Trojan Clicker - pomoc

poruka: 31
|
čitano: 5.747
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Ovako imam NOD32 i konstantno mi tokom rada na internetu izbacuje da je pronasao i Trojan Clicker.win32.Delf te da ga je stavio u karantenu, medjutim to se ponavlja svako 4-5 minuta. Skeniram comp i  ne pronadje nista, a ako i pronade ja pobrisem i opet se isto dogadja. Skenirao sam i sa Malwarebytes i pobrisao neke stavke koje su zarazene, ali sve po starom. CCleaner brisao kljuceve i ostalo ali probelm je ostao...  Trazio sam po netu i vjecito predlazu programe koji ce skenirati ali na kraju ga trebas kupiti no u  biti nista ne postignes s njima.

Sto da radim osim ponovnog instaliranja sustava. pozz

15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Skeniraj sa Avirom

15 godina
neaktivan
RE: Trojan Clicker - pomoc

Ne moj za sada nanovo instalirati sustav. Napiši koji OS koristiš i probaj odgovoriti na jedno pitanje odnosno napiši gdje ga točno nalazi na tvom kompu. Znači napiči particiju i u kojoj datoteci i failu ga nalazi. 

17 godina
Trojan Clicker - pomoc

Skini sljedeče programe :

Dr.Web Cure IT

Malwarebytes
i SuperAntiSpyware

te otiđi u Safe Mode ( stišći F8 dok se učitavaju Windowsi ) i proskeniraj sa svima na Full Scan

Javi kako je prošlo

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Koristim XP SP3,  budem sada skinuo ove ostale i probam skenirati...budem javio rezultate....

15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Evo pokusao da udjem u Safe mode ali ne ide, razlog nepoznat. pokusao sam da udem nekoliko puta ali ne ide. Na kucnom racunalu sam udem bez problema u safe mode ali na notebook nikako. Koji moze biti razlog? Skinuo sam ove programcice i instalirao, nisam nista skenirao jer sam htio prvo iz safe moda.

15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Evo pokusao da udjem u Safe mode ali ne ide, razlog nepoznat. pokusao sam da udem nekoliko puta ali ne ide. Na kucnom racunalu sam udem bez problema u safe mode ali na notebook nikako. Koji moze biti razlog? Skinuo sam ove programcice i instalirao, nisam nista skenirao jer sam htio prvo iz safe moda.

Kako si pokušavao ući u Safe Mode. Kuckajući F8 ili iz RUN -a odnosno msconfiga?

15 godina
neaktivan
Kako ti rece -Kuckajuci u F8- i nece...
15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...
Kako ti rece -Kuckajuci u F8- i nece...

E pa probaj ovako. Prvo zatvori sve pokrenute programe. Zatim idi na Start - Run - upiši " msconfig" ( bez navodnika ) - OK. Zatim na kartici Boot.ini označi SAFFE BOOT - ok i kada te zapita restartaj računalo. Kod slijedećeg dizanja trebao bi biti u Safe Modu što ćeš i vidjeti. Kada završiš skeniranja u Safe Modu ponovi postupak jedino sada odznači SAFFE BOOT i ponovo će se pokrenuti sustav u normalnom načinu rada. Probaj pa javi.  

15 godina
neaktivan

E hvala nasao sam sada to, Hvala odmah probam. 

Stvarno sam iznenaden na ovako brzim odgovorima ljudi na ovom forumu...Sve pohvale

15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Evo sada bio uradio ovo gore predlozeno, medutim nikakvog pomaka. Jos veci problem sada nece niti  sistem da podigne. Stane na onom pocetku i nista se ne dogada tako isto i u safe mode. Samo pokazuje onaj odzivni znak _ i nista se ne dogada... Sto sada da radim ne mohu uopce notebook da pokrenem, mislim (sustav na njemu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 17:50 (junge1911).
15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Evo sada bio uradio ovo gore predlozeno, medutim nikakvog pomaka. Jos veci problem sada nece niti  sistem da podigne. Stane na onom pocetku i nista se ne dogada tako isto i u safe mode. Samo pokazuje onaj odzivni znak _ i nista se ne dogada... Sto sada da radim ne mohu uopce notebook da pokrenem, mislim (sustav na njemu)

Je si li pokrenuo sustav u Safe modu. Ili si ga pokrenuo i pokušao skenirati pa se opet sve smrzlo.

15 godina
neaktivan

Pokusao pokrenuti u Safe modu i nije moglo, onda se ve zamrzne i zatim restartujem i pokusam Last good konfiguratiion da pokrene sustav i tako nekoliko puta medjutim nista se nedogada...samo stoj...po...dit cu... Sto sada

15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Pokusao pokrenuti u Safe modu i nije moglo, onda se ve zamrzne i zatim restartujem i pokusam Last good konfiguratiion da pokrene sustav i tako nekoliko puta medjutim nista se nedogada...samo stoj...po...dit cu... Sto sada

Čekaj, polako. Znači nisi uspio pokrenuti sustav u Safe modu ili one instalirane programe.

15 godina
neaktivan

Upravo tako sustav nisam uspio pokrenuti u Safe modu a vise niti u normalnom modu

15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Upravo tako sustav nisam uspio pokrenuti u Safe modu a vise niti u normalnom modu

Dobro. Nisi smio raditi restart, no što je, tu je. Sada ako možeš isključi komp pa ga ostavi jedno sat vremena na miru. 

15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Pa zasto nisam smio raditi restart? Ne vidim razloga...pokusao sam uci u safe mode, cekao 5-7minuta i nista se nije dogadalo. Nakon toga ga restartovao i opet se nista nije dogadalo, nemam pojma sto sada. Ok nije problem ostaviti to neko vrijeme ali ne vidim svrhu toga...

15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Pa zasto nisam smio raditi restart? Ne vidim razloga...pokusao sam uci u safe mode, cekao 5-7minuta i nista se nije dogadalo. Nakon toga ga restartovao i opet se nista nije dogadalo, nemam pojma sto sada. Ok nije problem ostaviti to neko vrijeme ali ne vidim svrhu toga...

Ne. Moraš ugasiti komp i ostaviti ga na miru sat do dva.

16 godina
junge1911 kaže...

Probaj OVO.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
15 godina
junge1911 kaže...

Ovako imam NOD32 i konstantno mi tokom rada na internetu izbacuje da je pronasao i Trojan Clicker.win32.Delf te da ga je stavio u karantenu, medjutim to se ponavlja svako 4-5 minuta. Skeniram comp i  ne pronadje nista, a ako i pronade ja pobrisem i opet se isto dogadja. Skenirao sam i sa Malwarebytes i pobrisao neke stavke koje su zarazene, ali sve po starom. CCleaner brisao kljuceve i ostalo ali probelm je ostao...  Trazio sam po netu i vjecito predlazu programe koji ce skenirati ali na kraju ga trebas kupiti no u  biti nista ne postignes s njima.

Sto da radim osim ponovnog instaliranja sustava. pozz

dali je nod licenciran ili creckiran

15 godina
neaktivan

Sve je licencirano

15 godina
neaktivan
bero 43 kaže...
junge1911 kaže...

Ne. Moraš ugasiti komp i ostaviti ga na miru sat do dva.

Je si li ugasio komp. Ili ti se sustav pokrenuo.   

15 godina
neaktivan

Comp ugasen a ja trazio kako da dignem sustav sa USB-a ako ne bude islo drugacije...budemo vidjeli...

15 godina
neaktivan
junge1911 kaže...

Comp ugasen a ja trazio kako da dignem sustav sa USB-a ako ne bude islo drugacije...budemo vidjeli...

Ma ne bi trebalo biti problema. To se i meni znalo događati (doduše nikada nisam imao problema s ulaskom u Safe Mode na bilo koji način ), pa bi nakon par sati mirovanja Winsi se posložili i digli se u normalnom načinu rada. A poslije toga, možda će ti se učiniti čudno, deinstaliraj ( kako je licenciran nemožeš imati problema ) NOD, očisti registre s nekim besplatnim alatom, defragmentiraj disk i nanovo instaliraj NOD te skeniraj računalo i idi na Internet i vidi da li će tada isto javljati. Na Forumu me neće biti dosta sati, ali me jako zanima što će se desiti nakon ovog.   

17 godina
neaktivan
bero 43 kaže...

nakon par sati mirovanja Winsi se posložili

što reći na ovo? i kakvi su to savjeti?

ovakav savjet je svrsishodan jedino ukoliko se PC zbog nekog razloga pregrijava pa eto ugasi ga malo da se ohladi...

ali kako se može nešto posložiti ako je PC ugašen?

Ende Neu
17 godina
(s)izgoreo kaže...
bero 43 kaže...

nakon par sati mirovanja Winsi se posložili

što reći na ovo? i kakvi su to savjeti?

ovakav savjet je svrsishodan jedino ukoliko se PC zbog nekog razloga pregrijava pa eto ugasi ga malo da se ohladi...

ali kako se može nešto posložiti ako je PC ugašen?

Moguce je sve cuj mozda windowsi imaju neki  mod "Meditacije" pa se obnavljaju dok su ugašeni ko ce ga znat sad mozda smo nekaj propustili.Sramim se Uglavnom sad je malo kasno za popravak jer se krivo savjetovalo pa su windowsi otisli u penziju.Nevinašce

15 godina
neaktivan

Mislim ovo sa iskljucivanjem racunala da bi se nesto poslozilo je malo smijesno, ali eto....nema veze...Uglavnom nakon uspavljivanja sustava, jedino rijesenje je bilo sve ispocetka formatirati i podignuti sustav i nastaviti raditi kao da se nista nije dogodilo....Sto reci, ali barem me nece muciti pojedini virusi....i sada cu vise paziti...

16 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

instaliraj si wot na browser da znaš di ćeš klikat..

17 godina
Trojan Clicker - pomoc

http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=67145#doc2

If your computer does not have an up-to-date antivirus, or does not have an antivirus solution at all, follow the instructions below to delete the malicious program:

1. Revert the DLL file registration by executing the following command: regsvr32 /u <name_of_Trojan_file>
  2. Delete the original Trojan file (the location will depend on how the program originally penetrated the victim machine).
  3. Delete the file which was downloaded by the Trojan and saved to the current directory: b2_t_<random number>.xml
  4. Update your antivirus databases and perform a full scan of the computer (download a trial version of Kaspersky Anti-Virus).
www.mojportal.com.hr/forum
15 godina
neaktivan
Trojan Clicker - pomoc

Rijesio problem---Sustav ponovno instalirao i to je to....

Moze LOCK....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice