Ma razumijem ja da mi treba skeniranje u realnom vremenu. No s obzirom da ne koristim IM,pa gotovo ni Mail u zadnje vrijeme(mislim da mi to i ne treba) naravno web zaštita i zaštita fileova,mrežna zaštita treba(to se podrazumijeva). Na blogu antivirusne ekipe preporućljivo je isključiti ovo sa zaštitom skripti i ponašanja(no to je vezano za avast 6, kako ne bi došlo do nekih smetnji izmešu te dvije zaštite).
I da ovaj browser protection pod additional(tj.dodatne ove komponente), koliko to utječe na browser(brzinu i ostalo, što mi je jako bitno za chrome). Nešto u zadnje vrijeme chrome ne radi nikako kao što je znao raditi prije. Brisanjem avg-a radi nekako fluidnije sad.
Istina imam četverojezgreni proc ali baš se to, iskreno, i ne osjeti u zadnje vrijeme.
Edit:
Uostalom jučer sam dobro skeniro komp sa emisoft emergency kit što se pokazalo dobrim. Našao je neki malware u systemu32, a i neke malware vezano za javu koju sam davno uninstaliro ali su ostali neki ostaci koji su se na kraju pokazali malwarom. Tako da sam se odlučio na prelazak na drugi antivirus.