Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.130.024
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
logic kaže...

Najbolje da ne palis komp uopste ;)

Ma netreba tako drastično, može se palit i odigrati solitaire ali ne ići na net, ne stavljati CD/DVD, floppy, usb i sl.{#}

17 godina
neaktivan

jbg ako mora staviti 6!!!! programa za zastitu kompa zapitas se koja je poenta.

:)
14 godina
protjeran
logic kaže...

najbolje staviti neki kondom na router {#}

16 godina
odjavljen
logic kaže...

Ja osobno imam samo dva i sadrže sve što je potrebno.

Ne valja ni pretjerivati.

...
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Đizs! Ko papagaj stalno isto trkeljanje bezveze........

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina
neaktivan

Ko mi kaze.

:)
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

edit: evo @siketa ova tema me potaknula da se sjetim zato je koristan winpatrol,u njemu sam eleganto onemogućio neke stavke koje se normalnim putem nisu dale,a dizale su se sa os-om

kakav winpatrol? pa da u pozadini radi beze i još ne nađe sva mjesta za startup, za takve stvari nema boljega od autoruns

Comodo
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

kakav winpatrol? pa da u pozadini radi beze i još ne nađe sva mjesta za startup, za takve stvari nema boljega od autoruns

pusti ti to šta ne nađe,meni je našao sve šta me zanimalo
a to što on u pozadini radi monitorning je zanemarivo,tih par mb rama koje uzme za sebe je smiješno

17 godina
neaktivan
logic kaže...

kaže netko tko u svojem programu za zaštitu ima AV, FW, HIPS, BB, antispam, parental control, antibaner, mail AV, IM AV, web AV, sandbox...etc.

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 17:24 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
pristojan kaže...

Što mislite o ovoj kombinaciji....Microsoft Security Essentials + Comodo firewall + Malwarebytes free

dobra kombinacija, ali ne kužim zašto stavljati neki drugi AV osim comoda. kad već koristiš comodo firewall znači da ti nije problem njegovo korištenje. beneficije comodo AV-a su mnogostruke. CIS koristi manje resursa nego neki_AV+comodo_FW, a zaštita računala nije ništa bolja s drugim AV-om. uskoro dolazi DACS i comodo će imati najbolju detekciju (valjda će se moći DACS koristiti uz druge AV-e, ali će vjerojatno to sve skupa u kompletu bolje raditi ispod jednog čekića, nego 4 različita). bez obzira koliko ljudi tvrdili da comodo AV nije trenutno dostojan ostalih, meni svakodnevno drugačije dokazuje.

17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Evo za onog koji voli ovaj program...nova verzija {#}

xp-AntiSpy 3.97-10

Homepage - http://www.xp-antispy.org

Size: 292 KB

Download [english without installation]

Download [english setup]

Downloads xp-AntiSpy in selected language

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Evo za onog koji voli ovaj program...nova verzija {#}

xp-AntiSpy 3.97-10

Homepage - http://www.xp-antispy.org

Size: 292 KB

Download [english without installation]

Download [english setup]

Downloads xp-AntiSpy in selected language

{#} bravo,znači živ je još,sjajan program

17 godina

Evo jednog novog antimalware programa

IOBit Malware Fighter BETA 1.0

Video Test and Review

...šupalj je ko švajcarski sir...{#}

...mbam MALWARE trying to install...{#}

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo i jos jednog koji cak i jako dobar {#}

--- PCKeeper ---

Video Test and Review

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za ljubitelje Eseta i Nod32 4.2

Eset Nod32 4.2 vs 10000 malware

BTW:

Koga interesira neka pogleda i ostale testove (avira, avast i cis vs. 10000 malware) od istog tipa

...najbolje je prosao..... CIS {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 19:27 (djigibao).
14 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

kaže netko tko u svojem programu za zaštitu ima AV, FW, HIPS, BB, antispam, parental control, antibaner, mail AV, IM AV, web AV, sandbox...etc.

Pa to je valjda i poenta,u jednom programu imati sve to i biti miran.Ne imati 6-7 programa pa dali je dovoljno,dali se sukobljavaju,dali usporavaju...i na kraju imati samo neke programe za zaštitu od nekog i nečeg.Ovako par klikova na KIS instaler i mir {#}

15 godina
silovski kaže...
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

Pa to je valjda i poenta,u jednom programu imati sve to i biti miran.Ne imati 6-7 programa pa dali je dovoljno,dali se sukobljavaju,dali usporavaju...i na kraju imati samo neke programe za zaštitu od nekog i nečeg.Ovako par klikova na KIS instaler i mir {#}

ja sam imao kis 11 mjeseci i još mi mjesec dana traje licenca to je vrhunski program ali preskup i nepotreban za 99 % korisnike,u 11 mjeseci mi se samo 4 puta aktivirao,dobar je jedino ako idemo puno po warez stranicama i sl za normalnu upotrebu je nepotreban,evo sad sam stavio aviru premium + comodo firewall i to će me doći samo 145 kn godišnje za razliku od kasperskog koji košta 370 kn kad ga prvi put kupiš a 265 kad nadogradiš online,što je defintivno preskupo

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina

--------------------------------------- {#}{#}{#} --------------------------------

EVO LJUDI ODO JA NA FEŠTU

ŽELIM VAM SRETNU I VIRUS-FREE NOVU 2011 GODINU

--------------------------------------- {#}{#}{#} --------------------------------

15 godina

Svatko ima svoja veselja {#}, neki vole jedan program sa svime nutra,neki vole imati par programa{#}.

Kako se kome sviđa,šta se tu ima previše za raspravljat{#}.

Neko voli nekoliko free programa a netko jedan dobar paid program!

Ako je program dobar kao KIS, NIS ILI CIS svakako je za preporučiti!!!

Isto tako ako je neka free kombinacija dobra kao Avira AV ili Panda AV + OA FW ili Comodo FW + Sandboxie ili GesWall onda je i to svakako  za preporučit!!!

Stvarno ljudi, pa prevazišli smo to odavno,kaj ste ko mala deca!!! {#}

Jel tako-tako je !!!
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Svatko ima svoja veselja {#}, neki vole jedan program sa svime nutra,neki vole imati par programa{#}.

Stvarno ljudi, pa prevazišli smo to odavno,kaj ste ko mala deca!!! 

s čim se bi braniš andi od silnih virusa?

17 godina
neaktivan
silovski kaže...
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

da, i koja je poenta (razlika) imati 6 programa svaki za svoju namjenu ili jedan sa svih 6 komponenata... nikakva, osim trolanja pojedinaca i biranja između onoga što ti je u stvari potrebno za razliku od novog KISa 2011 gdje moraš instalirati sve nabrojano da bi kasnije gasio nepotrebno {#}

a sada idem žderat sarmu, lokat alkohol i bacit petardu da budem in... {#}

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 19:47 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Ovaj naš logic misli da svi imaju kompove stare deset godina koji ne mogu paralelno vrtiti dvije-tri aplikacije....

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
blackalbum kaže...

ja sam imao kis 11 mjeseci i još mi mjesec dana traje licenca to je vrhunski program ali preskup i nepotreban za 99 % korisnike,u 11 mjeseci mi se samo 4 puta aktivirao,dobar je jedino ako idemo puno po warez stranicama i sl za normalnu upotrebu je nepotreban,evo sad sam stavio aviru premium + comodo firewall i to će me doći samo 145 kn godišnje za razliku od kasperskog koji košta 370 kn kad ga prvi put kupiš a 265 kad nadogradiš online,što je defintivno preskupo

Pa Comodo FW te štiti od svega onog za što plačaš Aviru Premium!!!

To ti je nepotrebno jer si jednako zaštičen sa Free Avirom + Comodo FW , staviš si još Sandboxie ili GesWall da štite browser i zaštičen si skroz na skroz bez da plačaš tih 145kn!

{#}{#}{#}

Jel tako-tako je !!!
15 godina
seneka kaže...
andi.cro kaže...

Stvarno ljudi, pa prevazišli smo to odavno,kaj ste ko mala deca!!! 

s čim se bi braniš andi od silnih virusa?

Momentalno imam CIS + Sandboxie + Clear Cloud DNS adrese a kao pasivne skannere koristim MBAM,Hitman i Emsisoft Anti-Malware.

Isprobavao sam do nedavno Pandu + Comodo FW i bio sam jako zadovoljan ali prešo sam na CIS jer očekujem DACS u narednim updejtima{#}

Jel tako-tako je !!!
14 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Kao i sve drugo,lepo je voziti Porshe ali i sa Ladom Samarom se isto sve obavi od kupovine na pijaci pa do vožnje na posao.I Porshe je nepotreban za 99% korisnika ali zato kad treba tu je i ništa bolje {#}

15 godina
seneka kaže...

ova tema me potaknula da se sjetim zato je koristan winpatrol,u njemu sam eleganto onemogućio neke stavke koje se normalnim putem nisu dale,a dizale su se sa os-om

WinPatrol vidi samo one Startup stavke koje detektira i msconfig. Autoruns je puno moćniji alat. Evo, upravo sam ga otvorio i pod Scheduled Tasks mi je pronašao tri stavke od RegGeniusa, a koje WinPatrol u tom istom odjeljku nije prijavio (to sam vjerojatno pokupio prije no što sam počeo koristiti WOT).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

WinPatrol vidi samo one Startup stavke koje detektira i msconfig. Autoruns je puno moćniji alat. Evo, upravo sam ga otvorio i pod Scheduled Tasks mi je pronašao tri stavke od RegGeniusa, a koje WinPatrol u tom istom odjeljku nije prijavio (to sam vjerojatno pokupio prije no što sam počeo koristiti WOT).

ma od kud ti to?
šta je ovo ispod uokvirenog?

17 godina
protjeran

Ja sam instalirao Avasta i ad aware free i spybot{#}

baš da vidim kako se drže i ako su još dobri kao nekada

inače ad aware sam stavio samo kao scanner povremeno dakle nije uključen i nema rezidentnu zaštitu

isto spybot samo povremenoxD

sell the kids for food-weather changes moods
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja sam instalirao Avasta i ad aware free i spybot{#}

baš da vidim kako se drže i ako su još dobri kao nekada

inače ad aware sam stavio samo kao scanner povremeno dakle nije uključen i nema rezidentnu zaštitu

isto spybot samo povremenoxD

kao da si pao s marsa{#}{#}

17 godina
protjeran
seneka kaže...
stoncin3 kaže...

kao da si pao s marsa{#}{#}

Ma da baš da vidim kako se drže ti tri su nekoć bili najmoćniji

:D

Inače ovaj Lavasoftov Ad-Aware IS je ogroman preko 120GB

xD

EDIT nije 120G nego oko 120MB{#}

sell the kids for food-weather changes moods
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 0:16 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma od kud ti to?
šta je ovo ispod uokvirenog?

šta nismo rekli da je psić u trayu za curice {#}, ozbiljno Rušinovićev autoruns je zvijer za startup pozicije, najmoćniji je alat definitivno... probaj preporuka

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 21:10 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma da baš da vidim kako se drže ti tri su nekoć bili najmoćniji

:D

Inače ovaj Lavasoftov Ad-Aware IS je ogroman preko 120GB

xD

{#}ajde onda,meni ide na živce i superantispyware sa svojim tracking kukijima,a kamoli ne spybot{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice