ovako zanima me nemam nikakav av program jel mi je jednostavno nepotrebno bilo do sad i sikdam puno i sve a sad evo malo mi se poceo smrzavat komp pa ga moram resetirat i tako to znaci zanima me koji bi bilo najbolje uzet free i ako moze link pa poskenirat to prije sam koristio avg i aviru al eto zanima me koji vi preporucate da je najbolja besplatna verzija..:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi avast! Free Antivirus i nemaš problema...
Pozdrav.
Zelim upozoriti na Avast Free (7.0.1474) da ima nekih problema na windows 8 jer mi je crashao pc. I imam jos jedno pitanje u vezi Cisa 6. Kako otvoriti port za utorrent u njemu?
Na proslim verzijama sam znao a u sestici se bas ne snalazim. Torrente se je vratio na forum
Na ovoj stranici, dana 23, 24, 25 01. 2013 izmedju 15-16h moguce je dobiti besplatnu licencu za Bitdefender Internet Security 2013
Kliknite na ovaj link...
...popunite prazna polja s cim zelite, samo stavite neku e-mail adresu gdje ce vam doci link za download (ja sam koristio Guerrilla Mail)
Zatim samo pratite upute i na mail koji ste napisali, stize vam kljuc.
Uzivajte
Sad sam isprobao prebacit Trend Micro 2012 u Trend Micro 2013 i stvar radi .
Ako niste instalirali Trend Micro 2012, onda je dovoljno da skinete Trend Micro 2013 s linka u nastavku i upisete kljuc koji ste dobili za Trend Micro 2012.
Ako ste vec instalirali Trend Micro 2012 dovoljno je samo skinuti novu verziju Trend Micro 2013 i pokrenuti instalaciju.
Trend Micro 2013 ce pronaci stariju verziju i ponuditi da je deinstalira
Nakon deinstaliranja Trend Micro 2012 morat cete restartat kompjuter Nakon restarta automatski zapocinje instalacija Trend Micro 2013 ...i nakon provjere automatski pronalazi vas prijasnji kljuc (iz Trend Micro 2012) i ubacuje ga u Trend Micro 2013 Instalacija je uspjesno zavrsena i sad imate novu verziju Trend Micro 2013 - BESPLATNO
Medju 3 najbolja.
Kliknite na ovaj link...
...popunite prazna polja s cim zelite, samo stavite neku e-mail adresu gdje ce vam doci link za download (ja sam koristio Guerrilla Mail)
Zatim samo pratite upute i na mail koji ste napisali, stize vam kljuc.
Uzivajte
Sad sam isprobao prebacit Trend Micro 2012 u Trend Micro 2013 i stvar radi .
Ako niste instalirali Trend Micro 2012, onda je dovoljno da skinete Trend Micro 2013 s linka u nastavku i upisete kljuc koji ste dobili za Trend Micro 2012.
Ako ste vec instalirali Trend Micro 2012 dovoljno je samo skinuti novu verziju Trend Micro 2013 i pokrenuti instalaciju.
Trend Micro 2013 ce pronaci stariju verziju i ponuditi da je deinstalira
Nakon deinstaliranja Trend Micro 2012 morat cete restartat kompjuter
Nakon restarta automatski zapocinje instalacija Trend Micro 2013
...i nakon provjere automatski pronalazi vas prijasnji kljuc (iz Trend Micro 2012) i ubacuje ga u Trend Micro 2013
Instalacija je uspjesno zavrsena i sad imate novu verziju Trend Micro 2013 - BESPLATNO
Da li usporava komp taj antivirus? I imam problem ja dobijem mail od njih ali mi ne pise CD- key nigdje
Onda ne radi vise
U avastu 8 dolazi neka nova opcija za koju još nemaju imena. Na forumu je postavljena anketa u kojoj su ponuđena neka imena za tu opciju. Kako bi došli do pravilnog imena otkrili su nam za što bi ta nova opcija služila...
"The feature shows you an overview of all your important software and recommends/installs updates if they are available."
Kljuc vam pocinje slovima AAMF-...
Pise mi processing for key or unlock code, u mailu nemam cd keya. Valjda su ukinuli ili su skuzili
U avastu 8 dolazi neka nova opcija za koju još nemaju imena. Na forumu je postavljena anketa u kojoj su ponuđena neka imena za tu opciju. Kako bi došli do pravilnog imena otkrili su nam za što bi ta nova opcija služila...
"The feature shows you an overview of all your important software and recommends/installs updates if they are available."
Kako nemaju imena kad je vec stavljeno (osim ako ga misle mijenjat)?
Nemam pojma.
Kakv je AVG free antivirus,da li bi ga preporučili?
Top 10 FREE AV imas na ovom linku:
- http://www.raymond.cc/blog/comprehensive-list-of-free-anti-virus/
evo danas mi je stigao key od trend micro-a jedino mi neradi addon u mozzili(onaj rate links)ako netko zna kako ga upaliti moze pomoc
Propusti AVG sva 3 eicar testa.Evo već 5 minuta ne reaguje.Ni naknadno da ih pobriše,ništa
Eto, odgovorio si sam sebi
Najbolje je poigrati se sa par tebi zanimljivih proizvoda, vidjeti kako rade i sve bu ti jasno
evo danas mi je stigao key od trend micro-a jedino mi neradi addon u mozzili(onaj rate links)ako netko zna kako ga upaliti moze pomoc
Sta ti nema toga u Firefox Add-ons?
Pogledaj i klikni na Enable.
Ja sam isto imao Avast prije cca. 2-3 mjeseca i nije dobro suradjivao s Win 8 (mislio sam da su to do sad vec sredili).
Maknuo sam ga i stavio sam samo Comodo Firewall 6 i sad sve sljaka.
Povremeno upalim Windows Defender (aka MSE) i skeniram komp i to je to.

Novi nacin za skeniranje PC na viruse
sad tu ispada glupa,a možda nije...možda samo radi printscreen
Zanima me ima li neki program koji su sebi ima antispyware, antimalware, protiv key-loggera...Ono program koji ima "all-in-one". I je li ovi standardni antivirusi, tipa avast, avg, imaju te antispyware, antimalware ugrađene u sebi?