Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.125.613
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Na tržište izlazi jedan novi RUSKI antivirus NANO Antivirus koji je još uvijek u beti.

Hoće li biti dostojan suparnik također Ruskom Kasperskiju, to će mo još vidjeti.

NANO koristi svoj vlastiti engine i svoju vlastitu bazu podataka!

Za sada se prestavljaju kao freeware, a hoće li to i ostati nakon beta testiranja to ćemo još vidjeti!

Nažalost iz nekih razloga ja ga ne mogu updateovat na najnoviju bazu definicija te mi sada stoji na onoj koja je bila 29.12.2011. pa ću vjerovatno skinuti neku poljsku vreću do tog datuma da vidim kako se ponaša!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina

stavi kvacicu runsafer na nepoznatim programima, restartaj i vidi.  nema potrebe pritiskat block na ovim stvarima koje bacaju na fp...neka sve vrti sa dropanim ovlastima.  mene to sucelje i dalje buni jer je ocito promijenjeno od kada su kupili softver od australaca...grom ga pogodio OA++ je imao u svakom prozoru runsafer, trust ili odheb :)

gdje je to netalo...sada samo nudi allow ili block.  i sve sto je pod izolacijom u programima mora biti zelenkasto, samo se rucno moze odblokirat.  valjda je i danas tako.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
protjeran

@djigibao

torrente je u pravu. AbiWord Portable jednostavno nije na whitelisti kao ni orginalni exe setup. Probao sam oba instalirati, OASIS servis radi, kod portabilne aplikacije pušta instalaciju zbog valjanog digitalnog potpisa koji portableapps ima i to je to. Sve ostalo kod pokretanja programa ne smatra sigurno i traži korisničku odluku. No to je ništa u usporedbi kada hoćeš instalirati abiword skinut sa abisource.com koji nema nikakav digitalni potpis. Tu su bezbrojni pop-upovi i ako ga odmah ne proglasiš kao trusted osjećam da bi klikao cijelu večer. Šteta da ovu dobru aplikaciju tretiraju kao takvu. 

Nego evo jednog zanimljivog Rescue Diska -a koji traži i izgleda može ukoniti samo određenu vrstu ali sigurno najgoru vrstu malware-a

http://www.raymond.cc/blog/trend-micro-rescue-disk/

15 godina

malo sam skenirao novog Rusa na poljskim vrećama, rezultati nisu baš najbolji ali treba uzeti u obzir da je to novi igrač na tržištu i da mi je update od 29.12 (tko zna je li i taj update potpun)

evo rezultati:

• 28.12.2011. -  30,5%
  • 29.12.2011. -  74,3%
  • 1.1.20012.  -  31.6%

1.1. prije skeniranja 1.1. prije skeniranja
1.1. poslije skeniranja 1.1. poslije skeniranja
29.12. prije skeniranja 29.12. prije skeniranja
29.12. poslije skeniranja 29.12. poslije skeniranja
prikaz kako to sve izgleda nakon skeniranja prikaz kako to sve izgleda nakon skeniranja
ispis svih datoteka koji su zaraženi ispis svih datoteka koji su zaraženi
28.12. prije skeniranja 28.12. prije skeniranja
28.12. poslije skeniranja 28.12. poslije skeniranja
17 godina

Evo i video o tom Nano Antivirus ako nekog interesira.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
13 godina
neaktivan

Dečki plzz odgovor molim Vas.

Kako nemogu instalat Bitdefendera AV 2012 na komp, jer mi neda postavke nakon instalacije, a na my accountu stoje dvije licence i pokazuju koliko dana a kada ih upisujem na online aktivaciju onda mi nakon završetka stoji buy or register i ja kliknem register i opet upisujem onaj key od sedam znakova i  nakon 3.sec stoji da to nije za tu verziju i ispod stoji link za verziju koja je i to kliknem onda mi počne nekaj kao download i izbaci prozor deinstal or repair nakon ćega ja kliknem repair i nikaj se ne desi nego vrati prozor buy or register i auto mod je nekad uključen nekad isključen. Oprostite kaj opet postavljam pitanje ali mi je žao šta nemogu iskoristit licencu koju sam dobio na poklon.

Hvala i pozz !!! {#}.

15 godina
protjeran
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Fero kaže...

Kako nemogu instalat Bitdefendera AV 2012 na komp, jer mi neda postavke nakon instalacije, a na my accountu stoje dvije licence i pokazuju koliko dana a kada ih upisujem na online aktivaciju onda mi nakon završetka stoji buy or register i ja kliknem register i opet upisujem onaj key od sedam znakova i  nakon 3.sec stoji da to nije za tu verziju i ispod stoji link za verziju koja je i to kliknem onda mi počne nekaj kao download i izbaci prozor deinstal or repair nakon ćega ja kliknem repair i nikaj se ne desi nego vrati prozor buy or register i auto mod je nekad uključen nekad isključen. Oprostite kaj opet postavljam pitanje ali mi je žao šta nemogu iskoristit licencu koju sam dobio na poklon.

Hvala i pozz !!! {#}.

za sada mi pada na pamet da nemaš možda licencu za BitDefender Internet Security, a ne za Bit Defender Antivirus.  

13 godina
neaktivan

Ma imam i za AV i za IS jer mi stoje na accountu kod nji i piše koja je za šta, s tim da je IS 2011.god.

15 godina

skni tu verziju koju ti nudi za download.. poslije nemoj ići ba repair nego deinstall

nakon što se obriše, ponovno pokreni taj skinuti file i derni install!

15 godina
Fero kaže...

Hvala i pozz !!! {#}.

Kod tebe najvjerojatnije nije problem u tome sto licenca radi ili ne nego mozda nesto drugo neda Bitdefenderu da se instalira.Inace ako je sve ok tj prijasnji antivirus pravilno deinstaliran nema nikakvih probleba sve se instalira.Instalirao sam i deinstalirao mnogo Bitdefender i nikada problem.Probaj kontaktirati njihovu sluzbu za korisnike.

http://slikaricaliky.weebly.com/
15 godina
protjeran
Fero kaže...

Ma imam i za AV i za IS jer mi stoje na accountu kod nji i piše koja je za šta, s tim da je IS 2011.god.

Kod BitDefendera bi valjana licenca trebala raditi i na verziji 2012, tako je barem bilo, nadam se i sada. Ono što može biti uzrok problema, a to je da su te licence  one licence koje su se dijelile samo za korisnike iz Velike Britanije i SAD-a i do kojih se moglo doći samo korištenjem nekog proxia ( mislim da sam ti i ja poslao jednu takvu ) pa sada na neki način preko IP adrese ili nekako drugačije vide da korisnik ( komp ) nije iz tih zemalja. To što su one uredno na tvom accountu prikazane i registirane ne znači ništa, dok komp ne dođe na mrežu. Kažem ovo bi mogao biti uzrok, ne kažem da je. Zanima me da li netko koristi bitdefendera a da koristi one nazovimo ih engleske licence. Ako nikako ne bude išlo ja ću poslati jednu normalnu licencu za IS koju sam dobio prije jedno dva tjedna na nekom givewayu, s njome valjda neće biti nikakvih problema.    

13 godina
neaktivan

Neznam ali nije htio niti jednu od te dvije koje sam dobio od tebe za IS i Av od seneke mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 21:26 (Fero).
16 godina
neaktivan
Comodo/Emsisoft plaćenik
15 godina
rekao si da ti se nudi download za verziju na kojoj bi ta licenca trebala raditi... Skini si lijepo tu verziju, obrisi skroz ovu koju sada imas i instaliraj tu novu.
Ako je licenca sa giweawaya iz VB/USA onda si probaj u postavkama updatea postaviti vb/usa proxy i stvar bi ti trebala uredno sljakati!!
17 godina

samo djelic od minutice...

ESET:  114 / 150

17 godina

Dva interesantna sigurnosna setup-a samo sto nisu dobro podesena (trebao je stavit nesto u exclude listu):

Panda Cloud Av + avast free + Comodo Firewall with HIPS

Immunet + avast free + Comodo Firewall with HIPS

14 godina
djigibao kaže...

Panda Cloud Av + avast free + Comodo Firewall with HIPS

Avast je skroz visak!

Uz ova dva on moze samo da uspori sistem ili da svori problema oko kompatibilnosti.

P.S. Panda Cloud je klasa za Avasta (ako nista vise ima bolja detekcija uz manje FP, tko ne mi veruje neka proveri) 

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
15 godina
torrente kaže...

samo djelic od minutice...

ESET:  114 / 150

to je tvoj video rekao bi po onome HR language baru??

to se može nazvat video recenzijom... minuta i kusur a na videu je pokazano sve što me zanima.. tj sve što video i treba sadržavati

muka mi je od onih recenzija koji traju 8-10 pa i više min a ne pokažu skoro ništa više nego što si ti u nepunih 2min....

torre jedan veliki {#}

17 godina

ma brate brzinski napravis cut na srž stvari. on je to i pocistio iz karantene za 3 minuta i sl.  nema smisla u to buljit,pa provlacit cistace i sl.  to je isto kao kad ljudi stave 4 slicice.  zato sam i napisao brza minutica.  a ako se radi recenzija,onda se moze gulit do beskraja,pa tko hoce neka gleda.

izvrtim toga dosta za svoje potrebe i zabavu, pa tu i tamo nesto ubacim u obliku videa,malo sam lijen.

video mi vise posluzi kao argument kada neku netocnu tvrdnju idem ispravit,kao neki dan pricu oko bitdefender skeniranja.

ljudi, onaj ZA je tolika šala od proizvoda,da se ne usudim ostavit nikakav komentar.  cirkus.

15 godina
protjeran

Emsisoft ima opet problema sa serverima. Nedavno problemi sa updejtima za OnlineArmor, a sada ovo koje već traje dosta dugo, a izgleda da bi moglo i potrajati.

http://support.emsisoft.com/topic/6944-connection-error-on-automanual-updates/page__pid__41318#entry41318

Ispravak: Problem je uklonjen.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 9:22 (BlackFoot).
17 godina

dok Avira svaki dan stavlja novi rescue cd zbog novih definicija, skinete li kaspersky sa njihovog sajta, imate vdf star mjesec dana...premda radi update, koji je smisao,ako je stroj izgubio pristup netu.  morat cemo to twittnut čika Eugenu.

btw : 93 / 150

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 11:04 (torrente).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

dok Avira svaki dan stavlja novi rescue cd zbog novih definicija, skinete li kaspersky sa njihovog sajta, imate vdf star mjesec dana...premda radi update, koji je smisao,ako je stroj izgubio pristup netu.  morat cemo to twittnut čika Eugenu.

btw : 93 / 150

Pa i baš i nije veliki minus, jedino ako se radi o laptopu pa mu ne radi WiFi. Onda se mora uzeti mrežni kabel i spojit se tako na internet i povući update.

Tore jesi li testirao Avirin rescue disk?

When all else fails - crowbar the fucker
17 godina
username kaže...

Pa i baš i nije veliki minus, jedino ako se radi o laptopu pa mu ne radi WiFi. Onda se mora uzeti mrežni kabel i spojit se tako na internet i povući update.

Tore jesi li testirao Avirin rescue disk?

jesam, nesto sam sprtljao...ali bitno da se vidi izgled i nacin rada.  jako je brza.  kaspersky mi je sada radio 30 min na malware folderu.

17 godina
Ako imas volje i vremena mozes probat i Trend Micro Rescue Disk: http://www.raymond.cc/blog/trend-micro-rescue-disk/
15 godina
torrente kaže...

video mi vise posluzi kao argument kada neku netocnu tvrdnju idem ispravit,kao neki dan pricu oko bitdefender skeniranja.

Ako misliš na moju onda ti moram reći da nisi u pravu!

Ja sam točno napisao koje su okolnosti bile,zašto su bile i kako se BitDef ponašao unutar njih!

Ti si mislio da je njegova grozno spora real-time detekcija/reakcija bila zbog TimeFreeza ili Virtualke, lijepo sam ti napisao da je bio instaliran bez toga na pravom stroju ali nisam reagirao na tvoj "demanti"jer mi se ne da prepucavati i natezati više oko toga.

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
neaktivan

Jeste isprobali ovaj AV http://www.netgate.sk/?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
17 godina
andi.cro kaže...

Ja sam točno napisao koje su okolnosti bile,zašto su bile i kako se BitDef ponašao unutar njih!

"ubio si ga kvacicama" po nekom svom nahodjenju i zakljucio da je ultra spor.  demant je crno na bijelo.  tako se moze ubit kvacicama bilo koji program i rec "eto vidite...". 

kaspersky rescue cd...cisto da se baci pogled na izgled.

17 godina

Comodo AV

odlican rezultat: 134 / 150

15 godina
protjeran

Evo i ja sam malo testirao EAM na dvije zadnje poljske vreće nakon onih problema s ažuriranjem

rezultat nakon uspješnog brisanja:

- vreća od 05.-06.01.2012. 107/120 - 89 %

- vreća od 03.-04.01.2012. 136/150 - 91 %

17 godina
bas ti hvala...postedio si me posla sa tom od 150. prije 10 dana identicno zbivanje...ako se sjecate..comodo i eam sami vrh. opet ista situacija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice