Već drugi put u 3 dana mi uleti taj fake AV...mamu mu. Uglavnom nisam nepismen niti sam šta klikao, nego sam primjetio da kad mi se pokrene update jave on mi uleti. instalirao sam Malwarebytes i pokrenuo trial verziju realtimea, ali što kad mi istekne trial verzija? Prije sam imao eset ss ali nisan ga tio više plačat pa sam stavio Microsoft security essentials. Upravo sam instaliro novu javu (6u31) java 7 još službeno nije izašla i malwarebytes mi se pokrenio, stavio u karantenu neki exe fajl od jave (neznam koji izbrisao sam ga, ali znam da mu je putanja bila AppData-Local-Temp). Kako se riješiti malog gada zauvijek a da ne moram kupovati malwarebytes?
Smart fortress 2012
- poruka: 5
- |
- čitano: 6.472
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već drugi put u 3 dana mi uleti taj fake AV...mamu mu. Uglavnom nisam nepismen niti sam šta klikao, nego sam primjetio da kad mi se pokrene update jave on mi uleti. instalirao sam Malwarebytes i pokrenuo trial verziju realtimea, ali što kad mi istekne trial verzija? Prije sam imao eset ss ali nisan ga tio više plačat pa sam stavio Microsoft security essentials. Upravo sam instaliro novu javu (6u31) java 7 još službeno nije izašla i malwarebytes mi se pokrenio, stavio u karantenu neki exe fajl od jave (neznam koji izbrisao sam ga, ali znam da mu je putanja bila AppData-Local-Temp). Kako se riješiti malog gada zauvijek a da ne moram kupovati malwarebytes?
uradi ovako kako piše u ovom postu
Napravi kako ti je total rekao ali ubuduce stavi si na brosver koji koristis adblock i neces imati s time problema.Jel vec je bilo problema s tim napasnikom na jednome drugome forumu ali ad block koji blokira reklame i banere to rijesi.Zato kad ga se rijsis dodaj to i miran si nece vise uletiti ha
stvar je u tome šta imam adblock plus, pa neznam kako je proša, ali hvala na rješenju :)
Imao sam ovo i otišao na deinstal programa, sad ga više ne vidim. Ima li neki antivirusni koji ovo rješava?