Pozdrav, trebam pomoć...nedavno mi se izgleda prikacio Trojan, pokušala sam to rješiti, maknuti ga...al sad me za gotovo svaki program koji pokušavam otvorit preko shortcuta pita s kojim programom da ga otvori ("Choose the program you want to use to open this file...")...kao da više ne prepoznaje programe...može li mi netko savjetovat što da napravim? skidala sam s neta neke unhide programe, ali nije mi baš pomoglo...čak me i za programe koje pokušavam downloadat pita s kojim programom da ih otvori..
Trojan - nestanak fileova
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.599
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preporučam novu instalaciju windowsa, bez nepotrebnog nerviranja... napraviti backup važnijih stvari sa harda i to je to.. i prije vračanja backupa na friško instalirane windowse, taj sadržaj skenirati sa nekim antivirusnim programom...
imas cd od windowsa?Ako imas ubaci ga,pokreni cmd i upisi sfc /scannow,nemora odma bit neki trojan,skini tdss killer i probaj s njim
Većinu ovakvih problema riješi jedan običan System Restore.
Meni ovo vise smrdi na cleanere i registry optimizere,rusenje win je zadnje sta radis,probaj sfc ako nakon toga nebude ok
http://www.avg.com/us-en/avg-rescue-cd i u bios stavis da prvo boota cd.
Znam da niko nevoli avg al on je jedini ponudio ovako nesto
Malwarebytes rješio sve..napravila scan, ponovo se pojavili programi i sve funkcionira dobro..hvala puno;)