Hajde dasvi glasate za anti virusni !!
Interesuje me koji se kome najvise svidja i koji vi koristite..
Hvala na glasanju
*Glasanje:
1 | AVG |
---|---|
3 | Avast |
16 | Avira |
3 | Norton |
1 | Microsoft Seciurity Essetails |
Hvala na glasanju
*Glasanje:
1 | AVG |
---|---|
3 | Avast |
16 | Avira |
3 | Norton |
1 | Microsoft Seciurity Essetails |
Hvala na glasanju
*Glasanje:
18 | Comodo |
---|
To je to,glasajte pa da vidimo koji je najbolji i sigurniji..Hvala!
9 | Kasperky |
---|---|
5 | NoD32 |
6 | Ostali |
0 | Nemam Antivirusni |
6 | Nekoristim Windows (OS) |
Evoovo sto si me pitao 1.zelim besplatan (a za glasanje sam stavio najpoznatije bilo to free edition ili placeno glasati trebaju oni koji ga koriste..)
2.Mislim na samo antivirus...
3.Napredan popravljam pc i programiram os nilo koji.. imam svoj servis..
Eto "djigibao" odgovorio sam ti na pitanja,a pogledaj u mom statusu "moj pc" pa vidi sta san sve uradio na lap topu imam na njemu 3 os-a pa ko to jos moze???
itd....
Botuje se na veryfast... windows 7 se pokrene za 3sec,a ubuntu za 5sec,dok win xp za mozda jedva 1sec... Ha sta sad kazes??
Nego da ne bjezimo od teme,neka svi glasaju pa vidimo koji je najbolji............
Pozdrav.
Kaj ste svi odjednom navrli na taj TuneUp
Koji će vam klinac to uz besplatan CCleaner?
Ne shvatite me krivo, dobar je on ali...stvara vam dodatne procese i potrošnju RAM-a!
- nije odjednom, vec visegodisnje koristenje
- zanemariva potrosnja resursa
- prakticnije i zgodnije zamjenjuje najmanje 6 zasebnih alata i to sve odradjuje iznimno kvalitetno, od ccleanera, revo uninstallera pa do defragmentera...recuve, tko ce sve nabrojati...
moze se i bez njega,ali ga je milina imati na pc-u. tko zeli neka uziva, tko ne zeli, neka se šlepa po starom. i osim toga, lifetime je lifetime
Kaj ste svi odjednom navrli na taj TuneUp
Koji će vam klinac to uz besplatan CCleaner?
Ne shvatite me krivo, dobar je on ali...stvara vam dodatne procese i potrošnju RAM-a!
Troši 10-tak MB, a kvalitetom je daleko ispred CCleanera.
vidim ima dobrih glasova za sada vodi comodo samo nastavite..
comodo vodi,nekom se svidja ... play123
vidim ima dobrih glasova za sada vodi comodo samo nastavite..
comodo moš slobodno izbacit jer nema dobar antivirus!!
...Realist klon No.1001
hvala "play123",trazio sam i po netu i stvarno nije dobar neznam uopste zasto svi glasaju za njega...
hvala ti.
sto se tice mene comondo odpada!!!!!!!!!
nemoj bit blesav i slušat trollove!
evo mu opet crni na multiacc...
Evoovo sto si me pitao 1.zelim besplatan (a za glasanje sam stavio najpoznatije bilo to free edition ili placeno glasati trebaju oni koji ga koriste..)
Eto "djigibao" odgovorio sam ti na pitanja,a pogledaj u mom statusu "moj pc" pa vidi sta san sve uradio na lap topu imam na njemu 3 os-a pa ko to jos moze???
itd....
Botuje se na veryfast... windows 7 se pokrene za 3sec,a ubuntu za 5sec,dok win xp za mozda jedva 1sec... Ha sta sad kazes??
Nego da ne bjezimo od teme,neka svi glasaju pa vidimo koji je najbolji............
Pozdrav.
1.Avira, Avast, Panda Cloud
2.vidi pod 1
3.sprdnja ili..?
Ostatak, no comment
Izvini "XXX-Man" predpostavljam da i ti imas comodo,on ima sve i free edition,i da se kupi i spyware......
ovaj play123 me nasamario.....
comodo je anti virus!!!!!
i ako ovako nastave glasnje bice super her comodo ima vec 10 glasa..
i ja cu ga instalirati da probam ...
hvala i izvini...
da si pametan dao bi mu jedan zuti...
pozdrav,idem da malo predahnem dugo sam na netu pa dodjem da vidim kako ide glasanje..
itd....
Pozdrav.
1.Avira, Avast, Panda Cloud
2.vidi pod 1
3.sprdnja ili..?
Ostatak, no comment
Ah! Ti me zezas!!
Pa pod 3 stvarno je istina...nije sprdnja...
Imas sad comment?
Nova beta?
-------------------------------------------------------------------------------------
COMODO Internet Security 6.0.259057.2639 BETA Released
What's New in 6.0.259057.2639?
FIXED! Killswitch consumes too much CPU
FIXED! Killswitch does not exit properly
FIXED! Virtual Kiosk hangs in some computers
FIXED! Submission status dialog is shown during cloud scanning
FIXED! Browser home pages are changed to Yahoo after opting out
FIXED! Kiosk does not fit to VMWare screen
FIXED! KillSwitch doesn't handle rating for processes which launched from network location
FIXED! Ping command doesnt work inside sandbox
FIXED! No 'Run in COMODO Sandbox' function in right-click menu before reboot
FIXED! Killswitcxh deosnt allow blocking files
FIXED! Various fixes in Russian language translation
FIXED! CLT.exe running as 'Sandboxed application' is not placed in the list 'Show only Sandboxed Processes'
Jel se zna kad izlazi RC/RTM il kak se već zove CIS 6?
Potrebam mi je antivirus za win8. ono što sam do sada vidio(citao komentare korisnika po netu je ):
1. Avast nije u potpunosti kompatibilan sa osmicom
2. Antivir isto
3. AVG? Pitam vas forumase
4. Bitdefender,imam originalnu licencu 2013 verzije (pise kompatibilna sa win8),a toliko je kompatibilna da sam morao obarati sistem. Sve se zivo usporilo,boot trajao i po minutu,otvaranje browsera i programa se usporilo.
Znaci,ostaje jos samo AVG,a meni je ostalo u sjecanju da je to smece.Je li se nesto promjenilo?
Hvala. Nervira to sto nema opcije desni klik,scan with
Hvala na odgovorima
Isključiš mu live optimization i u servisima ga postaviš na manual i nema više dodatne potrošnje.
...i dobiješ CCleaner
Ne znam za "kvalitetu", koristim samo CCleaner i winsi su mi već duže vrijeme u perfektnoj formi
Da li je ovaj hitmanpro besplatan?
Isključiš mu live optimization i u servisima ga postaviš na manual i nema više dodatne potrošnje.
...i dobiješ CCleaner
Nisi nikada koristio,ali znaš da to dobiješ?
Ne znam za "kvalitetu", koristim samo CCleaner i winsi su mi već duže vrijeme u perfektnoj formi
Funkcije ccleanera su 15% onoga sto nudi TuneUp. Kako se oduprijeti forumskom sindromu da ljudi o necem pametuju,a to nikada nisu koristili. Isti sindrom onih sto pisu po iPad temi,a nemaju taj tablet...ili od puste zavisti prduckaju jer ga nemogu priustiti. Tako i slicne teme...da je kojim slucajem TuneUp lifetime giveaway onda bi bio odlican i "kvalitetan", ovako je nepotreban jer nemam sredstva ili paypal. Tako i oko av-a, sve se pametuje i trpi uz toolbare i gluposti...jer eto, nema se / nemože se i onda se provlači filozofija, sve je to isto. To objesite mačku o rep
Potrebam mi je antivirus za win8. ono što sam do sada vidio(citao komentare korisnika po netu je ):
1. Avast nije u potpunosti kompatibilan sa osmicom
2. Antivir isto
3. AVG? Pitam vas forumase
4. Bitdefender,imam originalnu licencu 2013 verzije (pise kompatibilna sa win8),a toliko je kompatibilna da sam morao obarati sistem. Sve se zivo usporilo,boot trajao i po minutu,otvaranje browsera i programa se usporilo.
Znaci,ostaje jos samo AVG,a meni je ostalo u sjecanju da je to smece.Je li se nesto promjenilo?
Evo maloprije ubacio Kingsoft AV FREE na Win 8 i radi OK.
Automatski ugasi Windows Defender i normalno se registrira u Action centar.
Zauzece RAM-a mu je jako malo kao i opterecenje na cijeli sistem.
PREPORUKA
...Nisi nikada koristio,ali znaš da to dobiješ?...
Kako mogu komentirati nešto što nikada nisam koristio?
Rekao sam da je to dobar program ali mislim da je prenatrpan raznim "auto-ovo ili ono" koji stvaraju dodatne procese i opterećenja po sustav!
Ako ćeš poisključivat sve to (auto-ovo ili ono), onda ti je isto kao da imaš i CCleaner!
Neka svatko koristi što mu se sviđa,nemam ja tu ništa protiv, samo kažem da free CCleaner uradi sve što treba da ti je sistem u super formi!
Ako nađem nešto free što obavlja svoj posao jednako dobro kao i neki paid program...uzet ću radije free
Pa uopce je neshvatljiv forumas koji je spomenuo iskljucivanja....cemu to,kad nema nikakvog uticaja na fluidnost os-a.
Ovako je njegov komentar posluzio kao paravan neargumentiranim tvrdnjama.
Ja samo ostajem na tvrdnji da se ne brka alat koji ispunjava radnje 6 alata (5+ccleaner), sa samim ccleanerom. Dapace neznam koji bi to zasebni 7-mi uspio optimizirat firefox da se pali sekundu nakon klika...i tome slicno.
Ostalo se slazem,neka svak prosudi sto mu vise pase. Meni vec nekoliko godina pase neosakacen paid softver . Posebno u zadnje vrijeme mobilne aplikacije. Naravno uz dozu strpljivosti,sve se doceka na popustu i ispadne bagatelno.
Što napraviti kada antivirus detektira malware u Setup.exe od igrice? Skinuo sam Black box verziju Far Cry 3 i pokrenuo instalaciju i CIS odmah izbaci da je malware i ponudi da ga pobriše. Znam za metodu da ga ne pobrišem i instaliram igricu no moze li to naštetiti računalu?