Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.125.623
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Zar se to tim raspada? Ajmo se lijepo pomiriti i nastaviti raditi kao do sada i uveseljavati obicne smrtnike!{#}

TrustNo1
17 godina

to smo zakljucili.  kada rade pojedinacno,nema problema.  konflikt nastaje kada zajedno nude centru obojica identican potpis od emsi-a.  i greska nije sveopca,vec sporadicna.  i radi se o tome da se pojavi crvena zastavica,a ne natpis kao da si pokrenuo malware.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
13 godina
protjeran

..bože mili,kud sam zašo..bol me stigla u tuđini...pa ćemu će Vam taj Action Centar,pobogu!? Gasite to smeće,jer da je po microsoftu, svi bi morali imat ISKLJUĆIVO njihov software i slušat neupotrebiv wma, buljit u mrljavi wmv, i svaki dokument dostavljat njihovim agentima!...joj-joj..microsoft {#}

Avira+FPF+IMF+TF
17 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Miki77 kaže...

Zar se to tim raspada? Ajmo se lijepo pomiriti i nastaviti raditi kao do sada i uveseljavati obicne smrtnike!{#}

nije tu nikad ni bilo nekog tima...samo balans koji je sluzio da se topic ne pretvori u orgije kamikaza jurisnika doticnog proizvoda koji sire religiju vec godinama,a nikako da izadju sa margine ovog trzista.

16 godina
torrente kaže...

to smo zakljucili.  kada rade pojedinacno,nema problema.  konflikt nastaje kada zajedno nude centru obojica identican potpis od emsi-a.  i greska nije sveopca,vec sporadicna.  i radi se o tome da se pojavi crvena zastavica,a ne natpis kao da si pokrenuo malware.

Online armor jednostavno "ruši" EAM" iz Action centra.Nevjerojatan bug ali istinito...

www.hrphotocontest.com
17 godina

znam. pokusao sam objasnit problem. oni bi napravili bugfix da je do njih...do MS-a je i traze njihov fix.

ali kao sto gospoda govore za svaki svoj proizvod "strpise, radi se na beti"... tako se i ti strpi da izadje IS..jer ovo je privremeno rjesenje od kad su kupili OA od australaca.

16 godina
neaktivan
Očito je nekima bilo predosadno pa su počeli sa starim i prožvakanim pričama o zavjerama, plaćenicima i hordi zaludjenih slijepaca koji štuju lik i djelo britanskog Turčina s prebivalištem u UDA. Šta ćemo opet ispočetka?
Comodo/Emsisoft plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 0:34 (siketa).
16 godina
torrente kaže...

znam. pokusao sam objasnit problem. oni bi napravili bugfix da je do njih...do MS-a je i traze njihov fix.

ali kao sto gospoda govore za svaki svoj proizvod "strpise, radi se na beti"... tako se i ti strpi da izadje IS..jer ovo je privremeno rjesenje od kad su kupili OA od australaca.

Riješio sam ja problem preko "božanstva" zvanog Task Sheduler.Samo nakon startup-a resetirati i ponovno pokrenuti a2guard.exe

www.hrphotocontest.com
17 godina
andi.cro kaže...

Jel sam se ja zakrvio sa svima prije neko vrijeme ili ti, pa te nije bilo mjesec dana ovdje ( kakvo mišljenje onda ta "većina" ima o tebi )?

evo da ih nabrojin, svi dobri ljudi sa kojima sam  bio u polemikama na ovoj temi...

- (s)izgoreo

- siketa

- blackfoot

- kingmedo

- djigibao

- gigagirl

- RanZo

- andicro

- seneka

- rambox

- zvjerkan

- valjda sam gdje okrznuo i deadmana

koga sam zaboravio neka se javi LoL  @Lazo kurva jedini nije na popisu :)

@epos magarce!   cisto da nebi bio uskracen...i ti silovski...magare jedno.

eto sad ste svi.  a moj andicro, svi ti ljudi sa popisa znaju da svi skupa fino ubijemo vrijeme na temi ia da nema zle krvi. tj da nikom od vas ne mislim nista lose.  dapace sa RaNzomm i siketom sam bio na picu i opet cu.  jedino mi zao sto nisam bio sa (s)izgoreom, dijelim dosta slicnih razmisljanja sa covjekom iz drugih tema.    sad kad naletim opet u zg idemo svi na pise,ja vas castim...magaradi kulturna. 

seneku i ramboxa vodimo na pijansku.

i hebo vas comodo!

Torrente je na temi

3 totalni shupak
21 malo zahebava ,al nije zao
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 0:48 (torrente).
14 godina

Da nije bilo Josea Luisa Torrentea (tad lider jedne divne ekipe) za mene Bug bi bio 95% citanje magazina i 5% listanje glavne BOL stranice.

Ali eto vidis postojao je i forum a i izrodila se zelja za (ucenje) pisanje na ovaj divni jezik. Trudim se, kolko se moze. Pozdrav Siketi i Djigia.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
17 godina

Ne razumijem o kojim to problemima pricate sa Online Armor i Windowsima?

Kod mene je sve OK od prvog dana instalacije OA (cca. 15tak dana) imam Win Pro.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina
protjeran
epos kaže...

Djeco,ne budite smješni! Cucek je možda dobar nekome tko se prvi put susreće sa PC-jem i Windowsima(jel ima takvih uopće?); ali kaj će to nama?? I ćemu iskusnom korisniku HIPS ili startup nadgledanje?? A taman sam pomislio da ste naučili...eh,LOL {#}{#}

Svakako. HIPS ili slične programe koriste samo neiskusni korisnici koji pojma nemaju o PC-u ili Windowsima. Vrhunski znalci koriste recimo IObit Malware Fighter. {#}{#}

17 godina

evo morao sam se javiti malo... neko gore preporucuje comodo tj cis... ne znam, ja sa tim imam nenormalnih problema...

kada su postavke defaultne na njemu nekad moram 30 puta kliknuti da je aplikacija pouzdana ili kako on vec ono napise i svaki put ukljucim da to zapamti ali dzabe...

to se desava kada pokrecem jedan program koji je zaduzen za prihvatanje neki emailova sa untra nekim paketima koji se spremaju u sql bazu... I dzabe ja odem i podeism da je taj program sigurna aplikacija i to sve on mene dok god taj program radi tj svaku sekundu pita hocu li dozvoliti taj program... pa da je ne znam kakav virus nema sanse da taj mali programcic koji sluzi za prihvat ti paketa sa emaila moze tako mijenjati strukturu da ga ovaj ne prepoznaje svake slijedece sekunde...

i na kraju moram iskluciti totalno onaj defence+ da bi to koliko toliko radilo... Ne znam stvarno... Mozda ima neka kombinacija postavki gdje ce taj defence raditi svoj posao tj ako me pita za tu aplikaciju i ako ja kazem da je ok da me vise nikada nece pitati za nju ali ja to nisam uspio postiic...Jel ima negdje da je neko postavio postavke i da rade ovako kako sam opisao? Glupo mi je da moram drzati defence iskljucenim ako ga vec imam, zasto ne moze zapamtiti ako kazem da je aplikacija sigurna...Sve i da ima u sebi nekih potprogramcica zasto ne pusti ako je glavna aplikacija oznacena kao sigurna...

-BiH-slackspace
13 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
epos kaže...

Djeco,ne budite smješni! Cucek je možda dobar nekome tko se prvi put susreće sa PC-jem i Windowsima(jel ima takvih uopće?); ali kaj će to nama?? I ćemu iskusnom korisniku HIPS ili startup nadgledanje?? A taman sam pomislio da ste naučili...eh,LOL {#}{#}

Svakako. HIPS ili slične programe koriste samo neiskusni korisnici koji pojma nemaju o PC-u ili Windowsima. Vrhunski znalci koriste recimo IObit Malware Fighter. {#}{#}

..hehehe, pa ja sam ga ionako uzo samo na testiranje,a kad se završe ove vratolomije sa "zaštitom", vratit ću si sve kak je bilo! U stvari,meni je dovoljna Avira i vatrozid samo, jer imam ustaljene rute brauzanja iz kojih rijetko kad iskaćem pa je i on demand skeniranje dvaput tjedno i više nego dovoljno(što se tiće spywarea). HIPS mi ne treba! Kao uostalom i windowsova upozorenja (Security Centar i ostale gluposti koje su nebitne,fejk i smaraju xD).

Zamislite si situaciju kad nešto hitno trebate nekome napraviti na računalu, a Vas gnjave programi sa sigurnosnim pitanjima za djecu! Grrrr! {#}{#}

Avira+FPF+IMF+TF
17 godina
mali bugic je bio u winpatrol instaleru. ispravljeno je na novom paketu za download. zaboravili podesit kvacicu da se program pali sa windowsima. stoga ako vam se pri paljenju ne pali program, stavit kvacicu u options kutku.
inace 20000 downloada u prvih 6 sati.
16 godina
neaktivan
@ovajonaj: daj mi link za tu aplikaciju da provjerim ponašanje. Znači, postavke su defaultne....nisi ništa mijenjao?
Comodo/Emsisoft plaćenik
17 godina
siketa kaže...
@ovajonaj: daj mi link za tu aplikaciju da provjerim ponašanje. Znači, postavke su defaultne....nisi ništa mijenjao?

ne mogu ti dati link za aplikaciju to je od programa jednog od jedne firme iz rijeke... mada je imaju za download u download sekciji..jedino da ti na pp dam link pa da vidis ali ne znam koliko ce ti pomoci jer ti treba i runtime neki njihov da bi ona radila...to je programcic od svojih 2mb koji znaci sam otvori mail klient pregleda mailove u potrazi za ovim sto imaju te pakete u sebi i otvori ih i spremi podatke u bazu podataka... ali se comodo ubi sa njom...da postavke su defaultne znaci samo sam skinuo cis i instalirao, nista nisam namjestao.. e da i jutros palim racunar (novi racunar imam gigabytovu maticnu i neki svoj tuning program) i cis ga je masakrirao...

samo poce iskakati driver load failed i ja opet iskljucim defence i resetujem i onda je sve bilo ok... windows je 7 x64

-BiH-slackspace
13 godina
protjeran

Što se mene tiće, dosta "trolanja"!

Ajmo na temu.

Znaći,nastavite niz proizvođaća sigurnosnih programa jer više ljudi više zna,a ovdje su neki koje ja znam:

Avast
AVG
AVIRA
BitDefender
eScan
ESET
F-Secure
G DATA
K7
Kaspersky
McAfee
Microsoft
Panda
PC Tools
Qihoo - 360
Sophos
Symantec
Trend Micro
TrustPort
Webroot

Avira+FPF+IMF+TF
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

Ahaaaaa....64-bit OS. Isključi "Enhanced protection mode" u Defense+ postavkama i pokušaj opet pa javi.
Comodo/Emsisoft plaćenik
15 godina
protjeran
epos kaže...

Što se mene tiće, dosta "trolanja"!

Ajmo na temu.

Znaći,nastavite niz proizvođaća sigurnosnih programa jer više ljudi više zna,a ovdje su neki koje ja znam:

Avast
AVG
AVIRA
BitDefender
eScan
ESET
F-Secure
G DATA
K7
Kaspersky
McAfee
Microsoft
Panda
PC Tools
Qihoo - 360
Sophos
Symantec
Trend Micro
TrustPort
Webroot

Ne znam što će ti to, ali ako baš želiš evo nekih na prvu ruku, a da ih nema na spisku: Agnitum, Emsisoft, Ikarus Security Software, Dr.Web, SoftSphare, GFI ( Sunbelt software ),Rising, Kingsoft, Zemana, SpyShelter, Returnil, VirusBuster, VirusBlokAda, ArcaBit, Filseclab, AhnLab, Privacyware, Netgate, BullGuard, Lavasoft, NoVirusThanks, Coranti .............  

15 godina
neaktivan

Nakon instalacije bitdefender internet security 2012

da li ga treba nesto posebno podesavati? 

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Nakon instalacije bitdefender internet security 2012

da li ga treba nesto posebno podesavati? 

ma jok,šta ćeš ga podešavat ionako je težak dovoljno  {#}

15 godina

Evo probah sada ono kinesko čudo "NEŠTO-360":

upute pri instalaciji su vrlo jasne i pregledne! upute pri instalaciji su vrlo jasne i pregledne!
još jasniji je bio završetak instalacije! još jasniji je bio završetak instalacije!
Uz ono jedno pitanje sto bi svaki normalan NE-KINEZ pomislio da piše "želi te li pokrenuti to čudo 360", ja sam uz jedno dobio još 3 super uber internet security, virus čistača....

1 + 3 gratis! 1 + 3 gratis!

nakon skeniranja jednog poljskog foldera cijelo antivirus okruženje je malo promjenilo boju:

360 je požutio svoj monitor jer je pronašao nekakva sr*nj* 360 je požutio svoj monitor jer je pronašao nekakva sr*nj*
...a naravno da nisam razmišljo pri instalaciji windowsa i isto tako instalirao kineski jezik, kojeg svi tako super razumijemo, pa nisam mogao otkriti što treba promjeniti da se AV unormali.. a još težije je pronaći postavke za jezik (kojeg vjerovatno niti nema)!

Evo rezulitati:

Prije skeniranja Prije skeniranja
poslije skeniranja poslije skeniranja
Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 17:56 (sisko93).
14 godina
neaktivan

Handri nas sto je ovo na mandarinskom kineskom, a opcepoznato je da se mi na ovim prostorima, jelte, tradicionalno sluzimo kantonskim kineskim.

17 godina
...strpite se par dana da Siketa napravi prijevod... ;-)
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
13 godina
neaktivan
epos kaže...

Domaća zadaća: -stara je fora,ali da se prisjetimo..dakle,tekst ispod kopirate u notepadu i preimenujete u recimo Test_vira.com pa gledajte koji će vam av prog "vrištat",ako hoće.

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Panda AV 2012 ga je izbrisao nakon što je skenirao file.

17 godina
neaktivan

Jel se netko sjeća na nekoj od BUG disketa (možda čak na prvoj) je bio neki antivirus, nešto Thunder nešto a ne mogu se sjetiti imena?

13 godina
neaktivan
Možda Thunderstrack ili thunderbird mislim.
16 godina
neaktivan
Hary kaže...

Jel se netko sjeća na nekoj od BUG disketa (možda čak na prvoj) je bio neki antivirus, nešto Thunder nešto a ne mogu se sjetiti imena?

Thunderbyte možda ? Znam da u Ruđeru koristimo dio tog nekog Thunderbyteovog AV-a kod backupa MBR-a i CMOS-a

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
16 godina
neaktivan

Pozdrav

Nedavno mi je istekla licenca za Kaspersky pa se moram odluciti koji Antivirus staviti. Da li produžiti kaspersky ili staviti neki drugi!{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice