Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.140.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
torrente kaže...

uh..odavno nista nisam kupio online...odoh donirat 5€ wot-u.

{#}

kad vec to nerade djabalebarosi

daj molim te i za mene

17 godina
Lazarus Long kaže...

3.Stanca vjeciti beta softver koji ce biti popravljen "U sljedecem velikom Izdanju".

{#} {#}

a siketa glasnik sa trubom, svaki dan donosi radosnu vijest... stize veliko izdanje u novoj verziji sa svim ispravcima.

(nije zahebancija,tako i jest,malo-malo i evo njega sa news-om )

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
protjeran
Ultimativna antivirus tema - P&O

Unaprijed se ispričavam što ću nadam se nakratko prekinuti ovim svojim pitanjcem Vaše lipo i zanimljivo čavrljanje. Pitanje postavljam CIS, NIS, Sandboxie i inoj intelegenciji ovog topica. Sebe ne smatram da pripadam ni jednoj. Običan sam user koji zna i ne zna koristiti neke programe i ništa više, doduše s dosta iskustva. Nešto me malkice muči od jučer. Koristim Sandboxie, NOD 32 AV i CIS FW + Defense+/Sandbox, ma to je valjda i vrapcima već jasno. Sandboxie i CIS su kompatibilni, savršeno rade. Kada izoliram browser Sandboxiem i odem na MDL i od tamo namjerno preuzimam raznu malicoznu gamad NOD se uglavnom uredno javlja i bori u tom izoliranom prostoru ili rijetko ne, ali CIS šuti. Za NOD-a znam da nadzire sve pa tako i izoliranu zonu na disku kao i drugi AV i IS. Više puta sam pustio neku gamad da izvrše svoje radnje do kraja isključivanjem rezidentne zaštite NOD-a i pratio što se dešava u tom izoliranom prostoru. Od CIS-a ni traga ni glasa. Predpostavljam da bi CIS trebao samo reagirati ako nešto pobjegne iz te zone i ugrozi ajde da kažem realni sustav na disku. Ili bi trebao reagirati i ranije. To me muči, a čini mi se da sam sad sam sebi dao odgovor. Ako je to tako onda mi je drago što se potvrđuje i ono što poneki osporavaju da je izolirani prostor koji tvori Sandboxie jako ranjiv i da iz njega curi na sve strane. Još jednom oprostite na ovoj kobasi od posta, sav sam neki danas zbunjola, ne znam koji mi je.   

15 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Šogorica kupuje  Notebook  Free DOS ali me zanima kakvu free zaštitu da joj stavim koja bi osiguravala WI-FI konekciju ili je dosta samo staviti pass?

di baš ovog? ovi amd-i se griju ko blesavi, nek uzme neki u rangu s intelom.

15 godina
protjeran
BlackFoot kaže...

Unaprijed se ispričavam što ću nadam se nakratko prekinuti ovim svojim pitanjcem Vaše lipo i zanimljivo čavrljanje. Pitanje postavljam CIS, NIS, Sandboxie i inoj intelegenciji ovog topica. Sebe ne smatram da pripadam ni jednoj. Običan sam user koji zna i ne zna koristiti neke programe i ništa više, doduše s dosta iskustva. Nešto me malkice muči od jučer. Koristim Sandboxie, NOD 32 AV i CIS FW + Defense+/Sandbox, ma to je valjda i vrapcima već jasno. Sandboxie i CIS su kompatibilni, savršeno rade. Kada izoliram browser Sandboxiem i odem na MDL i od tamo namjerno preuzimam raznu malicoznu gamad NOD se uglavnom uredno javlja i bori u tom izoliranom prostoru ili rijetko ne, ali CIS šuti. Za NOD-a znam da nadzire sve pa tako i izoliranu zonu na disku kao i drugi AV i IS. Više puta sam pustio neku gamad da izvrše svoje radnje do kraja isključivanjem rezidentne zaštite NOD-a i pratio što se dešava u tom izoliranom prostoru. Od CIS-a ni traga ni glasa. Predpostavljam da bi CIS trebao samo reagirati ako nešto pobjegne iz te zone i ugrozi ajde da kažem realni sustav na disku. Ili bi trebao reagirati i ranije. To me muči, a čini mi se da sam sad sam sebi dao odgovor. Ako je to tako onda mi je drago što se potvrđuje i ono što poneki osporavaju da je izolirani prostor koji tvori Sandboxie jako ranjiv i da iz njega curi na sve strane. Još jednom oprostite na ovoj kobasi od posta, sav sam neki danas zbunjola, ne znam koji mi je.   

budi frajer pa testiraj bez sandboxia (ukoliko nisi mijenjao postavke CIS-a, ili si postavio prema preporuci s ovog foruma)

15 godina
protjeran
RaNzO kaže...

budi frajer pa testiraj bez sandboxia (ukoliko nisi mijenjao postavke CIS-a, ili si postavio prema preporuci s ovog foruma)

CIS je postavljen velikim dijelom po preporukama s ovog Foruma. No ponavljam ono što mene muči je to da li Defense + iliti HIPS ( kako želiš ) nadzire i izoliranu zonu ili samo reagira na ono što stvarno ugrožava sistem To i ništa drugo. Kažeš treba biti frajer pa to isprobati. Ma nije mi uopće do frajerisanja, vjeruj mi. Da nisam nedavno reinstalirao Winse bih 100 %. Ovako ako što prođe  i ako to ne uspijem očistiti ne da mi se nanovo raditi reinstal. Jedino da isprobam Comodo Time Machine pa što bude. Ništa odoh {#}  

17 godina

evo ja donirao 10$ wot-u.

svi ste navedeni u onom polju,ali se nevidi do kraja..blackfoot,brixy i svi sa topica.

ja nekoliko puta u godini kliknem  donacije na alatima koji mi dobro sluze,ali isto tako nevolim da se nesto free preuvelicava na ustrb paida.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
....

6. Stavite_Nesto_Svoje

Say Comodo again.....

6. evo upravo je symantec izdao novi i svoj najbolji program IMO, pa probaj...

Kupite gulaš...{#}

rather sniffin glue instead of private networks
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 0:24 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

6. evo upravo je norton izdao novi i svoj najbolji program IMO, pa probaj.

Gresis, niti on ne obavlja zadatak kao sto treba tako da najbolji program Symanteca je NIS 2011.

Za sada.

Nego ovi iz Symanteca se spremaju da kupe Comodo tako da :))))

mala sala  {#}

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Nego ovi iz Symanteca se spremaju da kupe Comodo tako da :))))

very sign je već kupljen tako da symantec više nemože računat na kebab a još manje na baklave {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 0:47 ((s)izgoreo).
17 godina

heh, nesretnih ljudi.

od silnog brda beta i alfa proizvoda, najcool je comodo disc encriptyon

pa ljudi ostaju bez podataka i strojevi se vise nemogu upaliti.

vrhunac je da nitko ne dava odgovore i onda juzer newbi sam skonta probleme...enkripcija ne radi ako je disc u raidu ili ako ti av provjerava bootsektor ..hehe i onda newbijev post stickaju.

epic!

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

evo ja donirao 10$ wot-u.

svi ste navedeni u onom polju,ali se nevidi do kraja..blackfoot,brixy i svi sa topica.

ja nekoliko puta u godini kliknem  donacije na alatima koji mi dobro sluze,ali isto tako nevolim da se nesto free preuvelicava na ustrb paida.

btw. hvala! iako ne koristim wot...

evo sad ću i ja moć donirat... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 1:31 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nemojmo razoroti planetu. Koristimo NIS, Pandu, NOD32....

Ti si je dovoljno razorio kad si koristio AVG. Sad si u čistilištu, a da li će pomoći to će svevišnji suditi.....

torrente kaže...
a siketa glasnik sa trubom, svaki dan donosi radosnu vijest... stize veliko izdanje u novoj verziji sa svim ispravcima.

Trube Jerihona će srušiti zidine Symanteca. 

BlackFoot kaže...

Predpostavljam da bi CIS trebao samo reagirati ako nešto pobjegne iz te zone i ugrozi ajde da kažem realni sustav na disku.

Crni, dao si sam sebi točan odgovor na postavljeno pitanje.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 7:52 (siketa).
17 godina
siketa kaže...
Lazarus Long kaže...

Nemojmo razoroti planetu. Koristimo NIS, Pandu, NOD32....

Ti si je dovoljno razorio kad si koristio AVG. Sad si u čistilištu, a da li će pomoći to će svevišnji suditi.....

torrente kaže...

BlackFoot kaže...

Predpostavljam da bi CIS trebao samo reagirati ako nešto pobjegne iz te zone i ugrozi ajde da kažem realni sustav na disku.

Crni, dao si sam sebi točan odgovor na postavljeno pitanje.

{#}

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

{#}

Znam da, sintaktički gledano, rečenica nema previše smisla, ali htio sam ubaciti malo slikovitosti....Namigiva

ZIG ZAG
17 godina
siketa kaže...
mind_challenge kaže...

{#}

Znam da, sintaktički gledano, rečenica nema previše smisla, ali htio sam ubaciti malo slikovitosti....Namigiva

Ma neka nema smisla, smješno je

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
ajde pasteta radi nesto,ali si i ti na drzavnim jaslama i cekas podne uz forum,pa onda na marendu do 13? pitao bi te ja da ti je ko onima sa headsetom na comodo supportu..nema marende ni pauze.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

heh, nesretnih ljudi.

od silnog brda beta i alfa proizvoda, najcool je comodo disc encriptyon

pa ljudi ostaju bez podataka 

Ako! Za tu happy raju sto slavi bedu u punom sjaju, za to sretno stado koje u mraku i egocentricno do srzi....cije je moto "Trpi i rzi" ostaje jedino resenje koje radi zove se BitLocker i BitLocker2GO i zamislite ima ga u Windowsima  {#}

Nemojte bacati PC kroz prozor zbog Comodoa, prepustite sigurnost u prave ruke Nortonove a PC zadrzite kao hoby :))))

Ehh, da...

Oni ce to sve ispraviti u sledecem velikom izdanju 

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

A plac se cuje od Jerihona do Rame, Comodo place i nema tko da ga utjesi....{#}

17 godina
neaktivan

Ljudi moji što ste zapeli za comodo? u drugim programima nema grešaka? prošvrljajte malo po forumima...

btw. jedini standard koji priznajem za enkripciju je open source truecrypt, sve ostalo moguće ima backdoor, programima za enkripciju zatvorenost koda može samo smetati...

Lazarus Long kaže...

Ako! Za tu happy raju sto slavi bedu u punom sjaju, za to sretno stado koje u mraku i egocentricno do srzi....cije je moto "Trpi i rzi"

Lazo ostavi se boce rano u jutro... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 12:13 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Zapeli su jer su svjesni da postoji nešto što je dobro, a džabe......

I sad to treba popljuvat tako da Symantec Borg/Matrix može asimilirati nove juzere i izmusti pare od njih svake godine.....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 12:15 (siketa).
16 godina
neaktivan

Hazard Shield

Ovo bi moglo biti bolje od WinPatrola.....trenutno je u beti nakon malo duže pauze od zadnje stabilne verzije......

Pogledajte listu promjena i što će sve sadržavati final verzija....

http://forums.orbitech.org/viewtopic.php?f=10&t=99

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan

interesantni rezultati tog raymonda u usporednm testiranju antivirusa
http://www.raymond.cc/antivirus/index.html
nisam baš zadovoljan s avirom,osim kod loada stranica
koliko je sve to relevantno,s obzirom na interakciju av-a s ostalim softverom i trenutnom konstelacijom na svakom računalu ponaosob,pitaj boga
testirana je i starija verzija comodo antivirusa
i recentna avast  avira

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 16:28 (seneka).
15 godina
protjeran

Izgleda da ćemo ovaj tjedan dobiti i testiranje za treći kvartal ove godine od strane AV-Test.org

http://twitter.com/avtestorg

17 godina
neaktivan
17 godina
siketa kaže...

Hazard Shield

Ovo bi moglo biti bolje od WinPatrola.....trenutno je u beti nakon malo duže pauze od zadnje stabilne verzije......

Pogledajte listu promjena i što će sve sadržavati final verzija....

http://forums.orbitech.org/viewtopic.php?f=10&t=99

Hm taj progam se zapravo uopce nemre usporedit s Winpatrol, instalacijska datoteka je dva puta veca a niti namjena im nije ista zapravo. Ja sam ga skinul pa malo isprobal, ovu najnoviju verziju koja je dostupna i treba rec odma ipak je to Beta puno toga ne radi kak treba. Program više lici na Malwarebytes s dodatkom HIPS (koji uopce ne radi) i ima Behavioral Analisses nekakav izgleda( niti to ne radi ili radi loše za sad) i jos ima toga kaj ne radi ili radi cudno.{#}

Kao prvo kad se program instalira zapravo ne radi, treba ga pokrenut preko ikone i kad se upali program Realtime zastita i Automatic Updates isto ne rade treba ih rucno upalit baš super.{#}Malo sam ga isprobal kak ce reagirat na Comodo Leak test, prije toga sam podesil dodatno zaštitu ovo na fotki. Dole zaokruzeno sam omogucil jer to po defoltu nije omoguceno. Kak se vidi HIPS ne radi uopce, i ne moze se omogucit za sad uglavnom na Comodo Leak Test se javil samo jednom pred kraj. Izbacio je ovaj prozor na drugoj fotki, i kaze Remember This Decision a koju to pa nema nigdje Allow niti Block kaj ce zapamtit osim magle.{#} Onda sam ja stavil kvacicu pa kliknul gore X, a drugi puta sam samo kliknul X bez stavljanja kvacice na Remember rezultat je isti. Comodo Leak Test od tog dijela vise ne radi samo stoji, to još nisam videl jer obicno nastavi dalje i pokaze kaj je zašticeno a kaj nije zašticeno i zavrsi test ali u ovom primjeru ne prestaje radit jednostavno. Na kraju se moze rec da treba još puno posla oko ovog programa, za sad je obicna truba pola toga ne radi kak treba ipak je Beta i to vrlo mušicava. Kak se bude program dalje razvijal ko zna, no ja mu ne predviđam baš svjetlu buducnost pokraj Threatfire recimo nema kaj trazit uopce.{#}

http://tinypic.com/m/dmcxzs/2

Ovo po defoltu nije omoguceno! Ovo po defoltu nije omoguceno!
Remember ali kaj pa ne nudi nikakav izbor! Remember ali kaj pa ne nudi nikakav izbor!
17 godina
rambox kaže...

Hm taj progam se zapravo uopce nemre usporedit s Winpatrol, instalacijska datoteka je dva puta veca

obozavam ovaj topic i sve profile korisnika.

lool

monstrum od 3mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 18:44 (torrente).
17 godina
torrente kaže...
rambox kaže...

Hm taj progam se zapravo uopce nemre usporedit s Winpatrol, instalacijska datoteka je dva puta veca

obozavam ovaj topic i sve profile korisnika.

lool

monstrum od 3mb

Instalacijska datoteka i njezina velicina je nekaj kaj mnogi ne detektiraju, vidiš ono kaj ne treba a ono kaj je bitno ne vidiš fuckaj ga svašta.{#} Online Armor Firewall ima 20 mb instalacija , s druge strane Zone Alarm Free Firewall ima 45mb. Kaj su nagurali u instalaciju znaju samo oni, slamu vjerojatno i jos nekaj usput da je ispalo duplo veca a zna se koji je Firewall bolji sigurno ne Zone Alarm Free.{#}

17 godina

bas si me dobro podsjetio.

gledam sinoc nesto kod njih, nakon duuugo vremena.

i gle cuda, ne odustaju, utrpali su onaj najjaci paket skoro i igru call of duty :)

umjesto da privuku narod i ovu stvarcicu daju gratis svima,oni je naplacuju 20$.

sandbox za browser.

lejm za!

15 godina
neaktivan

Poštovani, imam comodo (ali samo vatrozid)+ avira + adaware...dali to valja?

i još jedno pitanje, taj comodo vatrozid mi ne da da idem na svoju stranicu, a sada mi je jako potrebna, kako da mu naredim da mi pušta moju stranicu???

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice