Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.129.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program

Comodo DNS s antimalware zaštitom upravo pokrenut!

Screenshot:

http://www.bankfotek.pl/view/754644

Preferred DNS : 156.154.70.25
Alternate DNS : 156.154.71.25

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:59 (siketa).
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Screenshot:

To moram ovako ispunit?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
Razer_Copperhead kaže...
siketa kaže...

Screenshot:

To moram ovako ispunit?

Tako je.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
Koji je najbolji antivirusni program

e da ja vas sve, ljepo nesto pitam! imao sam,aviru.avast,avg i

svi su mi pravili sranja.

i koje kakvi skeneri sve su to kakva sranja za mene jer su

mi stalno skenirali neku laznu detekciju u datotekama koje

nisu imali virusa oni su meni ocitavli viruse tako da su mi i blokilari

da udem u te dadoteke i recimo da jako usporavaju racunalo.

pa cak i u igricama sam imao problema. sve dok nisam si ugradio

nod32 internet security i sve sam probleme rjesio s jednim udarcem,

i on je za mene jedan od naj boljih antivirusa. a sad mi objasnite zbog cega su mi ta smeca

to radila?

17 godina

nod32 nema false positive i sada uzivaj.

avast avira i avg znaju cesto prijaviti da je graficka kartica virus i da je monitor trojan.

ne vidim razlog tim ponasanjima kod tebe kao da se radi o backdooru?

nisam jos cuo igrace sa steam i slicnim igrama iz algoritma da imaju falsepozitive.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
16 godina
neaktivan
fight kaže...

. a sad mi objasnite zbog cega su mi ta smeca

to radila?

pretpstavljam da su trzali na raznorazne crackove
rješio si se "smeća" i sad ostaj u miru

15 godina
protjeran
torrente kaže...

evo onaj gore post od raznoga je cisti skolski primjer na psihologiji

-razdrazljivost

-razuzdanost

-netolerancija

-pogrdno nazivanje sugovornika

-gubitak samokontrole

-halucinacije (cis i svjetlosne godine)

-gubitak prosudbe o stvarnom stanju stvari

-poistovjecivanje sebe sa necim imaginarnim ili materijalnim

-sklonost pripadnosti coporu

-imputiranje neistomisljenicima

-u nedostatku mastovitosti i smisla za stvaranje kreativnih metafora dolazi do gnjeva

-sklonost indoktrinaciji pa bio to i komad softwera (dakle ne radi se o indoktrinaciji da od djece u rajhu napravis hitlerjugendse,vec te indoktrinira tvrtka sa svojim marketingom...bijelo vise nije bijelo ko i svima,tebi postane crno)

-nulta tolerancija na kritiku

-u pravu si uvijek,ma koliko bio u krivu

itd

tvoji postovi me izuzetno fasciniraju. očito si doktorirao na temi kako beskrajno laprdati ;)

inače u RL izbjegavam laprdala u širokom luku zbog mnogih razloga. ovdje kratim vrijeme, pa sam nekoliko puta ponovio iste stvari, ne zbog trolova i laprdala koji nisu napisali niti jedan argument, već zbog ljudi koji su na temi zbog onoga čemu je namijenjena, pa možda pomognem nekome.

stari moj nikad te nisam pogrdno nazvao, sam si to učinio ;) da te podsjetim - AKO ne dokažeš svoju tvrdnju (u normalnom svijetu ne možeš nešto tvrditi bez dokaza) onda LAPRDAŠ - LAPRDALO si

iza izrečenog stojim! dokaži svoje riječi i time ćeš izbrisati ovaj if_than_ redak iz rasprave.

bilo ti je više puta rečeno da makar obrazložiš svoje mišljenje, ali ne da nisi obrazložio mišljenje, već si izašao s tvrdnjama bez ikakvog pokrića. shvaćaš razliku? mišljenje - tvrdnja...za mišljenje dostojan sugovornik treba imati obrazloženje, a ti izbacuješ tvrdnje iz rukava ko harry houdini zečeve iz šešira - bez pokrića, kontinuirano!

ja ovaj tvoj post ne mogu shvatiti kao uvredu, jer je upravo dokaz da laprdaš :) iznio si masu nebuloza na hrpi bez primjera iz kojeg si to iščitao

btw, kad ulazim u raspravu, ulazim analitički i s argumentima, ako se pokaže da nisam u pravu zdušno prihvaćam bolje/točno/ispravno rješenje, kad ne bih to radio, bio bih zatucan i ograničen, ali je globalni problem što je na svijetu upravo takva većina ljudi ;)

za tvoju informaciju, tako sam došao i do CIS-a, imao sam instaliran KIS i mislio da sam se preporodio, da sam našao vrhunsko i najbolje rješenje, a onda sam na ovom forumu čuo lijepe riječi za CIS, istražio, isprobao, uvjerio se u točnost i sad koristim ovo predobro rješenje.

kritiku? nisam nigdje vidio tvoju kritiku...neobrazloženo laprdanje nije kritika!

u pravu sam ma koliko bio u krivu? pa pozivam te već mjesec dana da mi pokažeš gdje sam bio u krivu, ali ti nikad nisi niti jedan argument daš da pokažeš ispravnost svojih tvrdnji, a ne da bi se zamarao prikazivati argumente gdje sam bio u krivu. ali ti zato provokativne postove nije problem štancati u gigabajtima...

sebe nazivaš sugovornikom? opet si me uspio nasmijati!!! čovječe, da bi bio sugovornik trebaš sudjelovati u raspravi, a ne samo uletavati s upadicama (po milijunti put, bez argumenata i veze s temom).

uopće ne znam zašto se uopće obraćaš razdražljivoj, razuzdanoj, netolerantnoj, nepristojnoj, nerealnoj...osobi?!

pusti me da živim u svom svijetu indoktriniran svemogućim comodom, a ti uživaj u hlađenju mu*a na netu pod okriljem savršene avire i samo klikaj svake 3 god "obnovi" ;)

P.S.

mogao bi biti dosljedan svojim izjavama, ako se dobro sjećam, rekao si da napuštaš ovaj topic?!

17 godina

samo sam ti dao dijagnozu.

sad vidimo da je tocna.

uz dobru terapiju sa nekoliko service packova mogao bi skladno kao i ostali sudjelovati na topicu.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

avast avira i avg znaju cesto prijaviti da je graficka kartica virus i da je monitor trojan.

SmijehSmijeh

16 godina
neaktivan

Ranzo,

opusti se....torrente je naš Joker iz Gotham Cityja.

Što god rekao, neće se promijeniti i točka.

Stoga ga prihvati takvog kakav je....if you can't beat him, join him! Smijeh

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 23:38 (siketa).
15 godina
protjeran
logic kaže...

@ranzo

Ne mogu precutati na ove gluposti. 99,99% sam sigurna da ce naci razloga da ti ne plate to sto govore da hoce. Sto se tice garancije ona ti tacno glasi ovako 7 godina ili do 150.000 km u prve 3 godine i u prve tri godine neogranicen broj km. Ako u prve 3 godine napravis vise do 150.000 nema vise garancje. A to ti menja vise nude i drugi. U najmanju ruku 2 godine neogranicen broj km.

ja pričam gluposti? a gdje to, molim te?

jel ima kia 7 god garancije? ima! onda sam rekao činjenicu, a ne glupost. ja se vozim 10.000km godišnje, koliko mi treba godina da napravim 150.000km?

btw, GARANTIRAM ti da garancija ovako ne glasi i da si napisao GLUPOST!

do 150.000 km u prve 3 godine i u prve tri godine neogranicen broj km

(@torrente, ovaj citat ti se zove argument i ukazivanje na nečiju grešku)

ovo ti je kontradiktorno, ako već ideš činjenice proširivati detaljima, onda barem budi točan. ili je 150k km, ili neograničeno? :)

ne znam što si uopće htio reći ovime? da garancija ne vrijedi 7 god u niti jednom slučaju?

to uopće nije bitno na kraju krajeva, mislim da ste shvatitli poantu - garancija comoda je beskonačno bolja od svih ostalih, pošto ju ostali niti nemaju :D

vi sad tvrdite da ju je nemoguće ostvariti. na to vam ja kažem da laprdate i nemate pojma. kao prvo, nemate pojma zašto je comodo spreman stati iza svog proizvoda i dati takvu garanciju (a zašto drugi nisu...jer su šuplji ko sito), jer se niste informirali, a tu na forumu niti ne čitate što se piše o comodo proizvodima, a kao drugo, sipate nebuloze i gluposti o nemogućnosti ostvarenja garancije, a da niste imali kontakta s tim proizvodima uopće...

to što si siguran o nemogućnosti ostvarenja garancije znaš koliko vrijedi...

kupnjom i instalacijom cisa prihvaćaš licencu i imaš prava i obveze koje su navedene u njoj, to što ne shvaćate težinu ugovora i praktički tvrdite da se prava iz licence ne mogu ostvariti mi je totalno suludo, jer onda se tako može za apsolutno svaki proizvod i uslugu reći. pogotovo za one kvaitetnije s boljim garancijama, jer ništa ne može biti bolje i kvalitetnije, sve je to isto sr*nje, zar ne? :D kladim se da ste ti i torrente bili u školi/faksu oni kojima su uvijek profesori bili krivi za loš uspjeh/pad...

17 godina
neaktivan

A zasto nitko od CIS likova ne pokusava "slomiti" CIS i namlatiti silne novce na to?

Ili...cekaj! CIS je nepogresiv! Ne mozete uzeti novce za nesto sto ne mozete dokazati

██████████████████████
17 godina
siketa kaže...

Ranzo,

cuj,pa nisam ja nekoliko puta ljudima na pm rekao da ste ti i izgoreni lucidni igraci.

em se nedate navuc i dobro pazite kad ste offtopic.

to cijenim...ovo drugo je samo za navlacenje :)

zasto na nortonu nema kupnje nisa za jedan pc a ima norton av za jedan pc?

jel ja ne vidim dobro ili cu morat kupit za 3pc i dat tebi i progorenom po licencu :)

16 godina
odjavljen
torrente kaže...
siketa kaže...

Ranzo,

cuj,pa nisam ja nekoliko puta ljudima na pm rekao da ste ti i izgoreni lucidni igraci.

em se nedate navuc i dobro pazite kad ste offtopic.

to cijenim...ovo drugo je samo za navlacenje :)

zasto na nortonu nema kupnje nisa za jedan pc a ima norton av za jedan pc?

jel ja ne vidim dobro ili cu morat kupit za 3pc i dat tebi i progorenom po licencu :)

O pa netko je darežljiv danas?

Šalu na stranu, stvarno kupuješ NIS?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 23:53 (kingmedo).
15 godina
protjeran
fight kaže...

i on je za mene jedan od naj boljih antivirusa. a sad mi objasnite zbog cega su mi ta smeca

to radila?

zato jer:

- svaki antivirus ima false positive ako je uključena heuristika

- si siguran da to stvarno nije virus? :)

- imao si dobre antiviruse i ako su svi rekli da je virus, a nod kaže da nije, zar nisi posumnjao da možda ipak je virus?

- bolje da ima pokoji false positive nego da ne detektira neke viruse

ako baš nećeš da ti krivo detektira neki virus, isključi heuristiku na bilo kojem AV-u i skeniraj taj file, ako ga tada detektira onda je sigurno virus, ali ako ga ne detektira, onda može i ne mora biti virus. mogao bi, recimo, za pola godine saznati da je zapravo virus :)

17 godina
kingmedo kaže...

meni je veca sala sto nema za jedan pc?

daj pogleda tamo, vjerojatno grijesim.

ne bih uzimao nigdje van norton sajta.

mozda malo bitdef zamjenim ,a nekog pocastim sa onih 400 preostalih dana.

16 godina
odjavljen
RaNzO kaže...
fight kaže...

to radila?

zato jer:

- svaki antivirus ima false positive ako je uključena heuristika

- si siguran da to stvarno nije virus? :)

- imao si dobre antiviruse i ako su svi rekli da je virus, a nod kaže da nije, zar nisi posumnjao da možda ipak je virus?

- bolje da ima pokoji false positive nego da ne detektira neke viruse

ako baš nećeš da ti krivo detektira neki virus, isključi heuristiku na bilo kojem AV-u i skeniraj taj file, ako ga tada detektira onda je sigurno virus, ali ako ga ne detektira, onda može i ne mora biti virus. mogao bi, recimo, za pola godine saznati da je zapravo virus :)

Ili neka se jednostavno posluži VirusTotal-om.

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A zasto nitko od CIS likova ne pokusava "slomiti" CIS i namlatiti silne novce na to?

Ili...cekaj! CIS je nepogresiv! Ne mozete uzeti novce za nesto sto ne mozete dokazati

Nitko nikad ovdje ni drugdje nije rekao da je CIS savršen, nepogrešiv, itd.

Nema takvog softvera....BTW, ne mogu uzet lovu jer nisam u USA.

Ali tvrdimo da je u rangu najboljih plaćenih paketa i puuuuno bolji u zaštiti od običnih paid antivirusa....a sve to besplatno!

Kud ćeš bolje?

Eto, danas smo dobili SecureDNS, tako da neki web shield/guard nije ni potreban u paketu.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 23:59 (siketa).
16 godina
odjavljen
torrente kaže...
kingmedo kaže...

meni je veca sala sto nema za jedan pc?

daj pogleda tamo, vjerojatno grijesim.

ne bih uzimao nigdje van norton sajta.

mozda malo bitdef zamjenim ,a nekog pocastim sa onih 400 preostalih dana.

Čini se da si u pravu, nisam pronašao nigdje za 1 PC, ali to je vjerojatno kako bi privukli korisnike (one koji ne razmišljaju).

15 godina
protjeran
siketa kaže...

Ranzo,

to mi je bilo jasno na početku, ali kao što sam rekao, ne govorim to zbog njega, već bi neki ljudi koji se ne kuže dovoljno u te stvari i samo traže savjet mogli ostati zbunjeni njegovim pljuvanjem, a propustiti to da to nije ničim potkrijepio i možda uzalud potrošiti novce na plaćenu aviru, jer čak niti free nije dobra koliko plaćena, a znamo da ima onu bitnu funkcionalnost za 99% ljudi identičnu onoj plaćenoj...pogotovo ako joj se u pomoć priskoči s dodatim alatima, besplatnim...

17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Eto, danas smo dobili SecureDNS, tako da neki web shield/guard nije ni potreban u paketu.

Sve je to bajno sa DNS-om ali koliko je brz? Jeste li testirali Comodove DNSe?

P.S

I Symantec ima SecureDNS pa se ne qurci

██████████████████████
17 godina
siketa kaže...

Screenshot:

WOT je ipak puno elegantnije i bolje rjesenje, usput on blokira i puno raznih bezveznih reklamnih stranica i slicno. Tak nekaj ovo rjesenje ne radi sigurno, nema do dinamicnog trojca u vatrenoj lisicetini u ovom slucaju WOT,Ad BlockPlus i No Script.CoolNevinašce

17 godina

:))

100 milijona naivnih budala

epic

cek da odem kod onog indijca iz delte gangesa da vidim broj juzera...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 0:23 (torrente).
15 godina
protjeran
siketa kaže...
Lazarus Long kaže...

Nitko nikad ovdje ni drugdje nije rekao da je CIS savršen, nepogrešiv, itd.

Nema takvog softvera....BTW, ne mogu uzet lovu jer nisam u USA.

Ali tvrdimo da je u rangu najboljih plaćenih paketa i puuuuno bolji u zaštiti od običnih paid antivirusa....a sve to besplatno!

Kud ćeš bolje?

- i zato jer nekima nije cilj kupiti auto/računalo/nešto i onda ga pokvariti da bi vidio kako ga popravljaju...

- jer ne čitate što vam se piše - garancija vrijedi za plaćeni AV/CIS u SAD-u

- ako se amerikancima s plaćenim comodom uvuče virus, comodov stručnjak će ga zatući preko remotea, a ako ne uspije, neće dobiti lovu, već podmiren račun u servisu u kojem će to drugi stručnjak obaviti.

a za ovu garanciju za krađu identiteta fakat ne bih znao, ali ne vjerujem da se tu išta može ukrasti jer sve ide preko kriptirane 2048bit veze...

17 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

jel ima kia 7 god garancije? ima! onda sam rekao činjenicu, a ne glupost. ja se vozim 10.000km godišnje, koliko mi treba godina da napravim 150.000km?

btw, GARANTIRAM ti da garancija ovako ne glasi i da si napisao GLUPOST!

do 150.000 km u prve 3 godine i u prve tri godine neogranicen broj km

Citat:"Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3godine)."

http://www.kia.hr/pdf/KIA_7_godina_jamstva.pdf

Toliko ili priblizno toliko daju manje vise svi.

:)
17 godina

ako tko bude razuzdan danas, evo jedan defence+

prije svakog paljenja pc-a krknut jedan

17 godina
RE: Razlika
djigibao kaže...

Moze mi neko (od CIS-ovaca) objasnit razliku u postavkama "Internet" i "Proactive" security?

Vidim da se preporuca Proactive pa me interesira zasto.

THX

Posto nisam dobio odgovor sinoc (valjda su svi bili umorni/napeti od "pametnog postanja"), ponavljam pitanje s nadom da ce mi neko objasnit.

Puno hvala Poljubac

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
RE: Razlika
djigibao kaže...

Moze mi neko (od CIS-ovaca) objasnit razliku u postavkama "Internet" i "Proactive" security?

Vidim da se preporuca Proactive pa me interesira zasto.

THX

Ovdje su napisane razlike, ali mislim da se u 5-ici nešto promijenilo.  Neodlučan

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
Norton Internet Security 2011 vs Comodo Internet S

Ovdije su 4 videa koja usporedjuju Norton Internet Security 2011 vs Comodo Internet Security 2011

P.S. : nisam ih jos ni ja pogledao Belji se

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan

opa,opa, opet vidim da su krenule svađe. moram istaknuti kako ste se okomili na logica, a to vam nije u redu. hm, i ja sam nedavno ovdje imao raspravu, sjećate se svi, jel da, ono paid nod against neki drugi free. i sjećam se kako su odmah neki ustali u obranu onih s kojim su sa mnom sasvim korektno debatirali, a onda to ne bude dobro....nego pređe u svojevrsnu svađu u kojoj kad čovjek izreče mišljenje napadate ga cijelom artiljerijom.

evo, ja npr, potpuno vjerujem logicu što vam je napisao u vezi false positive. i da, vjerujem mu, jer smisao ovog foruma je da se ljudi pomažu, i daju svoja iskustva.

a ovo što neki od vas rade, ne svi naravno, ispada da uzurpirate rostor jednom AV-u, i onda bi se ta tema jednpostavno mogla nazvati nekako drukčije, a ne nikako ovako kako se sada zove.

a za odgovorit na pitanje samog topica : Koji je najbolji antivirusni program: evo i mog odgovora

i nadalje tvrdim da je paid nod bolji od svih, ali baš svih drugih free AV-a.

naravno da en tvrdim da je bolji i od drugih plaćenih Av-a, jer nije.

A dotada bilo bi lijepo kad već vas par obrazlažete samo jedan av, da obrazložite i ostale, ukoliko će se tema u to pretvoriti. ili da ipak posjetimo, ili čak otvorimo nove topice.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice