Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.118.594
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ma razumijem ja da mi treba skeniranje u realnom vremenu. No s obzirom da ne koristim IM,pa gotovo ni Mail u zadnje vrijeme(mislim  da mi to i ne treba) naravno web zaštita i zaštita fileova,mrežna zaštita treba(to se podrazumijeva). Na blogu antivirusne ekipe preporućljivo je isključiti ovo sa zaštitom skripti i ponašanja(no to je vezano za avast 6, kako ne bi došlo do nekih smetnji izmešu te dvije zaštite).

I da ovaj browser protection pod additional(tj.dodatne ove komponente), koliko to utječe na browser(brzinu i ostalo, što mi je jako bitno za chrome). Nešto u zadnje vrijeme chrome ne radi nikako kao što je znao raditi prije. Brisanjem avg-a radi nekako fluidnije sad.

Istina imam četverojezgreni proc ali baš se to, iskreno, i ne osjeti u zadnje vrijeme.

Edit:

Uostalom jučer sam dobro skeniro komp sa emisoft emergency kit što se pokazalo dobrim. Našao je neki malware u systemu32, a i neke malware vezano za javu koju sam davno uninstaliro ali su ostali neki ostaci koji su se na kraju pokazali malwarom. Tako da sam se odlučio na prelazak na drugi antivirus.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 17:04 (fighterZu).
17 godina

AVG uninstaller

http://www.avg.com/ww-en/utilities

avast! custom

sendori ili norton dns

WOT

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
djdomi kaže...
evo pobrisao sam s revo uninstallerom i nema više licence.

not bad, btw, zašto mi još uvijek ne treba right click brisanje nego automatski obriše? jel to zato jer je ovo prvi put?

Nisam ni ja znao da Revo uspijeva maknuti Hitmana u toj mjeri da mu se i aktivirani trial izbriše,jesi ti siguran u ovo!?!

Kakvo "right click brisanje"??? Ako misliš na ono sa moje slike,to nije "Right Click" i kak to misliš "Automatski obriše"???

Ja te niš ne kužim{#}

1.Instalirani Hitman ima "Right Click" skeniranje a portabilni nema!

2.Kada skeniranje završi, ako je šta našao, imaš mogučnost manualnog brisanja odlaskom na mjesto zaraze kada klikneš onaj mali trokutić (vidi prijašnju sliku) a to radimo da zaobiđemo Hitmanovu aktivaciju jer ako želiš da ti on to izbriše,moraš ga aktivirati a onda imaš samo 30 dana triala!

Daj provjeri jel sigurno Revo uspio maknut trial aktivaciju jer bi to bilo super!!!

Jel tako? Tako je!!!
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
djdomi kaže...

not bad, btw, zašto mi još uvijek ne treba right click brisanje nego automatski obriše? jel to zato jer je ovo prvi put?

Nisam ni ja znao da Revo uspijeva maknuti Hitmana u toj mjeri da mu se i aktivirani trial izbriše,jesi ti siguran u ovo!?!

Kakvo "right click brisanje"??? Ako misliš na ono sa moje slike,to nije "Right Click" i kak to misliš "Automatski obriše"???

Ja te niš ne kužim{#}

1.Instalirani Hitman ima "Right Click" skeniranje a portabilni nema!

2.Kada skeniranje završi, ako je šta našao, imaš mogučnost manualnog brisanja odlaskom na mjesto zaraze kada klikneš onaj mali trokutić (vidi prijašnju sliku) a to radimo da zaobiđemo Hitmanovu aktivaciju jer ako želiš da ti on to izbriše,moraš ga aktivirati a onda imaš samo 30 dana triala!

Daj provjeri jel sigurno Revo uspio maknut trial aktivaciju jer bi to bilo super!!!

hitman pro is not activated.

fora :D

ugl, izgleda da radi pa ćemo onda tako koristiti.

deaktivirano je tako, pitanje je hoće li raditi(sad mi je prikazalo da imam 29 dana ostalo)

btw, za right click sam mislio za točku 2.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 17:41 (djdomi).
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

hitman pro is not activated.

fora :D

ugl, izgleda da radi pa ćemo onda tako koristiti.

deaktivirano je tako, pitanje je hoće li raditi(sad mi je prikazalo da imam 29 dana ostalo)

btw, za right click sam mislio za točku 2.

Hitman ti više nije aktiviran ali kad budeš hteo da ga aktiviraš izbaciće ti da si iskoristio 30 dana koji ti sad ističu iako si ga deinstalirao.

15 godina
neaktivan
Ja hitman pro maknem kad istekne licenca
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
17 godina

uvest offtopic kutak na blogu?  anketa je bila 14:1.

znaci da moze ;)

http://av-gurus.blogspot.com/2012/04/ostali-softver-aimp3.html

--------------

tnx djigiju koji je sve prebacio pod "ostali softver"

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:56 (torrente).
15 godina
Marko :D kaže...

Ja sam prije pokušavao prevarit Hitmana ali nije mi uspjelo, jedino reinstalacija winsa djeluje ( ne nisam reinstalirao winse da to isprobam ;)

@djdomi budi lažne nade {#}

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:58 (andi.cro).
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
Marko :D kaže...

Ja sam prije pokušavao prevarit Hitmana ali nije mi uspjelo, jedino reinstalacija winsa djeluje ( ne nisam reinstalirao winse da to isprobam ;)

@djdomi budi lažne nade {#}

i lažna nada je nada :D

jučer napravio ekstra čišćenje kompa, stavio torrente da rade, pa zašto ne bi i sredio viruse.

upalio cis scan, sas, mbam, eek i hitmana :D na starom kompu bi komp bio beskoristan kad bi sve to radilo, sad tako mogu skenirati, optereti samo nekoliko % procesora.

inače, mbam mi non stop kod svakog scana izbaci da je našo oko 15 stolen.data, kaj je to?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

upravo instalirao sam TrendMicroTitaniumIS 2012.Koristim win7x86.Action centar izvestuje da Windows(ne prepoznje TrendMicro firewall) nema ukljuceno firewall.Windows firewall iskljucen - OFF.U setinzima na trend  stiklirao sam 'Activate the firewall Booster to enhance the protection given by Windows Firewall and detect botnet programs that can hijack your computer by remote control'.Restart napravio 3 puta i opet  izvestuje da nije ukljucen firewall.U cemu je problem?Neko resenje ako neko zna, molim.Kad podignem TrendMicro pise da je sve OK.

15 godina

najjednostavnije riješenje - odj#$i us%&ni Action Center! - RADI PROVJERENO!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina

Kaspersky Antivirus 2013 Beta Download With 90 Days Activation Code License Key

1>> Download the special setup file of Kaspersky Antivirus 2013 with built in 90 days activation code here.

2>> Once the download completes, locate the downloaded file and double click on the setup file.

3>> Once the installation begins, a check for the new version if available is done via Internet.

4>> A new window opens up where you will have to click on big green “Install” button.

5>> The installation of Kaspersky Antivirus 2013 would begin and take a few minutes to completely install.

6>>Kaspersky Antivirus 2013 will ask for a reboot after the installation is complete. Choose “Reboot Later” . This is mandatory else the application would not install due to bug in it.

7>> Once the installation completes, KAV 2013 will ask you to enter the activation code but there is no such code available right now in the beta version.

So choose “Activate trial version” and click on “Next“.

8>> KAV 2013 will then be activated successfully.

9>> You now have Kaspersky Antivirus 2013 with 90 days license installed on your computer.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
15 godina
stupido kaže...

pokušao sam doći na stranicu vinkovci.com.hr ali ne ide.ne dozvoljavaju mi pristup.pojavi se neka stranica na kojoj me upozoravaju da imam virus na kompu.skenirao sam sas i mbam-om,te kaspersky av i ništa.sve čisto.na drugim stranicama je dozvoljen pristup kao i na ovom forumu.zašto tamo ne mogu?te još jedna stvar koju bi pitao,može li kaspersky av(kupovni) izvršiti scan prije pokretanja windowsa,mislim na tzv. boot scan.ako itko zna?

Ocito da ti imas neki drugi problem tj da ti ne da na tu stranicu.Kod mene mozilla ide sve ljepo na tu stranicu.Tako da bolje ti  pogledaj tj proskeniraj da vidis sto imas na stroju.Ipak su to moji Vinkovci pa da nebudu nedostupni{#} ha  sala.

http://slikaricaliky.weebly.com/
15 godina
neaktivan

hm ostavicu zasad tako pa valjda i sam da se upravi za koji sat ili dan.Vidim da treba instalirati i site advisor?Jer ne vidim linkove koje su zastitene ili nezastitene kad trazim na google-u?Nisam znao da TrendMicro nema taj dodatak ili uopste mu nije potreban.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:00 (rexi).
17 godina

...aj probaj ugasit FF i pocisti komp sa CCleanerom...usput skeniraj sa MBAM i HitmanPro

BTW: mozes stavit sliku di se vidi sta ti to pise (Block...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:01 (djigibao).
14 godina
neaktivan
TonyM kaže...
stupido kaže...

pokušao sam doći na stranicu vinkovci.com.hr ali ne ide.ne dozvoljavaju mi pristup.pojavi se neka stranica na kojoj me upozoravaju da imam virus na kompu.skenirao sam sas i mbam-om,te kaspersky av i ništa.sve čisto.na drugim stranicama je dozvoljen pristup kao i na ovom forumu.zašto tamo ne mogu?te još jedna stvar koju bi pitao,može li kaspersky av(kupovni) izvršiti scan prije pokretanja windowsa,mislim na tzv. boot scan.ako itko zna?

Ocito da ti imas neki drugi problem tj da ti ne da na tu stranicu.Kod mene mozilla ide sve ljepo na tu stranicu.Tako da bolje ti  pogledaj tj proskeniraj da vidis sto imas na stroju.Ipak su to moji Vinkovci pa da nebudu nedostupni{#} ha  sala.

preskenirao sam komp sa svime,pa ništa.temeljito sam počistio cookije.sad je sve ok.bio sam na stranici vinkovci...

imam add-on da blokira cookije,pa možda je to,možda nešto drugo.ne znam.virusa nema i sad je sve ok.što me uplaši to upozorenje.uh...

teško ovo život
14 godina
rexi kaže...

upravo instalirao sam TrendMicroTitaniumIS 2012.Koristim win7x86.Action centar izvestuje da Windows(ne prepoznje TrendMicro firewall) nema ukljuceno firewall.Windows firewall iskljucen - OFF.U setinzima na trend  stiklirao sam 'Activate the firewall Booster to enhance the protection given by Windows Firewall and detect botnet programs that can hijack your computer by remote control'.Restart napravio 3 puta i opet  izvestuje da nije ukljucen firewall.U cemu je problem?Neko resenje ako neko zna, molim.Kad podignem TrendMicro pise da je sve OK.

Firewall booster je pojacanje za windows-ov firewall. Ako ne radi windows firewall ne radi niti firewall booste.

Inace TIS 2012 nema integriran firewall (sto, ako se ja pitam, je unikatna i dobra stvar{#})

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
14 godina
rexi kaže...

hm ostavicu zasad tako pa valjda i sam da se upravi za koji sat ili dan.Vidim da treba instalirati i site advisor?Jer ne vidim linkove koje su zastitene ili nezastitene kad trazim na google-u?Nisam znao da TrendMicro nema taj dodatak ili uopste mu nije potreban.

Ne trebas instalirat nikakav site advisor jer ugradjeni je jedan od najboljih.

I kod mene nema ikonice na linkove ali uredno blokira sve sto treba.

Ako volis da vidis kako radi u praksi otvori neki link od malwaredomainlist i sl. 

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
15 godina
neaktivan
PhD in Security kaže...
rexi kaže...

Ne trebas instalirat nikakav site advisor jer ugradjeni je jedan od najboljih.

I kod mene nema ikonice na linkove ali uredno blokira sve sto treba.

Ako volis da vidis kako radi u praksi otvori neki link od malwaredomainlist i sl. 

Znaci windows firewall Turn ON.Malo zbunjuje to sto nema zeleno,zuto i crveno na linkove,vazno je da radi kako sto treba.Radi evo dokaza.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:59 (rexi).
15 godina

Idu mi na džigericu kompanije koje se ne pridržavaju univerzalnih i općepoznatih izraza kao ovaj "Trend Micro Titanium Internet Security..." koji nema Firewalla!?!

Pa ako je "IS" onda bi trebalo biti logično da ima i Firewall {#}!!!

Jel tako? Tako je!!!
13 godina
protjeran
djdomi kaže...
ep0s kaže...
djdomi kaže...

fuck, aktivirao prije nego što sam pročitao.. :(

Probaj ga pronači u Registry editoru pod ovim ključevima:

HKEY_CURRENT_USER\Software

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE

Pobriši sve što se njega tiće i napravi reinstal...trebalo bi pomoči.

Sorry što me nema dugo i što ovo sve skupa vraćam nazad,al osjećam se dužnim,pošto je na mom postu.

Dakle, iz iskustva znam da Revo,a ni ostali unistalleri ne obrišu 100% sve iz Registry-ja. Zato preporučam ručno!

Nadalje, možda je moja greška što nisam napomenio da pregledaš i servise(ako hitman ima) koji su ostali u "Services"-u i pobrišeš i njih...ili ih barem disejblaš,ak nemaš alat za brisanje servisa.

Također jedna, gotovo zaboravljena secret stvar leži u Device Manageru i to kod opcije View, gdje je zgodno uključiti "Show hidden devices" (barem je tak na XP-u), odnosno prikazati skrivene uređaje.

Tamo ćeš otvoriti "Non-Plug and Play Drivers" i dobiti popis (vrijedi i za ostale članove teme) svih ikada instaliranih drajvera od OBRISANIH programa!!

Znači, ako ste stavili nekad SAS,MBAM, ili nešto treće,a poslje to deinstalirali, NISTE u potpunosti obrisali dok se ovdje na skrivenim drajverima ne odabere desni klik na "ugašen" driver i potom izabere Uninstall (na samoj ikonici od prepoznatog deinstaliranog programa)

Uostalom, evo slike kako bi otprilike trebalo to izgledati:

P♥L♥U♥R
17 godina

Evo i VIPRE je izbacio besplatni AV za Android {#}

VIPRE Mobile Security

- Antivirus
Developed by the same experts who brought you the groundbreaking VIPRE Antivirus for PC, VIPRE Mobile Security detects and removes all kinds of viruses (trojans, backdoors, etc.) from your Android phone or tablet, keeping your mobile data safe. As always, VIPRE technology always keeps itself updated against the latest viruses and never slows you down.

- Online Backup
Losing your phone or tablet doesn’t have to mean losing your personal information. Secure your contacts, pictures, bookmarks and dictionaries with VIPRE Mobile Security's Online Backup. Access your data from anywhere. Restore it when you need it.

- Activity Monitor
For parents, you can keep an eye on your child’s activities such as web browsing, instant messaging and phone logs. Activity Monitor helps you to keep track of when, where and how your phone or tablet is used.

- Alarm
If you misplace your phone or tablet, you can sound an alarm on the device with “the push of a button” from the VIPRE Mobile Security website.

- Lock
Lost your phone or tablet? Lock the screen from the web until you find it.

- Locate
Finding a missing phone or tablet has never been easier. Use a PC or smartphone browser to locate your missing device.

- Wipe
If you can’t find your missing phone or tablet, VIPRE Mobile Security still keeps you in control and helps you remotely wipe all information from the device – every bit of it. Keep your personal information from getting into the wrong hands.

16 godina
neaktivan

Koji antivirusni program da skinem.Prijatelj mi nema internet i ima starog celerona 300.Sada su mu se pojavili virusi valjda od prebacivanja sa USB.Koji da skinem kada većina se instalira sa interneta?

15 godina
miholjac18 kaže...

Koji antivirusni program da skinem.Prijatelj mi nema internet i ima starog celerona 300.Sada su mu se pojavili virusi valjda od prebacivanja sa USB.Koji da skinem kada većina se instalira sa interneta?

Dr.Web CureIt  je scanner kojeg ne treba instalirati i ne treba ga updejtati {#}

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 19:53 (andi.cro).
17 godina

dobričina Bill Pytlovany , stalno muku muči... vec je u par navrata spominjao prodaju softvera :(

osim toga, za potrebe windows osmice, morao bi prekucat cijeli program... ocajan je

17 godina

sto je ovo?  koji su ovo?  

na dnevnoj bazi

na tjednoj

na mjesecnoj

17 godina
neaktivan

U slučaju da netko želi deinstalirati svoj trenutni AV a AV se pravi faca i ne želi normalno deinstalirati, evo popis i linkovi na njihove uninstallere:

Esetova lista - http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN146

SingularLabs lista - http://singularlabs.com/uninstallers/security-software/

Don't believe what you're told. Double check.
17 godina
Hary kaže...

U slučaju da netko želi deinstalirati svoj trenutni AV a AV se pravi faca i ne želi normalno deinstalirati, evo popis i linkovi na njihove uninstallere:

Esetova lista - http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN146

SingularLabs lista - http://singularlabs.com/uninstallers/security-software/

Preporuka za sve, a pogotovo za one manje upucene - ARHIVIRAJ!!!

17 godina
djigibao kaže...

Preporuka za sve, a pogotovo za one manje upucene - ARHIVIRAJ!!!

ubaceno uz ovog rusa ;)

http://av-gurus.blogspot.com/2011/07/av-uninstall-tools-pack.html

17 godina

Malver 'otmičar' onemogućava pokretanje Windowsa

Ovaj malver “otmičar” zamenjuje originalni MBR svojim zlonamernim kodom, nakon čega automatski restartuje sistem da bi proces infekcije računara bio uspešno okončan.

U slučajevima do sada viđenih ransomware malvera, korisnici su mogli da koriste antivirusne programe za uklanjanje ovakvih malvera pa čak i da povrate fajlove “zarobljene” enkripcijom. Međutim, kada je onemogućeno pokretanje operativnog sistema zbog infekcije malverom pred korisnikom je značajno teži zadatak oporavka računara.

Ovo je, prema rečima istraživača Trend Micro, prvi ransomware koji zamenjuje MBR i tako onemogućava pokretanje sistema.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Da li u ovom slucaju pomazu (samo) bootabilni Rescue CD antivirusa (pomazu li uopce?) ili ima i neki drugi nacin?

TNX

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice