekcije tiče.

Kolega osobno koristim Emsisoft, i nemam nikakvih problema sa FP...popravili su i RAM opterecenje tako da rijetko kad ide preko 100MB. Evo meni trenutno u idlu je 14mb. Svakako preporuka. 

>100MB je kada vrši update pa čak  i do 200MB.

16 godina
neaktivan

Opet vi o RAM-u.....yebate, kaj svi imate samo 512 megi ili gigu na mašinama?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 20:21 (siketa).
12 godina
odjavljen

Imam ja 1GB i koristim norton koji troši do 15MB max.

Laptop ima 4GB i na njemu je Avast IS.

12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Što mislite o ovom kuponu

http://www.retailmenot.com/view/avg.com

4 godine besplatno za AVG internet security 2015

da li je to legalno?Da li se isplati iskoristiti?tj da li se dobije stvarno AVG IS 2015 

10 godina
protjeran

Popust 10€ na 1god licencu

17 godina
mariosmb1 kaže...

Pozdrav!

Što mislite o ovom kuponu

http://www.retailmenot.com/view/avg.com

4 godine besplatno za AVG internet security 2015

da li je to legalno?Da li se isplati iskoristiti?tj da li se dobije stvarno AVG IS 2015 

Probaj pa nam javi....

Ako oces koristit AVG IS bio je jedan giveaway koji je poklanjao AVG na godinu dana - vise o tome ovdje

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
protjeran

Gledam od jučer po netu testove, recenzije i redom je sve Bitdefender IS 2015 rasturio, nitko ne spominje bugovitost. Može primjer te bugovitosti?

12 godina
odjavljen

Oni kupuju testove . Koliko para toliko muzike.

10 godina
protjeran
Silwncer kaže...

Oni kupuju testove . Koliko para toliko muzike.

pa nisuvaljda sve kupili? službene i neslužbene (youtube)?

12 godina
odjavljen

Samo testove od AVTEST i AVC.

15 godina
neaktivan

Prijatelju sam prije  skoro godinu dana instalirao BD total security (tad 2014. sada je na 2015.) I kad ga god pitam dali ima problema, kaze da je super zadovoljan. Covjek je software developer u siemensu tako da se ne radi o misljenju nekog tko nezna sta radi, i na masini ima sve i svasta instalirano i sve mu radi.

meni npr obicni popcorn time program sa kaspersky nezeli normalno raditi :/. Sto ljudi sa sto navika i potreba tako da svakako treba program dobro isprobati prije bilokakve kupnje. Mozda tek u 29. danu trial-a instaliratecnest bitno i to se uspostavi da ne radi i promjeni vam misljenje o programu (naravno podrazumjeva se da cete se potruditi osposobiti to sto neradi).

10 godina
protjeran

Hvala, samo mi jedna stvar upada u oko - zašto si software developeru instalirao ti, a ne sam?

12 godina
protjeran

@mazga

Nije pravilo da ako nešto nama desetorici dela fantastično, da bu i tebi tak.  Dosta je jedan nekompatibilni drajver ili proces nekog programa pa da ti se antivirus ponaša drugačije nego na mom kompu.

Najbolje rješenje ćeš dobiti ako više antivirusa probaš po bar desetak dana i pritom maximalno koristi računalo.  Tek tada buš vidio koji se najbolje ponaša na tvojoj konkretnoj kombinaciji hardvera i softvera.

15 godina
neaktivan
Mazga kaže...

Hvala, samo mi jedna stvar upada u oko - zašto si software developeru instalirao ti, a ne sam?

Pa zato sto on zna da ja pratim review-e o AV-ovima...citam postuove po forumima i naravno ovdje...pa me pitao dali imam neki za preporuciti. Nasao sam svojedobno licencu na net-u i dao pa neka proba. Naravno u medjuvremenu sam ja isprobao njih 10 sigurno dok je on ostao pri BD. 

14 godina
Sentry kaže...
Mazga kaže...

Pa zato sto on zna da ja pratim review-e o AV-ovima...citam postuove po forumima i naravno ovdje...pa me pitao dali imam neki za preporuciti. Nasao sam svojedobno licencu na net-u i dao pa neka proba. Naravno u medjuvremenu sam ja isprobao njih 10 sigurno dok je on ostao pri BD. 

Kakva je Avira?Koji trenutno Free Antivirus preporučate?

15 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...
Sentry kaže...
Mazga kaže...

Kakva je Avira?Koji trenutno Free Antivirus preporučate?

Avast, Avira, Panda, svi su oni tu negdje. Koji god odabereš nećeš pogriješiti.

17 godina
3n3m1 kaže...
Koji trenutno Free Antivirus preporučate?

Pored ovih gore preporucanih ja bi jos nadodao par Kineskih:

360 Total Security

360 Internet Security

Baidu Antivirus 2015

14 godina
djigibao kaže...
3n3m1 kaže...
Koji trenutno Free Antivirus preporučate?

Pored ovih gore preporucanih ja bi jos nadodao par Kineskih:

360 Total Security

360 Internet Security

Baidu Antivirus 2015

Skidam Aviru jer je pokupila dosta dobre ocijene na netu kao najbolji uz 360 Total security.

14 godina
protjeran
3n3m1 kaže...

Skidam Aviru jer je pokupila dosta dobre ocijene na netu kao najbolji uz 360 Total security.

Sve to trebaš uzeti cum grano salis. To varira na svakodnevnoj bazi.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 18:25 (NiramX).
15 godina
neaktivan

Koliko vidim 360 TS odlicno radi, moj glas ide njemu, iako volim i Avast ;). Ugl. nemozes pogrijesiti niti sjednim :)

12 godina
odjavljen

Ne preporučujem baidu jer ga je teško deinstalirati,samo format pomaže.Još je u memoriji i u trayu iako je deinstaliran.

14 godina
Sentry kaže...

Koliko vidim 360 TS odlicno radi, moj glas ide njemu, iako volim i Avast ;). Ugl. nemozes pogrijesiti niti sjednim :)

Da 360 TS rastura na recenzijama,instalirao Avast i previše prostora mi instalacija oduzima pod C diskom pošto je slobodno cca:6GB odmah oduzme 1GB i opazio sam da mi često ponestaje na istome c disku slobodan prostor pa sam skužio da je krivac avast s njegovim restore pointom i ostalim glupostima,uostalom opcija ima puno ali teško je zaključiti i snači se u njemu što ti treba ili ne treba,s prošlim bitdefenderom nisam imao problema oko prostora osim što ponekad zna blokirati wifi karticu,obrisao avast sad ću da vidim kako će se avira pokazati.

12 godina
neaktivan
Sentry kaže...

Prijatelju sam prije  skoro godinu dana instalirao BD total security (tad 2014. sada je na 2015.) I kad ga god pitam dali ima problema, kaze da je super zadovoljan. Covjek je software developer u siemensu tako da se ne radi o misljenju nekog tko nezna sta radi, i na masini ima sve i svasta instalirano i sve mu radi.

meni npr obicni popcorn time program sa kaspersky nezeli normalno raditi :/. Sto ljudi sa sto navika i potreba tako da svakako treba program dobro isprobati prije bilokakve kupnje. Mozda tek u 29. danu trial-a instaliratecnest bitno i to se uspostavi da ne radi i promjeni vam misljenje o programu (naravno podrazumjeva se da cete se potruditi osposobiti to sto neradi).

Bitdefender je defintivno najbolje AV program,pogledajte i vidjet će te da je njihov AV motor u skoro svim AV programima,ta priča o kupovini u testovima je šuplja priča (rekla kazala - babe tako vole raditi),bez i jednog argumenta. 

Pozivam sve koji misle da se radi o namještaljci da iznesu konkretne dokaze ili da se vrate u jaslice...

15 godina
odjavljen

SMMMC3X...promotivni ključ, radi još 219 dana, za Bitdefender total security. Ako tko želi probat ga, odličan je...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice