Lazare...jel kupuješ?
Lazare...jel kupuješ?
Poštovani, imam comodo (ali samo vatrozid)+ avira + adaware...dali to valja?
i još jedno pitanje, taj comodo vatrozid mi ne da da idem na svoju stranicu, a sada mi je jako potrebna, kako da mu naredim da mi pušta moju stranicu???
Makni Ad-Aware....višak je. BTW, koja verzija Ad-Awarea? Ako je Total Security, onda je moguća kolizija dva firewalla.
Možeš privremeno isključiti CIS Firewall ako misliš da je do njega (desni klik na ikonu u trayu).
Daj više detalja i screenshotove da vidimo što ti ne valja.
Ne. Zasto bih kupovao? Ja vec koristim NIS 2011
Daj više deatlja i screenshotove da vidimo što ti ne valja.
Ne valja to sto koristi vise zastitinih programa (AdAware) Makni Ad-Aware ne treba ti uopce, naprotiv.
Da maknem adaware i ostavim sve na aviru i combo firewall ? aj dobro, evo i slika problema...
Pa napiši tocno kak se zove ta stranica, s zadnjim oznakama co.cc navedi ono prije kaj pise to je bitno. Inace jako puno stranica s tim oznakama na kraju co.cc, je zaraženo s gamadi zato ti Comodo vjerojatno blokira ko i ovu dole i još puno njih s co.cc na kraju WOT blokira.
obrisano
stranica je http://www.crofilm.co.cc/ kako da očistim stranicu od gamadi?
p.s. ovo je hitno, trebam što brži pristup stranici, zato molim pomoć...
@MmarinGoldstein CRO
Čini se da je stranica čista. Na WOT -u nema reakcija. URLVoid sve čisto i na Virus Totalu sve o.k. Koliko i sam vidiš tebi tu stranicu ne blokira Comodov firewall već Comodov DNS Server preko kojeg i na čije si korištenje pristao prilikom instalacije. To nije savršeno i po saznanjima drugih može uzrokovati takve probleme. Rješenje. Deinstaliraj Comoda, idi na te stranice koje ti trebaju, a poslije installiraj Comoda ali nemoj više instalirati korištenje tog DNS servera. Ssamo moje mišljenje.
EDIT: I normalno poslije si Instaliraj WOT za browser, stavi ga warning ili još bolje na blocking i sve super.
Ne možes ti ništa tu ocistit, u slucaju da je gore gamad to rade oni koji su vlasnici servera na kojem je stranica. Mozda opet Comodo laže fino ti njega deinstaliraj, ali ga prvo ugasi Exit pa onda deinstalacija. Poslije kad ga ponovo instaliras, ne koristi više Comodo DNS to je ništ koristi zapravo. WOT stavi u browser Firefox ili IE ili Chrome to je puno bolje rjesenje. Izgleda da je ova tvoja stranica ok nema gamadi Comodo svira bezveze torpediraj ga i miran si.
http://www.urlvoid.com/scan/crofilm.co.cc
http://vscan.urlvoid.com/analysis/8d1dc3f0907120faebef85a1f4d48810/Y3JvZmlsbS1jby1jYw==/
test
test Obrisano. Ispričavam se svima.
Izgleda da je ova tvoja stranica ok nema gamadi Comodo svira bezveze torpediraj ga i miran si.
Samo da siketa vidi kako se zadovoljno smeskam
Ne možes ti ništa tu ocistit, u slucaju da je gore gamad to rade oni koji su vlasnici servera na kojem je stranica. Mozda opet Comodo laže fino ti njega deinstaliraj, ali ga prvo ugasi Exit pa onda deinstalacija. Poslije kad ga ponovo instaliras, ne koristi više Comodo DNS to je ništ koristi zapravo. WOT stavi u browser Firefox ili IE ili Chrome to je puno bolje rjesenje. Izgleda da je ova tvoja stranica ok nema gamadi Comodo svira bezveze torpediraj ga i miran si.
http://vscan.urlvoid.com/analysis/8d1dc3f0907120faebef85a1f4d48810/Y3JvZmlsbS1jby1jYw==/
Ali tu na forumu su rekli da je comodo jedan od bolji vatrozida free verzije, a sada vi kažete da ga obrišem...pa imam aviru free, koji vatrozid da stavim...neću valjda past na windows firewall?
Nema prob. I za divno cudo kod mene su proradile slike na Operi a do sad nisu.
To mi je vrlo bitno za nadolazeci test/review za MSDaRT aka ERD Commander i za Acronis 2011. Mada nisu sigurnosni software mogu posluziti za spasavanje dupeta u slucaju zaraze i brzog oporavka nakon teske i neizljecive zaraze (Acronis)
Ali tu na forumu su rekli da je comodo jedan od bolji vatrozida free verzije, a sada vi kažete da ga obrišem...pa imam aviru free, koji vatrozid da stavim...neću valjda past na windows firewall?
Ja ti kažem da ga samo privremeno deinstaliraš. Jer ako ti je hitno ići na te stranice nema ti druge. A onda ga opet instaliraj ali nemoj kod instalacije odabrati onu opciju da koristiš taj Comodov DNS Server. I onda lijepo poslije toga na browser koji koristiš instaliraš WOT.
Ako ti radi probleme nema ti što raditi na kompu.
Reinstaliraj ga, ali onda instaliraj bez DNS servera.
To su neki sektasi na celu sa siketom i (s)izgorjeli koji propagiraju taj polu proizvod. Da si pazljivo citao ja sam zagovarao NIS a onaj debeli lepotan je zagovarao nesto trece ali samo ne Comodo
Dakle, kolege ce ti pomoci oko objektivnog odabira firewalla zato sto ja nemogu da budem objektivan posto nisam duze vreme koristio niti jedan drugi firewall osim Nortonovog (pod duze vrijeme mislim na neprestano koristenje)
Usput, nista ne fali Windowsovom Firewallu (cak je naprdniji nego sto mislis)
Kaj ti ne vidiš kaj sam napisal zapravo, deinstaliraj ga pa onda opet instaliraj Comodo ali bez Comodo DNS. To odznaci makni kvacicu u instalaciji i onda dalje instaliraj Comodo normalno i rješen problem.
@ostali
Prije "nekoliko" postova (strana unazad) testirao sam brzine "zastitarskih" DNS-a i ispostavilo se da osim sto stite isto tako usporavaju i surfanje.
Namjestite WOT i prebacite sa na Google DNS...brze je
@ostali
Prije "nekoliko" postova (strana unazad) testirao sam brzine "zastitarskih" DNS-a i ispostavilo se da osim sto stite isto tako usporavaju i surfanje.
Ja ne koristim DNS, ne vidim neke potrebe. WOT je sasvim dovoljan.
A uz to, torrente je za nas forumaše donirao WOT-u novac, hvala mu još jednom.
Možda da WOT pošalje neke majice?
Ljudi, ne pričajte bedastoće.
Problem je Comodo Secure DNS false positive (koje imaju i ostali antimalware DNS-ovi).
Ne treba zbog toga reinstalirati CIS nego u TCP/IP Properties mrežne kartice odabrati "Obtain DNS server address automatically".
Nakon toga će se koristiti DNS server vašeg providera.
Ljudi, ne pričajte bedastoće.
Problem je Comodo Secure DNS false positive (koje imaju i ostali antimalware DNS-ovi).
Ne treba zbog toga reinstalirati CIS nego u TCP/IP Properties mrežne kartice odabrati "Obtain DNS server address automatically".
Nakon toga će se koristiti DNS server vašeg providera.
Evo ovo je pravi odgovor. Hvala. Pa gdje si do sada. Nisam pojma imao da se to može tako. Sada me pomalo i .
bas si me dobro podsjetio.
gledam sinoc nesto kod njih, nakon duuugo vremena.
i gle cuda, ne odustaju, utrpali su onaj najjaci paket skoro i igru call of duty :)
umjesto da privuku narod i ovu stvarcicu daju gratis svima,oni je naplacuju 20$.
lejm za!
Nek samo naplacuju kak oce, kog ce mi jarca uz WOT i ostalu raju za đabe (Sandboxie) taj ForceField ne volim inace tu firmu nikak. Da se napijem ko letva, pa da idem kupovat Firewall recimo onda bu kupil Outpost Firewall Pro. Zone Alarm Pro nema šanse nisam ga nikad nit koristil zapravo probal ga jesam to da, kad Rus napravi firewall to je onda posel fuckaš ti ostale proizvode.
@ostali
Ništ cudno da usporava kad preusmjerava simo tamo te DNS kerefeke. Najbolje je bit bez Web Guard klasicne verzije, ko na Antivirusu onda je surfanje normalno bez problema WOT je tu kaj drugo pa i No Script i nema frke tak meni najbolje paše.
Evo ovo je pravi odgovor. Hvala. Pa gdje si do sada. Nisam pojma imao da se to može tako. Sada me pomalo i .
Hebi ga...ne mogu uvijek biti online....
Nema problema....čovjek uči dok je živ.
Oho! Izašle nove verzije Avire....
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=285813
http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=121537
Oni koji imaju Comodo mogu i pomoc kaj drugo, ja sam ga zadnji put imal kod sebe na verziji 3.0. Problem je kaj ljudi sve instaliraju po defoltu onda i taj Comodo DNS, a da ne znaju kaj to znaci i tak to pa onda posle ima problema kak nekaj iskljucit ak ne radi kak se ocekivalo.
nemogu vjerovat da je siketu trebalo cekati kako bi covjek iskljucio dns :))
koliko god pricali o vama vidljivim halucogenim razlikama brzine,
ja svakom preporucam clearcloud dns kao prvi sloj zastite... dalje neka slaze kako ga volja.
sve naklapanja o nekoj sporosti...i jesam li vam vec 8 puta ponovio.. propusnost avirinog webguarda je 6megabita.
dakle svi vulgaris prikljuci dsla nemaju sto osjetit.
Ma je. Istina je to. Nego žao mi je onog usera koji je imao problem što smo ga vjerovatno natjerali na deintalaciju, a mogao je to tako jednostavno rješiti.
MarinGoldstein_CRO ovim postom ti se ispričavam. Treba uvijek malo pričekati i vidjeti i druga mišljenja, ali nisi ti ništa kriv. Instaliraj ponovo Comodo FW a taj nesretni Secure DNS kako želiš, tebi na volju. Sada si vjerovatno naučio, a bogme i ja kako se mogu jednostavno riješti njegovi false positive za neke stranice , a koje su sigurne i baš, baš nam trebaju.
Ma je. Istina je to. Nego žao mi je onog usera koji je imao problem što smo ga vjerovatno natjerali na deintalaciju, a mogao je to tako jednostavno rješiti.
MarinGoldstein_CRO ovim postom ti se ispričavam. Treba uvijek malo pričekati i vidjeti i druga mišljenja, ali nisi ti ništa kriv. Instaliraj ponovo Comodo FW a taj nesretni Secure DNS kako želiš, tebi na volju. Sada si vjerovatno naučio, a bogme i ja kako se mogu jednostavno riješti njegovi false positive za neke stranice , a koje su sigurne i baš, baš nam trebaju.
Da, vidiš siketa nas je riješio tri muhe jednim udarcem (hvala siketa).
Vjerujem da još nije napravio deinstalaciju i da će pročitati to riješenje.
ajde boga ti, nema tu beda. malo vjezbe ne skodi oko uninstalla.
osim toga, popravili su i onu mini aplikaciju na plavom oblaku.
dodjes na sajt koji je po tebi cist, disejblas jednim klikom, pogledas i opet upalis.
ajde boga ti, nema tu beda. malo vjezbe ne skodi oko uninstalla.
osim toga, popravili su i onu mini aplikaciju na plavom oblaku.
dodjes na sajt koji je po tebi cist, disejblas jednim klikom, pogledas i opet upalis.
Koja je to aplikacija? Jučer nešto prtljao sa Clearcloud, nisam mogao vidjeti jednu stranicu, a oni me uputili
ovamo (kao blokiraju sve co.cc, a dobro to mi je i jasno da blokiraju) ali nisam vidio uopće te opcije sa tvoje slike!