da,cekas. nema pristupa mrezi i vrsi se kontrola startupa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve sam onda sredio ,Update sam stavio da je svakih 2 sata...
EDIT:ee da i jel se može kako sammanjit dužina alerta nakon updatea?
de prošvrljaj malo po toj aviri a nemoj za svako banalno pitanje koje se sjetiš tu ispitivat!
sigurno je da se može.. pogledaj malo!

..donekle se drži ove teme, ili??
..ajmo,praktičari!!..iskustva !?
________ja sam se_____po pitanju testova :(
test trendmicroa cu objaviti malo poslje.. neda mi se sada čekati da završi užasno spori scan...
objavit ću ga iza ponoći ako budem u stanju i ako ne bude
!
test trendmicroa cu objaviti malo poslje.. neda mi se sada čekati da završi užasno spori scan...
objavit ću ga iza ponoći ako budem u stanju i ako ne bude
!
..hehehe,da...ipak je subota!
trendmicro sa makro skenom sada stavljam na upload....da ih hebo scan...35 minuta. ali je rezultat jako dobar.
Daj neko preporuci neki av+firewall zajedno da je free a da ne gnjavi bezvz i stalno i da radi u pozadini.
PrivateFirewall s custom postavkama....
AV: Avira Free, Unthreat Free, Panda Cloud Free, Avast Free...
Daj neko preporuci neki av+firewall zajedno da je free a da ne gnjavi bezvz i stalno i da radi u pozadini.
Avira + Sendori + WOT + windows fw. bebi papa kombinacija,a elementarne stvari su pokrivene.
svi oni rade u pozadini, samo ih treba postelovati,na cemu da rade i pogasit suvisno smece...mail,p2p,im,i slicne module.
probaj comodo FW, nebi te trebao gnjaviti, prvih par dana koje pitanje i kasnije gotovo.
Koju sad da uzmem?
Trend Micro : 125 / 150
ukljucena opcija skena zipanih fajli
- jako simpaticno sucelje sa elementarnim podacima
- lagan
- skeniranje...za ne povjerovati...cijelu vjecnost. jel onaj oblacic znaci da nesto salje u cloud,pa je toliko ocajno dug sken lol
- odlican rezultat
lajkit
Trend Micro : 125 / 150
Ja sam gledao u pozadinu.
tezak dan,ali ekipa je iznjedrila rezultate....
meta : gomila poljskog shita....komada 150
poredani po rezultatima:
1.) Emsisoft : 136 / 150
2.) Comodo : 134 / 150
3.) Vipre : 129 / 150
4.) Trend Micro : 125 / 150
5.) ESET : 114 / 150
6.) AVG : 113 / 150
7.) Panda Cloud : 111 / 150
8.) Avast : 104 / 150
9.) Kaspersky Rescue CD : 93 / 150
10.) Webroot : 88 / 150
Ma kakav AV-Comparatives ili Virus Bulletin, mi cemo postat Inependend Malware Advice ;-).
..jos samo da je danas bilo testirati Rusa, Nortona, bitdedendera i aviru
Dečko je samo temeljit,od tuda i dobri rezultati
..jos samo da je danas bilo testirati Rusa, Nortona, bitdedendera i aviru
Ja sam se mučio danas sa time i uspio napravit neki jadan filmić,sad da samo još napravim youtube acc.da ga uploadam pa ću ga linkat.
poredani po rezultatima:
1.) Emsisoft : 136 / 150
2.) Comodo : 134 / 150
3.) Vipre : 129 / 150
4.) Trend Micro : 125 / 150
5.) ESET : 114 / 150
6.) AVG : 113 / 150
7.) Panda Cloud : 111 / 150
8.) Avast : 104 / 150
9.) Kaspersky Rescue CD : 93 / 150
10.) Webroot : 88 / 150
Jao brate al si raspalio danas!
Svaka cast i 100 hvala
Ma kakav AV-Comparatives ili Virus Bulletin, mi cemo postat Inependend Malware Advice ;-).
Ovo je bolje od AV-C i VB.
Da se ponivi jos 5 - 6 puta za narednih 5 - 6 dana i ti rezultati bi postali poim za mjerodavnost.
Evo da i ja neki jadni video stavim...
Da nije Torrentea ne bi bilo ni ovog videa ( demanti na Torrenteov demanti )
Sviđa mi se kod BitDefa što prije nego li uopće instalira sam sebe na komp, nekako napravi skeniranje sistema pa pretpostavljam da se uvijek instalira na čist komp što je jako bitno!!!
Kakav je to scan i kakva mu je kvaliteta,ne znam, pretpostavljam da ima veze sa "Free Online Virus Scan"sisko, ja sam kriv jer sam zaboravio napisat kao na pandi, da je trendmikru stavljena kvacica skena arhivskih fajli.
ostali imaju po defaultu sken arhiva.
andi, ocito radi BD u realnom vremenu dok se nesto raspakira u debeloooj pozadini sa klizacem na prioritet tog servisa na minimum.
pa to se i ne primjeti,niti ima informacija kada ih je od 120 ostalo 115. cim stavis direktan i namjeran sken nekog foldera,radi punom brzinom cca2 min.
to se vidi i po zauzecu procesa. dakle u pravu si, te je utvrdjeno da radi skeniranje raspakiranog arhiva,ali korisniku neprimjetno i jako dugo....23min.
moj pristup je kao sa ovim ostalima...instal + restart + update+ unzip+ scan pravo na folder..ocito meni nije mogao ni doci nakon unzipanja sa 120 na recimo 118...jer je odmah udaren direktni sken.
al dobro, izvuceni su korisne informacije.
moze se jos na one programcice dodati, kako je bitno prije preporuke, potencijalnom korisniku uvijek preporuciti manualac za instal.
AVG, sve sto nudi ,ponistit...a bome nudi svasta, Avast..gadget,web reputacija, im,p2p,mail i sl, Panda...ona prica s toolbarom i uklanjanjem istoga, Comodo...izbjegavanje uvaljivanja dragona, buddya i dns-a.
poredani po rezultatima:
Šteta što neema MSE-a, voilo bih da znam njegove rezultate.
Šteta što neema MSE-a, voilo bih da znam njegove rezultate.
Skini sa malwares.pl vrecu i preskeniraj
Ako nije danas vec prekasno, napravio sam i ja jedan scan sa TrustPort Total Protectio 2012 na onih 120kom smeca.
TP korisiti 2 AV engina (BitDefender i AVG), od 120 kom nalazi 100 ali pri otvaranju foldera pronalazi jos jednog, znaci total 120-101=19 84%
Ostatak sam "bacio" na Virustotal i izdvojio par rezultata koji su imali samo 2-3 pozitivnih potvrda (mogu ali i nemoraju biti malweri).
Zanimljivo je u tim rezultatima da ih je AVG oznacio sumnjivim, a u ON-deman scanu nije imao nista za reci o njima (iako su upaljena oba dva engina za On-demand scan).
Evo i slika za potvrdu: